Τα ζώδια σήμερα (28/2)

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα φέρνει εξαιρετικά δώρα για σένα. Μπορεί να είναι μια νέα ευκαιρία επαγγελματική, ίσως μια νέα θέση εργασίας, δεν αποκλείεται ακόμη και μια απροσδόκητη οικονομικά ανάσα. Τα συνεχή και πολλά προβλήματα του τελευταίου χρονικού διαστήματος φαίνεται να σε έχουν μπλοκάρει και δεν ξέρεις πώς να συνεχίσεις στο άμεσο μέλλον. Πάρε αποστάσεις από τα θέματα που σε απασχολούν και σχεδίασε εκ νέου τις δράσεις σου. Έτσι θα βρεις τις λύσεις που πρέπει.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 18.ΤΑΥΡΟΣ
Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα μια σπουδαία ευκαιρία θα σου παρουσιαστεί, που αν την αδράξεις, θα μπορούσε να σου αλλάξει τη ζωή. Με τη δημιουργικότητά σου θα μπορούσες να κάνεις τη διαφορά και να ξεχωρίσεις από τους άλλους. Αισθάνεσαι πνευματικά αναγεννημένη σήμερα και οι φοβίες και οι ανησυχίες σου εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας. Απόλαυσε μια ήρεμη μέρα και μην αφήνεις τα μικρά απρόοπτα που μπορεί να παρουσιαστούν να σου χαλάσουν τη θετική διάθεση. Κάποια έκτακτα έσοδα θα σε χαροποιήσουν!
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 10, 20.ΔΙΔΥΜΟΙ
Αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε αδιέξοδο σήμερα με το τετράγωνο του Ουρανού να σε πιέζει ή ότι θα πρέπει να χαράξεις νέα πορεία και δεν ξέρεις την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου, μιας και ο ανώτερός σου εαυτός γνωρίζει καλύτερα τι είναι το βέλτιστο για σένα. Κάνε αυτό που πρέπει και όλα θα πάνε καλά. Μην παίρνεις οικονομικά ρίσκα και συμβουλεύσου έμπιστα άτομα για τις κινήσεις σου στον οικονομικό στίβο. Υποστήριξη θα βρεις και από το οικογενειακό σου περιβάλλον.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 18.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω ίσως να μην αισθάνεσαι καλά στο εργασιακό σου περιβάλλον λόγω των αντικειμενικών συνθηκών που επικρατούν. Φρόντισε όμως να προσαρμοστείς, γιατί μια ενδεχόμενη αλλαγή εργασιακής στέγης δεν είναι πολύ πιθανή αυτήν τη στιγμή. Στο συναισθηματικό τομέα αναμένεται να τραβήξεις την προσοχή επάνω σου σήμερα και να έχεις πληθώρα επίδοξων ερωτικών συντρόφων. Κάνε την επιλογή σου ανάλογα με τις αντικειμενικές σου ανάγκες και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό, γιατί θα το μετανιώσεις πριν καν ξημερώσει.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 10, 22.


ΛΕΩΝ
Το τετράγωνο του Ερμή σου δημιουργεί πίεση. Φρόντισε τον οργανισμό σου γιατί τον έχεις καταπονήσει σε σημαντικό βαθμό τον τελευταίο καιρό. Άλλαξε διατροφικές συνήθειες, φρόντισε να ξεκουράζεσαι περισσότερο και μην αφήνεις τα προβλήματα να σου στερούν τον ύπνο. Για όλα υπάρχουν λύσεις. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή. Θα αντιμετωπίσεις πιέσεις και θα πρέπει να είσαι ενήμερη για το πώς πρέπει να κινηθείς σωστά. Η διαδικασία ίσως να είναι μακροχρόνια, για αυτό αναζήτησε επαγγελματική συμβουλή.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 18.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με το εξάγωνο του Πλούτωνα να σε ευνοεί δραστηριοποιήσου και μην περιμένεις να γίνουν τα πράγματα από μόνα τους. Πρόσεξε επίσης τι εύχεσαι σήμερα, γιατί οι ουρανοί είναι ανοιχτοί και μπορεί να μην σου αρέσει αυτό που θα βιώσεις. Να φανείς περισσότερο ανεκτική και ανοιχτή με τους γύρω σου σήμερα και δεν θα χάσεις. Παράλληλα, η μέρα σου δίνει αρκετή ενέργεια και έμπνευση για να μπορέσεις να βρεθείς ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου. Πρόσεξε ωστόσο την υγεία σου, γιατί υπάρχουν και οι γρίπες!
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 10, 24.ΖΥΓΟΣ
Με το τετράγωνο του Ερμή, στον επαγγελματικό σου χώρο, αν και σε εκτιμούν, αισθάνεσαι ότι έχεις περιπέσει σε τέλμα. Είναι καιρός να κάνεις κάτι καινούριο. Και εάν δεν είναι δυνατόν να αλλάξεις πορεία, φρόντισε να ασχοληθείς με κάτι καινούριο για να σε τονώσει. Προσοχή στις κινήσεις και τις εκμυστηρεύσεις σου σήμερα, γιατί μπορεί να εμπιστευθείς σημαντικά πράγματα σε άτομο που θα θελήσει να σε εκμεταλλευτεί. Αν είσαι single, σε περιμένουν εκπλήξεις.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 18.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με το εξάγωνο του Άρη η μέρα θα σου δώσει εξαιρετική ενέργεια αλλά και μια δόση σοφίας να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που θα βρεθούν στο δρόμο σου. Προβλήματα συναισθηματικής φύσης μπορούν να επιλυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μάθε να μοιράζεσαι όχι μόνο τα υλικά σου αγαθά, αλλά και την αγάπη με τους ανθρώπους γύρω σου. Προσφέροντας το χρόνο σου ή την ηθική σου στήριξη σε κάποιον που σε έχει ανάγκη, θα αισθανθείς πιο πλούσια συναισθήματα και θα σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 10, 26.ΤΟΞΟΤΗΣ
Με το εξάγωνο της Αφροδίτης να σου δίνει ευκαιρίες, θα κατακτήσεις όσα επιθυμείς στον επαγγελματικό τομέα, αλλά φαίνεται ότι δεν σε ικανοποιεί και θέλεις να κάνεις αλλαγές και αναπροσαρμογές. Καλό θα ήταν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική για να μην καταστρέψεις ότι με τόσο κόπο έχτισες. Έχεις μια διάθεση να αφεθείς ελεύθερη και να χαρείς τη μέρα, αποφεύγοντας τα δυσάρεστα και πιεστικά που σε περιβάλλουν. Κάνε αυτό το δώρο στον εαυτό σου, γιατί θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου με θετική ενέργεια.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 18.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου οι νεωτερισμοί στη δουλειά θα σε εκνευρίσουν σήμερα, γιατί θα σε βγάλουν από τη συνηθισμένη ρουτίνα σου. Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να γίνουν αναπροσαρμογές που θα σου προσφέρουν νέα δυναμική. Έχεις την αίσθηση, και καλά κάνεις και την έχεις, ότι όλοι γύρω σου καταγράφουν πρόοδο, ενώ εσύ έχεις μείνει στάσιμη. Οπλίσου με θετική ενέργεια και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και κοίταξε μπροστά, εκεί που είναι τα σημαντικά και σπουδαία.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 18.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εκεί που νόμιζες ότι η δουλειά σου έχει βρει το ρυθμό της και είσαι σε καλό δρόμο, η μέρα έρχεται να σου υπενθυμίσει ότι δεν πρέπει να επαναπαυτείς, γιατί βρίσκεσαι μόλις στην αρχή και θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να τα καταφέρεις με τη σύνοδο του Κρόνου να σου επιβάλει την πειθαρχία. Επιπλέον, ένα οικογενειακό πρόσωπο θα χρειαστεί την υποστήριξη και καθοδήγησή σου σήμερα. Θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο και αρκετή από την υπομονή και την πειθώ σου για να μπορέσει να σε βοηθήσεις αποτελεσματικά.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18.


ΙΧΘΕΙΣ
Η διαίσθησή σου θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη σήμερα, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, σαν να έρχεσαι σε άμεση επαφή με το Σύμπαν. Είναι ιδανική μέρα για περισυλλογή και στοχασμό, καθώς και για τη χάραξη νέων στρατηγικών σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα αισθανθείς ότι είσαι απόλυτα ευχαριστημένη με τη δουλειά σου. Θεωρείς ότι είσαι πιστή στις στοχεύσεις σου και συνεπείς και έντιμη απέναντι στους συνεργάτες ή συναδέλφους. Ίσως να κατασταλάξεις για το τι χρειάζεσαι στην προσωπική σου ζωή και είναι καιρός να το διεκδικήσεις.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 11, 20.

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ
Όνομα

Αθλητικα Αστεία Αυτοκινητο Γυναικα Δημοτικές Εκλογές 2019 Διατροφή Διεθνή Έγκλημα Ελλαδα Εξοδος Επιχειρησεις Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Καιρός Κινηματογράφος κοινωνια Κόσμος μαγειρική Μακεδονία Μουσική Ο Γάιδαρος Οικονομία όλα Θεσσαλονίκη Περιβάλλον Περιεργα πολιτική Σαν σήμερα Σχεσεις Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τουρισμος Υγεία Φύση Φωτογραφια Χαλκιδικη Χρηστικα Aστυνομικα νεα Internet jewels Lifestyle Media Quiz slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Τα ζώδια σήμερα (28/2)
Τα ζώδια σήμερα (28/2)
https://4.bp.blogspot.com/-8Mh0UOxLqW8/XHdOrQbYwNI/AAAAAAAB4oI/RDoM5z82n6YWe33wKTvhgQyiqKZ_H1YewCLcBGAs/s640/zodia3.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-8Mh0UOxLqW8/XHdOrQbYwNI/AAAAAAAB4oI/RDoM5z82n6YWe33wKTvhgQyiqKZ_H1YewCLcBGAs/s72-c/zodia3.jpg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2018/09/282.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2018/09/282.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy