"Ακαπνο" πλέον, ένα από γνωστότερα στέκια της Ανατολικής Θεσσαλονίκης !!

Είναι γνωστό πως εδώ και πολύ καιρό πλέον το κάπνισμα σε κλειστούς δημόσιους χώρους, είναι απαγορευμένο.
 Ολοι υποδέχτηκαν με τα καλύτερα λόγια  την νέα νομοθεσία, όμως στην πορεία αποδείχθηκε  ότι όπως πολλά άλλα πράγματα στη χώρα μας, έμεινε στα χαρτιά.

 Οι καπνιστές συνεχίζουν ακάθεκτοι να  καπνίζουν σε καφέ και εστιατόρια κάνοντας  ανενόχλητοι το κέφι τους, δημιουργώντας όμως πρόβλημα στους υπόλοιπους συμπολίτες μας που δεν καπνίζουν.
  Μία από τις τις ελάχιστες εξαιρέσεις   καταστήματος στο οποίο δεν επιτρέπεται το κάπνισμα,   είναι πλέον το  "Γλυκό μ' αλάτι"  από τα γνωστότερα στέκια της Ανατολικής Θεσσαλονίκης,  στην οδό Παπαδάκη μεταξύ Δελφών και Βούλγαρη.

 Εδώ το κάπνισμα  έχει σταματήσει εντελώς και οι επισκέπτες του χώρου μπορούν πλέον να απολαμβάνουν μία πεντακάθαρη ατμόσφαιρα, απαλλαγμένη από την βαριά μυρωδιά του καπνίσματος.
 Έτσι λοιπόν ο καθένας μπορεί να απολαύσει το καφεδάκι του, το ποτό του, τα ωραιότατα σνακ που προσφέρει το "Γλυκό μ' αλάτι",  χωρίς να ενοχλείται από  τον καπνό του τσιγάρου.
Η παρακολούθηση των αγαπημένων αθλητικών γεγονότων γίνεται,  χωρίς να υπάρχει γύρω μας νέφος καπνού !!

 Όσο για τους... θεριακλήδες, έχει δημιουργηθεί έξω από το κατάστημα θερμαινόμενος,  καλυμμένος χώρος  ώστε οι καπνιστές να μπορούν να απολαμβάνουν το τσιγάρο τους, χωρίς να ενοχλούν κανέναν.
"Γλυκό μ' αλάτι"  λοιπόν  για την γνωστή όμορφη  και ζέστη ατμόσφαιρα του,  χωρίς τη ρύπανση από το τσιγάρο πια !!




















Νεότερη Παλαιότερη