Μύκονος : Πόσο κοστίζουν ναρκωτικά, βίζιτες και λιμουζίνα, όλα σε ένα !!

«Βανάκια του έρωτα» με €10.000 την ημέρα
Πολυτελέστατα van χρησιμοποιούνται για την ικανοποίηση των ιδιαίτερα απαιτητικών και φραγκάτων τουριστών, οι οποίοι δεν το έχουν σε τίποτα να πληρώσουν 10.000 ευρώ την ημέρα για να απολαύσουν σπέσιαλ υπηρεσίες


Αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα στη Μύκονο, κάνετε λάθος. Μέχρι χθες τουλάχιστον ξέραμε ότι ενοικιάζονται πολυτελέστατες βίλες αντί δεκάδων χιλιάδων ευρώ την εβδομάδα, ελικόπτερα, αεροπλάνα, μέχρι και ξαπλώστρες με τον μήνα ή τη σεζόν. Σε ένα νησί όπου τίποτα δεν απαγορεύεται και η πιο εξεζητημένη επιθυμία μπορεί να γίνει πραγματικότητα, με μόνη προϋπόθεση να διαθέτεις μπόλικο χρήμα, κάποιοι φαίνεται ότι το τερμάτισαν... Θέλοντας προφανώς να δείξουν στους πελάτες τους ότι μπορούν να έχουν ό,τι ζητήσουν, ξεπέρασαν τους εαυτούς τους εκτοξεύοντας το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουν σε άλλη διάσταση.


Και τι εννοούμε με αυτό; Το κλιμάκιο της ΑΑΔΕ που κατέβηκε προ ημερών στη Μύκονο κάνοντας ελέγχους για φοροδιαφυγή μάλλον δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο στη διάθεσή του για να ερευνήσει σε βάθος τι μπορεί να συμβαίνει σ’ αυτό το νησί σχετικά με τις υπηρεσίες transfer. Γιατί μπορεί να εντόπισε μια limo Mercedes που έκανε VIP μεταφορές χωρίς έναρξη ασκήσεως δραστηριότητας και χωρίς χαρτιά με αποτέλεσμα να αφαιρεθούν οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, δεν κατάφερε όμως να εντοπίσει τα μαύρα βαν της χλιδής και της ακολασίας που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα παρέχοντας σκληρά ναρκωτικά, ποτά και λευκή σάρκα σε πλούσιους τουρίστες. Αυτό λοιπόν που δεν κατάφεραν να βρουν οι άνδρες της ΑΑΔΕ, το βρήκαμε εμείς στη Μύκονο και σας το παρουσιάζουμε σήμερα μαζί με τους τιμοκαταλόγους που εστάλησαν μέσω email από διάφορα πρακτορεία ενοικίασης πολυτελών οχημάτων.

Προσέξτε: Με τη λέξη «τιμοκατάλογος» δεν αναφερόμαστε αποκλειστικά και μόνο στις εξωφρενικές τιμές που ζητάνε στο νησί τα «αόρατα» γραφεία transfer, όπου για μια απόσταση δέκα λεπτών πιθανόν να πληρώσεις στον οδηγό 100 ευρώ «μαύρα», αλλά στις τιμές των «προϊόντων» που παρέχονται μέσα στα πολυτελή βαν με τα σκούρα φιμέ τζάμια, τα δερμάτινα καθίσματα με τα χειροποίητα χερούλια, τον κρυφό led φωτισμό στην οροφή και τα ξύλινα καλογυαλισμένα πατώματα. Εχοντας στη διάθεσή μας πληροφορίες για συγκεκριμένα γραφεία VIP transfer, προσποιηθήκαμε τους πλούσιους τουρίστες που πρόκειται να επισκεφθούν τη Μύκονο για το bachelor party του καλύτερού τους φίλου με διάθεση να περάσουν τις διακοπές τους στο νησί όπως οι πρωταγωνιστές της κινηματογραφικής ταινίας «Hangover» στο Λας Βέγκας.

Η επικοινωνία με τα γραφεία έγινε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι οι υπάλληλοι των γραφείων με τους οποίους επικοινωνήσαμε ήταν πρόθυμοι να ικανοποιήσουν και την πιο εξεζητημένη επιθυμία μας από το πρώτο κιόλας email.

«Εδώ είναι Μύκονος και όλα μπορούν να γίνουν», ήταν η στερεότυπη απάντηση που πήραμε σχεδόν απ’ όλα τα γραφεία στα οποία απευθυνθήκαμε και μόνο ελάχιστα εξέφρασαν αδυναμία να ανταποκριθούν. Ρωτήσαμε αν στις υπηρεσίες μεταφοράς VIP πελατών που προσφέρουν περιλαμβάνονται και τα «παρελκόμενα», δηλαδή η συνοδεία όμορφων γυναικών, αλκοόλ και ναρκωτικά. 

Οι περισσότεροι απάντησαν καταφατικά, ότι δηλαδή ναι, μαζί με το transfer, εφόσον το ζητήσει ο πελάτης, διατίθενται και οι γυναίκες αλλά και τα ποτά, καθώς και τα ναρκωτικά, όπως κοκαΐνη, «χόρτο», χάπια ecstasy ή τα περίφημα roofies (γνωστά και ως «κουμπιά»), χρήση των οποίων είχαν κάνει, σύμφωνα με το σενάριο του «Hangover» ο Φιλ, ο Στου, ο Αλαν και ο Νταγκ μετατρέποντας ένα τυπικό εργένικο πάρτυ στην απόλυτη καταστροφή.

 Μας εξήγησαν λοιπόν ότι υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα βαν που χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες των μπάτσελορ πάρτι, η χρήση των οποίων τιμάται στα 1.120 ευρώ την ημέρα. Για τις γυναίκες (ζητήσαμε να μάθουμε το κόστος για τέσσερις συνοδούς), θα έπρεπε να πληρώσουμε 7.500 ευρώ την ημέρα και για το αλκοόλ που θα υπήρχε στα ψυγεία του βαν επιπλέον 1.000 ευρώ την ημέρα. Συνολικός λογαριασμός, 9.620 ευρώ για 24ωρη χρήση του συγκεκριμένου βαν στη Μύκονο.

Οσο για τα ναρκωτικά, διευκρίνισαν ότι κάθε γραμμάριο κοκαΐνης κοστίζει 150 ευρώ στη Μύκονο και πως θα έπρεπε να γίνει ξεχωριστή διαπραγμάτευση ανάλογα με τη χρήση που προτίθεται να κάνει ο πελάτης σε συνάρτηση με το διάστημα της παραμονής του στο νησί. Θα έπρεπε δε να επικοινωνήσουμε με κάποιον άλλον, προφανώς το «βαποράκι», σε ένα νούμερο κινητού τηλεφώνου που μας έστειλαν μέσω email. Μας προέτρεψαν δηλαδή να διαπραγματευτούμε ξεχωριστά την αγορά των ναρκωτικών με άλλο πρόσωπο και όχι με τους ίδιους.

Τα «μαύρα» ταξίΟι παράνομες πιάτσες ταξί στη Μύκονο και τα γραφεία VIP transfer με τα πολυτελή μαύρα βαν τείνουν να εξελιχθούν σε μεγάλο πονοκέφαλο για τις αστυνομικές αρχές του νησιού που με το δίκιο τους διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν το προσωπικό που απαιτείται για να αντιμετωπίσουν την ανεξέλεγκτη κατάσταση, την οποία διαπιστώνει ο τουρίστας με το που ανοίξει η πόρτα του αεροδρομίου ή με το που κατέβει στο νέο λιμάνι.

Στα social media, Facebook και Instagram, φιλοξενούνται δεκάδες προφίλ ατόμων, αλλοδαπών και μη, που διαφημίζουν με άνεση υπηρεσίες transfer, παρόλο που δηλώνουν ως επαγγελματική έδρα τη βίλα όπου φιλοξενούνται ή έχουν ενοικιάσει οι ίδιοι για τη σεζόν. Οι τουρίστες πληρώνουν χρυσάφι τις μετακινήσεις στη Μύκονο εξαιτίας των υπέρογκων χρεώσεων που επιβάλλουν τα «μαύρα» ταξί, δηλαδή τα μισθωμένα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα που δεν πληρούν τις απαραίτητες από τη νομοθεσία προϋποθέσεις. 

Τα συγκεκριμένα οχήματα δεν διαθέτουν άδεια, ούτε διακριτικά γνωρίσματα και απαιτούμενες συμβάσεις ελάχιστης ή μεγαλύτερης διάρκειας, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τον εκάστοτε πελάτη. Την ύπαρξη εκατοντάδων πειρατικών ταξί στη Μύκονο έχουν καταγγείλει κατά καιρούς στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Σύρου τα μέλη της Ενωσης Ραδιοαγοραίων (Ραδιοταξί) Μυκόνου, ζητώντας την παρέμβαση του εισαγγελέα, όμως καλοκαίρι με καλοκαίρι η κατάσταση γίνεται και χειρότερη.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ενός γραφείου (τα στοιχεία του είναι στη διάθεσή μας) όπου στον αναρτημένο στο Διαδίκτυο τιμοκατάλογό του αναγράφονται υπέρογκα χρηματικά ποσά για διαδρομές μόλις λίγων χιλιομέτρων. Συγκεκριμένα:

■ η μετάβαση από τη Χώρα στα Χουλάκια, ήτοι 4,5 περίπου χιλιόμετρα, χρεώνεται 60 ευρώ (!), ενώ η απόσταση Χώρας - Νέου Λιμανιού, που δεν ξεπερνά τα δύο χιλιόμετρα, χρεώνεται 40 ευρώ.
■ η διαδρομή από τον Πλατύ Γιαλό για τα Χουλάκια κοστίζει 80 ευρώ.
Μάλιστα στις σχετικές αναρτήσεις στο Διαδίκτυο δεν αναφέρονται πουθενά οι έδρες αυτών των γραφείων ενώ απαιτείται ενδελεχής έρευνα για να τις εντοπίσεις. Αν τα καταφέρεις, τότε διαπιστώνεις ότι τα εν λόγω γραφεία φιλοξενούνται είτε σε... κοντέινερ είτε σε πολυτελείς βίλες.
protothema.gr
Όνομα

Αθλητικα Αστεία Αυτοκινητο Γυναικα Διατροφή Διεθνή Έγκλημα Ελλαδα Εξοδος Επιχειρησεις Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Καιρός Κινηματογράφος κοινωνια Κόσμος μαγειρική Μακεδονία Μουσική Ο Γάιδαρος Οικονομία Περιεργα πολιτική Σαν σήμερα Σχεσεις Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τουρισμος Υγεία Φύση φωτο (blog) Φωτογραφια Χαλκιδικη Χρηστικα Aστυνομικα νεα Internet jewels Lifestyle Media Quiz slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Μύκονος : Πόσο κοστίζουν ναρκωτικά, βίζιτες και λιμουζίνα, όλα σε ένα !!
Μύκονος : Πόσο κοστίζουν ναρκωτικά, βίζιτες και λιμουζίνα, όλα σε ένα !!
https://4.bp.blogspot.com/-7zoaa-gXqCI/WxmTEy2OxHI/AAAAAAABfs0/HAR5j07CcSgsPGuzddZMD1x0QOrn122XACLcBGAs/s640/ewrt3rt.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-7zoaa-gXqCI/WxmTEy2OxHI/AAAAAAABfs0/HAR5j07CcSgsPGuzddZMD1x0QOrn122XACLcBGAs/s72-c/ewrt3rt.jpg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
http://www.olathessaloniki.com/2018/06/blog-post_35.html
http://www.olathessaloniki.com/
http://www.olathessaloniki.com/
http://www.olathessaloniki.com/2018/06/blog-post_35.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy