Τους πρόδωσαν τα κινητά : Στην φάκα της ΕΛ.ΑΣ. συμμορία 18 ατόμων !!!

Τα κινητά τηλέφωνα πρόδωσαν την συμμορία που είχαν συστήσει 18 άτομα και είχαν "ταράξει στις κλοπές" ολόκληρη την περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας.
Στην ανακρίτρια Λειβαδιάς οδηγήθηκαν το πρωί της Τετάρτης τα μέλη της σπείρας που κατηγορούνται για περισσότερες από 50 κλοπές στο νομό Βοιωτίας και τις γύρω περιοχές. Οι αρχές με μια συντονισμένη επιχείρηση έλυσαν τον “γρίφο” των απανωτών κλοπών στην ευρύτερη περιοχή ενώ εντύπωση προκαλεί ο αριθμός των μελών της σπείρας που φθάνει τα… 18 άτομα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αρχές εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την τεχνολογία και παρακολουθώντας τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων έφτασαν στα ίχνη τους, εξαρθρώνοντας την σπείρα που είχε ρημάξει την Βοιωτία και είχε επεκταθεί ως την Φωκίδα και την Αττική. Να σημειωθεί ότι η λεία της σπείρας από τα κλοπιμαία ανερχεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.
Ο δικηγόρος Γιάννης Γλύκας

Το πρωί της Τετάρτης απολογήθηκαν 5 από τα 18 άτομα. “Η υποθεση εχει πολλα κενά…” μας τονίζει αρχικά ο δικηγόρος Γιάννης Γλύκας και συμπληρώνει: “Οι πελάτες μου είναι αθώοι και δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι συμμετείχαν στις κλοπές για αυτό και η ανακρίτρια τους αφησε ελευθερους”.
Νεότερη Παλαιότερη