Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 16 Αυγούστου

SHARE:


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 16 Αυγούστου 
ΚΡΙΟΣ

Γενικά


Σήμερα σε περιμένει αρκετό τρέξιμο και υποχρεώσεις. Φρόντισε να τελειώνεις τις δραστηριότητες που έχεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Κι αν θέλεις πραγματικά να ξεμπερδεύεις προσπάθησε να δεις τα θέματα που σε απασχολούν πιο πρακτικά και μην κολλάς τόσο πολύ τις λεπτομέρειες. Άλλωστε, μπαίνεις σε μια περίοδο που θα είναι πολύ θετική.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποιες λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα τις δίνεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η μοναξιά σου θα πάρει τέλος. Σε περιμένει καινούργια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε τίποτα για να μην εκτεθείς χωρίς λόγο. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα θα σου συμβούν μερικά γεγονότα που θα σε προβληματίσουν ψυχικά. Ευτυχώς που τελικά πάντα κάτι κάνεις και σώζεις την κατάσταση την τελευταία στιγμή. Η έντονη δραστηριότητά που θα έχεις θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις ψυχολογικές μεταπτώσεις που σου έχουν δημιουργήσει κάποιες καταστάσεις. Πέρασε χαλαρά αυτό το βράδυ με δικά σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να βρεις τον εαυτό σου και πέρασε πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος θα σου έκανε πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Θα θέλεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές σε τομείς και θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν ψυχικά. Θα σου παρουσιαστούν μια σειρά από ευκαιρίες. Είναι αυτές που περίμενες. Σήμερα, καλύτερα να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για θέματα που αφορούν στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να φορτίζεις το ταίρι σου με ζητήματα που αφορούν άλλους τομείς.. Πέρασε χαλαρά μαζί του για να αποφορτιστείς και εσύ από την καθημερινότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα για να αντιμετωπίσεις κάποιες καλές εξελίξεις. Στα οικονομικά να ξέρεις ότι αν γίνουν λάθη αυτή την περίοδο θα σε προβληματίζουν για μεγάλο διάστημα μετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα θα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά πράγματα που μέχρι τώρα βρίσκονταν σε στασιμότητα. Πολλές ευκαιρίες παρουσιάζονται για να υλοποιήσεις τα σχέδια και τα όνειρά σου. Η επικοινωνία σου (λόγω του Ερμή που είναι στον Αιγόκερω) θα είναι στο μέγιστό της βαθμό. Άρχισε σιγά-σιγά να βάζεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις προβλήματα που αφορούν την σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά θέματα και νομικά ευνοούνται. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις γιατί στο τέλος θα χάσεις τον λογαριασμό.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Κάποια γεγονότα θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες. Επίσης ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με μεγάλο ρεαλισμό αλλιώς θα μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου και πες του αυτά που νιώθεις και βγάλε τον τόσο ερωτισμό που έχεις και θα περάσετε πάρα πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι νομίζω ότι ήρθε ο καιρός τώρα που είναι ο Άρης στο ζώδιο σου θα κάνεις μια καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί γιατί στο τέλος θα γίνουν λάθη που θα σε αγχώσουν περισσότερο. Στα οικονομικά έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις καινούργιο πλάνο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα επιχειρήσεις να κάνεις πάρα πολλά πράγματα που μέχρι τώρα δεν προχωρούσαν Ξεκινάει μια περίοδος που θα μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη τα ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν. Σήμερα μείνε μακριά από υπερβολές και καταστάσεις που μπορεί να σε κουράσουν ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να ξεχάσεις καταστάσεις που έχουν γίνει στην σχέση σου. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που εδώ και καιρό σε αγχώνουν. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις σε ότι συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες υπογραφή συμβολαίων και αγορές ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η διάθεσή σου σήμερα δεν θα είναι και τόσο καλή κι αυτό θα σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με αρνητικότητα. Φρόντισε να μην απαισιοδοξείς γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Δείξε πολύ διαλλακτικότητα σε ενδεχόμενες συζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα αισθανθείς λίγο απομόνωση και προβληματισμό αρκετά σε σχέση με το ταίρι σου. Μίλησε μαζί του για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι οι πλανήτες θα σε ευνοήσει να βρεις το καλύτερο για εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά φρόντισε να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις που έχεις. Τα οικονομικά θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Μια ημέρα γεμάτη πάρα πολλές υποχρεώσεις, για θέματα που θέλεις να ξεμπερδεύεις. Απόφυγε να κάνεις πάρα πολλά πράγματα μαζί. Κι αν θέλεις να τα βάλεις όλα σε μια σειρά φρόντισε να προγραμματιστείς. Ο δυναμισμός σου θα είναι τέτοιος που σήμερα θα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο με οτιδήποτε καταπιαστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πάει αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις για να φτάσεις σε θετικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές αλλά πρέπει να προσέχεις αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Έχεις πολύ άγχος για όλες αυτές τις υποχρεώσεις που έχεις σε εκκρεμότητα. Χρειάζεται σύνεση σε αυτά που κάνεις, ρεαλισμός και οργάνωση. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Λίγο περισσότερη διαλλακτικότητα χρειάζεται, αν θες να φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά σχέδια που είχες κάνει με το ταίρι σου ότι αρχίζουν και υλοποιούνται. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου πρέπει να κινηθείς άμεσα γιατί ο Άρης από τον Λέοντα σου δίνει πολύ γοητεία και μπορείς να κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά μπορείς να κάνεις αλλαγές και να υλοποιήσεις και τους στόχους που έχεις. Τα οικονομικά καλό είναι να τα προγραμματίσεις περισσότερο γιατί δεν είσαι σε σημείο που μπορείς να κάνεις ανοίγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις την τάση για υπερβολή και παράβλεψη λεπτομερειών. Μπορείς να δεις με τρόπο θετικό αυτά που συμβαίνουν γύρω σου και θα δεις ότι θα βρεις πολύ καλούς τρόπους να τα αντιμετωπίσεις. Απόφυγε να επηρεαστείς από προσωρινές καταστάσεις που ούτως ή άλλως μπορείς να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο. Κινήσου με χαλαρότητα και σοφία και τα πράγματα θα έρθουν καλύτερα από ότι νομίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν άλλους τομείς της ζωής σου και βγάλεις τον ρομαντισμό και τον ερωτισμό που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά θα έχεις έντονη αισιοδοξία αλλά και μεγάλη όρεξη για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά απόφυγε να πάρεις ρίσκα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που υπάρχει αυτή την περίοδο σε εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό και σκέψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις σήμερα συζητήσεις με τo ταίρι σου που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες. Βγάλε τον ερωτισμό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά γενικά δεν πάνε άσχημα όμως θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Απόφυγε στα οικονομικά να δημιουργήσεις χρέη γιατί στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Θα έχεις την τάση να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Κάποια καλά γεγονότα που θα συμβούν θα σε βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικές. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητα σου κατάλληλα για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα έρθουν ευκαιρίες για επιτυχία και ευόδωση των σχεδίων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα καταφέρεις την ισορροπία και να φέρεις την ηρεμία στην σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά καλό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα και χωρίς να επαναπαυτείς. Τα οικονομικά είναι σε καλό δρόμο αλλά οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές. Μπορείς να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

Μέλι κρέμα Γεωργάκα

Μέλι κρέμα Γεωργάκα
Το λατρεύουν τα παιδιά
Όνομα

Αθλητικα Αστεία Αυτοκινητο Γνώμη Γυναικα Διατροφή Διεθνή Έγκλημα Εκλογές 2019 Ελλαδα Εξοδος επιδόματα Επιχειρησεις Εργασιακά Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Καιρός Κινηματογράφος κοινωνια κοροναϊός Κόσμος μαγειρική Μακεδονία Μουσική Οικονομία όλα Θεσσαλονίκη παιδεία Περιβάλλον Περιεργα πολιτική Σχεσεις Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τζόκερ Τουρισμος Υγεία Φύση Φωτογραφια Χαλκιδικη Χρηστικα Aστυνομικα νεα Internet jewels Lifestyle Media NFL Quiz slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 16 Αυγούστου
Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 16 Αυγούστου
https://1.bp.blogspot.com/-QuuvbnLl9bU/XzhlPVybVTI/AAAAAAAC2Xk/52m9SoTwsU0qqe4C6Q7RDbUPU1X73DNLwCLcBGAsYHQ/s640/zodia.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-QuuvbnLl9bU/XzhlPVybVTI/AAAAAAAC2Xk/52m9SoTwsU0qqe4C6Q7RDbUPU1X73DNLwCLcBGAsYHQ/s72-c/zodia.jpg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2020/08/16_16.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2020/08/16_16.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy