Ανεργος πλέον ο Μουτσινάς-Τον έδιωξαν από τον ΑΝΤ1

Τα τηλεοπτικά νέα διαδέχονται το ένα το άλλο καθημερινά με τις μεταγραφές, τις ανατροπές και τα νέα projects να δημιουργούν ανακατατάξεις τόσο στον προγραμματισμό των σταθμών όσο και στους πρωταγωνιστές της ελληνικής showbiz.

Η είδηση που έγινε γνωστή πριν από λίγες ώρες αφορά στο τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, ο Νίκος Μουτσινάς δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΑΝΤ1. 
Ο παρουσιαστής ο οποίος είχε με τον ΑΝΤ1 συμβόλαιο 1+1, μετά από μια δύσκολη και έντονη τηλεοπτικά χρονιά, (βλέπε Sunday Live που ενώ ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς κατάφερε να προβληθεί μόνο για 4 Κυριακές, και «Κάτι κουρασμένα παλικάρια» που πώς να μην είναι κουρασμένα με τόσες μετακινήσεις στην ώρα και ημέρα προβολής που δέχθηκαν) αποδεσμεύτηκε από το σταθμό, την Πέμπτη το βράδυ.

Το «διαζύγιο», σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν συναινετικό και οι σχέσεις των δυο πλευρών παραμένουν καλές και φιλικές. Ο λόγος της λήξης της συνεργασίας τους (του ενός –υπό συζήτηση- έτους) ήταν ξεκάθαρος. 
Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 δεν έχουν καταλήξει ακόμα στα projects που θα «τρέξουν» τη νέα σεζόν και τη δεδομένη στιγμή δεν έχουν να προτείνουν κάτι συγκεκριμένο στον παρουσιαστή. Στην αντίπερα όχθη, επιθυμία του Νίκου Μουτσινά είναι να αξιοποιήσει δημιουργικά το χρόνο του, τηλεοπτικά και θεατρικά, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε πράγματα που θα τον αντιπροσωπεύουν απόλυτα.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Νίκος δεν έχει συζητήσει με κάποιο άλλο κανάλι αφού προτεραιότητά του ήταν ο ΑΝΤ1.
Νεότερη Παλαιότερη