" Ο Λιάγκας έπεσε στο βόθρο- Αμόρφωτος ο Αρναούτογλου"


«Ο Λιάγκας στην προσπάθεια του να κάνει κάτι καλύτερο, έπεσε στο βόθρο...»
Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μπορεί να μην ήθελε να μιλήσει ούτε για τον Γιώργο Λιάγκα, ούτε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά τελικά τα είπε και με το παραπάνω.

«Δεν σχολιάζω τον Γ. Λιάγκα γιατί είναι σαν να κλέβω εκκλησία. Χρησιμοποιούσε μια τρελή και λάθος δημοσιότητα για να σπρώξει τις εκπομπές, ώσπου αυτό του γύρισε μπούμερανγκ. Ο Λιάγκας στην προσπάθεια του να κάνει κάτι καλύτερο, πίστεψε ότι αυτό που θα έκανε μετά το δελτίο ειδήσεων του STAR θα ήταν καλύτερο, για εμένα δεν ήταν καθόλου καλύτερο και του έχει κάνει και πάρα πολύ κακό. Έπεσε στο βόθρο και όποιος αποφασίζει να πέσει στο βόθρο ξέρουμε όλοι με τι κολυμπάει», ανέφερε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά για τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ στην συνέχεια είπε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Με χαλάει η εικόνα του. Είναι ένας που παριστάνει το καλό παιδί. Θεωρώ ότι είναι και επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Με τη λογική ότι όταν κάποιος βγαίνει συνέχεια και καμαρώνει για το πόσο αμόρφωτος είναι και δεν κάνει τίποτα όλα αυτά τα χρόνια για να μορφωθεί λίγο, είναι σαν να λέει σε τόσο πολύ νέο κόσμο, ότι κοίταξε μην πας και μορφωθείς και κάνεις και τίποτα στη ζωή σου. Το θέμα είναι να είσαι καπάτσος, να γλείφεις, να κάνεις τον εξυπνάκια και βγαίνεις να κάνεις χαζομάρες για να γεμίσεις λεφτά σαν κι εμένα που είμαι μάγκας.

Μόνοι τους φτιάχνουν τις κόντρες. Ξέρουμε καλά πως φτιάχνονται αυτές οι κόντρες. Προσπαθούν να είναι σε μια δημοσιότητα άνευ λόγου.»
Νεότερη Παλαιότερη