"Απαγορευμένος έρωτας" στο Survivor ;;;

Ένα δημοσίευμα από την εφημερίδα Real και το ένθετο Real Life, έκανε τον γύρο του διαδικτύου καθώς υποστήριζε ότι έχουμε νέο έρωτα στον Άγιο Δομίνικο!

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος έχει αναπτύξει μία έντονη επαφή και φλερτ με το δεξί χέρι του Τούρκου παραγωγού αλλά και την διευθύντρια της παραγωγής του Survivor, Εμινέ Γεσίρ!
Ξέσπασε η Εμινέ Γεσίρ, το δεξί χέρι του Ταζούν Ιλιτζαλί, με αφορμή δημοσίευμα που της “χρέωσε” ειδύλλιο με τον “Μαχητή” του Survivor και γνωστό μοντέλο Θοδωρή Θεοδωρόπουλο.

Η διευθυντήρια παραγωγής του reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ, απάντησε μέσα instagram. Χαρακτήρισε “βλακείες” αυτά που γράφτηκαν και απείλησε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη την επόμενη φορά που θα γραφτούν ανακρίβειες.

Η Εμινέ θέλησε, από τον Άγιο Δομίνικο όπου βρίσκεται, να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. «Όσοι με ξέρουν καλά ξέρουν ότι δεν μιλάω πολύ, παρά μόνο με πράξεις. Είμαι ένας άνθρωπος με πολύ έντονο και εκρηκτικό χαρακτήρα, αλλά ταυτόχρονα πολύ ταπεινός, που ζει σε έναν δικό του κόσμο! Λόγω του επιπέδου και της αξιοπρέπειας που έχωσαν άνθρωπος και σαν χαρακτήρας, πέρυσι δεν μίλησα για τις τεράστιες γελοιότητες που έγραφε κάθε καημένος στα ΜΜΕ για να βγάλει το ψωμάκι του. Ως εδώ και μη παρέκει! Θα μιλάμε από δω και πέρα, αφού το ζητήσατε, με εξώδικα», έγραψε η 29χρονη.


Από τα καλλιστεία του «playboy» στην πιο κερδοφόρα παραγωγή
Στον Αγιο Δομίνικο βρίσκεται η 29χρονη εστεμμένη καλλονή από την Ξάνθη, η οποία άφησε τις πασαρέλες για να βρεθεί στο τιμόνι τόσο του ελληνικού όσο και του τουρκικού ριάλιτι επιβίωσης, όχι ως παίκτρια, αλλά ως δεξί χέρι του πανίσχυρου Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί
H εκρηκτική Ελληνοτουρκάλα από την Ξάνθη μαγνήτισε τα βλέμματα με τις τέλειες αναλογίες της στον ελληνικό διαγωνισμό ομορφιάς Playmate. Αυτό συνέβη το 2011 και, φυσικά, είχε προκληθεί τεράστιος σάλος γύρω από την εντυπωσιακή, πανύψηλη κοκκινομάλλα καλλονή, η οποία αρνήθηκε να φορέσει την παραδοσιακή μουσουλμανική μαντίλα και δήλωσε συμμετοχή στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Playmate.


 Η Εμινέ Γεσίρ τότε, στα 23 της χρόνια, επαναπροσδιόρισε το τι μπορεί και τι απαγορεύεται να κάνει μια νέα γυναίκα που ως προς το θρήσκευμά της δηλώνει μουσουλμάνα.
Προτού επανέλθει στην επικαιρότητα λόγω της συμμετοχής της -αν και πίσω από τις κάμερες- στην παραγωγή του «Survivor», η Εμινέ Γεσίρ ξεκίνησε από τη Δυτική Θράκη πηγαίνοντας κόντρα στην προδιαγεγραμμένη μοίρα που της επέβαλε η θρησκεία της και, επί της ουσίας, κέρδισε όλα τα στοιχήματα που έβαλε με τον εαυτό της.
Διακρίθηκε στα καλλιστεία και έκανε επιτυχημένη σταδιοδρομία στο μόντελινγκ, έχοντας να επιδείξει πολύ σημαντικές συνεργασίες με κορυφαίους διεθνείς οίκους μόδας. Παράλληλα, έχει ολοκληρώσει σπουδές Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, γεγονός που της επιτρέπει να λέει ότι αργά ή γρήγορα θα αφοσιωθεί στην επιστήμη της.
Για την ίδια, η θρησκευτική της ταυτότητα ουδέποτε λειτούργησε ανασταλτικά στην απόφαση να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, παρόλο που αυτή της η επιλογή ξένισε πολλούς και προκάλεσε ατελείωτες συζητήσεις.

Με ύψος κοντά στο 1,80, η Εμινέ το 2011 είχε συγκλονίσει με τη συνολική παρουσία και την εκθαμβωτική ανατολίτικη ομορφιά της. Επειτα από μια σημαντική καριέρα στην πασαρέλα, η ίδια αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικές επαγγελματικές ατραπούς και να δοκιμάσει την τύχη της ως ηθοποιός στην Τουρκία. Στο «Survivor» βρέθηκε εντελώς τυχαία, όταν αποφάσισε να στείλει το βιογραφικό της προκειμένου να εργαστεί στην εταιρεία παραγωγής που σχεδίαζε να ιδρύσει στην Ελλάδα ο Τούρκος καναλάρχης Ατζούν Ιλιτζαλί. Εκείνος αναζητούσε άτομα που γνώριζαν την τουρκική γλώσσα και η Εμινέ θεώρησε ότι επρόκειτο για μια πολύ καλή ευκαιρία, εφόσον η ίδια είναι δίγλωσση, καθώς μιλά εξίσου καλά τόσο τα ελληνικά όσο και τα τουρκικά. Μπορεί τελικά η επιθυμία του κ. Ιλιτζαλί να αναπτύξει τις τηλεοπτικές επιχειρήσεις του στην Ελλάδα να μην πραγματοποιήθηκε, ωστόσο διατήρησε κοντά του κάποια από τα άτομα που είχε προσλάβει. Μεταξύ αυτών είναι και η 29χρονη σήμερα Ξανθιώτισσα, η οποία ανήκει πλέον στο δυναμικό της τουρκικής εταιρείας παραγωγής.

Νεότερη Παλαιότερη