Τα ζώδια σήμερα Κυριακή, από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η εγωιστική συμπεριφορά σου θα κάνει μεγαλόπρεπα την εμφάνισή της σήμερα. Προσπάθησε ωστόσο να μην προσβάλλεις τα άτομα με τα οποία έχεις στενές σχέσεις. Εάν υπάρχει πραγματικά ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο μόνο στον εαυτό σου, κάνε το με τακτ. Το βράδυ, αφού θα έχεις κουραστεί από τις ανατροπές της ημέρας, αξίζει να σκεφτείς τρόπους απόλυτης χαλάρωσης. Δεν είναι η καλύτερη χρονική στιγμή να ξεκινήσεις μια αυστηρή δίαιτα ή να εντάξεις στη ζωή σου μια νέα συνήθεια.


ΤΑΥΡΟΣ
Σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα, η μέρα μπορεί να πάει αρκετά καλά. Δεν αποκλείεται μια μικρή επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα ή κάποιο κέρδος από μια απροσδόκητη πηγή. Πρόσεξε ωστόσο την υγεία σου! Αργότερα το βράδυ, συνιστάται να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά σου. Μην αφήνεις την ευκαιρία να περάσεις το μέγιστο δυνατό χρόνο με τους φίλους σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι πιθανό, ορισμένοι από αυτούς να χρειαστούν τη στήριξή σου.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Η μέρα είναι πιθανό να είναι αρκετά συνηθισμένη. Προτεραιότητα πρέπει να δοθεί σε υποθέσεις που δεν συνεπάγονται βιασύνη. Τα οικονομικά σου ωστόσο μπορεί να απαιτήσουν ιδιαίτερη προσοχή! Υπάρχει μια πιθανότητα να θελήσεις να αγοράσεις κάτι που έχει υψηλό κόστος. Προς το τέλος της ημέρας όμως, κάποια δυσάρεστη ανάμνηση ή ένα άτομο από το παρελθόν σου, μπορεί να σου υπενθυμίσει κάποιες πτυχές που θα ήθελες να διαγράψεις από τη μνήμη σου. Είναι σημαντικό να προστατευτείς άμεσα από τέτοιες εισβολές.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα συνιστάται να είσαι προσεκτική καθόλη τη διάρκεια της μέρας. Υπάρχει έντονος ο κίνδυνος τραυματισμού! Σε ό,τι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ο εγωισμός μπορεί να σε βλάψει. Δεν θα πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να δημιουργήσει προβλήματα σε σημαντικές για τη ζωή σου σχέσεις. Εάν είσαι αδέσμευτη, υπάρχει η πιθανότητα να πέσεις στα δίχτυα μιας επικίνδυνης για την ισορροπίας σου ερωτικής έλξης…

ΛΕΩΝ
Το κύριο μέλημά σου σήμερα πρέπει να είναι η αναζήτηση νέων συμμάχων! Πιθανώς το ταίρι σου να εμπλακεί ενεργά και στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Ένας άλλος στόχος μπορεί να είναι η φροντίδα της προσωπικής σου εμφάνισης. Είναι πιθανό να θελήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στην εξωτερική σου εμφάνιση. Μέχρι το βράδυ ωστόσο η ενέργειά σου θα αισθανθείς να σε εγκαταλείπει, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε απάθεια.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι σημαντικό όλες οι δραστηριότητες της ημέρας να φέρουν ένα ποιοτικό και παραγωγικό αποτέλεσμα. Οι προσωπικές σου ανεπάρκειες δεν είναι ευπρόσδεκτες στις διαπροσωπικές σου υποθέσεις. Εάν ξεκινήσεις μια σοβαρή συζήτηση, μην τη διακόψεις με φτηνές δικαιολογίες, προκειμένου να αναβάλεις το τελικό αποτέλεσμα, εάν δεν σου «βγαίνει» όπως το περίμενες. Τα οικονομικά σου υπόσχονται επίσης κάποια θετικά νέα, με μια πιθανή μικρή αύξηση στο εισόδημά σου.


ΖΥΓΟΣ
Σήμερα καλό θα είναι να περιορίσεις τις δραστηριότητές σου στο minimum! Στην ιδανική περίπτωση συνιστάται να παραμείνεις στο σπίτι, να ξεκουραστείς, να ασχοληθείς με τον προσωπικό σου χώρο, να απολαύσεις ένα βιβλίο ή να φροντίσεις τους αγαπημένους σου. Εάν δεν έχεις την επιλογή μιας ελεύθερης μέρας στα μέσα της βδομάδας, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία με τους συναδέλφους σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σε μια αγορά που σκοπεύεις να προβείς, θα έχεις την τύχη με το μέρος σου. Σε επαγγελματικό επίπεδο συνιστάται να αφιερώσεις χρόνο για να αναζητήσεις νέες ιδέες, με στόχο τον δυνητικό εμπλουτισμό των δραστηριοτήτων σου. Απαγορεύονται σήμερα τα επικίνδυνα αθλήματα, τα τυχερά παιχνίδια και οτιδήποτε μπορεί να έχει υψηλό ρίσκο τραυματισμών ή οικονομικών απωλειών. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα, η μέρα να φέρει κάποιες ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια της περιουσίας σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Το κλίμα γύρω σου μπορεί να σου φέρει νευρικότητα και εξάντληση. Να είσαι ευέλικτη με το να μην εγκλωβίζεσαι στα κεκτημένα και στην ασφάλεια του γνωστού, γιατί δεν θα μπορέσεις να κάνεις τα βήματα προόδου που επιθυμείς. Σε προσωπικό επίπεδο θα υπάρξουν κάποια απρόβλεπτα προβλήματα. Για να κατευνάσεις τα πνεύματα, μια ευχάριστη έκπληξη ή ένα δώρο μπορεί να φανούν αρκετά αποτελεσματικά…


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι δυσκολίες δεν θα λείψουν σήμερα. Υπάρχει η περίπτωση κάποιος να παρεμβαίνει συνεχώς στα σχέδιά σου, ανατρέποντας την επιθυμητή ροή. Ίσως ένας ενοχλητικός και απαιτητικός εραστής ή εριστικοί συνεργάτες να καταφέρουν να σε απορυθμίσουν. Ίσως επίσης να προκύψουν κάποιες δυσκολίες με έναν κακοπροαίρετο ή δύστροπο πελάτη, να υπάρξει μια δυσλειτουργία του επαγγελματικού σου εξοπλισμού ή να αντιμετωπίσεις προβλήματα στο δρόμο από την εργασία προς στο σπίτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Απόφυγε την επιθετικότητα κατά τη διάρκεια της μέρας αλλά και εγωιστικές συμπεριφορές, ειδικά εάν κατέχεις θέση ευθύνης ή διαχειρίζεσαι ανθρώπινο δυναμικό. Σε γενικές γραμμές έχεις κάθε ευκαιρία σήμερα να κατακτήσεις ένα σημαντικό παραγωγικό αποτέλεσμα. Μην ακολουθείς το πλήθος και άφησε την κρίση σου να σου δείξει το σωστό δρόμο. Εάν είσαι δεσμευμένη, καλό θα ήταν να δώσεις στο ταίρι σου όσο το δυνατόν περισσότερη αγάπη και να προσπαθήσεις να εξωτερικεύεις όσο μπορείς περισσότερο τα αισθήματα σου.ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα υπάρχει έντονα η πιθανότητα να βιώσεις μια απογοήτευση στον αισθηματικό τομέα. Και η απογοήτευση αυτή αφορά μάλλον την έλλειψη κατανόησης που θα συναντήσεις από το ταίρι σου… Πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά με τις προσωπικές σου υποθέσεις. Εάν αναζητάς το άλλο σου μισό, μην απορρίπτεις αβασάνιστα προσκλήσεις για εξόδους ή και φλερτ, γιατί κάπου εκεί μπορεί να σε περιμένει η ευτυχία σου! Καλή τύχη ωστόσο θα έχεις στις επαγγελματικές σου υποθέσεις!


Αλίντα Κανάκη

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 2019

Όνομα

Αθλητικα Αστεία Αυτοκινητο Γυναικα Διατροφή Διεθνή Έγκλημα Εκλογές 2019 Ελλαδα Εξοδος Επιχειρησεις Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Καιρός Κινηματογράφος κοινωνια Κόσμος μαγειρική Μακεδονία Μουσική Οικονομία όλα Θεσσαλονίκη Περιβάλλον Περιεργα πολιτική Σχεσεις Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τουρισμος Υγεία Φύση Φωτογραφια Χαλκιδικη Χρηστικα Aστυνομικα νεα Internet jewels Lifestyle Media Quiz slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Τα ζώδια σήμερα Κυριακή, από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη
Τα ζώδια σήμερα Κυριακή, από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη
https://1.bp.blogspot.com/-zXxQn0vB9Hc/XSpYbdwDGfI/AAAAAAACG9E/asznN9vwR-ouOCNQhcoTowiJVpX-eyfXgCLcBGAs/s640/zodia.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-zXxQn0vB9Hc/XSpYbdwDGfI/AAAAAAACG9E/asznN9vwR-ouOCNQhcoTowiJVpX-eyfXgCLcBGAs/s72-c/zodia.jpg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2019/07/blog-post_461.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2019/07/blog-post_461.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy