Εφυγε από την ζωή Ελληνας ηθοποιός της γενιάς των 80's

Εγινε γνωστός κυρίως από τις συμμετοχές του σε ταινίες και σειρές της δεκαετίας του 80. 
Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο...
Πέθανε ο ηθοποιός Μιχάλης Δεσύλλας, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. 
Ο Μιχάλης Δεσύλλας γεννήθηκε στην Κέρκυρα. 
Από μικρός έδειξε μεγάλη αγάπη για το θέατρο, ιδιαίτερα για την όπερα. Δεν έχανε παράσταση όταν στο νησί του έφτανε κάποιος θίασος. 
Σε όσες παραστάσεις έδινε ο κάθε θίασος, ο ίδιος ήταν παρών, για να μάθει το κάθε τι γύρω απ’ το έργο και τους ηθοποιούς. Έχει παίξει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες και video-ταινίες, τηλεοπτικές σειρές (Ορκιστείτε Παρακαλώ, Το Ρετιρέ), θεατρικά και διαφημίσεις.


Φιλμογραφία: 
Ο άγνωστος εκείνης της νύχτας (1972)
 Ο τσαρλατάνος (1973) 
Αστερισμός της Παρθένου (1973)
 Ένας νομοταγής πολίτης (1974)
 Οι βάσεις και η Βασούλα (1975)
 Ο Θανάσης στη χώρα της σφαλιάρας (1976)
 Ένα γελαστό απόγευμα (1979) 
Οι φανταρίνες (1979)
 Γεύση από Ελλάδα (1980) 
Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. (1980)
 Καθένας με την τρέλλα του... (1980) 
Πολίτες δεύτερης κατηγορίας (1981) 
Άγριες κότες (1981)
 Η μανούλα, το μανούλι και ο παίδαρος (1982)
 Κέρατο στο κέρατο (1982) 
Το παιδί του σωλήνα (1982)
 Γύφτικη κομπανία (1983) 
Ζωή (1995)

Όνομα

Αθλητικα Αστεία Αυτοκινητο Γυναικα Διατροφή Διεθνή Έγκλημα Ελλαδα Εξοδος Επιχειρησεις Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Καιρός Κινηματογράφος κοινωνια Κόσμος μαγειρική Μακεδονία Μουσική Ο Γάιδαρος Οικονομία Περιεργα πολιτική Σαν σήμερα Σχεσεις Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τουρισμος Υγεία Φύση φωτο (blog) Φωτογραφια Χαλκιδικη Χρηστικα Aστυνομικα νεα Internet jewels Lifestyle Media Quiz slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Εφυγε από την ζωή Ελληνας ηθοποιός της γενιάς των 80's
Εφυγε από την ζωή Ελληνας ηθοποιός της γενιάς των 80's
https://2.bp.blogspot.com/-YWG3kvwRCog/Ww6utxcwENI/AAAAAAABcOk/eOPlTQnuMak0D66RZZKl5TtamOmqI-FjACLcBGAs/s400/%25CE%25A5%25CE%259E%25CE%2597%25CE%25A5%25CE%2598.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-YWG3kvwRCog/Ww6utxcwENI/AAAAAAABcOk/eOPlTQnuMak0D66RZZKl5TtamOmqI-FjACLcBGAs/s72-c/%25CE%25A5%25CE%259E%25CE%2597%25CE%25A5%25CE%2598.jpg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
http://www.olathessaloniki.com/2018/05/80s.html
http://www.olathessaloniki.com/
http://www.olathessaloniki.com/
http://www.olathessaloniki.com/2018/05/80s.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy