Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 13 Νοεμβρίου

SHARE:


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 13 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Ουρανού, θα έχεις αρκετό θυμό και νεύρα και θα βγάλεις παράπονα, που κρατούσες μέσα σου τον τελευταίο καιρό! Οφείλεις να προστατευθείς, κυρίως όσον αφορά την ψυχολογική σου ηρεμία και κυρίως τις σπουδαίες για εσένα διαπροσωπικές σου σχέσεις, από ξεσπάσματα, εκρήξεις, ζηλοφθονία, επιθετικότητα και παραλογές απαιτήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως να εκφράσεις με τον λάθος τρόπο κάποια παράπονα σου! Αισθάνεσαι πως δεν εισπράττεις αρκετή αγάπη από το ταίρι σου και παρασύρεσαι σε συναισθηματικά ξεσπάσματα, ζήλιες και απαιτήσεις! Αν είσαι ελεύθερος μην παρασύρεσαι σε παθιασμένες ερωτικές σχέσεις, που πιθανόν να σε πληγώσουν!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε την οικονομική σου διαχείριση! Τακτοποίησε άμεσα οφειλές και εκκρεμότητες! Πρέπει να αποφύγεις καυγάδες εντός του επαγγελματικού χώρου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, η σημερινή Αντίθεση Ερμή-Ουρανού, σε προειδοποιεί για ανατροπές, ξαφνικά δυσάρεστα γεγονότα και απρόσμενες αρνητικές αλλαγές, στις σημαντικές για εσένα διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Πρέπει οπωσδήποτε να πεις ένα μεγάλο όχι παράλογες αντιδράσεις και αδικαιολόγητες εκρήξεις, διότι ενδεχομένως, να προκαλέσουν δυσάρεστες συνέπειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις ότι έχει φτάσει σε οριακό σημείο η σχέση σου και ενδεχομένως ρήξεις, να φέρουν αρνητικές συνέπειες, γι’ αυτό μείνε συγκρατημένος! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε ερωτικές ιστορίες που γνωρίζεις εξ αρχής, πως είναι λάθος επιλογές και αργά ή γρήγορα θα σε πληγώσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στο εργασιακό σου περιβάλλον, η συμπεριφορά σου απέναντι στους συναδέλφους και τους συνεργάτες σου, θα προκαλέσει προβλήματα! Οικονομικά, είσαι υπερβολικά επιρρεπής σε περιττά έξοδα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Θα πρέπει σήμερα να περιορίσεις την βιασύνη σου, την ανυπομονησία σου, αλλά και τις εκρήξεις σου στον περίγυρο σου, ώστε να αποφύγεις λάθη και δυσάρεστες συνέπειες. Επίσης, αγαπητέ Δίδυμε, φρόντισε με την Αντίθεση Ερμή-Ουρανού να ξεκουράζεσαι επαρκώς, να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες και να φροντίζεις τον εαυτό σου, αλλά και την εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να μην μεταφέρεις τα επαγγελματικά σου προβλήματα στο ταίρι σου σήμερα και να ξεσπάς πάνω του τα νεύρα σου, γιατί έτσι θα δημιουργήσεις επιπλέον προβλήματα στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μην εκδηλώσεις σήμερα το ερωτικό σου ενδιαφέρον για κάποιον συνάδελφο ή συνεργάτη, διότι θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, αδικαιολόγητο άγχος για κάποια επαγγελματικά γεγονότα, ίσως σε παρασύρουν σε λάθη! Ένα οικονομικό απρόσμενο πρόβλημα έρχεται και θέλει σύνεση και λογική, για να λυθεί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Ουρανού, οφείλεις να μην παρασυρθείς σε επιπόλαιη και ανώριμη αντιδραστική συμπεριφορά, στην κοινωνική σου ζωή, αλλά και σε όλες σου τις συναναστροφές και επαφές, διότι πολύ πιθανόν να δημιουργήσεις ρήξεις που θα χαλάσουν την καλή σου κοινωνική φήμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οφείλεις σήμερα να συγκρατήσεις την αντιδραστική σου συμπεριφορά, απέναντι στο ταίρι σου, διότι μπορεί να προκληθούν ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην χαλάς τον χρόνο σου σε επιπόλαιες ερωτικές σχέσεις και φλερτ, απλά για λόγους επιβεβαίωσης και καλοπέρασης, αλλά επικεντρώσου σε μία και μόνο αξιόλογη κατάκτηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες όχι το υπερβολικό άγχος, εξαιτίας ενός οικονομικού ή επαγγελματικού προβλήματος που ενδεχομένως να προκύψει! Θα λυθεί σύντομα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, με την Αντίθεση Ερμή-Ουρανού, θα πρέπει να αποφύγεις συναισθηματικές εκρήξεις, ανούσιους τσακωμούς και υπερβολικά επαναστατικές συμπεριφορές στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Προσπάθησε να μην προκαλείς προβλήματα και ρήξεις στις συγγενικές και οικογενειακές σου σχέσεις, διότι οι ημέρες αυτές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην επαναφέρεις παρελθοντικά προβλήματα και καυγάδες χωρίς ουσιαστική αιτία και δημιουργείς ρήξεις με το ταίρι σου, από το πουθενά! Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να αποφύγεις έναν έρωτα του παρελθόντος που σε παρασύρει τώρα λόγω πάθους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, πρέπει να μετριάσεις οπωσδήποτε ισχυρογνωμοσύνη και ξεσπάσματα! Ξαφνικά έξοδα σπιτιού προκύπτουν σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, πρόσεχε πολύ στις μετακινήσεις σου και την οδήγηση γιατί είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λάθη λόγω απροσεξίας ή βιασύνης με την Αντίθεση Ερμή-Ουρανού! Προσπάθησε να μην κάνεις λάθη στα μηνύματα που στέλνεις και κυρίως μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, γιατί θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά νέες γνωριμίες και φλερτ και πρόσεχε τι μηνύματα στέλνεις! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην είσαι προκλητικός και επιθετικός στο ταίρι σου και σκέψου καλά πριν ξεσπάσεις πάνω του! Οι εξελίξεις στην σχέση σου, θα είναι ανατρεπτικές και κάπως αγχωτικές, ιδίως μέσα από συζητήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ανυπομονησία, η βιασύνη και η ασυνέπεια, ενδεχομένως να σου φέρουν σοβαρά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα σήμερα! Οικονομικά θα υπάρξει κάποιο έξοδο για όχημα ή μετακίνηση!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, με την Αντίθεση Ερμή-Ουρανού, οφείλεις να προσέχεις παραπάνω τα κεκτημένα σου την σημερινή ημέρα, αφού θα προκύψουν κάποιες ανατροπές και αναπάντεχες αλλαγές, που ενδεχομένως να φέρουν άγχη και απώλειες! Προσπάθησε να ακούς και να σέβεσαι, αυτά που έχουν να πουν και οι άλλοι σε εσένα και να μην επιμένεις μόνο στην δική σου άποψη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να είσαι πιο υποχωρητικός με το ταίρι σου και μην είσαι αδικαιολόγητα επιθετικός απέναντι του. Καλό θα ήταν, να περιορίσεις την ζήλια και την κτητικότητα, για να μην έχεις ρήξεις στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες αλλαγές ή εξελίξεις για τα αισθηματικά σου, σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσπάθησε μην κάνεις λάθη λόγω βιασύνης ή αφηρημάδας! Πρέπει να βάλεις τέλος στην αλόγιστη σπατάλη χρημάτων και να είσαι έτοιμος για ανατροπές στον οικονομικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, με την Αντίθεση Ερμή-Ουρανού, πρόσεχε πολύ την επιθετική συμπεριφορά σου, την παρορμητικότητα σου, τα νεύρα σου και τις εκρήξεις σου σε όλες τις σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές της ζωής σου. Οφείλεις να είσαι ήρεμος και να σκέφτεσαι πολύ πριν από κάθε σου κίνηση ή δράση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες απρόσμενες καταστάσεις, θα σου φέρουν καυγάδες και ίσως σοβαρές ρήξεις με το ταίρι σου, γι’αυτό προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος και ήρεμος! Αν είσαι ελεύθερος, δεν είναι η ιδανική ημέρα, για νέες γνωριμίες, νέα ξεκινήματα ή για προσέγγιση προς το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα υπάρξουν ανατροπές που θα σε αγχώσουν και θα σε εκνευρίσουν! Επιστράτευσε την λογική και την ψυχραιμία σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αρκετές οι ψυχολογικές και συναισθηματικές σου μεταπτώσεις και η εσωτερική ένταση σήμερα φίλε Τοξότη, λόγω της Αντίθεσης Ερμή-Ουρανού! Αντιμετωπίζεις άγχος, φοβίες και σύγχυση, λόγω κάποιων απρόσμενων και ανατρεπτικών καταστάσεων! Οφείλεις οπωσδήποτε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου και να μην δίνεις αφορμές για σχόλια και κουτσομπολιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε μη υγιείς απαγορευμένες ή παρελθοντικές σχέσεις! Οι καταστάσεις θα ανατραπούν και τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα σχεδιάζεις! Επιπλέον, κινδυνεύεις από αποκαλύψεις που απογοητεύουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές και οικονομικές υποχρεώσεις, αυξάνονται επανειλημμένα και μάλιστα χωρίς να το περιμένεις, γεγονός που θα σε αγχώσει πολύ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Οφείλεις να προσέξεις πολύ την συμπεριφορά σου, ιδίως στις επικοινωνίες και τις συνομιλίες σου με τους φίλους σου, αγαπητέ Αιγόκερε, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις! Με την Αντίθεση Ερμή-Ουρανού, πρέπει να συγκρατήσεις την οξυθυμία σου, σε ό,τι κι αν συμβεί και σε όποια συμπεριφορά κι αν αντιμετωπίσεις, την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία και επανάσταση, θα φέρει κόντρες και ίσως και ρήξεις με το ταίρι σου! Επίσης, μην αμελείς την σχέση σου για χάρη φιλικών και κοινωνικών υποχρεώσεων. Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην χάσεις έναν φίλο, απλά επειδή τώρα τον βλέπεις με “άλλο μάτι”! Μην φανερώσεις τα αισθήματα σου, χωρίς να είσαι σίγουρος τι αισθάνεται και ο άλλος για εσένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, δυστυχώς κάποια σχέδια σου θα ανατραπούν, χωρίς καν να το περιμένεις! Προσοχή επίσης σε αλόγιστα έξοδα και σπατάλες σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, να είσαι όσο πιο προσεκτικός μπορείς σήμερα, λόγω της Αντίθεσης Ερμή-Ουρανού, να μην παρασύρεσαι σε λάθος συμπεριφορές, διότι ενδεχομένως να εκτεθείς και να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα! Οι εξελίξεις των σταθερών σου διαπροσωπικών σχέσεων θα κινδυνεύσουν, αν δεν φερθείς με ηρεμία, αυτοσυγκράτηση και σύνεση, απέναντι σε απρόσμενες αλλαγές και ανατροπές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σεξουαλική σου ζωή είναι πολύ σημαντική για εσένα την σημερινή ημέρα, αφού νιώθεις, πως με αυτόν τον τρόπο θα έχεις πιο κοντά συναισθηματικά, με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν να παρασυρθείς σε μία εφήμερη βραδιά πάθους, που όμως δεν θα έχει μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η καριέρα σου κινδυνεύει αν δεν φροντίσεις να φερθείς με υπευθυνότητα και ωριμότητα! Κάποια αναπάντεχα οικονομικά προβλήματα και ευθύνες, πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία οπωσδήποτε!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, λόγω της σημερινής Αντίθεσης Ερμή-Ουρανού, πας σε όλους και σε όλα κόντρα, με αποτέλεσμα να φαίνεσαι επιπόλαιος και ανώριμος στο περίγυρο σου! Θα υπάρξουν έτσι, δυσάρεστες συνέπειες ιδίως σε επαφές, ειδήσεις, επικοινωνίες, γνωριμίες και μηνύματα. Φρόντισε να ελέγχεις τα νεύρα σου όταν συνομιλείς, αλλά να είσαι και προσεκτικός στη οδήγηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν κάποια λόγια και συζητήσεις με το ταίρι σου, που θα κλονίσουν την σχέση σου και θα σε ξαφνιάσουν δυσάρεστα! Αν είσαι ελεύθερος, μην είσαι τόσο αυθόρμητος στο φλερτ και χάνεις αξιόλογες κατακτήσεις και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα επαγγελματικά και οικονομικά το παρακάνεις με το ρίσκο, με αποτέλεσμα, αργά ή γρήγορα να μετανιώσεις με την δράση και τις κινήσεις σου!

Απέκτησε e-shop ΔΩΡΕΑΝ

Μέλι Γεωργάκα

Μέλι Γεωργάκα
Αρναία Χαλκιδικής

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ]$type=three$m=0$readmore=hide$va=0$l=0$sn=0$hide=home$c=12

Όνομα

«USNS YUMA» 17 Νοέμβρη ΑΒ Βασιλόπουλος Αγιον Ορος Άγιος Μάμας Αγιος Παΐσιος Άγιος Στυλιανός αγνοούμενοι αγνοούμενος ψαράς Αγορά Μοδιάνο Αγρίνιο Αδωνις Γεωργιάδης ΑΕΚ αεροδρόμιο Μακεδονία αεροπορικό Αθηνά Ωνάση Αθλητικα Αθλητικά Αιγάλεω Αιγυπτος Αίγυπτος Αιολικά πάρκα Αϊτή Αλγερία Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Ταβουλάρη Αλεξάνδρεια Αλεξανδρούπολη Αλέξης Κούγιας Αλέξης Τσίπρας Αλκης Κούρκουλος Αλλαγή ώρας 2021 Αλόννησος Αμυνα άμυνα Αμφιλοχία Αμφίπολη αναισθησιολόγος ανάκληση τροφίμου Αναλώσιμοι 4 Ανδραβίδα Ανδρέας Μικρούτσικος Ανδρέας Μπάρκουλης Ανθή Σαλαγκούδη ανθρακωρυχείο Αντώνης Γλου Αντώνης Κανάκης Άνω Σταυρός απαγωγή απάτη ΑΠΘ Αποστόλης Τότσικας Απόστολος Γκλέτσος Απόστολος Γκλέτσος Απόστολος Ζερβός αργία 26ης Οκτωβρίου Αργολίδα Αρετή Χαρτοφύλακα ΑΡΗΣ Αρναία Αρτα Αρτέμης Σώρρας Αρχιμανδρίτης Ασπροβάλτα Αστεία Αστυνομία ασφαλτόστρωση Αττική Αυξήσεις μισθών Αυστραλία Αυστρία Αυτοκινητο Αυτοκίνητο αυτοκτονία Αφγανισταν Αφγανιστάν Αφροδίτη Μπάρμπα Αχαΐα Βαγγέλης Μαρινάκης Βαλάντης Βαλκάνια Βαρουφάκης Βασίλης Λεβέντης Βασίλης Μπισμπίκης Βάσω Μπεσκάκη Βελβεντό Βέλγιο Βελόπουλος Βενετία Βέρτης Βιασμός Βιέννη βιτριόλι Βόλβη Βόλος Βούλγαρη Βουλγαρία Βραζιλία βροχές Γαλάζιες Σημαίες Γαλαξίας Γαλλία γάμος Γαρδικάκι Γερμανία Γερμανικός ποιμενικός Γεωργία Γιάννης Αντετοκούνμπο Γιαννιτσά Γιώργος Ανατολάκης Γιώργος Κωνσταντινίδης Γιώργος Μακρής Γιώργος Παπανδρέου Γκάλης Γκάνθερ Γλυκά Νερά Γνώμη Γουατεμάλα γουλιανός Γρηγόρης Πετράκος Γρηγόρης Σαχινίδης Γρηγορίου Λαμπράκη Γυναικα Γωγώ Τσαμπά Δανάη Μπάρκα Δανία δασική πυρκαγιά Δάφνη Δάφνη Ευαγγελάτου Δάφνη Πατακιά ΔΕΗ ΔΕΘ δελτίο καιρού Δενδροπόταμος Δέσποινα Βανδή Δήμαρχος Δήμαρχος Ζέρβας Δήμητρα Αγγελοπούλου Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Ιορδανίδου Δήμητρα Λίανη Δημήτρης Κεχαγιάς Δημήτρης Παπαδημούλης Δήμος Αριστοτέλη Δημοσθένης- Δημήτριος Δεσποτίδης Δημοσιογράφος δημοσιοποίηση εγκληματιών δημοσκόπηση διάγγελμα διαθήκη δίαιτα διακοπέςκυκλοφορίας διακοπή νερού Διακοπή ρεύματος διάρρηξη Διάστημα Διατροφή Διεθνή διεθνής μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος 2021 Δικαιοσύνη Διονυσία Κουκίου δολοφονία δολοφονία ταξιτζή Δόμνα Κουντούρη Δομοκός δορυφορικό ίντερνετ Δούρου Δράμα Εβρος Εγκλημα Έγκλημα Εγνατία Οδός Εδεσσα Εθνικής Αντιστάσεως εκβιασμός Εκκλησία εκλογές Εκλογές 2019 εκπτώσεις Έκτακτο δελτίο καιρού εκτέλεση θανατοποινίτη Ελασσόνα Έλενα Γκρέκου Ελενα Παπαρίζου Έλενα Πολυχρονοπούλου Ελενα Ράπτη Ελενα Σαγανά Ελλαδα Ελλάδα Ελληνική Βουλή Ελληνικό Ελληνοτουρκικά Ελόν Μασκ εμβόλια εμβολιασμός εμβόλιο Ένοπλη ληστεία ενυδρείο ΕΝΦΙΑ εξαφάνιση Εξοδος έξοδος έπαυλη επεισόδια επενδύσεις επιβατικό αεροσκάφος επιδόματα επίθεση σκύλου Επισκοπή Επιχειρησεις Επιχειρήσεις ΕΠΟ Εργασιακά εργατικό δυστύχημα Ερέτρια Ερντογάν ΕΡΤ εστιατόριο ΕΤΑΔ Εύα Διβάρη Εύα Μπουντούρη Εύβοια Εύοσμος Ευρωπαϊκή Ένωση ΕΦΕΤ Εφης Κακαράντζουλα εφορία Εrasmus Ζαγοράκης Ζάκυνθος Ζενεβιέβ Μαζαρί Ζέρβας Ζόραν Ζάεφ ζωγραφική Ζώδια Ηλεία ηλεκτρονικός πλειστηριασμός Ημαθία ΗΠΑ Ηράκλειο Ηρώ Κόβα ΗΣΑΠ Θανάσης Πλεύρης θανατηφόρο τροχαίο Θεανώ θείος Θεοφανία Παπαθωμά Θερμαϊκός Θέρμη Θερμοπύλες Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη απάτη θράκη Θωμάς Κατσαούνης Ιαπωνία Ιασμος Ίγκεγμποργκ Μπέουχελ Ιεράπετρα ιερέας ιερείς Ιερισσός Ινδία Ιος Ιουνστινιανού Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Ισλαμιστές Ισμήνη Καλέση Ισπανία Ισραήλ Ιστιαία Ιταλία Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Παλιοσπύρου Ιωάννα Τούνη Ιωάννινα Ιωνικός Νικαίας Καβάλα Κάιρο Καιρός κακοκαιρία κακούργημα Καλαμαριά Καλιφόρνια Καναδάς κάνναβις καραμπόλα Καρανίκας Καρβέλας καρδίτσα κάρτα Ελευθερίας Καστοριά Καστράκι καταρράκτες κατασκήνωση Κατερίνα Καινούργιου Κατερίνα Λιόλιου Κατερίνη Κατσιμίδη Κάτω Τούμπα καυσωνας καύσωνας καφές κεμπάπ Κερατέα Κέρκυρα Κεφαλονιά Κιλκίς Κίνα ΚΙΝΑΛ Κινηματογράφος κινητό κλειστοί δρόμοι Κλοντιάνα Τσέλο Κοζάνη κοινωνια Κοινωνία ΚΟΚ κοκαΐνη Κολομβία κομμωτής Κορδελιό Κόρινθος κοροναϊός Κορωναϊός Κορωπί Κοσμάς Καλογιάννης Κόσμος Κούγιας Κρήτη Κρίτων Αρσένης κρυπτονομίσματα ΚΤΕΛ ΚΤΕΟ Κύπελλο Ελλάδας Κύπρος Κυριάκος Μητσοτάκης Κωνσταντίνος Δανιάς Κωνσταντίνος Μπογδάνος Κώστας Κεντέρης Κώστας Ραπτόπουλος Κωστής Μαραβέγιας Κωστής Ραπτόπουλος Λαγκαδάς λαική αγορά Λάκκωμα Λακωνία Λαμία Λάρισα Λατινοπούλου Λέσβος Λετονία Λευκορωσία Λευτέρης Πανταζής λεψφορείο Λεωνίδας Παπαγεωργίου Λεωφόρος Νίκης ληστεία Λιβαδειά Λιμενικό Σώμα Λιμενικό Ταμείο λίμνη Πολυφύτου Λίνα Μενδώνη ΛΟΑΤΚΙ λογοτεχνία Λουκασένκο Λουξεμβούργο Λοχίας μαγειρική Μαδρίτη Μαθράκι Μαϊάμι Μακεδονία Μακρόν Μάλτα Μανώλης Καντάρης Μαρία Ιωαννίδου Μαρτίου Μάρω Βαμβουνάκη Μασούτης ΜΑΤ Μάτι Μεγαλόπολξ Μέγας Αλέξανδρος μέδουσες ΜΕΘ Μελενίκου μέλι Μέλι Γεωργάκα Μένιος Φουρθιώτης ΜέΡα25 μερομήνια Μεσολόγγι Μεσσηνία Μετανάστες Μετρό Μέτσοβο Μητρόπολη Λαγκαδά Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος Μητροπολίτης Μεσσηνίας Μητσοτάκης Μιζούρι Μίκης Θεοδωράκης Μικρό σπίτι στο λιβάδι Μιλάνο Μίλτος Τεντόγλου Μισισιπή Μιχάλης Βιτζηλαίος Μιχάλης Ιατρόπουλος Μιχάλης Οικονόμου ΜΜΕ Μολάοι μολότοφ Μονακό Μοναστηρίου Μουσική Μπάιντεν Μπάλλος Μπάμπης Ζαχαρόπουλος Μπαντέρας μπάτλερ Μπέος Μπουτάρης Μύκονος Μυτιλήνη Νάκος Τρυφωνίδης Νάουσα Ναρκωτικά Νατάσα Θεοδωρίδου Νατάσα Κουβελά Νατάσα Παζαΐτη Ναύπακτος Ναυτιλία ΝΔ Νέα Ερυθραία Νέα Ζηλανδία Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης Νέα Υόρκη Νεάπολη Νεοχωρούδα Νησιά Νιγηρία Νίκαια Νίκος Γ. Ζυγογιάννης Νίκος Γαλανός Νίκος Μανιός Νίκος Τσουμάνης Νίνα Φλορ Νορβηγία Νοσοκομείο Νοσοκομείο Γεννηματάς Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Νοσοκομείο Παπανικολάου ντελιβεράς Ντέμη Γεωργίου Ντίμης Κορφιάτης Ντόρα Μπακογιάννη Ξάνθη ΟΑΣΘ οδήγηση οδηγός ταξί οδός Ανθέων οδός Λαγκαδά οδός Παπανδρέου οικοδόμοι Οικονομία όλα Θεσσαλονίκη Όλγα Κεφαλογιάννη Ολλανδία Ολυμπιάδα Χαλκιδικής Ολυμπιακοί Αγώνες Ολυμπιακός Ολυμπος ομοφυλόφιλη Οφρύνιο Παγκράτι παθολόγος παιδεία Παλαμάς Παλλήνη Παναγιώτης Σουλικιάς Παναγιώτης Ψωμιάδης Πανελλήνιες Πανόραμα Παντελής Τσακίρης ΠΑΟ ΠΑΟΚ Πάργα παρέλαση Πάρος πασοκ Πασχάλης Αρβανιτίδης Πάτρα Παύλος Πολάκης Παύλος Χαϊκάλης Πειραιάς Πέλλα Περαία Πέραμα Περιβάλλον Περιεργα περίεργα Περιστερά Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Περιφερειακή οδός Πέτρος Παπαϊωάννου Πέτρος Φιλιππίδης Πέτσας Πευκοχώρι Πιερία Πιέρο πισίνα πιστοποιητικό εμβολιασμού πιτ μπουλ πλατεία Αριστοτέλους πλημμύρες πνιγμός ποδηλάτισσα ποδόσφαιρο ποίηση ποινικός κώδικας Πολ Βερχόφεν Πολεμική Αεροπορία πολιτική πολιτικός γάμος Πολίχνη πόλο Πολυτεχνείο πορείες Πόρτο Χέλι Πορτογαλία ποτάμι Πούτιν πρόγνωση καιρού προπονητής τένις Πρόσφυγες Πτολεμαΐδα Πυλαία Πύργος Ηλείας πυρκαγιά ράπιντ τέστ Ραφήνα Ρέα Τουτουνζή Ρέθυμνο Ρεντίνα Ρόδος ρομά Ρούλα Ρέβη Ρώμη Ρωσία Σάκης Αρναούτογλου σαμουράι Σανταμούρης Σαντορίνη Σαρλίν ΣΕΓΑΣ σεισμός Σέρβια Σέρρες Σιβηρία Σιμόνα Βιρτζίλι Σίνδος Σίντκλεϊ Φερέιρα Σκλαβενίτης Σκόπια Σλοβακία Σνικ Σουηδία Σοφία Βόσσου Σοφία Σακοράφα Σρι Λάνκα Στάθης Αγγελόπουλος Σταθης Σχίζας Σταυρούπολη ΣτΕ στειρώσεις Στέλιος Νιάκαρης Στέφανος Κασιμάτης Στέφανος Ντούσκος συγκεντρώσεις Συκιές συλλήψεις σύνδεσμος οπαδών συνέδριο Συντριβή αεροσκάφους ΣΥΡΙΖΑ Σύρος Σφήκες Σχεσεις Σχέσεις Σώρρας Τα Φιλαράκια ταβέρνα Ζιώγα Ταΐς Πινέιρο ταξί Τάσος Κουράκης Τάσος Ξιαρχό Ταχιάος Τέξας τέχνες Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία τζιχαντιστής Τζόκερ Τζούλια Αλεξανδράτου Τζούλια Νόβα τηλεόραση Τήνος Τόκιο Τόκυο Τόλης Βοσκόπουλος Τόνια Σωτηροπούλου Τορόντο Τούμπα Τουρισμος Τουρισμός Τουρκία τράπεζα Τριανδρία Τριαντάφυλλος Μηταφίδης Τρίκαλα Τροχαία Τροχαίο τσεκούρι Τσεχία Τσιμ Τσιμισκή Τσίπρας Τσιτσιπάς Τυνησία Υγεία φαγητό φακελάκι Φανή Αγορίτσα Φανή Χαλκιά Φάνης Χριστοδούλου Φάρμα Φερεντίνου Φθιώτιδα Φίλιππος Γλύξμπουργκ Φιλίτσα Καλογεράκου φοιτητής Φολέγανδρος φονιάς φόνος φυλάκιση Φύση φυσικό αέριο Φωτογραφια Φωτογραφία Φώφη Γεννηματά Χαλκηδόνα Χαλκίδα Χαλκιδικη Χαλκιδική Χανιά Χανιώτη Χαρδαλιάς Χαριλάου χασίς Χορτιάτης Χουάν Ραμόν Ρότσα Χουσεΐν Ζεϊμπέκ χρέη Χρηστικα Χρηστικά Χρήστος Κυριαζής Χρήστος Σπίρτζης Χριστιάνα Χριστίνα κεφάλα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνας Σκέντζιου Χριστουγεννιάτικο επίδομα Χριστουγεννιάτικο μέρισμα Χρυσηίδα Δημουλίδου Χρυσοχοΐδης Ψητοπωλείο ψιλικατζίδικο Ψινάκης Ωραιόκαστρο ωράριο λειτουργίας Ώρες κοινής ησυχίας Aστυνομικα νεα Aegean akazoo Alexandrou Chora Amber allert American Football Ant1 Bachelor party Belh@rra Biden black friday 2021 Camila Marodin Champions League Cleo Smith cosmote CVC Don Leon Erdogan espresso F-16 facebook fake news Game of chefs Hellenic Coin Hollywood Hooligans Hyundai IKEA instagram Internet jewels Kamilah Chavis Kia Kia EV6 Lidl Lifestyle lockdown Mad Clip Marina Tower Media Mediterranean Cosmos Mercedes meta missing allert Newcastle United NFL parking Pfizer Pink Floyd Power of Love Quiz rapid test real estate Roger Waters selfie SKY express slideshow Starlink super league Survivor 2022 The Bachelor Thessaloniki Pride tv vegan video Wolt
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 13 Νοεμβρίου
Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 13 Νοεμβρίου
Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 13 Νοεμβρίου
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjITVH-ZJS6BB1yCZ_FZDpw6Dj4W5deyCFdQ8oYbWWyzgpTPN469Dd6_HiQrj_KbPj0aaxnGdsuqavqmmBzgsWxGKnSAQmg72Q5BWTQMRrGIQhtumi_fEoaf8UMMU3l0MZTvMQkZSjMCFjYPFEqyuem08pOcCkACWCwnmWhcPFMTxOWCxOedChq5eiE=w640-h420
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjITVH-ZJS6BB1yCZ_FZDpw6Dj4W5deyCFdQ8oYbWWyzgpTPN469Dd6_HiQrj_KbPj0aaxnGdsuqavqmmBzgsWxGKnSAQmg72Q5BWTQMRrGIQhtumi_fEoaf8UMMU3l0MZTvMQkZSjMCFjYPFEqyuem08pOcCkACWCwnmWhcPFMTxOWCxOedChq5eiE=s72-w640-c-h420
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2021/11/ta-zodia-simera-savvato.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2021/11/ta-zodia-simera-savvato.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy