Τα ζώδια σήμερα (1/3)

ΚΡΙΟΣ
Με την σελήνη στον Αιγόκερω, δυσκολίες και εντάσεις χαρακτηρίζουν την εργασιακή σου μέρα. Σου λείπει η πλήρης εικόνα για να μπορέσεις να χειριστείς τις καταστάσεις με επιτυχία. Φρόντισε να βρεις τα κομμάτια που λείπουν και ενέργησε μετά. Θα μπορούσες να θέσεις σε εφαρμογή κάποιες νέες δημιουργικές σου ιδέες στον επαγγελματικό τομέα, που θα αποδώσουν σημαντικά στο εγγύς μέλλον, εάν έχεις σαφή εικόνα και στόχους.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 20, 2


ΤΑΥΡΟΣ
Η θέση της Αφροδίτης σε ενεργοποιεί σήμερα! Χωρίς να το συνειδητοποιείς είσαι σε αναζήτηση συντρόφου αν είσαι single! Μην συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από τα όνειρά σου και μην αφήνεις να σε παρασύρουν οι γύρω σου, επηρεάζοντας τις επιλογές σου. Καινούριες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου και αν δεν δειλιάσεις ή δεν κάνεις πίσω από έλλειψη εμπιστοσύνης στις δυνατότητές σου, θα καταγράψεις σημαντικές επιτυχίες στο μέλλον.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 19, 4


ΔΙΔΥΜΟΙ
Το εξάγωνο του Ερμή σε ευνοεί! Σήμερα έχεις έντονα την αίσθηση ότι η ψυχική επαφή που είχες με το ταίρι σου έχει με τον καιρό χαθεί. Προσπάθησε με τις κινήσεις σου να αναθερμάνεις την ατμόσφαιρα και να ρίξεις νέες γέφυρες συνεννόησης. Ίσως σκεφτείς να πάρεις μέρος σε μια ομαδική δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις λίγο από την καθημερινότητά σου και να φέρεις κάτι νέο στην ζωή σου.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 22, 2


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το τρίγωνο της σελήνης στο ωροσκόπιο σου σε ευνοεί! Κάτι φαίνεται να αλλάζει στην ζωή σου αν είσαι single. Θα μπορούσε να είναι μια νέα φιλία που γεννιέται, μια νέα ερωτική γνωριμία ή ένας νέος συνεταιρισμός. Ό,τι και να είναι, θα αλλάξει την ζωή σου με συναρπαστικό τρόπο. Υπάρχουν μέρες που όλοι μας αντιμαχόμαστε το νεωτεριστικό και το άγνωστο, κάποιες άλλες όμως είμαστε πιο επιδεκτικοί. Σήμερα είναι η δική σου μέρα της αντίστασης. Αύριο όμως το σκηνικό θα είναι διαφορετικό.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 19, 6


ΛΕΩΝ
Με την σελήνη στον Αιγόκερω, κάποιες καταστάσεις θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση και θα πρέπει να τις χειριστείς με προσοχή για να μην βλάψεις τις σχέσεις σου. Να φανείς λογική, επένδυσε στην διπλωματία και απόφυγε να είσαι κατηγορηματική στις απόψεις σου. Πολλές αμφιβολίες και ένας πεσιμισμός σε ταλαιπωρούν και δεν σε αφήνουν να επικεντρώσεις την προσοχή σου στα σημαντικά που συμβαίνουν.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 24, 2


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το τετράγωνο του Δία σου δημιουργεί ένταση! Είσαι ξεροκέφαλη και απόλυτη σε θέματα που αφορούν την οικογενειακή σου ζωή ή την σχέση σου με τον σύντροφό σου. Με αυτό τον τρόπο όμως δημιουργείς περισσότερη ένταση και δεν αφήνεις περιθώρια επίλυσης των όποιων προβλημάτων. Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σου θα χρειαστεί σήμερα για να μην δημιουργήσεις κάποια νέα δυσεπίλυτα προβλήματα. Κάποια σημαντικά βήματα θα κάνεις σήμερα που θα σηματοδοτήσουν την εξέλιξη της καριέρας σου.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8ΖΥΓΟΣ
Φιλικά πρόσωπα θα χρειαστούν την στήριξη σου, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να θυσιάσεις τουλάχιστον μέρος του προγράμματός σου για χάρη τους. Κάν’ το με την ψυχή σου. Mε το εξάγωνο του Ήλιου σε αισθηματικό επίπεδο αισθάνεσαι αρκετά ασφαλής στην σχέση σου και διαισθάνεσαι την ισορροπία να έχει επανέλθει. Μην θεωρείς τίποτε δεδομένο και επαναπαύεσαι μιας και οι σχέσεις, όπως και καθετί άλλο στην ζωή, εξελίσσονται και μεταβάλλονται.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 26, 2


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με το εξάγωνο της σελήνης στο ωροσκόπιό σου η διαίσθηση σου σε προειδοποιεί για ένα παρασκήνιο που δεν μπορείς ακόμη να εντοπίσεις. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που δημιουργείται στον επαγγελματικό σου χώρο ή για μια προδοσία σε προσωπικό επίπεδο; Το μέλλον θα σου δείξει. Ως προς τα αισθηματικά σου, εάν έχεις ανάγκη να αγαπήσεις και να αγαπηθείς, θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά και ίσως μακροχρόνια για να γίνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα. Η αγάπη κερδίζεται σταδιακά και δεν χαρίζεται.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 19, 10ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάτι νέο πλανάται στην ατμόσφαιρα με το εξάγωνο της Αφροδίτης! Για κάποιους θα μπορούσε να είναι ένα νέο φλερτ, για κάποιους άλλους μια νέα δημιουργική απασχόληση. Σε επίπεδο επαγγελματικών, υπάρχει το ενδεχόμενο να αισθάνεσαι ότι η καριέρα σου έχει βαλτώσει τον τελευταίο καιρό και ότι κάτι πρέπει να κάνεις. Σήμερα θα βρεθεί στον δρόμο σου η ευκαιρία που θα σε βγάλει από την στασιμότητα. Αδράξτε την!
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 28, 2ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο στόχος σου με την σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου θα πρέπει να είναι να χαρίσεις στιγμές χαλάρωσης στον εαυτό σου και να αισθανθείς ευεξία, μιας και σε περιμένει ένας νέος μήνας και σημαντικές προκλήσεις. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις κάθε άλλο παρά στατικές είναι και για να παραμείνουν ζωντανές και λειτουργικές χρειάζεται προσπάθεια και από τις δύο μεριές. Εσύ έβαλες τον αυτόματο πιλότο και νομίζεις πως κάνεις το καθήκον σου.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 20, 2


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εγωιστική σου συμπεριφορά με τον Ερμή στους Ιχθείς σε πτώση, μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπη με το περιβάλλον σου, επαγγελματικό ή οικογενειακό. Μην δημιουργείς θέματα εκεί που δεν υπάρχουν… Επαγγελματικά τουλάχιστον χρειάζεται λίγη υπομονή, μιας και σύντομα θα εμφανιστούν στον δρόμο σου νέες επαγγελματικές προοπτικές και ίσως μια πρόταση για επιχειρηματική συνεργασία.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 21, 2


ΙΧΘΕΙΣ
Κάτι η μέρα, κάτι οι πλανητικές συγκυρίες, κάτι η θέση του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιό σου και η φαντασία σου σε ταξιδεύει σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους… Φρόντισε μόνο πού και που να πατάς και λίγο στο έδαφος. Έχεις καλές ηγετικές ικανότητες και μπορείς να εμπνεύσεις τους γύρω σου, ιδίως στον εργασιακό χώρο. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να ανταμείβεις δίκαια τους γύρω σου για τις προσπάθειές τους.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 20, 4

Αλίντα Κανάκη 
Όνομα

Αθλητικα Αστεία Αυτοκινητο Γυναικα Δημοτικές Εκλογές 2019 Διατροφή Διεθνή Έγκλημα Ελλαδα Εξοδος Επιχειρησεις Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Καιρός Κινηματογράφος κοινωνια Κόσμος μαγειρική Μακεδονία Μουσική Ο Γάιδαρος Οικονομία όλα Θεσσαλονίκη Περιβάλλον Περιεργα πολιτική Σαν σήμερα Σχεσεις Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τουρισμος Υγεία Φύση Φωτογραφια Χαλκιδικη Χρηστικα Aστυνομικα νεα Internet jewels Lifestyle Media Quiz slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Τα ζώδια σήμερα (1/3)
Τα ζώδια σήμερα (1/3)
https://2.bp.blogspot.com/-vQHSCpUYQqY/XHiIdVoxOLI/AAAAAAAB4rc/-eZ16dcv-KQ5X3PGkgdnJqwcsWWJmJHYwCLcBGAs/s640/tromaktiko35055-4.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-vQHSCpUYQqY/XHiIdVoxOLI/AAAAAAAB4rc/-eZ16dcv-KQ5X3PGkgdnJqwcsWWJmJHYwCLcBGAs/s72-c/tromaktiko35055-4.jpg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2018/12/13_4.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2018/12/13_4.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy