Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου

SHARE:


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, ορισμένες συγκυρίες ίσως δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στην ατμόσφαιρα και σε φέρουν σε αρκετά δύσκολη θέση! Εσύ πάντως, οφείλεις να συγκρατηθείς και να προσέξεις πολύ το πως θα αντιδράσεις και θα φερθείς! Θα πρέπει να αναμένεις κάποιες δυσκολίες, στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και η ημέρα, μπορεί να φέρει μέχρι και ρήξεις, αν δεν προσέξεις!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε οπωσδήποτε ρήξεις, όπως και την τάση σου να προκαλείς με την συμπεριφορά σου, που ενδεχομένως να επιφέρει πολύ δυσάρεστες συνέπειες! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι λανθασμένα σε μοιραία απαγορευμένα πάθη και περίεργες σχέσεις, γιατί τελικά θα σε πληγώσουν και πάλι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στον τομέα της εργασίας, πλήττονται κάποιες συναδελφικές σχέσεις και συνεργασίες! Οικονομικά, θα έρθουν πιεστικές και αδιέξοδες καταστάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα σου φέρει άγχος και αρκετό τρέξιμο για υποχρεώσεις και δουλειές, όπως και αρκετή κούραση, σήμερα! Οι εκκρεμότητες σε πιέζουν για διεκπεραίωση και σε αγχώνουν! Είναι αυτές που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και έτσι, αναγκάζεσαι να βρεις λύσεις άμεσα και να οργανωθείς ορθά, για την βελτίωση της ζωής σου και της καθημερινότητας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος θα εξελιχθεί κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον, όμως θα πρέπει σήμερα να κινηθείς πολύ προσεκτικά, για να μην εκτεθείς σε συναδέλφους και συνεργάτες! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να διαμορφώσεις εντελώς διαφορετικά την καθημερινότητά της σχέσης σου, ώστε να μην χαθεί το πάθος και ο ρομαντισμός μεταξύ σας, λόγω ρουτίνας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα έρθουν προβλήματα και πιθανόν να κουραστείς αρκετά, προκειμένου να τα διορθώσεις! Οικονομικά, δεν θα υπάρξει κάποια ιδιαίτερη αλλαγή, οπότε μην αγχώνεσαι!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σου στις προσωπικές σου επιδιώξεις και φιλοδοξίες! Διατηρείς την καλή σου φήμη και ασχολείσαι με τις δημιουργικές ασχολίες σου, τον τρόπο που διασκεδάσεις, αλλά και θέματα που αφορούν τα παιδιά! Η ημέρα απαιτεί, την ώριμη προσοχή σου, την ολιγάρκεια σου, σε ενδεχόμενες κρίσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα επιθυμητός, σέξι, αφού ομολογουμένως χορταίνεις κατακτήσεις και θαυμαστές! Ωστόσο, θα πρέπει να πεις όχι σε λάθος παθιασμένους έρωτες, επειδή απλά σε κολακεύουν με μεγάλα λόγια και κομπλιμέντα! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την θετική αυτή περίοδο, αποφεύγοντας όμως την τάση σου για υπερβολική έπαρση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, πες όχι στην ανταγωνιστικότητα, ώστε να μην δημιουργήσεις αντιπάθειες ή κόντρες! Απέφυγε τα τυχερά παιχνίδια και κάθε είδους οικονομικό ρίσκο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σήμερα, σε προειδοποιεί να διαχειρίζεσαι ωριμότερα ορισμένα πράγματα και καταστάσεις στο σπίτι, ώστε να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές σχέσεις και όχι να τις κλονίσεις με αντιπαραθέσεις! Ακόμα κι αν έρθουν προβλήματα, δυσκολίες και αναποδιές, εσύ θα πρέπει να παραμείνεις έντιμος, ψύχραιμος και κυρίως λογικός, αποφεύγοντας εγωιστικές και επιθετικές συμπεριφορές, για να μην έρθουν ρήξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις οπωσδήποτε, να προσέχεις και κυρίως να έχεις αυτοσυγκράτηση, απέναντι σε έναν παρελθοντικό έρωτα που επιστρέφει, αλλά μόνο για κάτι περιστασιακό και αμφίβολο! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου ενδέχεται να παρουσιάσει κάποιες εντάσεις, κόντρες και ανταγωνιστικότητα, κυρίως για παλαιά προβλήματα, που ακόμα δεν έχουν λυθεί εντελώς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συζητήσεις και τα έντονα λόγια που θα ειπωθούν μέσα στο εργασιακό περιβάλλον, θα σου χαλάσουν την διάθεση και θα σε εκνευρίσουν! Οικονομικά πιέζεσαι αρκετά, αφού αναμένεται να προκύψουν κάποια έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σήμερα, να αποφύγεις κουτσομπολιά και επικοινωνιακά λάθη, αλλά γενικά τις επικοινωνίες σου! Προσπάθησε να μην είσαι εγωκεντρικός, ανέντιμος, επιπόλαιος, αγενής και εριστικός, διότι θα παρεξηγηθείς! Γενικά, χρειάζεται προσοχή από μέρους σου, σε κοινωνικές επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες, μετακινήσεις, μηνύματα, συναντήσεις, οδήγηση και σχέσεις με αδέρφια και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες και ερωτικά μηνύματα, αλλά μην βιαστείς να απαντήσεις! Την σημερινή ημέρα, είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθος αποφάσεις και επιλογές! Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς η επικοινωνία σου με το ταίρι σου, ώστε να μην καταλήξετε σε καυγά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, κράτα οπωσδήποτε την ψυχραιμία σου σε τυχόν αρνητικές συμπεριφορές, ώστε να κερδίζεις τις καλές εντυπώσεις! Οικονομικά, πες όχι σήμερα υπογραφές, συμβόλαια και συμφωνίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, μπορεί κάποιες απώλειες να σε γεμίσουν άγχος, αλλά να ξέρεις πως είναι παροδικές! Μην παρασύρεσαι, από την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια που φέρνει η ημέρα και συνέχισε να στέκεσαι στα πόδια σου, κρατώντας ψηλά την αυτοπεποίθηση σου! Ορισμένες συγκυρίες, θα σε ωθήσουν να επικεντρωθείς στην προστασία των κεκτημένων σου, αλλά και στην διατήρηση των προσωπικών αξιών σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, δεν σε ενδιαφέρει πια το επιφανειακό φλερτ και οι κατακτήσεις οι περιστασιακές, αφού πια δεν τα έχεις ανάγκη και επικεντρώνεσαι σε κάτι πιο αξιόλογο! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου είναι γεμάτη πάθος και ερωτισμό! Μακριά ωστόσο, από απαιτήσεις, ζήλια και κτητικότητα, που πιθανόν να προκαλέσουν ρήξεις με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, οικονομικοί στόχοι ναυαγούν, αφού ξοδεύεις αλόγιστα και ανώριμα! Επαγγελματικά είσαι νευρικός, ιδίως μετά από κάποιες συζητήσεις εντός επαγγελματικού περιβάλλοντος!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Φίλε Ζυγέ, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε αφορά άμεσα και ενδεχομένως να σου φέρει μεγάλες δυσκολίες και προβλήματα, αν δεν προσέξεις και δεν συγκρατήσεις την απληστία σου, την νευρικότητα και τις απαιτήσεις σου! Γενικά, την σημερινή ημέρα, φρόντισε να μην το παρακάνεις ζητώντας με εγωισμό και πείσμα, όλο και περισσότερα από τους άλλους, χωρίς να υπολογίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να δείξεις οπωσδήποτε, αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία, αποφεύγοντας ζήλιες, εγωισμούς, καταπίεση και υπερβολικό θυμό! Αν δεν συγκρατηθείς, μπορεί να έρθει μία ισχυρή ρήξη, η οποία θα πλήξει σοβαρά την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην ασχολείσαι σε λάθος έρωτες, επειδή απλά παρασύρεσαι από το πάθος σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά δύσκολη ημέρα για τα επαγγελματικά σου σήμερα! Προσπάθησε να μην κάνεις λάθη, διότι θα υπάρξουν αρνητικές συνέπειες! Οικονομικά, μην κάνεις περιττά έξοδα, που θα σου φέρουν προβλήματα αργά ή γρήγορα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, χειρίσου σωστά και κυρίως συνειδητά τις συναισθηματικές και ψυχικές σου ανάγκες! Επίσης, την σημερινή ημέρα, προσπάθησε να μην δίνεις λαβές για κουτσομπολιά και σχόλια με την συμπεριφορά σου! Η τάση σου για φοβίες, άγχη και υπερβολική σκέψη, ίσως σε αναγκάσουν να κλειστείς στον εαυτό σου! Πριν ακολουθήσεις την διαίσθηση σου, επιστράτευσε οπωσδήποτε πρώτα την λογική!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι σε έναν έρωτα παλαιό και απωθημένο, διότι κατά πάσα πιθανότητα, θα πληγωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, πες απέφυγε ένα παρασκηνιακό πάθος ή έναν κρυφό έρωτα, που τώρα μπορεί να σε παρασύρει σε σκοτεινά μονοπάτια, διότι υπάρχει περίπτωση να αποκαλυφθείς στο ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διατήρησε την ψυχραιμία σου, σε ενδεχόμενες συναδελφικές αντιθέσεις και διενέξεις! Οικονομικά, έρχονται ξαφνικά προβλήματα και εσύ αγχώνεσαι αρκετά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, να είσαι συγκρατημένος, ψύχραιμος και κυρίως υποψιασμένος στις κοινωνικές σου επαφές, όσο κι αν κάποιες καταστάσεις σε φτάσουν στα όρια σου! Γενικά, θα επικεντρωθείς στις φιλίες σου και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις και πιθανόν να αναγκαστείς ίσως να αναθεωρήσεις, σπουδαίες φιλίες, παλιές ή νέες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, αποκαλύπτεται έρωτας μέσα από φιλικούς σου κύκλους, που εδώ και καιρό υποβόσκει και τώρα πρέπει να προσέξεις πως θα το χειριστείς! Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να πετύχεις τους στόχους που έχεις για την σχέση ή τον γάμο σου, αρκεί να δραστηριοποιηθείς σωστά, με γνώμονα την εντιμότητα, την ωριμότητα και την λογική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της δουλειάς, πρέπει να αναγνωρίζεις τα λάθη σου, ώστε να μην τα επαναλάβεις! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε υπερβολές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, σε επηρεάζει αρκετά αρνητικά και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε κάθε σου δράση! Θα διαπιστώσεις μετά από κάποιες συγκυρίες, πως έχεις αρκετούς κρυφούς εχθρούς ή ανθρώπους που σε φθονούν και σε ζηλεύουν! Γι’ αυτό, φρόντισε να τους αντικρούσεις, να εντείνεις τις προσπάθειές σου και να φροντίσεις με κάθε τρόπο, μην κλονιστεί η καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην μεταφέρεις στο ταίρι σου, τα προβλήματα σου από την δουλειά και ξεσπάς επάνω του! Αν είσαι ελεύθερος, θα σε προσεγγίσει το άτομο που σε ενδιαφέρει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον σήμερα, αλλά καλό θα ήταν, να μην μπερδέψεις ερωτική ζωή με δουλειά, ώστε να μην εκτεθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της δουλειάς, όπως και στον τομέα των χρημάτων, θα υπάρξουν καταλυτικές αλλαγές και αποκαλύψεις, με αρνητικές συνέπειες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, επηρεάζει αρνητικά τις κοινωνικές σου επαφές, γι’ αυτό απέφυγε σημαντικές γνωριμίες, συμφωνίες και συζητήσεις! Επίσης, επηρεάζει άμεσα τον τομέα της ζωής σου, που σχετίζεται με τις μετακινήσεις, οδήγηση και τα ταξίδια σου και γι’ αυτό αν σχεδιάζεις κάτι τέτοιο τώρα, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και τέλεια οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν ανατροπές που δεν αναμένεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να απολαύσεις σήμερα, καυτές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου, ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνεις σε νεύρα και ξεσπάσματα, για λόγους ζήλιας! Αν είσαι ελεύθερος, μπαίνεις τώρα σε μία διαδικασία, η οποία όμως δεν θα φέρει αυτό που επιθυμείς, αντιθέτως ενδεχομένως θα σε εκθέσει απέναντι σε ερωτικές επικοινωνίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, κάνεις αρκετά λάθη, λόγω υπερβολικής αυτοπεποίθησης και υπεραισιοδοξίας! Οικονομικά, ένα ξαφνικό νέο και σε αναγκάζει να αλλάξεις στρατηγική!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σήμερα, ενδεχομένως να θυμώσεις και να ξεσπάσεις με κάποιες καταστάσεις! Έχεις εξαντληθεί με την πορεία ορισμένων γεγονότων, στα οποία θα θελήσεις να βάλεις τέλος, ξεκινώντας ξανά από την αρχή! Οργάνωσε τώρα, ορθότερα τα πράγματα! Γενικά, θα χρειαστεί να έχεις ψυχική δύναμη, αλλά και σωματική αντοχή σε όποιες δυσάρεστες εξελίξεις κι αν προκύψουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα βιώσεις μία κρίση που αφορά την σχέση σου, η οποία θα προκύψει μετά από εκρήξεις ζήλιας, κτητικότητας και χειριστικότητας, από μέρους σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι λόγω πάθους και πάλι σε μία τοξική ερωτική ιστορία, που σε πληγώνει συνεχώς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν αναμένεις κάποιες συγκεκριμένες εξελίξεις, σε καριέρα ή οικονομικό τομέα σήμερα, οι ανατροπές θα σε διαψεύσουν!

oroskopos.gr

Απέκτησε e-shop ΔΩΡΕΑΝ

Μέλι Γεωργάκα

Μέλι Γεωργάκα
Αρναία Χαλκιδικής

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ]$type=three$m=0$readmore=hide$va=0$l=0$sn=0$hide=home$c=12

Όνομα

«USNS YUMA» 17 Νοέμβρη ΑΒ Βασιλόπουλος Αγιον Ορος Αγιος Λουκάς Άγιος Μάμας Αγιος Παΐσιος Άγιος Στυλιανός αγνοούμενοι αγνοούμενος ψαράς Αγορά Μοδιάνο Αγρίνιο αδελφοί Χατζηιωάννου Αδωνις Γεωργιάδης ΑΕΚ αεροδρόμιο Μακεδονία αεροπορικό Αθήνα Αθηνά Ωνάση Αθλητικα Αθλητικά Αιγάλεω Αιγυπτος Αίγυπτος αιμοδοσία Αιολικά πάρκα Αϊτή Αλγερία Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Ταβουλάρη Αλεξάνδρεια Αλεξανδρούπολη Αλέξης Κούγιας Αλέξης Τσίπρας Αλκης Κούρκουλος Αλλαγή ώρας 2021 Αλόννησος Αμυνα άμυνα Αμφιλοχία Αμφίπολη αναισθησιολόγος ανάκληση τροφίμου Αναλώσιμοι 4 Αναξιμάνδρου Ανδραβίδα Ανδρέας Μικρούτσικος Ανδρέας Μπάρκουλης Ανθή Σαλαγκούδη ανθρακωρυχείο Αντώνης Γλου Αντώνης Κανάκης Άνω Σταυρός απαγωγή απάτη ΑΠΘ Αποστόλης Τότσικας Απόστολος Γκλέτσος Απόστολος Γκλέτσος Απόστολος Ζερβός αργία 26ης Οκτωβρίου Αργολίδα Αρετή Χαρτοφύλακα ΑΡΗΣ Αρναία Αρτα Αρτέμης Σώρρας Αρχιμανδρίτης Ασπροβάλτα Αστεία Αστυνομία ασφαλτόστρωση Αττική Αυξήσεις μισθών Αυστραλία Αυστρία Αυτοκινητο Αυτοκίνητο αυτοκτονία Αφγανισταν Αφγανιστάν Αφροδίτη Μπάρμπα Αχαΐα Βαγγέλης Μαρινάκης Βαλάντης Βαλκάνια Βαρουφάκης Βασίλης Λεβέντης Βασίλης Μπισμπίκης Βάσω Μπεσκάκη Βελβεντό Βέλγιο Βελόπουλος Βενετία Βέρτης Βιασμός Βιέννη βιτριόλι Βόλβη Βόλος Βούλγαρη Βουλγαρία Βούλγαροι Βραζιλία βροχές Γαλάζιες Σημαίες Γαλαξίας Γαλλία γάμος Γαρδικάκι Γερμανία Γερμανικός ποιμενικός Γεωργία Γιάννης Αντετοκούνμπο Γιάννης Βασιλείου Γιαννιτσά Γιώργος Ανατολάκης Γιώργος Κωνσταντινίδης Γιώργος Μακρής Γιώργος Παπανδρέου Γκάλης Γκάνθερ Γλυκά Νερά Γνώμη Γουατεμάλα γουλιανός Γρηγόρης Πετράκος Γρηγόρης Σαχινίδης Γρηγορίου Λαμπράκη ΓΣΕΕ Γυναικα Γωγώ Τσαμπά Δανάη Μπάρκα Δανία δασική πυρκαγιά Δάφνη Δάφνη Ευαγγελάτου Δάφνη Πατακιά ΔΕΗ ΔΕΘ δελτίο καιρού Δενδροπόταμος Δέσποινα Βανδή Δήμαρχος Δήμαρχος Ζέρβας Δήμητρα Αγγελοπούλου Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Ιορδανίδου Δήμητρα Λίανη Δημήτρης Κεχαγιάς Δημήτρης Παπαδημούλης Δήμος Αριστοτέλη Δημοσθένης- Δημήτριος Δεσποτίδης Δημοσιογράφος δημοσιοποίηση εγκληματιών δημοσκόπηση διάγγελμα διαθήκη δίαιτα διακοπέςκυκλοφορίας διακοπή νερού Διακοπή ρεύματος διάρρηξη Διάστημα Διατροφή Διεθνή διεθνής μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος 2021 Δικαιοσύνη Διονυσία Κουκίου διπλός φόνος Ρωσίδες δολοφονία δολοφονία ταξιτζή Δόμνα Κουντούρη Δομοκός δορυφορικό ίντερνετ Δούρου Δράμα Εβρος εγκατάλειψη παιδιού Εγκλημα Έγκλημα εγκυμοσύνη Εγνατία Οδός Εδεσσα Εθνικής Αντιστάσεως Ειρήνη Μούρθου ΕΚΑΒ εκβιασμός Εκκλησία εκλογές Εκλογές 2019 εκπτώσεις Έκτακτο δελτίο καιρού εκτέλεση θανατοποινίτη Ελασσόνα Έλενα Γκρέκου Ελενα Παπαρίζου Έλενα Πολυχρονοπούλου Ελενα Ράπτη Ελενα Σαγανά Ελλαδα Ελλάδα Ελληνική Βουλή Ελληνικό Ελληνοτουρκικά Ελόν Μασκ εμβόλια εμβολιασμός εμβόλιο Ένοπλη ληστεία ενυδρείο ΕΝΦΙΑ εξαφάνιση Εξοδος έξοδος έπαυλη επεισόδια επενδύσεις επιβατικό αεροσκάφος επιδόματα επίθεση σκύλου Επισκοπή Επιχειρησεις Επιχειρήσεις ΕΠΟ Εργασιακά εργατικό δυστύχημα Ερέτρια Ερντογάν ΕΡΤ εστιατόριο ΕΤΑΔ Εύα Διβάρη Εύα Μπουντούρη Εύβοια Εύοσμος Ευρωπαϊκή Ένωση ΕΦΕΤ Εφης Κακαράντζουλα εφορία Εrasmus Ζαγοράκης Ζάκυνθος Ζενεβιέβ Μαζαρί Ζέρβας Ζόραν Ζάεφ ζωγραφική Ζώδια Ηλεία ηλεκτρονικός πλειστηριασμός Ημαθία ΗΠΑ Ηράκλειο Ηρώ Κόβα ΗΣΑΠ Θανάσης Πλεύρης θανατηφόρο τροχαίο Θεανώ θείος Θεοφανία Παπαθωμά Θερμαϊκός Θέρμη Θερμοπύλες Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη απάτη θράκη Θωμάς Κατσαούνης Ιαπωνία Ιασμος Ίγκεγμποργκ Μπέουχελ Ιεράπετρα ιερέας ιερείς Ιερισσός Ινδία Ιος Ιουνστινιανού Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Ισλαμιστές Ισμήνη Καλέση Ισπανία Ισραήλ Ιστιαία Ιταλία Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Παλιοσπύρου Ιωάννα Τούνη Ιωάννινα Ιωνικός Νικαίας Καβάλα Κάιρο Καιρός κακοκαιρία κακούργημα Καλαμαριά Καλιφόρνια Καναδάς κάνναβις καραμπόλα Καρανίκας Καρβέλας καρδίτσα κάρτα Ελευθερίας Καστοριά Καστράκι καταρράκτες κατασκήνωση Κατερίνα Καινούργιου Κατερίνα Λιόλιου Κατερίνη Κατσιμίδη Κάτω Τούμπα καυσωνας καύσωνας καφές κεμπάπ Κερατέα Κέρκυρα Κεφαλονιά Κιλκίς Κίνα ΚΙΝΑΛ Κινηματογράφος κινητό κλειστοί δρόμοι Κλοντιάνα Τσέλο Κοζάνη κοινωνια Κοινωνία ΚΟΚ κοκαΐνη Κολομβία κομμωτής κορ Κορδελιό Κόρινθος κοροναϊός Κορωναϊός Κορωπί Κοσμάς Καλογιάννης Κόσμος Κούγιας Κρήτη Κρίτων Αρσένης κρυπτονομίσματα ΚΤΕΛ ΚΤΕΟ Κύπελλο Ελλάδας Κύπρος Κυριάκος Μητσοτάκης Κωνσταντίνος Δανιάς Κωνσταντίνος Μπογδάνος Κώστας Κεντέρης Κώστας Ραπτόπουλος Κωστής Μαραβέγιας Κωστής Ραπτόπουλος Λαγκαδάς λαική αγορά Λάκκωμα Λακωνία Λαμία Λάρισα Λατινοπούλου Λέσβος Λετονία Λευκορωσία Λευτέρης Πανταζής λεψφορείο Λεωνίδας Παπαγεωργίου Λεωφόρος Νίκης ληστεία Λητή Λιβαδειά Λιμενικό Σώμα Λιμενικό Ταμείο λίμνη Πολυφύτου Λίνα Μενδώνη ΛΟΑΤΚΙ λογοτεχνία Λουκασένκο Λουξεμβούργο Λοχίας μαγειρική Μαδρίτη Μαθράκι Μαϊάμι Μακεδονία Μακρόν Μάλτα Μανώλης Καντάρης Μαρία Ιωαννίδου Μαρτίου Μάρω Βαμβουνάκη Μασούτης ΜΑΤ Μάτι Μεγαλόπολξ Μέγας Αλέξανδρος μέδουσες ΜΕΘ Μελενίκου μέλι Μέλι Γεωργάκα Μενεμένη Μένιος Φουρθιώτης ΜέΡα25 μερομήνια Μεσολόγγι Μεσσηνία Μετανάστες Μετρό Μέτσοβο Μητρόπολη Λαγκαδά Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος Μητροπολίτης Μεσσηνίας Μητσοτάκης Μιζούρι Μίκης Θεοδωράκης Μικρό σπίτι στο λιβάδι Μιλάνο Μίλτος Τεντόγλου Μισισιπή Μιχάλης Βιτζηλαίος Μιχάλης Ζαμπίδης Μιχάλης Ιατρόπουλος Μιχάλης Οικονόμου ΜΜΕ Μολάοι μολότοφ Μονακό Μοναστηρίου Μουσική Μπάιντεν Μπάλλος Μπάμπης Ζαχαρόπουλος Μπαντέρας μπάτλερ Μπέος Μπουτάρης Μύκονος Μυτιλήνη Νάκος Τρυφωνίδης Νάουσα Ναρκωτικά Νατάσα Θεοδωρίδου Νατάσα Κουβελά Νατάσα Παζαΐτη Ναύπακτος Ναυτιλία ΝΔ Νέα Ερυθραία Νέα Ζηλανδία Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης Νέα Υόρκη Νεάπολη Νεοχωρούδα Νησιά Νιγηρία Νίκαια Νίκος Γ. Ζυγογιάννης Νίκος Γαλανός Νίκος Μανιός Νίκος Τσουμάνης Νίνα Φλορ Νορβηγία Νοσοκομείο Νοσοκομείο Γεννηματάς Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Νοσοκομείο Παπανικολάου ντελιβεράς Ντέμη Γεωργίου Ντίμης Κορφιάτης Ντόρα Μπακογιάννη Ξάνθη ΟΑΣΘ οδήγηση οδηγός ταξί οδός Ανθέων οδός Λαγκαδά οδός Παπανδρέου οικοδόμοι Οικονομία οίκος ανοχής όλα Θεσσαλονίκη Όλγα Κεφαλογιάννη Ολλανδία Ολυμπιάδα Χαλκιδικής Ολυμπιακοί Αγώνες Ολυμπιακός Ολυμπος ομοφυλόφιλη Οφρύνιο Παγκράτι παθολόγος παιδεία Παλαμάς Παλλήνη Παναγιώτης Σουλικιάς Παναγιώτης Ψωμιάδης Πανελλήνιες Πανόραμα Παντελής Τσακίρης ΠΑΟ ΠΑΟΚ Πάργα παρέλαση Παρθένα Κουτμερίδου Πάρος πασοκ Πασχάλης Αρβανιτίδης Πάτρα Παύλος Πολάκης Παύλος Χαϊκάλης Πειραιάς Πέλλα Περαία Πέραμα Περιβάλλον Περιεργα περίεργα Περιστερά Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Περιφερειακή οδός Πέτρος Παπαϊωάννου Πέτρος Φιλιππίδης Πέτσας Πευκοχώρι Πιερία Πιέρο πισίνα πιστοποιητικό εμβολιασμού πιτ μπουλ πλατεία Αριστοτέλους πλημμύρες πνιγμός ποδηλάτισσα ποδόσφαιρο ποίηση ποινικός κώδικας Πολ Βερχόφεν Πολεμική Αεροπορία πολιτική πολιτικός γάμος Πολίχνη πόλο Πολυτεχνείο πορείες Πόρτο Χέλι Πορτογαλία ποτάμι Πούτιν πρόγνωση καιρού προπονητής τένις Πρόσφυγες Πτολεμαΐδα Πυλαία Πύργος Ηλείας πυρκαγιά ράπιντ τέστ Ραφήνα Ρέα Τουτουνζή Ρέθυμνο Ρεντίνα Ρόδος ρομά Ρούλα Ρέβη Ρώμη Ρωσία Σάκης Αρναούτογλου σαμουράι Σανταμούρης Σαντορίνη Σαρλίν ΣΕΓΑΣ σεισμός Σέρβια Σέρρες Σιβηρία Σιμόνα Βιρτζίλι Σίνδος Σίντκλεϊ Φερέιρα Σκλαβενίτης Σκόπια Σλοβακία Σνικ Σουηδία Σοφία Βόσσου Σοφία Σακοράφα Σρι Λάνκα Στάθης Αγγελόπουλος Σταθης Σχίζας Σταυρούπολη ΣτΕ στειρώσεις Στέλιος Νιάκαρης Στέφανος Κασιμάτης Στέφανος Ντούσκος συγκεντρώσεις Συκιές συλλήψεις σύνδεσμος οπαδών συνέδριο Συντριβή αεροσκάφους ΣΥΡΙΖΑ Σύρος Σφήκες Σχεσεις Σχέσεις Σώρρας Τα Φιλαράκια ταβέρνα Ζιώγα Ταΐς Πινέιρο ταξί Τάσος Κουράκης Τάσος Ξιαρχό Ταχιάος Τέξας τέχνες Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τζιτζικώστας τζιχαντιστής Τζόκερ Τζούλια Αλεξανδράτου Τζούλια Νόβα τηλεόραση Τήνος Τόκιο Τόκυο Τόλης Βοσκόπουλος Τόνια Σωτηροπούλου Τορόντο Τούμπα Τουρισμος Τουρισμός Τουρκία τράπεζα Τριανδρία Τριαντάφυλλος Μηταφίδης Τρίκαλα Τροχαία Τροχαίο τσεκούρι Τσεχία Τσιμ Τσιμισκή Τσίπρας Τσιτσιπάς Τυνησία Υγεία φαγητό φακελάκι Φανή Αγορίτσα Φανή Χαλκιά Φάνης Χριστοδούλου Φάρμα Φερεντίνου Φθιώτιδα Φίλιππος Γλύξμπουργκ Φιλίτσα Καλογεράκου φοιτητής Φολέγανδρος φονιάς φόνος φυλάκιση Φύση φυσικό αέριο Φώτης Συκαλιάς Φωτογραφια Φωτογραφία Φώφη Γεννηματά Χαλκηδόνα Χαλκίδα Χαλκιδικη Χαλκιδική Χανιά Χανιώτη Χαρδαλιάς Χαριλάου χασίς χιονιάς χιονοπτώσεις Χορτιάτης Χουάν Ραμόν Ρότσα Χουσεΐν Ζεϊμπέκ χρέη Χρηστικα Χρηστικά Χρήστος Κυριαζής Χρήστος Σπίρτζης Χριστιάνα Χριστίνα κεφάλα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνας Σκέντζιου Χριστουγεννιάτικο επίδομα Χριστουγεννιάτικο μέρισμα Χρυσηίδα Δημουλίδου Χρυσοχοΐδης Ψητοπωλείο ψιλικατζίδικο Ψινάκης Ωραιόκαστρο ωράριο λειτουργίας Ώρες κοινής ησυχίας Aστυνομικα νεα Aegean akazoo Alexandrou Chora Amber allert American Football Ant1 Bachelor party Belh@rra Biden black friday 2021 Camila Marodin Champions League Cleo Smith cosmote CVC Don Leon Erdogan espresso F-16 facebook fake news Game of chefs Hellenic Coin Hollywood Hooligans Hyundai IKEA instagram Internet jewels Jumbo Kamilah Chavis Kia Kia EV6 Lidl Lifestyle lockdown Mad Clip Marina Tower Media Mediterranean Cosmos Mercedes meta missing allert Newcastle United NFL parking Pfizer Pink Floyd Power of Love Quiz rapid test real estate Roger Waters selfie SKY express slideshow Sprider Stores Starlink super league Survivor 2022 The Bachelor Thessaloniki Pride tv vegan video Wolt
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου
Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου
Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgPDrregG6o_NUDyHy6ResCxI5n1Ic7zz4JuuIq_o13D6S-nipi5dFwXYmpJKDv_qfUFN9eJrK4sdSFCHTSzyi_OkdOkRMhYg6npM1sC46R5tYsopVFLHiWFDYcS5wMiQOymfxUS4TQCVGLWP6gauC2EFTld2OCmpMuPZU5noypzvX1ICOd3Ou2T9i_=w640-h464
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgPDrregG6o_NUDyHy6ResCxI5n1Ic7zz4JuuIq_o13D6S-nipi5dFwXYmpJKDv_qfUFN9eJrK4sdSFCHTSzyi_OkdOkRMhYg6npM1sC46R5tYsopVFLHiWFDYcS5wMiQOymfxUS4TQCVGLWP6gauC2EFTld2OCmpMuPZU5noypzvX1ICOd3Ou2T9i_=s72-w640-c-h464
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2021/10/ta-zodia-simera-paraskei.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2021/10/ta-zodia-simera-paraskei.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy