Τα ζώδια σήμερα Σάββατο, από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ
Το πρώτο μισό της ημέρας υπόσχεται δουλειά ή ένα δύσκολο στο χειρισμό του ζήτημα με την Σελήνη στον Υδροχόο. Μπορεί να αντιμετωπίσεις ένα έκτακτο εργασιακό θέμα ή μια μικρή επιπλοκή που να αφορά θέμα υγείας. Μην επιβάλλεσαι με αυστηρότητα στους γύρω σου και μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου! Λάθη και παραλείψεις κάνουμε όλοι. Δείξε κατανόηση και προχώρησε.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 21, 10.

ΤΑΥΡΟΣ
Μια ελαφριά ίντριγκα σε μια ερωτική υπόθεση ή λεπτή μυστικότητα στις επιχειρηματικές επαφές θα φέρει καινούριες ισορροπίες στο παιχνίδι με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Μην εμπιστεύεσαι τρίτους, γιατί αυτήν τη χρονική στιγμή δεν υπάρχουν πολλά άτομα στη ζωή σου που αξίζουν της εμπιστοσύνης σου. Κράτησε τα μελλοντικά σου σχέδια κρυφά, για να μην σου τα τορπιλίσουν αντίπαλοι πριν ακόμη ξεκινήσεις.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 20, 12.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Από την ευαισθησία αλλά και την ευαισθητοποίησή σου σε θέματα γενικού ενδιαφέροντος θα εξαρτηθεί το πώς θα αντιδράσεις σήμερα σε όσα θα σου συμβούν ή θα αντιληφθείς να συμβαίνουν γύρω σου με τη θέση του Ποσειδώνα στον 10ο οίκο σου. Η υλική ευημερία σου θα δοκιμαστεί από πρακτικές λεπτομέρειες που η αλαζονεία σου προτίμησε να αγνοήσει!
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 23, 10.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα που χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος και δέσμευση σε ένα σκοπό με τη θέση του Ήλιου να συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου. Πρόκειται για ένα «ταξίδι» που θα σου χαρίσει αξέχαστες εμπειρίες και αλησμόνητες στιγμές. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή στις επικοινωνιακές σου πρακτικές, ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 20, 14.


ΛΕΩΝ
Μόνο η εφευρετικότητα μπορεί να σου ανοίξει το δρόμο για αξιοσημείωτα αποτελέσματα και απαράμιλλα επιτεύγματα. Η αντισυμβατικότητα και οι ανορθόδοξες τακτικές δεν είναι πάντοτε το ίδιο αποτελεσματικές. Αν μη τι άλλο, στη δεύτερη περίπτωση προκαλείς το Σύμπαν και το όποιο αποτέλεσμα θα είναι πρόσκαιρο με την ανάδρομη πορεία τριών πλανητών: Δία – Κρόνου – Πλούτωνα.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 25, 10.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορεί να αισθανθείς σήμερα ότι θέλεις να απομονωθείς μέσα στους τέσσερις τοίχους του χώρου σου ή απλά να χαθείς μέσα στον κόσμο των φαντασιώσεων σου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς να κινείται ανάδρομα στον 7ο οίκο σου. Τα συναισθήματα είναι συναισθήματα και θα πρέπει να τα ξεχωρίσεις σήμερα από τα πρακτικά θέματα της μέρας. Θα πρέπει να λύσεις όλα τα τρέχοντα θέματα που σε απασχολούν, δίνοντας προτεραιότητα στη δουλειά σου!
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 20, 16.


ΖΥΓΟΣ
Να διαχειριστείς το χρόνο σου σοφά με το εξάγωνο Σελήνης – Δία! Τότε θα είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε, ακόμα και τον μεγαλύτερο όγκο εργασίας. Αυτή είναι μια καλή χρονική στιγμή για την οργάνωση της ζωής και του νοικοκυριού σου. Θα πρέπει να κάνεις ό,τι είναι απαραίτητο για να αποκατασταθεί η ειρήνη και η αρμονία στο σπίτι και στην οικογένειά σου, ειδικά εάν αποζητάς την αμοιβαία κατανόηση με ένα συγκεκριμένο άτομο (γονέας, σύζυγος ή μέλος της οικογένειας).
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 27.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι μια καλή ημέρα για να ψωνίσεις κάποια μοναδικά προϊόντα ομορφιάς και φροντίδας του δέρματος με την Σελήνη στον Υδροχόο. Η ημέρα είναι επίσης ευνοϊκή για την επιλογή και την απόκτηση ενός κατοικίδιου ζώου. Καθοδηγείσαι όμως και από μια επίμονη και αυθόρμητη επιθυμία να κάνεις μια ριψοκίνδυνη κίνηση στην προσωπική σου ζωή. Προσοχή!
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 38, 29, 20, 11, 2, 18.ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί να ονειρεύεσαι την ελευθερία σου, αλλά δεν κάνεις τίποτα για να γίνει πραγματικότητα. Εκμεταλλεύσου τη θέση του Ερμή στον 7ο οίκο σου που σε ευνοεί! Η φιλοδοξία σου για ανεξαρτησία μπορεί να λάβει τη μορφή της εμμονής, ειδικά αν δεν είσαι ευχαριστημένη με τα πράγματα στο σπίτι ή τις σχέσεις σου. Ωστόσο μην είσαι υπερβολικά σίγουρη για το ταίρι σου, και κυρίως να μην το δείχνεις, ακόμα κι αν δεν έχεις κανένα εμφανή λόγο να αμφιβάλεις για την εντιμότητά του.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 39, 30, 21, 12, 3, 29, 10.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μέρα θα φέρει λίγη περιπέτεια στη ζωή σου και θα ανεβάσει τα επίπεδα της αδρεναλίνης σου με το εξάγωνο Σελήνης – Δία! Ακόμη κι αν δεν μπορείς προσωπικά να συμμετέχεις σε μια περιπέτεια, θα έχει πολύ ενδιαφέρον αν παρατηρείς τους γύρω σου! Το ενδιαφέρον σου για τις κοινωνικές επαφές σταδιακά μετατοπίζεται! Η ασκητική ζωή και η αποχή μπορεί να είναι μελλοντικά χρήσιμα για σένα, δεδομένου ότι δεν έχεις ακόμα καταφέρει αυτά που επιδιώκεις.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 21, 10.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα μπορεί να δοκιμάσει τις αντοχές σου και τη σταθερότητα των θέσεων και απόψεων σου. Τα ταλέντα σου, οι δεξιότητες και οι ικανότητές σου δεν θα είναι σήμερα αρκετά για να τα καταφέρεις με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου σε θετική όψη με τον Καρκίνο. Είναι δύσκολο να πούμε ότι η μέρα υπόσχεται επιτυχία και σαφή πορεία προς την κορυφή. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνεις απαθής.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 22, 10.


ΙΧΘΕΙΣ
Κατά το πρώτο μισό της μέρας μπορεί να γίνουν κάποια λάθη στρατηγικής που μπορούν να σου στοιχίσουν στην μετέπειτα πορεία σου με τη θέση του Άρη από τον Καρκίνο και στον 5ο οίκο σου σε πτώση. Πράγματα που θεωρείς σημαντικά θα πρέπει να τα συζητήσεις νωρίς το πρωί με καθαρό μυαλό. Κατά τη διάρκεια των πρωινών ωρών θα είσαι σε θέση για νηφάλια και ψύχραιμη ανάλυση των γεγονότων και αντικειμενική αξιολόγηση της μέχρι τώρα πορείας.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 21, 12.

Αλίντα Κανάκη
Όνομα

Αθλητικα Αστεία Αυτοκινητο Γυναικα Διατροφή Διεθνή Έγκλημα Εκλογές 2019 Ελλαδα Εξοδος Επιχειρησεις Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Καιρός Κινηματογράφος κοινωνια Κόσμος μαγειρική Μακεδονία Μουσική Οικονομία όλα Θεσσαλονίκη Περιβάλλον Περιεργα πολιτική Σχεσεις Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τουρισμος Υγεία Φύση Φωτογραφια Χαλκιδικη Χρηστικα Aστυνομικα νεα Internet jewels Lifestyle Media Quiz slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Τα ζώδια σήμερα Σάββατο, από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη
Τα ζώδια σήμερα Σάββατο, από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη
https://1.bp.blogspot.com/-Lj_y-4nNtyM/XOhq0UYuKyI/AAAAAAACABI/FHppNJrrTjYzsHnlsRSTIppHr_O-i_FHgCLcBGAs/s640/%25CE%25A4%25CE%25B1%2B%25CE%25B6%25CF%258E%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CF%2583%25CE%25AE%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B1.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-Lj_y-4nNtyM/XOhq0UYuKyI/AAAAAAACABI/FHppNJrrTjYzsHnlsRSTIppHr_O-i_FHgCLcBGAs/s72-c/%25CE%25A4%25CE%25B1%2B%25CE%25B6%25CF%258E%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CF%2583%25CE%25AE%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B1.jpg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2019/05/blog-post_344.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2019/05/blog-post_344.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy