Τα ζώδια σήμερα (14/3)

ΚΡΙΟΣ
Με τη Σελήνη να κινείται στους Διδύμους η κοινωνική σου ζωή βρίσκεται στα φόρτε της. Θα απολαύσεις μια όμορφη βραδιά με φιλική παρέα και θα χαλαρώσεις λίγο από τις καθημερινές σκοτούρες. Έχεις τη διάθεση να αποτινάξεις το χειμώνα από πάνω σου και προσβλέπεις στην άνοιξη που βρίσκεται πια κοντά. Κάνε σχέδια για το καλοκαίρι και φρόντισε να ανέβεις ψυχολογικά.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 15, 10.


ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ουρανός στον πρώτο οίκο σου είναι σε πτώση. Οι αποφάσεις σου θα πρέπει να βασίζονται σε στοιχεία. Στη λογική και όχι στη διαίσθηση ή την παρόρμηση της στιγμής. Μην αφήνεις επίσης τρίτα άτομα να εμπλέκονται στις υποθέσεις σου και να σου δημιουργούν προβλήματα. Μέσα στον ενθουσιασμό σου για μια επιτυχία μπορεί να πληγώσεις άθελά σου ένα αγαπημένο σου άτομο. Δεν είναι κακό να παραδεχτείς τα λάθη σου και να ζητήσεις συγγνώμη.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , καριέρα, κοινωνική καταξίωση .
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 14, 12.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Το τετράγωνο του Δία με τον Ήλιο σε μπλοκάρει συναισθηματικά. Συνειδητοποιείς ότι η σχέση σου δεν έχει την ίδια φρεσκάδα πια και η επαφή με το ταίρι σου έχει αρχίσει να φθίνει. Αν σημαίνει κάτι για σένα, αγωνίσου για να την αναζωογονήσεις. Ένα συναίσθημα αποξένωσης και μοναξιάς ίσως να σε βαραίνει, σαν να σε απαρνήθηκαν ξαφνικά όλοι. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, αλλά φρόντισε να βρεις κάποιο φίλο ή γνωστό να μιλήσεις ή να βγεις έξω.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 17, 10.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εξαιρετική μέρα για τη συναισθηματική σου ζωή η σημερινή, με το τρίγωνο του Άρη σε αρμονία με το ωροσκόπιό σου, μιας και θα μπορούσες να ξαναδώσεις ζωή σε μια σχέση που είχε παρακμάσει ή να ξεκινήσεις κάτι νέο, εάν είσαι single. Η υπερβολική αισιοδοξία σου ωστόσο και η υπερεκτίμηση των δυνάμεών σου είναι ο χειρότερος εχθρός σου. Κατέβασε τον πήχη και κάνε ρεαλιστικά πλάνα για να μπορούν να αποδώσουν.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 14.


ΛΕΩΝ
Έχει μυρίσει άνοιξη και η θετική σου διάθεση έχει πάρει διαστάσεις υπερβολής με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο να φλερτάρει μαζί σου. Είναι μια ήρεμη μέρα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ιδανική για να απολαύσεις όμορφες στιγμές, μόνη σου ή με παρέα. Χαίρεσαι με το παραμικρό και η αισιοδοξία και η καλή σου διάθεση συμπαρασύρει και τους γύρω σου.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 19, 10.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη, θα βιώσεις φίλη μου με το τετράγωνο Ηλίου – Δία και θα πληγωθείς, γιατί δεν το περιμένεις. Μην αφήνεις όμως να σε πάρει από κάτω. Δίνοντας βάση στη διαίσθησή σου θα καταφέρεις να βρεις άκρη στις περίεργες καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σου και σε αφορούν άμεσα ή έμμεσα.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 14, 16.


ΖΥΓΟΣ
Δεν χρειάζεται να σε πιάνει κατήφεια με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα. Κάποια πράγματα τελειώνουν, κάποια άλλα όμως ξεκινούν. Αυτός είναι ο φυσικός κύκλος της ζωής και η εξέλιξή μας είναι μέρος της φυσικής μας πορείας. Προσοχή ωστόσο σε ποιους θα εμπιστευτείς τα εσώψυχά σου. Υπάρχουν άτομα που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου και θα πρέπει να τα απομακρύνεις από κοντά σου, γιατί θα σου κάνουν ζημιά.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 21, 10.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το εξάγωνο του Κρόνου σε ευνοεί. Οι εξελίξεις στο εργασιακό σου περιβάλλον είναι θετικές και τα πρώτα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς σου δεν θα αργήσουν να φανούν. Κάτι σημαντικό που είχες αναλάβει στον εργασιακό τομέα κοντεύει να ολοκληρωθεί. Διατήρησε τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους ή συνεργάτες σε αρμονικό επίπεδο για να μην σου βγάλουν άλλου είδους προβλήματα.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 18.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι αρκετά ευαίσθητη και ευαισθητοποιημένη αναφορικά με προβλήματα που απασχολούν μέλη της οικογένειας σου ή αγαπημένα σου πρόσωπα. Χάρισέ τους τη στήριξη και την αγάπη σου. Επίσης, εάν έχεις ξεκινήσει πρόσφατα μια συναισθηματική σχέση, ίσως να αισθανθείς μια έντονη ανασφάλεια για τον άνθρωπό σου και για τις πραγματικές προθέσεις του. Το τετράγωνο του Δία σου δημιουργεί άγχος.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 23, 10.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι λίγο μπερδεμένη μέσα σου. Το τετράγωνο του Άρη παρεμβάλει εμπόδια. Δεν ξέρεις ποια πορεία να ακολουθήσεις στο εξής και φοβάσαι μια πιθανά λανθασμένη επιλογή σου. Έχει έρθει όμως η στιγμή των αποφάσεων και θα πρέπει να κάνεις τις κινήσεις σου. Μην επιμένεις όμως να επιβάλλεις την άποψή σου, τόσο σε εργασιακό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, γιατί στον μεν εργασιακό χώρο θα δημιουργήσεις εχθρούς, ενώ στα προσωπικά σου θα προκαλέσεις ένταση με το ταίρι σου.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 15, 10.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υπάρχει μια δυσαρμονία στην ατμόσφαιρα και η μέρα σου κάθε άλλο παρά αρμονική θα είναι με το τετράγωνο Ηλίου -Δία. Προσοχή θα χρειαστεί στις φιλικές σου σχέσεις, μιας και είναι ισχυρό το ενδεχόμενο να υπάρξουν συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως να σου ζητηθεί ή να χρειαστεί να προσφέρεις λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σου για να εργασθείς χωρίς μισθό. Θα ανταμειφθείς στο άμεσο μέλλον για την προσφορά σου αυτή.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10.ΙΧΘΕΙΣ
Ωραία είναι να ζει κανείς αυθόρμητα και απρογραμμάτιστα, το πλανητικό σκηνικό όμως θα σε φέρει αντιμέτωπη με τις ευθύνες σου και θα απαιτήσει από σένα λεπτομερή προγραμματισμό και ιεράρχηση προτεραιοτήτων. Κάτι ή κάποιος από το παρελθόν, σου αναμοχλεύει μνήμες προ πολλού ξεχασμένες και σε ταξιδεύει σε πιο αθώες εποχές. Θα είναι υπέροχο να χαρείς αυτό το αναπάντεχο flash back που θα σου φέρει ο Ερμής που κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 15, 12.

Αλίντα Κανάκη
Όνομα

Αθλητικα Αστεία Αυτοκινητο Γυναικα Δημοτικές Εκλογές 2019 Διατροφή Διεθνή Έγκλημα Ελλαδα Εξοδος Επιχειρησεις Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Καιρός Κινηματογράφος κοινωνια Κόσμος μαγειρική Μακεδονία Μουσική Ο Γάιδαρος Οικονομία όλα Θεσσαλονίκη Περιβάλλον Περιεργα πολιτική Σαν σήμερα Σχεσεις Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τουρισμος Υγεία Φύση Φωτογραφια Χαλκιδικη Χρηστικα Aστυνομικα νεα Internet jewels Lifestyle Media Quiz slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Τα ζώδια σήμερα (14/3)
Τα ζώδια σήμερα (14/3)
https://3.bp.blogspot.com/-gdSj2lHxAAQ/XImDJagvoLI/AAAAAAAB5gs/wBSek8Gbldc9Vrmn7omq5lUXg4ZP3OfogCLcBGAs/s640/%25CE%25A4%25CE%25B1%2B%25CE%25B6%25CF%258E%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CF%2583%25CE%25AE%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B1.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-gdSj2lHxAAQ/XImDJagvoLI/AAAAAAAB5gs/wBSek8Gbldc9Vrmn7omq5lUXg4ZP3OfogCLcBGAs/s72-c/%25CE%25A4%25CE%25B1%2B%25CE%25B6%25CF%258E%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CF%2583%25CE%25AE%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B1.jpg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2019/03/143.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2019/03/143.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy