Χαλκιδική: Γιατί μιλάνε όλοι για την οικογένειά Χαντζή ;;


«Στοχεύουμε στα VIP πρόσωπα και δεν υπήρχε για εμάς καλύτερος τρόπος να τα προσεγγίσουμε από το να απευθυνθούμε σε μία διοργάνωση όπως τα Οσκαρ».
Οικογένεια Χαντζή: Οι άνθρωποι πίσω από το ξενοδοχείο των Οσκαρ στη Χαλκιδική
Αυτό δηλώνει στο newmoney.gr η κ. Ναταλία Χαντζή, που «τρέχει» το υπερπολυτελές Avaton Luxury Villas Resort στη Χαλκιδική, το οποίο θα φιλοξενήσει τους αστέρες του Hollywood τον ερχόμενο Μάϊο. Το πολυτελές resort της οικογένειας Χαντζή συγκαταλέγεται φέτος στο πακέτο δώρων αξίας 100.000 δολαρίων που κερδίζουν τα τελευταία 16 χρόνια οι υποψήφιοι των βραβείων Όσκαρ και η ίδια η κ. Χαντζή θα γνωρίζει πιθανότατα σήμερα το βράδυ ποιους θα φιλοξενήσει. 

Η κα. Ναταλία Χατζή

Το Avaton ξεκίνησε τη λειτουργία του 2015, ωστόσο, πέραν του τουριστικού κλάδου, η «επένδυση» σε μία από τις πιο δημοφιλείς τουριστικές περιοχές της Ελλάδας είχε γίνει πολύ νωρίτερα, από τον πατέρα Θεμιστοκλή Χαντζή με δραστηριότητα στο real estate. To μεγαλύτερο έργο της εταιρείας αφορά το συγκρότημα εξοχικών κατοικιών Κτήμα Χαντζή, το οποίο ξεκίνησε σταδιακά από το 2001 σε μία ιδιαίτερα προνομιούχο περιοχή με την εταιρία «Θ. ΧΑΝΤΖΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» να μήν πτοείται τελικά ούτε από την κατάρρευση του κατασκευαστικού κλάδου μέσα στην κρίση: Η εταιρεία συνέχισε την κατασκευή των εξοχικών ακόμη και μέσα στην κρίση, μετά το 2010 προσελκύοντας αγοραστές τόσο από το ελληνικό όσο καιτο ξένο κοινό. Το κτήμα, στην παραλία της Κομίτσας, στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής, ακριβώς μπροστά στη θάλασσα, έφθασε να αριθμεί τελικά 100 πολυτελείς βίλες, οι οποίες έχουν πουληθεί στο σύνολό τους με πλεονέκτημα τη θέση τους μπροστά στη θάλασσα, ενώ «η αρχιτεκτονική τους ακολουθεί τον επιβεβλημένο από το τμήμα Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού, παραδοσιακό αρχιτεκτονικό ρυθμό», όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του.


Στον τουριστικό κλάδο η οικογένεια Χαντζή μπήκε πιο ενεργά το 2015 με τα εγκαίνια του «Avaton Luxury Villas Resort», στην Ακτή Κομίτσας, για το οποίο συνεργάστηκε με την Ηotelbrain, την γνωστή εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων με δραστηριότητα εντός κι εκτός Ελλάδας. Η κόρη του Θεμιστοκλή Χαντζή, η Ναταλία ανέλαβε να «τρέξει» το ξενοδοχείο σε επίπεδο λειτουργίας και marketing. 

Το πολυτελές συγκρότημα αποτελείται από 16 βίλες εκ των οποίων οι περισσότερες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, ενώ από το τον Οκτώβριο του 2017 το Avaton Luxury Villas Resort, είναι μέλος της Relais & Châteaux, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση και στην ανώτερη γαστρονομική εμπειρία.


Ο ...δρόμος προς τα Οσκαρ και την εκτενή κάλυψη τόσο του ξενοδοχείου όσο και γενικότερα της Χαλκιδικής στα ΜΜΕ του εξωτερικού ήρθε μετά από την πρωτοβουλία του ίδιου του ξενοδοχείου που απευθύνθηκε, όπως αναφέρει η κ. Χαντζή, στους αρμοδίους marketing στις ΗΠΑ, περνώντας και από τη σχετική αξιολόγηση.


Η επιλογή του συγκεκριμένου resort έγινε με κριτήριο την ιδιωτικότητα που αναζητούν οι VIP, την πολυτέλεια των εγκαταστάσεων, το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών και την αριστεία της γαστρονομικής εμπειρίας, που πιστοποιείται περαιτέρω και με το «βαρύ» όνομα του Relais & Chateaux.


«Το resort λειτουργεί από το Μάϊο έως τον Οκτώβριο και στοχεύει σε ένα κοινό που αναζητεί μοναδικές εμπειρίες», αναφέρει η κ. Χαντζή. Ενδεικτικά δίνεται η ευκαιρία στον επισκέπτη να επιλέξει τη δική του εμπειρία «απέραντου γαλάζιου» με ημερήσια εκδρομή με ιστιοπλοϊκό ή γιοτ με ιδιωτικό γεύμα εν πλώ για να ανακαλύψει τις τοπικές, «κρυφές» παραλίες, με κρουαζιέρα γύρω από το Άγιο Όρος, μαθήματα καταδύσεων, θαλάσσιων αθληματών, με πτήση με ιδιωτικό ελικόπτερο κ.α.


Νεότερη Παλαιότερη