Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή, από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ
Βάλε το «εγώ» σου κατά μέρος και άρχισε να ακούς τις γνώμες και τις συμβουλές των άλλων με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στον 10ο οίκο σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις την ισορροπία του πράγματος. Αν αντιμετωπίζεις ένα δύσκολο πρόβλημα, δεν θα πρέπει να φοβάσαι μια αντισυμβατική προσέγγιση. Προσπάθησε ωστόσο να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς σήμερα! Αποστασιοποιήσου από τις ανησυχίες σου με ένα μικρό χαμόγελο στο πρόσωπό σου.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 21, 8.


ΤΑΥΡΟΣ
Η ζωή θα σε προστατεύσει από τις σκληρές αποτυχίες και τις πικρές απώλειες με την ανάδρομη πορεία του Κρόνου από τον Αιγόκερω. Ωστόσο, δεν θα πρέπει μόνο να βασίζεσαι στην ελπίδα για καλή τύχη. Διατήρησε την κοινή λογική και την αίσθηση της μετριοπάθειας! Η δρομολόγηση έργων που σχετίζονται με μια μακροχρόνια συνεργασία δεν θα αποδώσει προς το παρόν τα αναμενόμενα.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι φιλοδοξίες σου, οι ορέξεις και οι απαιτήσεις σου γίνονται πιο εμφανείς σήμερα με το τρίγωνο Σελήνης – Ερμή! Θα έχεις την ευκαιρία σήμερα να υλοποιήσεις ένα σχέδιό σου, αλλά κάτι τέτοιο θα πραγματοποιηθεί μόνο μέσα από σκληρή δουλειά. Ένας αντισυμβατικός τρόπος διαχείρισης των υποθέσεών σου μπορεί να αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικός σήμερα!
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 23, 8.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έφτασε η στιγμή της επιτυχίας για τις δημιουργικές προσπάθειές σου. Εάν η επιτυχία δεν μεταφραστεί σε υλικά αγαθά, τουλάχιστον θα σου δώσει συναισθηματική και ηθική ικανοποίηση με την Σελήνη στον Υδροχόο. Αν το επιτευχθέν αποτέλεσμα είναι σημαντικό για εσένα, θα πρέπει να προσπαθήσεις να το παγιώσεις.  Το μόνο που απαιτείται από εσένα σήμερα είναι να είσαι ευγνώμων για τη ζωή.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 20, 12.


ΛΕΩΝ
Χρειάζεσαι κάτι νέο και συναρπαστικό στη ζωή σου με τη θέση του Ερμή από τους Διδύμους στον 11ο οίκο σου!  Ίσως να θελήσεις να αλλάξεις επάγγελμα ή αν κάνεις κάποιες αλλαγές στο νοικοκυριό σου. Μπορείς επίσης να αισθάνεσαι την ανάγκη να ανανεώσεις την εξωτερική σου εικόνα. Μην καταφύγεις όμως σε υπερβολές! Πολύ λίγα μπορούν να εμποδίσουν την πρόοδό σου και αυτά είναι κυρίως τα λάθη και οι υπερβολές σου.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 25, 8.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν έχεις όσο χρόνο νομίζεις για να επωφεληθείς από ένα άνοιγμα της τύχης ή μια ευκαιρία με τη θετική όψη Ήλιου – Σελήνης – Ερμή. Θα πρέπει επειγόντως να απαλλαγείς από τις ονειροπολήσεις σου, τη βραδύτητα και τη συστολή σου. Στο μεταξύ όμως οι περισσότερες από τις τρέχουσες ανάγκες σου θα είναι περισσότερο από ικανοποιητικά καλυμμένες!
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 20, 14.


ΖΥΓΟΣ
Μυστικότητα, αναποφασιστικότητα και υπερβολική ευαισθησία χαρακτηρίζει τη μέρα σου και μπορούν να καταστρέψουν πολλά από αυτά που πάλεψες για καιρό να κατακτήσεις με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία. Προσοχή λοιπόν! Μπορεί να προκύψουν σήμερα επείγουσες συνομιλίες, απρόβλεπτα ταξίδια ή αντισυμβατικές σκέψεις.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 27.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσπάθησε να περιορίσεις τον κοινωνικό σου κύκλο, αλλιώς μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχεις εξαντληθεί από τις υποχρεώσεις με την Σελήνη στον Υδροχόο. Οι τρέχουσες ειδήσεις ή τα γεγονότα γύρω σου μπορεί να μην έχουν απολύτως καμία επίδραση σε σένα, όσο σημαντικά κι αν φαίνονται. Διατήρησε λοιπόν την ψυχραιμία σου, γιατί δεν διατρέχεις κανέναν κίνδυνο.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 20, 16.ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί να έχεις μια πολύ καλή αίσθηση ή ακόμη και διαίσθηση του τι χρειάζεται το ταίρι σου αυτήν τη χρονική στιγμή για να ισορροπήσει και να αισθανθεί καλά με τη διέλευση του Ουρανού στον 6ο οίκο σου. Δεν έχεις παρά να του το προσφέρεις! Οι σκέψεις σου γίνονται όλο και πιο αντισυμβατικές, ενώ γίνεσαι όλο και πιο μυστικοπαθής και μυστηριώδης στις κινήσεις σου.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 29, 8.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα είναι μια σχετικά ήρεμη μέρα για σένα κατά την οποία θα μπορέσεις να απολαύσεις τις πρόσφατες κατακτήσεις σου και να γευτείς τις χαρές της ζωής! Μόνο κάτι εξαιρετικά επείγον θα μπορούσε να σε βγάλει από τη ραστώνη με το θετικό τρίγωνο του Ερμή στο ωροσκόπιό σου! Κοιμήσου αν μπορείς και ξεκουράσου. Οι θετικές εμπειρίες μπορεί να είναι εξίσου εξαντλητικές με τα αρνητικά συναισθήματα. Το δεύτερο μισό της ημέρας είναι ευνοϊκό για προσωπικές πρωτοβουλίες.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 21, 8.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την καλοσύνη σου σήμερα. Ένας έξυπνος συνομιλητής θα σε ξεγελάσει, ενώ θα είσαι απασχολημένη στο να απολαμβάνεις την ακτινοβολία σου και την επιρροή σου στις μάζες με την Σελήνη στο ζώδιό σου. Αν έχεις γεννηθεί τον Φεβρουάριο, ο ατομικισμός που χαρακτηρίζει τις κινήσεις σου σήμερα θα προκαλέσει την ενόχληση των ανθρώπων γύρω σου.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 22, 8.


ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για τη δημιουργικότητα, την πνευματική σου αφύπνιση και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σου με το θετικό εξάγωνο του Ουρανού στο ωροσκόπιό σου. Σήμερα μπορεί να θέσεις τα θεμέλια μιας νέας επαγγελματικής πορείας! Να είσαι πιο κοινωνική και απλή. Να αποφύγεις ωστόσο να κάνεις οτιδήποτε μπορεί να ερμηνευθεί ως αλαζονικό.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 21, 10.

Αλίντα Κανάκη
Όνομα

Αθλητικα Αστεία Αυτοκινητο Γυναικα Διατροφή Διεθνή Έγκλημα Εκλογές 2019 Ελλαδα Εξοδος Επιχειρησεις Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Καιρός Κινηματογράφος κοινωνια Κόσμος μαγειρική Μακεδονία Μουσική Οικονομία όλα Θεσσαλονίκη Περιβάλλον Περιεργα πολιτική Σχεσεις Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τουρισμος Υγεία Φύση Φωτογραφια Χαλκιδικη Χρηστικα Aστυνομικα νεα Internet jewels Lifestyle Media Quiz slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή, από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη
Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή, από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη
https://2.bp.blogspot.com/-H2aBbRiVxHI/XOcKhZ1IvTI/AAAAAAAB_40/mRNRPbBYA5AIWF9imksmc6gHJ877tvlJwCLcBGAs/s640/%25CE%25A4%25CE%25B1%2B%25CE%25B6%25CF%258E%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CF%2583%25CE%25AE%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B1.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-H2aBbRiVxHI/XOcKhZ1IvTI/AAAAAAAB_40/mRNRPbBYA5AIWF9imksmc6gHJ877tvlJwCLcBGAs/s72-c/%25CE%25A4%25CE%25B1%2B%25CE%25B6%25CF%258E%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CF%2583%25CE%25AE%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B1.jpg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2019/05/blog-post_999.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2019/05/blog-post_999.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy