Αυτός είναι ο "ξύπνιος" που ρεζίλεψε την χώρα μας σήμερα

- Άδραξαν την ευκαιρία τα τουρκικά ΜΜΕ και "ανέδειξαν" τις δηλώσεις Κατσίκη 
- «Είναι η πρώτη φορά που διατυπώνεται κάτι τέτοιο δημόσια», γράφει η Χουριέτ 
- «Στριμώχθηκαν και ζητούν ανταλλαγή», γράφει η Yeniakit -
 Θύελλα αντιδράσεων από τη δήλωσή του περί ανταλλαγής των δυο Ελλήνων στρατιωτικών με τους 8 Τούρκους που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα

Άλλο που δεν ήθελαν τα τουρκικά ΜΜΕ. 
Μόλις έγιναν γνωστές οι δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη, τις πήραν και τις έκαναν φέιγ βολάν! Η εφημερίδα Χουριέτ δημοσιεύει και φωτογραφία του βουλευτή εκτός από τις δηλώσεις του.

Το άρθρο έχει τον τίτλο «Πρόταση για ανταλλαγή των Ελλήνων με τους Τούρκους στρατιωτικούς». Περιλαμβάνει τις δηλώσεις του Ελληνα βουλευτή αλλά και την αντίδραση του Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος κάλεσε τον κ. Κατσίκη να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των δύο Ελλήνων που βρίσκονται στη φυλακή στην Αδριανούπολη. Η τουρκική εφημερίδα τονίζει επίσης ότι είναι η πρώτη φορά που αυτό συζητείται ανοιχτά.Και άλλα τουρκικά ΜΜΕ έβγαλαν με την ένδειξη έκτακτο τις δηλώσεις του βουλευτή. Όπως η Yeniakit η οποία έχει τίτλο: Στριμώχθηκαν και ζητούν ανταλλαγή!»

Ο Κατσίκης διευκρινίζει αλλά επιμένει…
Σε δήλωσή του, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ υποστηρίζει ότι δεν πρότεινε ούτε στήριξε μια ανταλλαγή. Γιατί, όπως αναφέρει σε… διευκρινιστική του δήλωση ο Κώστας Κατσίκης, κάτι τέτοιο δεν νοείται σε ένα κράτος δικαίου. Σημειώνει, πάντως, ότι η απάντηση που έδωσε ήταν σε ένα υποθετικό σενάριο και μια υποθετική ερώτηση. Η δήλωσή του προκάλεσε πολιτική θύελλα, αντιδράσεις στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ και -ενδεχομέως αν κρίνει κανείς από τη… διευκρινιστική δήλωση- δυσαρέσκεια στην ηγεσία του κόμματος…
Κατσίκης διαψεύδει… Κατσίκη

«Δεν πρότεινα, ούτε στήριξα την ανταλλαγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους. Τέτοιες πράξεις και ενέργειες δεν νοούνται σε ένα κράτος δικαίου και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσα να τις υιοθετήσω. Η απάντησή μου ήταν υποθετικό σενάριο, σε μία υποθετική ερώτηση».

Με αυτή τη δήλωση ο βουλευτής των ΑΝΕΛ διέψευσε τον… εαυτό του.
Ουσιαστικά, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επιχειρεί να συμμαζέψει τα… ασυμμάζευτα και να περιορίσει τον πολικό σάλο που προκάλεσε. Ακόμα και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και εκ των αντιπροέδρων της Βουλής Δημήτρης Καμμένος τον είχε καλέσει νωρίτερα να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των δυο στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία.

«Είναι προσωπική η άποψη του κ. Κατσίκη. Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των δύο στρατιωτικών, που είναι σαν να τους λέει ότι τα παιδιά τους είναι προϊόν ανταλλαγής. Δεν είναι προϊόν ανταλλαγής οι δύο Έλληνες στρατιώτες που κρατούνται παράνομα από το καθεστώς» τόνισε ο Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.


Πάντως, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ μίλησε και σε άλλα ΜΜΕ και δεν φάνηκε να υποχωρεί τόσο από τις «προσωπικές» απόψεις του. 
Μιλώντας στον alpha989 εμφανίστηκε θετικός σ’ ένα ενδεχόμενο συμφωνίας Αθήνας-Αγκυρας (περί ανταλλαγής με τους 8 Τούρκους). «Είναι όμηροι οι 2 Ελληνες. Κατηγορητήριο δεν υπάρχει παρόλα αυτά κρατούνται. Είπα την προσωπική μου άποψη ότι ο Ερντογάν εκεί το πάει, εμμέσως σε ανταλλαγή με τους 8 Τούρκους», δήλωσε ο κ.Κατσίκης. Ανέπτυξε το σκεπτικό του λέγοντας πως η δικαστική απόφαση αποτελεί παρακωλυτικό εμπόδιο και εκτίμησε πως στο πλαίσιο της συνεννόησης των 2 πολιτικών ηγεσιών θα μπορούσε να βρεθεί τρόπος να παρακαμφθεί και να βρεθεί μια τέτοια λύση για να γυρίσουν πίσω οι 2 Ελληνες.
Χαρακτήρισε αποτυχημένο πολιτικό τον Σταύρο Θεοδωράκη, ενώ εκφράστηκε απαξιωτικά για τον συνάδελφό του στην ΚΟ των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο.
Η Νέα Δημοκρατία

Επίθεση στον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη, που πρότεινε την ανταλλαγή των δυο Ελλήνων με τους 8 Τούρκους που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα, εξαπέλυσε νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε ανακοίνωσή του, τονίζει πως ο βουλευτής των ΑΝΕΛ» παραβλέπει, προφανώς, ότι η Ελλάδα είναι κράτος μέλος της Ε.Ε. και η διάκριση των εξουσιών θεμελιώδης αρχή που προβλέπεται από το Σύνταγμα».

Τα… σκάγια, βέβαια, πήραν όλη την κυβέρνηση, με τη ΝΔ να την κατηγορεί πως εκθέτει τη χώρα διεθνώς. «Δεν μας εκπλήσσουν αυτές οι απόψεις, που αποτυπώνουν τις γενικότερες αντιλήψεις της Κυβέρνησης. Τέτοιου είδους προσεγγίσεις εκθέτουν διεθνώς την Ελλάδα, πιστοποιούν ότι η Κυβέρνηση δεν διαθέτει το κύρος και τη σοβαρότητα για να διαχειριστεί την υπόθεση των κρατούμενων Ελλήνων Στρατιωτικών και υπονομεύουν το Κράτος Δικαίου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Το ΠΑΣΟΚ
Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, σχολίασε αιχμηρά τη δήλωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη. «Αδιανόητη και απαράδεκτη τη σπουδή του βουλευτή των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ να παίξει το παιχνίδι του Ερντογάν. Συμφωνεί, άραγε, η κυβέρνηση με τις θέσεις του κ. Κατσίκη; Οφείλει να τοποθετηθεί», σχολίασε ο κ. Χρηστίδης.
ΚΚΕ: «Λαγός» ο Κατσίκης;

Στις δηλώσεις Κατσίκη αντέδρασε και το ΚΚΕ. 
Σε ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται: «Η προσπάθεια να συσχετιστεί η υπόθεση των 8 Τούρκων αξιωματικών, που ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα, με αυτή των 2 Ελλήνων στρατιωτικών, που κρατούνται στην Τουρκία και πρέπει άμεσα να απελευθερωθούν, πέρα από επικίνδυνη, στρώνει το έδαφος για να αναβαθμιστούν οι επιδιώξεις της κυβέρνησης Ερντογάν σχετικά με το θέμα. Αν δεν λειτουργεί ως «λαγός»».
Θεοδωράκης: Προσφέρεις κακές υπηρεσίες

Μέσω twitter αντέδρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Κατηγόρησε τον Κώστα Κατσίκη πως με την πρότασή του προσφέρει «κακές υπηρεσίες».
«Όσοι υιοθετούν την άποψη Ερντογάν περί «ανταλλαγής» προσφέρουν κακές υπηρεσίες. Οι 2 Έλληνες που κρατούνται άδικα και οι 8 Τούρκοι που ζήτησαν άσυλο ΔΕΝ είναι αιχμάλωτοι για να ανταλλαγούν. Οι 2 πρέπει να ελευθερωθούν και οι 8 να συνεχίσουν να προστατεύονται από ένα κράτος δικαίου», έγραψε.
Όνομα

Αθλητικα Αστεία Αυτοκινητο Γυναικα Διατροφή Διεθνή Έγκλημα Ελλαδα Εξοδος Επιχειρησεις Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Καιρός Κινηματογράφος κοινωνια Κόσμος μαγειρική Μακεδονία Μουσική Ο Γάιδαρος Οικονομία Περιεργα πολιτική Σαν σήμερα Σχεσεις Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τουρισμος Υγεία Φύση φωτο (blog) Φωτογραφια Χαλκιδικη Χρηστικα Aστυνομικα νεα Internet jewels Lifestyle Media Quiz slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Αυτός είναι ο "ξύπνιος" που ρεζίλεψε την χώρα μας σήμερα
Αυτός είναι ο "ξύπνιος" που ρεζίλεψε την χώρα μας σήμερα
https://pbs.twimg.com/media/DZXmJDFWkAAT90e?format=jpg&name=small
https://3.bp.blogspot.com/-NkJFehcUBgQ/WrulqTxiuuI/AAAAAAABL8o/UD6nUOeJUdsl7t2ElvTGHGEMwXCsxH_5ACLcBGAs/s72-c/%25CE%259A%25CF%258E%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B1%25CF%2582%2B%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CF%2583%25CE%25AF%25CE%25BA%25CE%25B7%25CF%2582.jpg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
http://www.olathessaloniki.com/2018/03/blog-post_191.html
http://www.olathessaloniki.com/
http://www.olathessaloniki.com/
http://www.olathessaloniki.com/2018/03/blog-post_191.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy