Στα δικαστήρια ο Μένιος Φουρθιώτης, για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος


Αντιμέτωπος με ακόμη ένα δικαστήριο είναι ο Μένιος Φουρθιώτης, καθώς εναντίον του κατατέθηκε μήνυση για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος, επειδή φέρεται ότι «οικειοποιήθηκε» ένα αυτοκίνητο και ηλεκτρονικούς υπολογιστές που δεν του ανήκουν.

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε η εταιρία Party FM Ραδιοφωνική Α.Ε, μετά από την απομάκρυνση του από τον ραδιοφωνικό σταθμό, στις 5 Φεβρουαρίου, ο παρουσιαστής υπεξαίρεσε κινητά αντικείμενα, μεταξύ των οποίων μια BMW 740 και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, η αξία των οποίων υπολογίζεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, αγνόησε τις προειδοποιήσεις της διοίκησης του σταθμού να επιστρέψει τα εν λόγω αντικείμενα, με αποτέλεσμα στις 5 Απριλίου η εταιρία να στραφεί σε βάρος του και να καταθέσει την μήνυση.

Επίσης, λίγες ημέρες αργότερα, στις 24 Απριλίου, η Party FM Ραδιοφωνική Α.Ε. κατέθεσε στο Πρωτοδικείο και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του παρουσιαστή, με την οποία ζητά να τεθούν υπό δικαστική μεσεγγύηση τα επίμαχα αντικείμενα. Στο πλαίσιο των ασφαλιστικών μέτρων και προκειμένου να διασφαλίσει ότι ο εξοπλισμός που φέρεται ότι υπεξαίρεσε ο παρουσιαστής δεν θα αλλάξει χέρια, η διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού κατέθεσε την υπ’ αριθμόν 43129/2018 αίτηση προσωρινής διαταγής, η οποία συζητήθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Μονομελές Πρωτοδικείο.

Στην απόφαση που εξέδωσε χθες η δικαστής, έκανε δεκτό το αίτημα της ενάγουσας εταιρίας, ώστε να μην μεταβληθεί η νομική κατάσταση των συγκεκριμένων αντικειμένων ως τα τέλη Ιουνίου του 2018, οπότε έχει προσδιοριστεί η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων για τον ορισμό μεσεγγυητή.
Νεότερη Παλαιότερη