Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη, από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ
Το τρίγωνο Σελήνης – Πλούτωνα σε γεμίζει με δύναμη. Είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, τον οποίο έχεις χαράξει με πολλή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια. Για αυτό και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Αυτό όμως χρειάζεται χρόνο. Η μέρα κυλάει ήρεμα για σένα και σου δίνει το δικαίωμα να ονειρεύεσαι όλα όσα επιθυμείς να αποκτήσεις. Κράτησε το συναίσθημα αυτό και για τις πιο δύσκολες μέρες του μήνα για να έχεις ανεβασμένη ψυχολογία.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 22, 6.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη από τον Κριό σε πτώση ασκεί επιρροή στο ωροσκόπιό σου. Μην δηλητηριάζεις τη μέρα σου με το να επικεντρώνεις την προσοχή σου σε όσους προσπάθησαν να σε βλάψουν. Η καλύτερη τακτική είναι να τους αγνοήσεις και να προχωρήσεις μπροστά. Συνέχισε την καλή δουλειά χωρίς να δυσανασχετείς και στο άμεσο μέλλον θα επιβραβευτείς για την προσπάθειά σου αυτή.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 21, 8.ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή ημέρα φέρνει έναν ιδιαίτερα έντονο εκνευρισμό και πολλές δυσκολίες στις αισθηματικές σου σχέσεις με το τετράγωνο του Άρη στο ωροσκόπιό σου. Με ψυχραιμία και υπομονή τα πράγματα μπορούν να βρουν το δρόμο τους. Άφησε ένα μικρό περιθώριο στους άλλους να προσπαθήσουν να σε προσεγγίσουν και να σε ηρεμήσουν και μην το πάρεις σαν υποχώρηση.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 24, 6.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευνοούνται αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου με το τρίγωνο Σελήνης – Πλούτωνα. Τα άστρα είναι πολύ θετικά σήμερα απέναντί σου. Εκμεταλλεύσου το και κάνε τη διαφορά. Σκέψου θετικά και απόλαυσε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα σε απογειώσουν.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 21, 10.


ΛΕΩΝ
Με την Αφροδίτη από τον Κριό σε αδυναμία, να επηρεάζει τον 9ο οίκο σου, δες τα πράγματα απλά και δώσε τέλος σε υποθέσεις που σε έχουν κουράσει. Απόφυγε περιττές συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις! Τα οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν ίσως παραπάνω από ότι πρέπει. Ηρέμησε λίγο για να νιώσεις καλύτερα.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 26, 6.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη στο Ζυγό, σε κατευθύνει ακριβώς σε αυτό που επιθυμείς είτε είναι ένα δημιούργημα, μια νέα ιδέα ή κάποια σχέση. Θα υπάρξουν δυσκολίες και το ξέρεις, οργανώσου όμως για την επιτυχία, γιατί μόνον έτσι θα την αγγίξεις. Αντιμετώπισε τις καταστάσεις στη δουλειά σου με δύναμη και αποφασιστικότητα. Μην αφήνεις εκκρεμότητες. Προστάτευσε τον εαυτό σου από την υπερκόπωση.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 21, 12.


ΖΥΓΟΣ
Με λίγη υπομονή θα καταφέρεις να ξεπεράσεις και αυτές τις δυσκολίες. Έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός σε κατακλύζει με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου. Δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις κάποιο ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον αν είσαι αδέσμευτη, ενώ αν ανήκεις στις δεσμευμένες υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία στον αισθηματικό τομέα. Απόφυγε συγκρούσεις και εντάσεις με το σύντροφό σου.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 28, 6.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον Ήλιο από τον Ταύρο να χαρίζει αρμονία στον 7ο οίκο σου, κοινωνικές συναναστροφές θα σου προσφέρουν τη χαλάρωση που έχεις απόλυτη ανάγκη για να αποσυμπιεστείς από τις φορτίσεις τις εβδομάδας που πέρασε. Έχεις παραμελήσει επίσης αρκετό καιρό τώρα το σπίτι σου και είναι η κατάλληλη στιγμή να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην τακτοποίηση του προσωπικού σου χώρου.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 21, 14.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα πρέπει να μείνεις συγκεντρωμένη στο έργο σου και να αναζητήσεις τον προσφορότερο τρόπο για να ολοκληρώσεις την προσπάθειά σου το συντομότερο δυνατό με τον Ερμή στον 5ο οίκο σου. Συναντήσεις επαγγελματικού περιεχομένου και σοβαρές διαβουλεύσεις κρύβει η μέρα για σένα. Ένα δύσκολο έργο σε περιμένει και σήμερα ρυθμίζονται οι τελευταίες παράμετροι.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 30, 6.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Βαριά σύννεφα έχεις την αίσθηση ότι έχουν μαζευτεί στη σχέση σου με την Αφροδίτη σε αδυναμία να επηρεάζει τον 4ο οίκο σου. Η λύση που αναζητάς βρίσκεται μέσα σου. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και το υποσυνείδητό σου θα σε οδηγήσει. Είσαι πολύ σοβαρή ως προς τις συναισθηματικές σου δεσμεύσεις και απαιτείς και από τον σύντροφό σου κάτι ανάλογο. Εάν το κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου δεν σου αρέσει, είσαι έτοιμη να δώσεις μεγάλες μάχες.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 22, 6.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα προσπαθήσουν οι γύρω σου να αποσπάσουν την προσοχή σου από τη δουλειά σου, δεν πρέπει όμως να το αφήσεις σε καμία περίπτωση να συμβεί. Πρέπει να είσαι σοβαρή και προσγειωμένη γιατί είναι μια σημαντική μέρα για σένα και θα έχει αρκετές ανατροπές με τη θέση του Ουρανού στο ωροσκόπιό σου. Μην εξάπτεσαι και χειρίσου τις καταστάσεις με μαεστρία για να μην βλάψεις τα συμφέροντά σου.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 23, 6.ΙΧΘΕΙΣ
Έχεις πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις κατά το πρόσφατο παρελθόν, σήμερα όμως θα διαπιστώσεις ότι τα δεδομένα έχουν ανατραπεί και ότι θα πρέπει να επανεξετάσεις τη στάση σου. Οι απογευματινές και βραδινές ώρες προσφέρονται για γεφύρωση ενός χάσματος που προκλήθηκε πριν από λίγο καιρό με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο με τη Σελήνη να ετοιμάζεται να περάσει στον Τοξότη και τον 1ο οίκο σου.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 22, 8.

Αλίντα Κανάκη
Όνομα

Αθλητικα Αστεία Αυτοκινητο Γυναικα Διατροφή Διεθνή Έγκλημα Εκλογές 2019 Ελλαδα Εξοδος Επιχειρησεις Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Καιρός Κινηματογράφος κοινωνια Κόσμος μαγειρική Μακεδονία Μουσική Ο Γάιδαρος Οικονομία όλα Θεσσαλονίκη Περιβάλλον Περιεργα πολιτική Σχεσεις Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τουρισμος Υγεία Φύση Φωτογραφια Χαλκιδικη Χρηστικα Aστυνομικα νεα Internet jewels Lifestyle Media Quiz slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη, από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη
Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη, από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη
https://4.bp.blogspot.com/-Vq3JhByCS5o/XLZTj4IOxsI/AAAAAAAB78U/4e-GDVMaXqUrtn3cJd7X5Wr6-sElXpnKQCLcBGAs/s640/%25CE%25A4%25CE%25B1%2B%25CE%25B6%25CF%258E%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CF%2583%25CE%25AE%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B1.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-Vq3JhByCS5o/XLZTj4IOxsI/AAAAAAAB78U/4e-GDVMaXqUrtn3cJd7X5Wr6-sElXpnKQCLcBGAs/s72-c/%25CE%25A4%25CE%25B1%2B%25CE%25B6%25CF%258E%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CF%2583%25CE%25AE%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B1.jpg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2019/04/blog-post_486.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2019/04/blog-post_486.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy