Θεσσαλονίκη : Νεαρός πατέρας αγνοείται εδώ και 5 μήνες

Τον σκότωσαν και τον "εξαφάνισαν" ;
Η εξαφάνιση του 34χρονου πατέρα στη Θεσσαλονίκη, παραμένει άλυτος γρίφος για τις Αρχές και τους στενούς συγγενείς του. Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός αγνοούμενος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και τα ίχνη του χάθηκαν μυστηριωδώς πριν από λίγους μήνες στην περιοχή του Κορδελιού, στα σύνορα με τον Εύοσμο. Τραγική φιγούρα στην όλη υπόθεση το 10χρονο παιδί του, που περιμένει να σφίξει και πάλι στην αγκαλιά τον πατέρα του. 
Ο μικρός μεγαλώνει με την μητέρα του, που επίσης αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Παρά τις έρευνες και παρά τις μαρτυρίες, δεν έχει βρεθεί κανένα σημάδι ζωής, με τις ελπίδες όσο περνούν οι μέρες να λιγοστεύουν.

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου Αράικ Αρουτινιάν 33 χρόνων, που βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», ανέφερε πως η εξαφάνισή του ερευνάται πλέον ως ανθρωποκτονία.

Ο μάρτυρας που επικοινώνησε με την εκπομπή, κατέθεσε στις Αρχές ότι τη νύχτα που χάθηκε ο Αράικ, είχε βρεθεί σε συγκεκριμένο χώρο. Εκεί σύμφωνα με τον ίδιο, υπήρξε μία διαμάχη που έφτασε στα άκρα, με αποτέλεσμα «να τον εξαφανίσουν» όπως ανέφερε. Σύμφωνα με τον κύριο Παπαδόπουλο, μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις.

Ο 33χρονος άνδρας αγνοείται από τις 10 Νοεμβρίου 2022 από τον Εύοσμο όπου έμενε και η αγωνία των συγγενών του έχει χτυπήσει κόκκινο. Ο πατέρας ενός αγοριού μόλις 10 χρόνων, ήταν βαθιά θρησκευόμενος και εργαζόταν ως τεχνίτης εικονοστασίων. Τελευταία όμως αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και για να μη γίνεται βάρος στους συγγενείς του όπως έλεγε, προτίμησε να μένει μόνος του.

Η εξαφάνισή του είχε συγκινήσει τους τηλεθεατές καθώς έφερε στο φως το δράμα που βιώνει η οικογένειά του. Η μητέρα του παιδιού του, με την οποία βρίσκεται σε διάσταση, είναι βαριά άρρωστη και το αγοράκι του περιμένει καρτερικά ένα σημάδι ζωής του. Ο αγνοούμενος πατέρας έχει ύψος 1.75, μαύρα μαλλιά και μούσια. Για την εξαφάνισή του έχει σημάνει Missing Alert.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη