Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη, από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ
Διατήρησε χαμηλό προφίλ κατά τη διάρκεια της μέρας, καθώς δεν θέλεις να τραβήξεις την προσοχή των γύρω σου για τους λανθασμένους λόγους με το τετράγωνο Ουρανού να σε φορτίζει αρκετά. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες φρόντισε να δικτυωθείς με άτομα που μπορούν να προωθήσουν τη δουλειά σου ή να σε βοηθήσουν στο σχεδιασμό του επαγγελματικού σου μέλλοντος. Ίσως και να υπάρξουν κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες, για το πώς θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.


ΤΑΥΡΟΣ
Απόφυγε με κάθε τρόπο τις διενέξεις και τις αντιπαραθέσεις, όσο τουλάχιστον μπορείς με το τετράγωνο του Ουρανού στον 1ο οίκο σου! Εστίασε την προσοχή σου στη δουλειά σου και τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Κράτησε σημειώσεις για ιδέες που θα σου έρθουν στο μυαλό, ώστε να τις επεξεργαστείς αργότερα και να τις μετουσιώσεις σε πράξη την κατάλληλη χρονική στιγμή. Αν είσαι αδέσμευτη μπορεί να κάνεις σήμερα μια γνωριμία που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, ίσως και καλές προοπτικές για την αισθηματική σου ζωή.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Κάποια άλυτα προβλήματα θα αισθανθείς σήμερα να σε βαραίνουν, ενώ η ηττοπάθεια που θα σε κυριέψει μπορεί να μπλοκάρει το δρόμο σου προς μια σημαντική επιτυχία. Φρόντισε τον εαυτό σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο τη φυσική σου κατάσταση, όσο και την ψυχική – πνευματική σου. Ίσως να συναντήσεις τυχαία κάποιο άτομο σήμερα που μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν. Το βράδυ ενδείκνυται να το περάσεις με το ταίρι σου ή με ανθρώπους που σε αγαπούν.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα πρέπει να αποφύγεις σήμερα με κάθε τρόπο τη φυσική ή ψυχική εξουθένωσή σου! Προστάτεψε τον οργανισμό σου από εξαντλητικές δραστηριότητες, ειδικά εάν βρίσκεσαι στο ύπαιθρο. Αναφορικά με τα συναισθηματικά σου και με την Αφροδίτη στον 1ο οίκο σου, αν είσαι ελεύθερη υπάρχουν πολύ καλές πιθανότητες να συναντήσεις κάποιο άτομο, που θα σου τραβήξει την προσοχή, ενώ αν είσαι δεσμευμένη μπορεί να περάσεις μια ρομαντική βραδιά με τον σύντροφό σου, μακριά από την καθημερινότητα και τα προβλήματα.


ΛΕΩΝ
Σε περιμένουν ευχάριστες ειδήσεις σήμερα με τη σελήνη στο ζώδιό σου, ίσως και εκπλήξεις από τον εργασιακό σου χώρο. Μπορεί να αφορούν μια προαγωγή, ένα χρηματικό μπόνους ή μια ανταμοιβή γενικά προς αναγνώριση των προσπαθειών και των επιτευγμάτων σου. Αναφορικά με την προσωπική σου ζωή, εάν αναζητάς το άλλο σου μισό, φρόντισε να ισορροπήσεις πρώτα μέσα σου, να ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις, πριν να κινήσεις τα νήματα για κάτι καινούριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην φοβάσαι τις δραστικές αλλαγές στη ζωή σου, όσο αυτές είναι προσεκτικά μελετημένες και προγραμματισμένες. Το σύμπαν ευνοεί τις νέες προσπάθειες, αλλά θα πρέπει να κάνεις και εσύ ό,τι περνάει από το χέρι σου. Πρέπει να κλείσεις παλιές υποθέσεις, ειδικά σε οικονομικό επίπεδο, προχωρώντας σε ρυθμίσεις για εκκρεμείς οφειλές, να διαχειριστείς με σύνεση τα εισοδήματά σου, να φροντίσεις τη σωματική και ψυχική σου υγεία. Κλείσε παλιούς κύκλους της ζωής σου, για να μπορέσουν να ανοίξουν καινούριοι. Προσοχή θα χρειαστεί σε ό,τι ανεβάζεις σήμερα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης!


ΖΥΓΟΣ
Εάν αναζητάς την αγάπη, θα πρέπει να αποβάλεις τη φυσική σου συστολή. Να είσαι ευγενική και να κάνεις έξυπνο φλέρτ με άτομα που σε ενδιαφέρουν ερωτικά και όχι μόνο. Η τύχη είναι σήμερα με το μέρος σου, τόσο στα συναισθηματικά, όσο και στα ζητήματα που έχουν σχέση με το χρήμα. Ευκαιρία να ρίξεις μια ματιά στα οικονομικά σου, μήπως και χρειάζονται κάποιες κινήσεις που σήμερα είναι ευκαιρία να πραγματοποιηθούν. Εάν έχεις την οικονομική άνεση, ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου και ανανεώσου και εσύ μέσα από τη διαδικασία αυτή. Με την σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, το βράδυ θα φέρει στη ζωή σου πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα πρέπει να καταβάλεις κάθε δυνατή προσπάθεια σήμερα να μη παρακάμψεις το πρόγραμμά σου ή να παραμελήσεις τη δουλειά σου, καθώς θα μάθεις κάτι που ίσως σε αναστατώσει. Ανάλαβε τα ινία σε μια ομαδική δουλειά και απόδειξε στην πράξη ότι είσαι το κατάλληλο άτομο για μια ηγετική θέση! Μην αφήνεις την αναστάτωσή σου να κυριαρχήσει και να χάσεις μια πολύ δημιουργική μέρα χωρίς λόγο.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις. Ξέρεις μάλιστα, ότι εάν ψάξεις στην μνήμη σου, θα βρεις την πηγή της κακοδαιμονίας σου κάπου εκεί σε κοινή θέα. Δεν θέλεις όμως να παραδεχτείς, ότι για πολλά από όσα σε ταλαιπωρούν, φταις εσύ. Και αφού λύσεις ότι μπορείς, με το να παραδεχτείς τα σφάλματά σου, είναι καιρός να χαλαρώσεις λίγο και να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου για τη δύσκολη προσπάθεια που καταβάλεις, μέσα από μια ψυχοφθόρα διαδικασία.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μέρα προσφέρεται για την αποκατάσταση φιλικών σχέσεων που παρουσίασαν κάποιες ρωγμές τον τελευταίο καιρό ή για τη σύναψη νέων φιλικών και κοινωνικών σχέσεων. Να είσαι προσεκτική με τα οικονομικά σου, καθώς η διαχείρισή σου τείνει να ξεφύγει από κάποια υγιή πλαίσια. Δώσε επίσης προσοχή στα μηνύματα που σου στέλνει ο οργανισμός σου, για να μην θέσεις σε κίνδυνο την υγεία σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάνε μια λίστα με τις υποχρεώσεις της μέρας σου και φρόντισε να την τηρήσεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα των δράσεών σου και να μην αναλάβεις υποχρεώσεις που δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις χρονικά. Τις απογευματινές ώρες ίσως να υπάρξουν κάποια απρόβλεπτα έξοδα, όπως είναι κάποιο δώρο που δεν έχεις προγραμματίσει, ή κάποια οικονομική βοήθεια προς νεώτερο μέλος της ευρύτερης οικογένειας σου, προκειμένου να ξεκινήσει τη δική του δουλειά.


ΙΧΘΕΙΣ
Μια δουλειά που σου κόστισε πολύ χρόνο και κούραση, θα διαπιστώσεις σήμερα με χαρά ότι πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της με τη σύνοδο της σελήνης να σε ευνοεί. Μπορείς λοιπόν να χαλαρώσεις κάποιες στιγμές και να χαρείς το βραδάκι σου απολαμβάνοντας την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, τη θάλασσα και την ξεγνοιασιά. Θα σε ανανεώσει ψυχικά και θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις με μεγαλύτερη όρεξη και καλύτερη διάθεση τη δουλειά σου.

Αλίντα Κανάκη

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 2019

Όνομα

Αθλητικα Αστεία Αυτοκινητο Γυναικα Διατροφή Διεθνή Έγκλημα Εκλογές 2019 Ελλαδα Εξοδος Επιχειρησεις Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Καιρός Κινηματογράφος κοινωνια Κόσμος μαγειρική Μακεδονία Μουσική Οικονομία όλα Θεσσαλονίκη Περιβάλλον Περιεργα πολιτική Σχεσεις Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τουρισμος Υγεία Φύση Φωτογραφια Χαλκιδικη Χρηστικα Aστυνομικα νεα Internet jewels Lifestyle Media Quiz slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη, από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη
Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη, από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη
https://1.bp.blogspot.com/-CR64QjVqxm4/XR0p2PhDkaI/AAAAAAACFfE/9m8BVD9CvaUnozVndCiN0YPpvoSY40gPwCLcBGAs/s640/%25CE%25A4%25CE%25B1%2B%25CE%25B6%25CF%258E%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CF%2583%25CE%25AE%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B1.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-CR64QjVqxm4/XR0p2PhDkaI/AAAAAAACFfE/9m8BVD9CvaUnozVndCiN0YPpvoSY40gPwCLcBGAs/s72-c/%25CE%25A4%25CE%25B1%2B%25CE%25B6%25CF%258E%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CF%2583%25CE%25AE%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B1.jpg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2019/07/blog-post_45.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2019/07/blog-post_45.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy