Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 13/12

SHARE:


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 13/12

ΚΡΙΟΣ


Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με τον Άρη πλέον στον φιλικό σου Τοξότη, θα αισθανθείς χαρά, ευχαρίστηση και ικανοποίηση, μέσα από συναναστροφές, ειδήσεις, νέα και επικοινωνίες! Μοιράζεσαι με άνεση και ευκολία, αυτά σκέφτεσαι και έτσι πετυχαίνεις στόχους! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά επικοινωνιακά, να διορθώσεις και να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρος στις επικοινωνίες σου με το ταίρι σου! Πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις περιστροφές και στρατηγικές! Αν είσαι ελεύθερος θα βρεις επιτέλους τον τρόπο να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, δουλεύεις πολύ και απολαμβάνεις επίτευξη στόχων! Οικονομικά, είσαι λίγο ανήσυχος και αγχωμένος, αφού θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, με την είσοδο του Άρη στον Τοξότη σήμερα, θα καταφέρεις με την πειθώ, την γοητεία, την δυναμικότητα και την διορατικότητα σου, να μεταδόσεις με τον καλύτερο τρόπο τις σκέψεις σου στα πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι! Εκφράζεσαι με ένταση και πάθος και διεκδικείς με επιτυχία τις επιθυμίες σου! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά επικοινωνιακά, αλλά ευνοεί και τις μετακινήσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς με άνεση σήμερα να σαγηνεύσεις και κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου, αφού η γοητεία και η παθιασμένη προσωπικότητα σου, είναι ακαταμάχητες! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις ζήλια και κτητικότητα προς το ταίρι σου! Όπως και να έχει, ο τομέας της κρεβατοκάμαρας ευνοείται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα κάνεις κάποια λάθη και καλό θα ήταν να μην παραλείψεις την άμεση διόρθωση τους! Οικονομικά, θα έχεις την απόλυτη εύνοια, σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, με την είσοδο του Άρη απέναντι σου, στο Ζώδιο του Τοξότη, θα δραστηριοποιηθείς ώστε να ενδυναμώσεις με ποικίλους τρόπους, τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Ζυγίζεις πλέον τα υπέρ και τα κατά, πριν πάρεις πρωτοβουλίες και αποφάσεις! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά επικοινωνιακά, ώστε να ανακαλύψεις τι συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσεις μία νέα, παθιασμένη και σταθερή σχέση. Έρχεται μία συναρπαστική γνωριμία, που θα σε γοητεύσει! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις καυτές στιγμές με το ταίρι σου! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι η τάση σου για νεύρα και καυγάδες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, απολαμβάνεις ισορροπημένες συναδελφικές σχέσεις και συνεργασίες! Οικονομικά μην παρασύρεσαι σε παράλογα έξοδα, γιατί αργότερα σίγουρα θα πιεστείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, με το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη, θα καταφέρεις σήμερα να πετύχεις σκοπούς και στόχους στην καθημερινότητα σου, κυρίως για πρακτικά θέματα! Γενικά, διεκπεραιώνεις υποχρεώσεις και κλείνεις εκκρεμότητες, με μεθοδικότητα, πρόγραμμα και οργάνωση! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά επικοινωνιακά, να βελτιώσεις διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα φέρει μία συναισθηματική απομάκρυνση από το ταίρι σου, αφού βάζεις προτεραιότητα πρακτικά θέματα και εργασία! Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο, επιτέλους ανταποκρίνεται στα αισθήματα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Άψογες θα είναι οι επαγγελματικές εξελίξεις την σημερινή ημέρα! Οικονομικά, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι, για μικρά προβλήματα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, με το πέρασμα σήμερα του Άρη στον φιλικό σου Τοξότη, μπορείς να αναμένεις μία απόλυτα διασκεδαστική και ευχάριστη ημέρα! Ο κοινωνικός σου περίγυρος, εκδηλώνει φανερά τον θαυμασμό του προς το πρόσωπό σου, κυρίως για την φλογερή και παθιασμένη σου προσωπικότητα! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά επικοινωνιακά και καταφέρνεις να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις της καθημερινότητας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα απολαμβάνεις με το άλλο σου μισό, παθιασμένες, αλλά και ρομαντικές, τρυφερές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και πολλές εξομολογήσεις! Σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι, περιόρισε έπαρση και εγωισμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, επιβραβεύεσαι για τα ταλέντα και την δημιουργικότητα σου! Οικονομικά, πες ναι στην προσγειωμένη τόλμη, αλλά όχι στο αλόγιστο ρίσκο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα αναγκάζεσαι να είσαι αρκετά συνεσταλμένος και κλειστός, κυρίως λόγω του Άρη που περνάει στον Τοξότη! Προσπάθησε να μην γίνεσαι παθητικός, σε οικογενειακά θέματα και προβλήματα που ενδεχομένως προκύψουν την σημερινή ημέρα! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά επικοινωνιακά, κοινωνικά και σου χαρίζει λάμψη και καλή φήμη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα νιώσεις με ποικίλους τρόπους σιγουριά, για την ειλικρίνεια των αισθημάτων του άλλο σου μισού και για την αφοσίωση του σε εσένα! Αν είσαι ελεύθερος, ένας παρελθοντικός έρωτας, θα σου δώσει ξανά δείγματα συναισθημάτων! Η επανασύνδεση, είναι πολύ πιθανή τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, φρόντισε να μην είσαι τόσο εύθικτος και κυκλοθυμικός! Οικονομικά, έρχονται επιτέλους λύσεις σε οικιακές υποχρεώσεις!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, με την βοήθεια του Άρη που περνάει σήμερα, στον Τοξότη, όλα κινούνται άμεσα, ομαλά και αποτελεσματικά, κυρίως επικοινωνιακά και κοινωνικά! Μπορείς να αναμένεις ευχάριστα νέα και χαρούμενες ειδήσεις, συναντήσεις και φυσικά, επίτευξη προσωπικών στόχων! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά επικοινωνιακά, μέσα στο σπίτι και την οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία νέα γοητευτική γνωριμία! Διαφορετικά, θα λάβεις ένα χαρούμενο μήνυμα ή τηλεφώνημα, από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνετε την επικοινωνία μεταξύ σας, με το άλλο σου μισό, βρίσκοντας λύσεις, στα κοινά σας θέματα και προβληματισμούς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, εντυπωσιάζεις συνεργάτες, αλλά και ανωτέρους, με τις ιδέες και τον ταλαντούχο τρόπο που επικοινωνείς! Οικονομικά, θα έρθουν έξοδα που αφορούν μετακινήσεις ή οικογενειακά θέματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, ο Άρης θα είναι στον Τοξότη από σήμερα και ήρθε ή στιγμή να αποφασίσεις να δράσεις και κινηθείς αργά, συνετά και μεθοδικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Με τον τρόπο αυτό, θα βεβαιωθείς για τις ειλικρινείς και καλές προθέσεις των γύρω σου, για εσένα! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά επικοινωνιακά, ώστε να βελτιώσεις σχέσεις με αδέρφια και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και αντιλαμβάνεσαι που ακριβώς βρίσκεσαι, ποιες είναι οι σκέψεις και οι επιθυμίες του άλλου σου μισού και να βρείτε έτσι λύσεις για την σχέση ή τον γάμο σας! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει η πιθανότητα για μία νέα γνωριμία, με ένα άτομο που έχει οικονομική άνεση, αλλά και αξιοπιστία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, οφείλεις να κάνεις αρκετές προσπάθειες και αγώνες, αν θες επιτυχία! Οικονομικά, αν κάνεις σωστή διαχείριση, θα έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, με τον Άρη στο δικό σου Ζώδιο από σήμερα, εκδηλώνεσαι, εκφράζεις επιθυμίες και στόχους χωρίς δισταγμό! Στόχοι εκπληρώνονται πολύ πιο εύκολα πλέον και τα σχέδια σου, υλοποιούνται! Η συγκεκριμένη διέλευση, σε στηρίζει όσον αφορά τις επιλογές και τις δράσεις σου! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά να προστατέψεις τα κεκτημένα και τις αξίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι στα νεύρα και την απαιτητικότητα σου και αντ’αυτού επιστράτευσε πάθος και σεξουαλικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς εύκολα πια να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αφού η ανταπόκριση του είναι ιδιαίτερα πιθανή τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι κάπως απότομος και νευρικός στις επαγγελματικές σου συναναστροφές και αυτό ίσως σε κάνει αντιπαθή στους συνεργάτες και τους συναδέλφους σου! Οικονομικά, προσπάθησε να είσαι εγκρατής στα έξοδα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα με το πέρασμα του Άρη στο Ζώδιο του Τοξότη, μπαίνεις σε μία διαδικασία έντονης ενδοσκόπησης! Έρχονται αποκαλύψεις, που θα σου δείξουν την αλήθεια και θα καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι, όσον αφορά όλες τις διαπροσωπικές σου συναναστροφές. Επανέρχονται άγχη και φοβίες! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο σου, σε βοηθά επικοινωνιακά, σε μετακινήσεις και κοινωνικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην απογοητεύεις το άλλο σου μισό, με την συμπεριφορά σου! Μην προσπαθείς να είσαι μυστηριώδης, γιατί του δημιουργείς μεγάλες συναισθηματικές ανασφάλειες! Αν είσαι ελεύθερος, ακολούθησε την διαίσθηση και την διορατικότητα σου, ώστε να πλησιάσεις όπως πρέπει, το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα έρθουν πολλές στιγμές, κατά τις οποίες θα ξαφνιάσεις τους συνεργάτες σου με την επιθετικότητα σου και την ευθιξία σου! Οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές την σημερινή ημέρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, ο Άρης στον Τοξότη από σήμερα, θα σε ευνοήσει αρκετά, θα αλλάξει ριζικά την ζωή σου και θα βγάλει τον πιο ανανεωμένο και κεφάτο εαυτό σου! Μπορείς να αναμένεις πολλές εποικοδομητικές αλλαγές, που θα επαναφέρουν τον ενθουσιασμό σου! Στον φιλικό τομέα, τα πράγματα θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σου φέρνει ένα ευχάριστο νέο, παρασκηνιακά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η ανάγκη σου για ελευθερία και επανάσταση μέσα στην σχέση σου, θα φέρει κόντρες και καυγάδες, γι’αυτό προσοχή! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να κάνεις μία νέα γνωριμία, μέσα από τον φιλικό σου κύκλο ή τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η επιτυχία θα έρθει μέσα από συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, μην ξοδεύεις αλόγιστα γιατί αργότερα θα το μετανιώσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, ο Άρης στον Τοξότη από σήμερα, θα σε αναγκάσει να σοβαρευτείς και να ωριμάσεις, κυρίως κοινωνικά! Επιπλέον, πρακτικές και υλικές αξίες, είναι αρκετά σημαντικές για εσένα πλέον και έχεις αποφασίσει να προχωρήσεις δυναμικά στην εκπλήρωση κάποιων στόχων και σκοπών! Το ταυτόχρονο πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά επικοινωνιακά, ώστε να βελτιώσεις φιλικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις τώρα να έχεις εσύ τον έλεγχο και να φέρεις τις καταστάσεις και τα γεγονότα που αφορούν την σχέση ή τον γάμο σου, στα δικά σου μέτρα! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να φαίνεσαι κάπως αρνητικός και ψυχρός, απέναντι σε φλερτ και νέες γνωριμίες, αλλά αυτό δεν θα αλλάξει το γεγονός, ότι χορταίνεις αξιόλογες κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, καλοδέχεσαι επαίνους για τα επιτεύγματα σου, γεγονός που θα σου ανεβάσει το ηθικό! Οικονομικά, θα έχεις επίσης επιτυχία, λόγω σωστής διαχείρισης!


Τελευταία άρθραzarpanews.grREAD MOREΔεμένα τα πλοία στα λιμάνια μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ


6 − = 3
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ© Zarpanews.gr @ 2017 - All rights reserved | Ποιοι Είμαστε | Όροι χρήσης
Απέκτησε e-shop ΔΩΡΕΑΝ

Μέλι Γεωργάκα

Μέλι Γεωργάκα
Αρναία Χαλκιδικής

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ]$type=three$m=0$readmore=hide$va=0$l=0$sn=0$hide=home$c=12

Όνομα

«USNS YUMA» 17 Νοέμβρη 2022 29η Agrotica 2022 6η Δεκεμβρίου ΑΒ Βασιλόπουλος Αγγλία Αγιον Ορος Άγιος Δομήνικος Αγιος Λουκάς Αγιος Μάμας Άγιος Μάμας Αγιος Παΐσιος Άγιος Στυλιανός Άγις Κυνηγόπουλος Αγνή Καλουμένου αγνοούμενες αγνοούμενη αγνοούμενοι αγνοούμενος αγνοούμενος ψαράς Αγορά Μοδιάνο Αγρίνιο αδελφοί Χατζηιωάννου Αδωνις Γεωργιάδης ΑΕΚ αεροδρόμιο Μακεδονία Αεροπλάνο αεροπορικό αεροσκάφος Αθήνα Αθηνά Χρυσαντίδου Αθηνά Ωνάση Αθλητικα Αθλητικά Αιγάλεω Αιγίνιο Αιγυπτος Αίγυπτος αιμοδοσία Αιολικά πάρκα Αϊτή Αιτωλοακαρνανία Άκης Σκέρτσος Αλβανία Αλγερία Αλέκος Φασιανός Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Ταβουλάρη Αλεξάνδρεια Αλεξανδρούπολη Αλέξης Κούγιας Αλέξης Τσίπρας Αλιμος Αλκης Κούρκουλος αλλαγή φύλου Αλλαγή ώρας 2021 Αλμυρός Αλόννησος Αμβρόσιος Αμυνα άμυνα Αμφιλοχία Αμφίπολη Άνα Μπρνάμπιτς αναισθησιολόγος ανάκληση αυτοκινήτου ανάκληση τροφίμου Ανάληψη Αναλώσιμοι 4 Αναξιμάνδρου Ανδραβίδα Ανδρέας Λοβέρδος Ανδρέας Μικρούτσικος Ανδρέας Μπάρκουλης Ανδρόγυνο ανεμβολίαστη ανεμβολίαστοι Ανθή Σαλαγκούδη ανθρακωρυχείο Άννα Λιτβίνοβα ΑΝΤ1 αντιεμβολιαστής Αντώνης Γλου Αντώνης Κανάκης Άνω Σταυρός απαγωγή απάτη ΑΠΘ απογραφή Αποστόλης Τότσικας Απόστολος Γκλέτσος Απόστολος Γκλέτσος Απόστολος Ζερβός αραβόφωνοι αργία 26ης Οκτωβρίου Αργίες 2022 Αργολίδα Αρετή Χαρτοφύλακα ΑΡΗΣ Αρκαδία Αρναία Αρτα Αρτέμης Σώρρας Αρχιμανδρίτης ΑΣ ΑΜΕΑ Φίλιππος Θεσσαλονίκης Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας Ασπροβάλτα Ασπρόπυργος Αστεία αστρολογία Αστυνομία Αστυνομικό δελτίο αστυνομικός ασφάλιση ασφαλτόστρωση Ασώματο Αττική αττοκτονία αυξήσεις Αυξήσεις μισθών Αυστραλία Αυστρία Αυτοκινητο Αυτοκίνητο αυτοκτονία Αφγανισταν Αφγανιστάν Αφροδίτη Μπάρμπα Αφροδίτη Σκαφίδα Αχαΐα Αχίλλειον Αχλάδι Β’ Θεσσαλονίκης Βαγγέλης Κονιτόπουλος Βαγγέλης Μαρινάκης Βαλάντης Βαλκάνια Βάρη Βαρουφάκης Βασίλης Λεβέντης Βασίλης Μπισμπίκης Βασίλης Σαλέας Βασίλισσα Ελισάβετ Βάσω Μπεσκάκη Βεβήλωση Βελβεντό Βέλγιο Βελόπουλος Βενετία βέροια Βέρτης Βιασμός Βιέννη βιτριόλι Βλαχιώτης Βλαχογιάννης Γιώργος Βόλβη Βόλος βόμβα Βούλγαρη Βουλγαρία Βούλγαροι Βραζιλία Βράσταμα βροχές ΓΑΔΑ Γάζωρος Γαλάζιες Σημαίες Γαλαξίας Γαλάτσι Γαλλία γάμος Γαρδικάκι γενικός γραμματέας ΚΝΕ Γερακαρού Γερμανία Γερμανικός ποιμενικός Γεωργία Γιάννα Αγγελοπούλου Γιάννης Αντετοκούνμπο Γιάννης Βασιλείου Γιάννης Γιώργος Γιάννης Σερβετάς Γιάννης Σπαλιάρας Γιάννης Φλωρινιώτης Γιαννιτσά Γιούργκεν Κλοπ Γιώργος Ανατολάκης Γιώργος Κυπαρίσσης Γιώργος Κωνσταντινίδης Γιώργος Μακρής Γιώργος Παπανδρέου Γιώργος Τράγκας Γκάλης Γκάνθερ γκράφιτι γλέντι Γλυκά Νερά Γλυφάδα Γνώμη Γουατεμάλα γουλιανός Γρεβενά Γρηγόρης Πετράκος Γρηγόρης Σαχινίδης Γρηγορίου Λαμπράκη ΓΣΕΕ Γυναικα γυναικολόγος Γωγώ Τσαμπά Δανάη Μπάρκα Δανία δασική πυρκαγιά Δάφνη Δάφνη Ευαγγελάτου Δάφνη Πατακιά ΔΕΗ ΔΕΘ δελτίο καιρού Δενδροπόταμος δενδροφύτευση Δέσποινα Βανδή Δήμαρχος Δήμαρχος Ζέρβας Δήμητρα Αγγελοπούλου Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Ιορδανίδου Δήμητρα Λίανη Δημήτρης Δανίκας Δημήτρης Κεχαγιάς Δημήτρης Κομπατσιάρης Δημήτρης Κουφοντίνας Δημήτρης Παπαδημούλης Δημήτρης Σκαρμούτσος Δημήτρης Φιντιρίκος Δήμος Αριστοτέλη Δήμος Θεσσαλονίκης Δημοσθένης- Δημήτριος Δεσποτίδης Δημοσιογράφος δημοσιοποίηση εγκληματιών δημοσκόπηση διάγγελμα διαγραφή διαζύγιο διαθήκη δίαιτα διακοπές διακοπές κυκλοφορίας διακοπέςκυκλοφορίας διακοπή νερού Διακοπή ρεύματος Διαμαντής Χλωρός διανομέας διάρρηξη διάσημοι Διάστημα Διατροφή Διεθνή διεθνής έκθεση Θεσσαλονίκης διεθνής μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος 2021 Δικαιοσύνη διόδια Διομήδης Διονυσία Κουκίου διπλός φόνος Ρωσίδες Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δολοφονία δολοφονία ταξιτζή Δόμνα Κουντούρη Δόμνα Σαρητσόγλου Δομοκός δορυφορικό ίντερνετ Δούρου Δράμα δυστύχημα δωρεά Εβρος εγκατάλειψη παιδιού Εγκλημα Έγκλημα εγκληματική ομάδα εγκυμοσύνη Εγνατία Οδός Εδεσσα Εθνικής Αντιστάσεως Ειρήνη Μούρθου ΕΚΑΒ εκβιασμός Εκκλησία εκλογές Εκλογές 2019 εκπαιδευτικοί εκπαιδευτικός εκπτώσεις Εκτακτο βοήθημα Έκτακτο δελτίο καιρού εκτέλεση εκτέλεση θανατοποινίτη Ελασσόνα Ελενα Γαλύφα Έλενα Γκρέκου Ελενα Παπαρίζου Έλενα Πολυχρονοπούλου Ελενα Ράπτη Ελενα Σαγανά Ελλαδα Ελλάδα Ελληνας ομογενής Ελληνική Βουλή Ελληνική Επανάσταση Ελληνική πολεμική αεροπορία Ελληνικό Ελληνικό Μουσείο Τεχνολογίας Ελληνικό πολεμικό ναυτικό Ελληνικός Στρατός Ελληνοτουρκικά Ελόν Μασκ ΕΛΤΑ εμβόλια εμβολιασμός εμβόλιο εμπρησμός ΕΜΥ Ένοπλη ληστεία ενυδρείο ΕΝΦΙΑ εξαφάνιση Εξοδος έξοδος ΕΟΔΥ έπαυλη επεισόδια επενδύσεις επιβατικό αεροσκάφος επιδείνωση καιρού επιδόματα επιδότηση επίθεση σκύλου Επισκοπή επιχειρηματίας Επιχειρησεις Επιχειρήσεις ΕΠΟ Εργασιακά εργατικό δυστύχημα Ερέτρια Εριέττα Κούρκουλου Ερντογάν ΕΡΤ εστιατόριο ΕΤΑΔ Εύα Διβάρη Εύα Μπουντούρη Ευβοία Εύβοια Ευγενία Νιάρχου Εύοσμος εύρεση αγνοούμενης εύρεση ανήλικου Ευρωπαϊκή Ένωση ΕΦΕΤ Έφη Σαρρή Εφης Κακαράντζουλα εφορία Εrasmus Ζαγοράκης Ζάκυνθος Ζενεβιέβ Μαζαρί Ζέρβας Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς Ζοζέ Μπότο Ζόραν Ζάεφ ζώα συντροφιάς ζωγραφική Ζώδια Ζώδια 2022 Ηλεία Ηλέκτρα Νιάρχου ηλεκτρικές συσκευές ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ηλεκτροπληξία Ημαθία Ηνωμένο Βασίλειο ΗΠΑ Ηράκλειο Ηρώ Κόβα ΗΣΑΠ Θανάσης Πλεύρης θανατηφόρο τροχαίο Θεανώ θέατρο θείος Θεματοφύλακες του Συντάγματος Θεοφανία Παπαθωμά Θερμαϊκός Θέρμη Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας Θερμοπύλες Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη απάτη θετικό τεστ θράκη Θωμάς Κατσαούνης Θωμάς Παπασταύρου Ιαπωνία Ιασμος Ιάσωνας Μανδηλάς Ίγκεγμποργκ Μπέουχελ Ιεράπετρα ιερέας ιερείς Ιερισσός ΙΚΑ Ινδία Ιος Ιουνστινιανού Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Ισημερινός Ισλαμιστές Ισμήνη Καλέση Ισπανία Ισραήλ Ιστιαία Ιταλία Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Παλιοσπύρου Ιωάννα Τούνη Ιωάννινα Ιωνικός Νικαίας Καβάλα Καβούρι Κάιρο Καιρός κακοκαιρία κακοποίηση παιδιού κακούργημα Καλαμάκι Καλαμαριά Καλαμπάκα κάλαντα Καλιφόρνια Καλοχώρι Καματερό Καναδάς κάνναβις καραμπόλα Καρανίκας Καρβέλας καρδίτσα καρκίνος καρκίνος του τραχήλου της μήτρας Κάρολος Παπούλιας κάρτα Ελευθερίας Καστοριά Καστράκι καταζητούμενος κατάληψη καταρράκτες κατασκήνωση Κατερίνα Καινούργιου Κατερίνα Λιόλιου Κατερίνα Παναγοπούλου Κατερίνα Σακελλαροπούλου Κατερίνη κατοικίδια Κατσιμίδη Κάτω Αμίαντος Κάτω Νευροκόπι Κάτω Πετράλωνα Κάτω Τούμπα καυσιμα καυσωνας καύσωνας καφές κεμπάπ Κεραμωτή Κερατέα Κέρκυρα Κεφαλονιά Κηφισίας και Ακροπόλεως Κιλκίς Κίνα ΚΙΝΑΛ Κινηματογράφος κινητό κινητό τηλέφωνο κλειστοί δρόμοι κλήρωση κλιματιστικά Κλοντιάνα Τσέλο κλοπή Κοζάνη κοινωνια Κοινωνία ΚΟΚ κοκαΐνη Κολινδρός Κολομβία Κολωνός κομμωτής κορ Κορδελιό Κορινθία Κόρινθος κοροναϊός Κορωναϊός Κορωπί Κοσμάς Καλογιάννης Κόσμος Κούγιας Κρεοπώλης Κρήτη Κρίτων Αρσένης κρυπτονομίσματα ΚΤΕΛ ΚΤΕΟ κυνήγι Κυπαρισσία Κύπελλο Ελλάδας Κύπρος Κυριάκος Μητσοτάκης Κωνσταντίνος Δανιάς Κωνσταντίνος Καζάκος Κωνσταντίνος Μπογδάνος Κωνσταντίνος Τζούμας Κωνσταντίνος Χαμαλέλης Κωνσταντίνου Καραμανλή Κώστας Κεντέρης Κώστας Παπαχλιμίντζος Κώστας Ραπτόπουλος Κώστας Τσιάρας Κωστής Μαραβέγιας Κωστής Ραπτόπουλος Λαγκαδάς Λαδάδικα λαική αγορά λαϊκή αγορά Λάκης Λαζόπουλος Λάκκωμα Λακωνία Λαμία Λάρισα Λατινοπούλου Λάτσιο Λεσβίες Λέσβος Λετονία Λευκορωσία Λευτέρης Πανταζής λεψφορείο Λεωνίδας Παπαγεωργίου Λεωνίδιο λεωφόρος Κατεχάκη Λεωφόρος Νίκης ληστεία Λητή Λιβαδειά Λιβάδι Ελασσόνας Λίβερπουλ Λιμενικό Σώμα Λιμενικό Ταμείο λίμνη Πολυφύτου λίμνηΠλαστήρα Λίνα Μενδώνη λίφτινγκ ΛΟΑΤΚΙ λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος λογαριασμός φυσικού αερίου λογοτεχνία Λουκασένκο Λουξεμβούργο Λουτράκι Λοχίας λύτρα μαγειρική Μάγκυ Χαραλαμπίδου Μαγνησία Μαδρίτη μαθητές Μαθράκι Μαϊάμι Μακεδονία Μάκης Κατμετζόγλου Μακρόν Μάλτα Μανώλης Καντάρης Μαργαρίτης Τζίμας Μαρία Ελένη Λυκουρέζου Μαρία Ιωαννίδου Μαρία Σολωμού Μαρτίου Μάρω Βαμβουνάκη μάσκα μάσκες Ν95 μάσκες FFP2 Μασούτης ΜΑΤ Μάτι μαχαίρωμα Μεγάλη Βρετανία Μεγαλόπολξ Μέγας Αλέξανδρος μέδουσες ΜΕΘ Μελενίκου μέλι Μέλι Γεωργάκα Μελίνα Μποτέλη Μέμος Μπεγνής Μενεμένη Μενίδι Μένιος Φουρθιώτης Μεξικό ΜέΡα25 Μέριλαντ μερομήνια Μεσολόγγι Μεσσηνία μετάλλαξη Όμικρον Μετανάστες Μετρό Μέτσοβο μητροκτονία Μητρόπολη Λαγκαδά Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος Μητροπολίτης Μεσσηνίας Μητσοτάκης Μιζούρι Μίκης Θεοδωράκης Μικρό σπίτι στο λιβάδι Μιλάνο Μίλτος Λαζαρίδης Μίλτος Τεντόγλου Μίνα Ορφανού Μισισιπή Μιχάλης Βιτζηλαίος Μιχάλης Ζαμπίδης Μιχάλης Ιατρόπουλος Μιχάλης Οικονόμου ΜΜΕ Μολάοι μολότοφ Μονακό Μοναστηρίου Μουσική Μπάιντεν Μπάκινγκχαμ Μπάλλος Μπάμπης Ζαχαρόπουλος Μπαντέρας μπάτλερ Μπέος Μπολόνια μποτιλιάρισμα Μπουτάρης Μπούφος Μύκονος Μυτιλήνη Ν.Δ. Νάκος Τρυφωνίδης Νάξος Νάουσα Ναρκωτικά Νατάσα Θεοδωρίδου Νατάσα Κουβελά Νατάσα Παζαΐτη Ναύπακτος Ναύπλιο Ναυτιλία ΝΔ Νέα Αγαθούπολη Νέα Αγχίαλος Νέα Δημοκρατία Νέα Ερυθραία Νέα Ευκαρπία Νέα Ζηλανδία Νέα Ζίχνη Νέα Μάδυτος νέα μέτρα Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης Νέα Σκιώνη Νέα Υόρκη Νέα Φώκαια Νεάπολη Νεκτάριος Νέο Ηράκλειο Νεοχωρούδα Νησιά Νιγηρία Νίκαια Νικόλ Μαράκι Νικόλας Παπαπαύλου Νίκος Ανδρουλάκης Νίκος Βέρτης Νίκος Γ. Ζυγογιάννης Νίκος Γαλανός Νίκος Μανιός Νίκος Τσουμάνης Νίνα Φλορ Νορβηγία Νοσοκομείο Νοσοκομείο Γεννηματάς Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Νοσοκομείο Παπανικολάου Νότης Σφακιανάκης ντελιβεράς Ντέμη Γεωργίου Ντίμης Κορφιάτης Ντιμίταρ Κοβάτσεφσκι Ντόρα Μπακογιάννη Ντράφι Ξάνθη ξενοδοχείο ξυλοδαρμός συζύγου ΟΑΣΘ οδήγηση οδηγός ταξί οδός Αμαλίας οδός Ανθέων οδός Λαγκαδά οδός Παπανδρέου οικογενειακή βία οικοδόμοι οικολογία Οικονομία οίκος ανοχής Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος όλα Θεσσαλονίκη Ολγα Γεροβασίλη Όλγα Κεφαλογιάννη Ολλανδία Ολυμπία Οδός Ολυμπιάδα Χαλκιδικής Ολυμπιακοί Αγώνες Ολυμπιακός Ολυμπος ομοφυλόφιλη ομοφυλόφιλος ορειβάτης Ορμύλια Ορφέας Ζάχος Οφρύνιο Οχάιο Παγκράτι παθολόγος παιδεία παιδοκτονία Παλαμάς Παλλήνη Παναγιώτης – Ραφαήλ Παναγιώτης Κουρουμπλής Παναγιώτης Σουλικιάς Παναγιώτης Ψωμιάδης Πανελλήνιες Πανόραμα Πάνος Καμμένος Παντελής Τσακίρης ΠΑΟ ΠΑΟΚ Πάπας Φραγκίσκος παραδοσιακό τραγούδι παραμονή Χριστουγέννων Πάργα παρέλαση Παρθένα Κουτμερίδου Παρίσι Πάρος πασοκ Πασχάλης Αρβανιτίδης Πάτρα Παύλος Πολάκης Παύλος Χαϊκάλης Πειραιάς Πέλλα Περαία Πέραμα Περιβάλλον Περιεργα περίεργα Περιστερά Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Περιφερειακή οδός Πετρανά Πέτρος Παπαϊωάννου Πέτρος Φιλιππίδης Πέτσας Πευκοχώρι Πήλιο Πηνελόπη Πιτσούλη Πιερία Πιέρο πισίνα πιστοποιητικό εμβολιασμού Πιστοποιητικό νόσησης πιτ μπουλ πιτόγυρο πλατεία Αριστοτέλους πλατεία Ελευθερίας πλημμύρες πνιγμός Ποδηλάτης ποδηλάτισσα ποδόσφαιρο ποίηση ποινική δίωξη ποινικός κώδικας Πολ Βερχόφεν Πολεμική Αεροπορία πολιτική πολιτικός γάμος Πολίχνη πόλο Πολυτεχνείο πορείες Πόρτο Χέλι Πορτογαλία ποτάμι Πούτιν πρακτορείο ΟΠΑΠ πράσινοι παπαγάλοι πρόγνωση καιρού Πρόεδρος της Δημοκρατίας προπονητής τένις πρόστιμο Πρόσφυγες πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Πρωτοχρονιά Πρωτοχρονιάτικο λαχείο πτήση Πτολεμαΐδα πτώση πτώση από μπαλκόνι πτώση από σκάλα Πυλαία Πύργος Ηλείας πυρκαγιά πυροβολισμοί Πύρρος Δήμας Ράδιο Αρβύλα ράπιντ τέστ Ραφήνα Ρέα Τουτουνζή ρεβεγιόν Ρέθυμνο Ρεντίνα Ρόδος Ροζίτα Σώκου ρομά Ρούλα Ρέβη Ρουμάνος Ρούμπεν Σεμέδο Ρύζια Παιονίας Ρώμη Ρωσία Ρωσίδες Σάββας Αναστασιάδης Σάκης Αρναούτογλου σαμουράι Σανταμούρης Σαντορίνη Σαρλίν ΣΕΓΑΣ σεισμός Σερβία Σέρβια Σέρρες σήμερα Σιβηρία Σιμόνα Βιρτζίλι Σίνδος Σινέντ Ο’ Κόνορ Σίντκλεϊ Φερέιρα σκάλες Σκιάθος Σκλαβενίτης Σκόπια Σλοβακία Σνικ Σουηδία Σοφία Βόσσου Σοφία Μαυρίδου Σοφία Σακοράφα Σοχός Σπύρος Μπιμπίλας Σπύρος Χατζηαγγελάκης Σρι Λάνκα Στάθης Αγγελόπουλος Στάθης Παναγιωτόπουλος Σταθης Σχίζας Σταμάτης Κραουνάκης Σταυρούπολη ΣτΕ στειρώσεις Στέλιος Διονυσίου Στέλιος Νιάκαρης Στέφαν Γέλοβατς Στέφανος Κασιμάτης Στέφανος Ντούσκος Στέφανος Τσιτσιπάς στρινγκ Στρυμονικός Κόλπος συγκεντρώσεις συζυγοκτόνος Συκιές συλλήψεις σύλληψη Σύμη Συνδέσεις σύνδεσμος οπαδών συνέδριο Συντριβή αεροσκάφους ΣΥΡΙΖΑ Σύρος Σφήκες Σχεσεις Σχέσεις σχολεία Σώρρας Τα Φιλαράκια ταβέρνα Ζιώγα Ταΐς Πινέιρο Τάκης Θεοδωρικάκος ταξί ταξίδι Τάσος Βαλμάς Τάσος Κουράκης Τάσος Ξιαρχό Ταχιάος τένις Τέξας τέχνες Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τζένη Χειλουδάκη Τζιτζικώστας τζιχαντιστής Τζόκερ Τζόκοβιτς Τζούλη Αγοράκη Τζούλια Αλεξανδράτου Τζούλια Νόβα Τζώρτζης Μονογυιός τηλεόραση Τήνος Τόκιο Τόκυο Τόλης Βοσκόπουλος Τολό Τόνια Σωτηροπούλου Τορόντο Τόσκο Μποζατζίσκι Τούμπα Τουρισμος Τουρισμός Τουρκία Τουρκοκύπριος Τράγκας τράπεζα Τριανδρία Τριαντάφυλλος Μηταφίδης Τρίκαλα Τρίπολη τροφική δηλητηρίαση Τροχαία Τροχαίο τσεκούρι Τσεχία Τσιμ Τσιμισκή Τσίπρας Τσιτσιπάς Τυνησία Υγεία υγειονομικοί υπουργός Αμυνας Υπουργός Δημοσίας τάξεως φαγητό φακελάκι Φανή Αγορίτσα Φανή Χαλκιά Φάνης Χριστοδούλου Φάρμα φάρσα Φερεντίνου φθηνά εισιτήρια Φθιώτιδα Φίλιππος Αρβανίτης Φίλιππος Γλύξμπουργκ Φίλιππος Φόρτωμας Φιλίτσα Καλογεράκου Φίλυρο Φλώρινα φοιτητής Φολέγανδρος φονιάς φόνος ΦΠΑ Φρειδερίκος Χόντος φυλακές φυλάκιση Φύση φυσικό αέριο Φώτης Συκαλιάς Φωτογραφια Φωτογραφία Φώφη Γεννηματά Χαλκηδόνα Χαλκίδα Χαλκιδικη Χαλκιδική Χαμόγελο του παιδιού Χανιά Χανιώτη Χαρδαλιάς Χάρης Κοντογιώργης Χαριλάου χασίς χασισοφυτεία χιόνια χιονιάς Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου χιονοπτώσεις Χίος Χολομώντας Χορτιάτης Χουάν Ραμόν Ρότσα Χούλιγκαν Χουσεΐν Ζεϊμπέκ χρέη Χρηστικα Χρηστικά Χρήστος Ιωαννίδης Χρήστος Κιούσης Χρήστος Κυριαζής Χρήστος Σπίρτζης Χριστιάνα Χριστίνα Βίδου Χριστίνα κεφάλα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνας Σκέντζιου Χριστούγεννα Χριστουγεννιάτικη ευχή Χριστουγεννιάτικο έλατο Χριστουγεννιάτικο επίδομα Χριστουγεννιάτικο μέρισμα Χρυσηίδα Δημουλίδου Χρυσοχοΐδης Ψητοπωλείο ψιλικατζίδικο Ψινάκης Ωραιόκαστρο ωράριο λειτουργίας Ώρες κοινής ησυχίας Aστυνομικα νεα Aegean akazoo Alexandrou Chora Amber allert American Football Ant1 Bachelor party Belh@rra Biden black friday 2021 Camila Marodin Celtis australis Champions League Cleo Smith cosmote covid 19 covid free CVC Diabolik Don Leon Erdogan eshop espresso F-16 facebook fake news Ferrari Florona Freedom pass Game of chefs Google Helexpo Hellenic Coin Hollywood Hooligans Hyundai IKEA influencer instagram Internet ISIS jewels Jhonson & Jhonson Jumbo Kamilah Chavis Kavala oil Kia Kia EV6 Lamborghini Lidl Lifestyle Light lockdown Mad Clip Madclip Marina Tower MasterChef 2022 Media Mediterranean Cosmos Mente Fuerte Mercedes meta missing allert Nefeli Luxury Villas Newcastle United NFL parking PCR τεστ Pfizer Pink Floyd Power of Love Premier League Quiz rapid test real estate Roger Waters Ryanair self test self-test selfie SKY express slideshow Smartphones Sprider Stores Starlink Start Button super league super market Survivor 2022 Survivor 2023 Teleperformance Greece The Bachelor The Secret Garden Thessaloniki Pride tv twitter vegan video video clip Wolt
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 13/12
Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 13/12
Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 13/12
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEg085sNZK92l8pA7Ima1GczXgKl3wZ3-SG3yMyvRVcIdbXyEc3uLTzNkJQXM4Epu5AoSsMhv2QKFwcWcNm2pJ2PmncpMOZegCzOBdE1Ttq0ht6uUDeYcSOFyfXz_kskr_MWS52IghRQdu5EhuoLDtDNY10ekpY2ojv5TcNQruPySzrtAL1lNAjQw722=w640-h420
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEg085sNZK92l8pA7Ima1GczXgKl3wZ3-SG3yMyvRVcIdbXyEc3uLTzNkJQXM4Epu5AoSsMhv2QKFwcWcNm2pJ2PmncpMOZegCzOBdE1Ttq0ht6uUDeYcSOFyfXz_kskr_MWS52IghRQdu5EhuoLDtDNY10ekpY2ojv5TcNQruPySzrtAL1lNAjQw722=s72-w640-c-h420
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2021/12/Zodia-simera-deutera-1.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2021/12/Zodia-simera-deutera-1.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy