Τι θα συμβεί σε κάθε ζώδιο το 2020

Όλο σας το νέο έτος μέσα σε μια πρόταση
Στην αρχή κάθε νέας χρονιάς όλοι μας ελπίζουμε ότι θα είναι η καλύτερη από όλες τις προηγούμενες: τι προβλέπεται να φέρει το 2020 σε κάθε ζώδιο; Αυτό είναι το resume:

Kριός

Θα περάσεις ένα πρόβλημα υγείας μικρό ή μεγαλύτερο ανάλογα με τον ωροσκόπο σου το οποίο θα σε κάνει όμως να αναθεωρήσεις αρκετά πράγματα για τη ζωή.

Ταύρος

Το 2019 έζησες μια μεγάλη απογοήτευση που σε άλλαξε σαν άνθρωπο, το 2020 αυτή η αλλαγή θα καταλάβεις πως τελικά έγινε για καλό και θα βρεις και πάλι την ευτυχία.

Δίδυμος

Θα συνεχίσεις να παίρνεις μαθήματα από τη ζωή και κάποια στιγμή μέσα στο χρόνο θα καταλάβεις πως δε γίνεται να αλλάζουν πάντα οι άλλοι, κάπου πρέπει να αλλάξεις εσύ.

Καρκίνος

Η εμμονή σου με τον έρωτα είναι τόσο ολοκληρωτική που όταν κάτι πάει στραβά χάνεσαι: το 2020 θα παντρευτείς ή έστω θα κάνεις μια σχέση ζωής κι ας είναι δίσεκτο.

Λέων

Το 202ο θα κλονιστεί η επαγγελματική σου σταθερότητα και είναι πολύ πιθανόν να χάσεις τη δουλειά σου, ενώ αν δεν την χάσεις θα αντιμετωπίσεις προβλήματα σε αυτή.

Παρθένος

Ετοιμάσου για ένα άοσμο, άγευστο και άχρωμο 2020 κάτι που για άλλους θα ήταν κακό, για εσένα όμως δεν είναι καθόλου αφού δεν αγαπάς καθόλου τις εκπλήξεις.

Ζυγός

Μια μεγάλη δυσκολία θα έρθει να σε βρει μέσα στο χρόνο, μεγαλύτερη από όσες έχεις περάσει μέχρι τώρα: κάποιοι θα την ξεπεράσουν για κάποιους άλλους θα είναι μοιραία.

Σκορπιός

Το θέμα που θα σε απασχολήσει το 2020 θα είναι τα οικονομικά σου τα οποία ανάλογα με τον ωροσκόπο σου ή θα βελτιωθούν εκπληκτικά ή θα καταστραφείς ολοσχερώς.

Τοξότης

Η ζωή σου χρωστάει δεν της χρωστάς, όμως έχει αποδειχθει πιο σκληρή κι από τράπεζα στις διαπραγματεύσεις της: φέτος ή θα στα δώσει όλα ή θα πάρεις πάλι 0,03% τόκο.

Αιγόκερως

Η μιζέρια που σε περιτριγυρίζει όλα αυτά τα χρόνια θα φθάσει στο αποκορύφωμά της φέτος εσύ παρόλα αυτά θα συνεχίζεις να παλεύεις και θα αγοράσεις καλύτερο ψυγείο.

Υδροχόος

Να και κάποιος που θα τα περάσει καλά το 2020, όχι τέλεια αλλά σίγουρα πολύ καλύτερα από όλους τους υπόλοιπους: ετοιμάσου για ένα πολύ ωραίο αξέχαστο ταξίδι.

Ιχθείς

Θα σε απασχολούν ακόμα μια χρονιά το να λύνεις τα προβλήματα των άλλων που δεν θα προλάβεις να ασχοληθείς με τα δικά σου: ευτυχώς για σένα δεν θα έχεις και πολλά.
Νεότερη Παλαιότερη