Φέρνουν χιλιάδες τουρίστες στην Ελλάδα τα ....Lidl !!!

Περισσότερα τουριστικά πακέτα στην Ελλάδα ετοιμάζεται να πουλήσει η JT Touristik, ο γνωστός tour operator από τη Γερμανία ο οποίος λειτουργεί πλέον κάτω από την ομπρέλα της Lidl Reisen.

O όμιλος, ο οποίος «τρέχει» τη μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων discount σούπερ μάρκετ, επαναλανσάρει τώρα την JT Touristik, τον tour operator με έδρα το Βερολίνο, ο οποίος κατέρρευσε την περασμένη χρονιά κι εξαγοράστηκε τελικά από τον όμιλο της Lidl, μέσω της Lidl E-Commerce International, στο πλαίσιο της επέκτασης των δραστηριοτήτων της στον τομέα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Στόχος, σύμφωνα με τους επιτελείς της, να ξανακερδίσει το μερίδιο στις αγορές που εμφανίζουν ζήτηση με ελκυστικά «πακέτα» σε πελάτες και ξενοδόχους ώστε να αυξήσει και τις κρατήσεις.

H JT Touristik, που λειτουργεί πλέον ως εμπορικό brand της Lidl Reisen, έχει συμπεριλάβει στο βασικό «κορμό» των προορισμών του για τη φετινή χρονιά τη χώρα μας μαζί με την Ισπανία, την Τουρκία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Ταϋλάνδη. Ειδικά όσον αφορά τη χώρα μας, η εταιρεία έχει αυτό το καλοκαίρι εκτεταμένο πρόγραμμα με πακέτα τόσο για τα νησιά όσο και για την ηπειρωτική Ελλάδα, σε μεγαλύτερους αλλά και μικρότερους προορισμούς. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται προορισμοί όπως η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος, η Κρήτη, η Κώς, η Λευκάδα, η Λέσβος, η Ρόδος, η Κάρπαθος, η Κάσος, οι Παξοί, η Λήμνος, αλλά και πακέτα για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πελοπόννησο, τη Χαλκιδική, την Ηπειρο και τη Δυτική Ελλάδα.

Οι νέοι επιτελείς του τουριστικού οργανισμού, κάτω πλέον από την ομπρέλα της Lidl Reisen, υποστηρίζουν ότι το brand του tour operator παραμένει ισχυρό στην αγορά, παρά την κατάρρευσή του, την περασμένη χρονιά. Πάντως, ο νέος ιδιοκτήτης που απέκτησε το brand τον περασμένο Δεκέμβριο, δεν ανέφερε στο πλαίσιο του επαναλανσαρίσματος του τουριστικού οργανισμού, συγκεκριμένους στόχους ως προς τις πωλήσεις για τη φετινή χρονιά. Σημειωτέον ότι η JT Touristik είχε, πρίν την κατάρρευση του, παρουσία και στη χώρα μας, καλύπτοντας ωστόσο -κυρίως- μεγάλους δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς.
newmoney.gr
Νεότερη Παλαιότερη