Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 14/12

SHARE:


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 14/12

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Κριέ, θα είσαι ώριμα και μετρημένα αποφασιστικός, απέναντι στις διαπροσωπικές σου επαφές και σε όλες σου τις επικοινωνίες! Ωστόσο, φρόντισε να μην είσαι τόσο απόλυτος στις απόψεις σου και ισχυρογνώμων, απορρίπτοντας τις γνώμες των άλλων! Θα μπορέσεις με ευκολία να βρεις λύσεις για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που σε απασχολούν, απλά να ξέρεις πως όλα θα εξελιχθούν σχετικά αργά!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο σήμερα, το οποίο σε ενδιαφέρει ουσιαστικά και μάλιστα τώρα, θα σου δώσει και εκείνος, αρκετά δείγματα συναισθημάτων! Αν είσαι δεσμευμένος θα λάβεις από την σχέση σου, ασφάλεια, σιγουριά και σταθερότητα! Ωστόσο εσύ, πρέπει να αποφύγεις κτητικότητα, απαιτητικότητα και ζήλια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, αλλά χωρίς σοβαρές συνέπειες! Οικονομικά, θα έχεις λύσεις και εύνοια!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα, είναι στο δικό σου Ζώδιο Ταύρε και πραγματικά η επιτυχία είναι στα χέρια σου, αρκεί να εκμεταλλευτείς την εύνοια, με αποφασιστική και άμεση δράση! Ωστόσο, πρέπει περιορίσεις την τάση σου για έπαρση, απαιτητικότητα και ανούσια ξεσπάσματα! Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου σε παρασύρει, αλλά εσύ οφείλεις να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους, αν θες να τα καταφέρεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει και θα καταφέρεις με ευκολία να τον γοητεύσεις, να τον σαγηνεύσεις και να τον κατακτήσεις! Επιπλέον, χορταίνεις εξομολογήσεις, θαυμαστές και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, η αυξημένη αυτοπεποίθηση σου, σε βοηθά να εκπληρώσεις ερωτικούς στόχους που αφορούν την σχέση ή τον γάμο σου, την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό χώρο μην προκαλείς εντάσεις, απλά για λόγους ανταγωνιστικότητας! Οικονομικά, πρέπει να αποφύγεις σημαντικές αγορές την σημερινή ημέρα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, την σημερινή ημέρα, καλό θα είναι να αποφύγεις έντονη κοινωνική ζωή και πολλές συναναστροφές και να κάνεις την ενδοσκόπηση σου, ώστε να πάρεις σπουδαίες αποφάσεις, τις οποίες όμως θα υλοποιήσεις στο άμεσο μέλλον! Προσπάθησε επιπλέον, να μείνεις ανεπηρέαστος από τις γνώμες των γύρω σου, διότι όσα ακούς, δεν είναι απαραίτητα αλήθεια ή έντιμα λόγια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες ένα μεγάλο όχι σε παράλληλους και παράνομους έρωτες, διότι κινδυνεύεις από αποκαλύψεις, που θα πλήξουν την σχέση ή τον γάμο σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι αυθόρμητα, κολακείες και λόγια του αέρα, σε φλερτ ή νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αλλά και στον οικονομικό τομέα, είσαι επιρρεπής σε παραλήψεις και βιαστικά λάθη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, έρχονται πολλές αλλαγές σήμερα, αλλά ακόμα κι αν αρχικά σε αποσυντονίσουν, θα είναι μόνο για το καλό σου! Επιπλέον, με την βοήθεια των φίλων σου, καταφέρνεις και εκπληρώνεις, ένα μεγαλεπήβολο στόχο, την σημερινή ημέρα! Ξεχωρίζεις για την οξυδέρκεια σου, τις ιδέες σου και την ικανότητα σου να προσαρμόζεσαι με ευκολία σε θέματα που αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος και υπάρχει κάποιος προβληματισμός στην σχέση σου, οι συμβουλές κάποιου φίλου σου, είναι εκείνες που θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση και θα σου δώσουν λύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές συναντήσεις θα υπάρξουν ευκαιρίες για μία νέα συναρπαστική γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, οι συνεργασίες και οι συναδελφικές σου σχέσεις, θα έχουν άπλετη εύνοια! Οικονομικά, κάνεις κάποια βιαστικά και αυθόρμητα λάθη, που θα μετανιώσεις αργά ή γρήγορα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, η συνετή και ώριμη συμπεριφορά και δράση σου, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά από τα προβλήματα που είχες τόσο καιρό! Επιτέλους, ανταμείβεσαι, για την σοβαρότητα, την επιμονή και την υπευθυνότητα σου, με την απόλυτη βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης! Καταφέρνεις και έχεις κοντά σου, μόνο ανθρώπους που πραγματικά σε εκτιμούν και σε αγαπούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει άμεσα να αποφύγεις ψυχρή και δεσποτική συμπεριφορά, απέναντι στο άλλο σου μισό, αν δεν θες να απομακρυνθείτε συναισθηματικά μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που τώρα σε προσεγγίζει διαφορετικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, πετυχαίνεις εύκολα, υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες! Οικονομικά, σταδιακά καλύπτονται υποχρεώσεις και εκκρεμότητες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτείς την τύχη και την εύνοια της ημέρας, ώστε να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει! Θες καλοπέραση, διασκέδαση και κοινωνικότητα! Ιδανική ημέρα, για συζητήσεις, μετακινήσεις, εξόδους, γνωριμίες και ταξίδια! Επιπλέον, δέχεσαι αισιόδοξες και χαρμόσυνες ειδήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για ευχάριστες επικοινωνίες με το άλλο σου μισό! Θα βρείτε την λύση που εδώ και καιρό θέλατε, για ένα πρόβλημα της σχέσης σας! Επίσης, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα, για να σχεδιάσετε ένα ταξίδι, μια εκδρομή ή μία έξοδο! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για νέες γνωριμίες, φλερτ, ερωτικά μηνύματα και συναντήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα διαπιστώσεις πως τα πολλά ανούσια έξοδα που έκανες, φέρνουν αναπόφευκτες απώλειες! Επαγγελματικά, πετυχαίνεις υψηλούς στόχους και εντυπωσιάζεις με τις ιδέες σου!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, θα καταφέρεις σίγουρα να πραγματοποιήσεις βαθιές επιθυμίες! Ευνοούνται ιδιαίτερα επαφές και επικοινωνίες, αφού λόγω της ισχυρής πειθούς, της σοφίας και της διορατικότητας σου! Αποφεύγεις τα πολλά ανούσια λόγια με τον περίγυρο σου, αλλά θα μπορέσεις να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις, αφού στην διαβάζεις τις προθέσεις των άλλων και καταφέρνεις να εκμαιεύσεις σημαντικές πληροφορίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι από το πάθος σου και μπλέκεις πάλι σε μία τοξική ερωτική ιστορία, που η λογική σου, σου λέει όχι, αλλά εσύ ακούς την καρδιά και το σώμα σου! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις καυτές ερωτικές στιγμές, σεξουαλικότητα και πάθος με το άλλο σου μισό, αλλά και καυγαδάκια λόγω ζήλιας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα έρθει μία λύση ξαφνική και πολλές εκκρεμότητες, θα διεκπεραιωθούν! Επαγγελματικά, έρχονται αναγκαία ξεκαθαρίσματα σε συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, όλα σήμερα θα κυλήσουν όπως επιθυμείς, σε διαπροσωπικές επαφές και συναναστροφές! Θα καταφέρεις να πάρεις τις ορθές αποφάσεις και να περάσεις ευχάριστες στιγμές, με τους δικούς σου ανθρώπους, που αγαπάς και σε αγαπούν! Η ημέρα θα σου δώσει απλόχερα πολλές ευκαιρίες, ώστε να δώσεις οριστικό τέλος στην μοναξιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα σε κακομάθει, αφού θα σε περιποιηθεί και θα σε φροντίσει με διάφορους τρόπους! Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή εμπλουτίζεται και είναι πολύ πιθανόν, να υπάρξει η ευκαιρία για έναρξη μίας νέας σταθερής και με μέλλον, σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για επαγγελματικές ή οικονομικές δράσεις συμφωνίες! Πες ναι στα νέα ξεκινήματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, εντυπωσιάζεις σήμερα τον περίγυρο σου, με τον ώριμο δυναμισμό σου, την πρακτικότητα σου και την αξιοθαύμαστη λογική σου! Καταφέρνεις με ευκολία, να διεκπεραιώσεις αρκετές από τις υποχρεώσεις και να κλείσεις πολλές από τις εκκρεμότητες σου! Η ημέρα είναι ιδανική, για να ασχοληθείς με την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης, να αλλάξεις την εμφάνιση σου και να κόψεις κακές συνήθειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι από μεγάλα λόγια και κομπλιμέντα και μην εμπιστευτείς μία νέα γνωριμία, αν δεν σου δείξει με πράξεις τα συναισθήματα του και το ενδιαφέρον του για το πρόσωπο σου! Αν είσαι δεσμευμένος, βρίσκετε λύσεις με το ταίρι σου, μετά από συζήτηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την σημερινή ημέρα, μπορείς να περιμένεις επαγγελματικές επιτυχίες, αλλά και σημαντικές οικονομικές λύσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, είσαι απόλυτα τυχερός, αλλά και ακαταμάχητος κοινωνικά! Μπορείς να περιμένεις μέσα στην ημέρα, ενθουσιασμό, συναισθηματική ανανέωση, χαρά και διασκέδαση! Καταφέρνεις με ευκολία και επικεντρώνεις το ενδιαφέρον των άλλων επάνω σου και γοητεύεις αμέσως τον περίγυρο σου! Μην διστάσεις ούτε λεπτό, να πάρεις πρωτοβουλίες ή να κάνεις νέα ξεκινήματα, τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις κατακτήσεις, θαυμαστές, εξομολογήσεις, φλερτ και θαυμαστές! Ένας μεγάλος έρωτας, είναι προ των πυλών! Αν είσαι δεσμευμένος, το άλλο σου μισό σε φροντίζει και σε νοιάζεται έμπρακτα! Φρόντισε να ανταποδώσεις τις περιποιήσεις του, ώστε να περάσετε όμορφα μαζί

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι θαρραλέες δράσεις και αποφάσεις, στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα φέρουν σήμερα τα αποτελέσματα που θες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, ένα οικογενειακό θέμα ή μία προβληματική συγγενική σχέση, λύνεται την σημερινή ημέρα, λόγω της ώριμης και σωστής σου αντιμετώπισης! Οι δράσεις σου, στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, θα έχουν ηρεμία, υπομονή, κατανόηση και λογική! Οι πράξεις σου, εξυπηρετούν απόλυτα τις προθέσεις σου για κοινωνική καταξίωση και αναγνώριση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε γκρίνια και ανούσια ξεσπάσματα, απέναντι στο άλλο σου μισό, επειδή απλά και μόνο σε πιάνουν σήμερα οι ανασφάλειες σου! Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σήμερα να επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο από το εργασιακό σου περιβάλλον, που εδώ και καιρό υποβόσκει ένα φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς σήμερα και ανταποκρίνεσαι άψογα στις υποχρεώσεις σου! Οικονομικά, πες προσωρινά όχι σε αγορές, που έχουν να κάνουν με οικιακές συσκευές και σκεύη!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Ιχθύ, οι επαφές, οι συζητήσεις, οι συνομιλίες και οι επικοινωνίες σου είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές και εποικοδομητικές, όσον αφορά τα «θέλω» και τους σκοπούς σου! Θα μπορέσεις να διεκδικήσεις και να πετύχεις τους στόχους σου, αλλά και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Περιόρισε την τάση σου για κουτσομπολιό και τα λάθη στην οδήγηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να είσαι πιο υπεύθυνος, σοβαρός, ειλικρινής και αξιόπιστος στην σχέση ή τον γάμο σου! Συζητήσεις με το άλλο σου μισό, ευνοούνται ιδιαίτερα την σημερινή ημέρα! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις νέες γνωριμίες, ραντεβού και φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, η ορθή επικοινωνία και οι έξυπνες ιδέες σου, θα φέρουν επιτυχία! Οικονομικά, να αναμένεις ορισμένα έξοδα, που έχουν να κάνουν με όχημα ή μετακινήσεις!

Απέκτησε e-shop ΔΩΡΕΑΝ

Μέλι Γεωργάκα

Μέλι Γεωργάκα
Αρναία Χαλκιδικής

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ]$type=three$m=0$readmore=hide$va=0$l=0$sn=0$hide=home$c=12

Όνομα

«USNS YUMA» 17 Νοέμβρη 2022 29η Agrotica 2022 6η Δεκεμβρίου ΑΒ Βασιλόπουλος Αγγλία Αγιον Ορος Άγιος Δομήνικος Αγιος Λουκάς Αγιος Μάμας Άγιος Μάμας Αγιος Παΐσιος Άγιος Στυλιανός Άγις Κυνηγόπουλος Αγνή Καλουμένου αγνοούμενες αγνοούμενη αγνοούμενοι αγνοούμενος αγνοούμενος ψαράς Αγορά Μοδιάνο Αγρίνιο αδελφοί Χατζηιωάννου Αδωνις Γεωργιάδης ΑΕΚ αεροδρόμιο Μακεδονία Αεροπλάνο αεροπορικό αεροσκάφος Αθήνα Αθηνά Χρυσαντίδου Αθηνά Ωνάση Αθλητικα Αθλητικά Αιγάλεω Αιγίνιο Αιγυπτος Αίγυπτος αιμοδοσία Αιολικά πάρκα Αϊτή Αιτωλοακαρνανία Άκης Σκέρτσος Αλβανία Αλγερία Αλέκος Φασιανός Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Ταβουλάρη Αλεξάνδρεια Αλεξανδρούπολη Αλέξης Κούγιας Αλέξης Τσίπρας Αλιμος Αλκης Κούρκουλος αλλαγή φύλου Αλλαγή ώρας 2021 Αλμπέρτο Εσκενάζυ Αλμυρός Αλόννησος Αμβρόσιος Αμυνα άμυνα Αμφιλοχία Αμφίπολη Άνα Μπρνάμπιτς αναισθησιολόγος ανάκληση αυτοκινήτου ανάκληση τροφίμου Ανάληψη Αναλώσιμοι 4 Αναξιμάνδρου Ανδραβίδα Ανδρέας Λοβέρδος Ανδρέας Μικρούτσικος Ανδρέας Μπάρκουλης Ανδρέας Φουστάνος Ανδρόγυνο ανεμβολίαστη ανεμβολίαστοι Ανθή Σαλαγκούδη ανθρακωρυχείο Άννα Λιτβίνοβα ανοιχτή επιστολή ΑΝΤ1 Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ αντιεμβολιαστής Αντώνης Γλου Αντώνης Κανάκης Άνω Σταυρός απαγωγή απατεώνας απατεώνισσα απάτη ΑΠΘ Απλήρωτοι εργαζόμενοι απογραφή Αποζημίωση απόπειρα βιασμού Αποστόλης Τότσικας Απόστολος Γκλέτσος Απόστολος Γκλέτσος Απόστολος Ζερβός αραβόφωνοι Αργεντινή αργία 26ης Οκτωβρίου Αργίες 2022 Αργολίδα Αργυρούπολη Αρετή Χαρτοφύλακα ΑΡΗΣ Αρκαδία Αρναία Αρτα Αρτέμης Σώρρας Αρχαία Ολυμπία Αρχιμανδρίτης αρχιμουσικός ΑΣ ΑΜΕΑ Φίλιππος Θεσσαλονίκης Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας Ασπροβάλτα Ασπρόπυργος Αστεία αστρολογία Αστυνομία Αστυνομικό δελτίο αστυνομικός ασφάλιση ασφαλτόστρωση Ασώματο Αττική Αττική Οδός αττοκτονία αυξήσεις Αυξήσεις μισθών Αυστραλία Αυστρία Αυτοκινητο Αυτοκίνητο αυτοκτονία Αφγανισταν Αφγανιστάν Αφροδίτη Μπάρμπα Αφροδίτη Σκαφίδα Αχαΐα Αχίλλειον Αχλάδι Β' Θεσσαλονίκης Β’ Θεσσαλονίκης Βαγγέλης Κονιτόπουλος Βαγγέλης Μαρινάκης Βαλάντης Βαλκάνια Βάρη Βαρουφάκης Βασίλης Λεβέντης Βασίλης Μπισμπίκης Βασίλης Σαλέας Βασίλισσα Ελισάβετ Βάσω Μπεσκάκη Βεβήλωση Βελβεντό Βέλγιο Βελόπουλος Βενετία βέροια Βέρτης Βιασμός βιαστής βιβλίο βιβλιοθήκες Βιέννη βιτριόλι Βλαχιώτης Βλαχογιάννης Γιώργος Βόλβη Βόλος βόμβα βόρεια προάστια Βούλγαρη Βουλγαρία Βούλγαροι Βραζιλία Βράσταμα Βρέφος βροχές Βύλιζα ΓΑΔΑ Γάζωρος Γαλάζιες Σημαίες Γαλαξίας Γαλάτσι Γαλλία γάμος Γαρδικάκι γενικός γραμματέας ΚΝΕ Γερακαρού Γερμανία Γερμανικός ποιμενικός Γεωργία Γιάνης Βαρουφάκης Γιάννα Αγγελοπούλου Γιάννης Αντετοκούνμπο Γιάννης Βασιλείου Γιάννης Γιώργος Γιάννης Σερβετάς Γιάννης Σπαλιάρας Γιάννης Φλωρινιώτης Γιαννιτσά Γιαουντέ γιατρός Γιούργκεν Κλοπ Γιώργος Ανατολάκης Γιώργος Κυπαρίσσης Γιώργος Κωνσταντινίδης Γιώργος Μακρής Γιώργος Παπανδρέου Γιώργος Τράγκας Γκάλης Γκάνθερ γκράφιτι γλέντι Γλυκά Νερά Γλυφάδα Γνώμη Γουατεμάλα γουλιανός Γρεβενά Γρηγόρης Πετράκος Γρηγόρης Σαχινίδης Γρηγορίου Λαμπράκη ΓΣΕΕ Γυναικα γυναικολόγος Γωγώ Τσαμπά Δανάη Μπάρκα Δανία δασική πυρκαγιά Δάφνη Δάφνη Ευαγγελάτου Δάφνη Πατακιά ΔΕΗ ΔΕΘ δελτίο καιρού Δενδροπόταμος δενδροφύτευση Δέσποινα Βανδή Δημαρχείο Θερμαϊκού Δήμαρχος Δήμαρχος Ζέρβας Δήμητρα Αγγελοπούλου Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Ιορδανίδου Δήμητρα Λίανη Δημήτρης Δανίκας Δημήτρης Αθανασίου Τσιβούλας Δημήτρης Αλεξάνδρου Δημήτρης Κεχαγιάς Δημήτρης Κομπατσιάρης Δημήτρης Κουφοντίνας Δημήτρης Παπαδημούλης Δημήτρης Σκαρμούτσος Δημήτρης Φιντιρίκος Δήμος Αριστοτέλη Δήμος Θεσσαλονίκης Δημοσθένης- Δημήτριος Δεσποτίδης Δημοσιογράφος δημοσιοποίηση εγκληματιών δημοσκόπηση Δημοτική Αστυνομία ΔΙ.ΑΣ διάγγελμα διαγραφή διαζύγιο διαθήκη δίαιτα διακοπές διακοπές κυκλοφορίας διακοπέςκυκλοφορίας διακοπή νερού Διακοπή ρεύματος Διαμαντής Γκολιδάκης Διαμαντής Χλωρός διανομέας διάρρηξη διάσημοι Διάστημα Διατροφή Διεθνή διεθνής έκθεση Θεσσαλονίκης διεθνής μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος 2021 Δικαιοσύνη διόδια Διομήδης Διονυσία Κουκίου διπλός φόνος Ρωσίδες Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δολοφονία δολοφονία ταξιτζή Δόμνα Κουντούρη Δόμνα Σαρητσόγλου Δομοκός δορυφορικό ίντερνετ Δούρου Δράμα δρόμος δυστύχημα δωρεά Εβρος εγκατάλειψη παιδιού Εγκλημα Έγκλημα εγκληματική ομάδα εγκυμοσύνη Εγνατία Οδός Εδεσσα Εθνική Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος Εθνικής Αντιστάσεως Ειρήνη Μούρθου ΕΚΑΒ εκβιασμός Εκκλησία εκλογές Εκλογές 2019 εκπαιδευτικοί εκπαιδευτικός εκπτώσεις Εκτακτο βοήθημα Έκτακτο δελτίο καιρού εκτέλεση εκτέλεση θανατοποινίτη Ελασσόνα Ελενα Γαλύφα Έλενα Γκρέκου Ελενα Παπαρίζου Έλενα Πολυχρονοπούλου Ελενα Ράπτη Ελενα Σαγανά ελέφαντας Ελλαδα Ελλάδα Ελληνας ομογενής Ελληνική Βουλή Ελληνική Επανάσταση Ελληνική πολεμική αεροπορία Ελληνικό Ελληνικό Μουσείο Τεχνολογίας Ελληνικό πολεμικό ναυτικό Ελληνικός Στρατός Ελληνοτουρκικά Ελόν Μασκ ΕΛΤΑ εμβόλια εμβολιασμός εμβόλιο εμπρησμός ΕΜΥ Ένοπλη ληστεία ενυδρείο ΕΝΦΙΑ εξαφάνιση Εξοδος έξοδος ΕΟΔΥ ΕΠΑΛ έπαυλη επεισόδια επενδύσεις επιβατικό αεροσκάφος επιδείνωση καιρού επιδόματα επιδότηση επίθεση σκύλου Επισκοπή επιχειρηματίας Επιχειρησεις Επιχειρήσεις ΕΠΟ Εργασιακά εργατικό δυστύχημα Ερέτρια Εριέττα Κούρκουλου Ερντογάν ΕΡΤ εστιατόριο ΕΤΑΔ Εύα Διβάρη Εύα Μπουντούρη Ευβοία Εύβοια Ευγενία Νιάρχου Εύοσμος εύρεση αγνοούμενης εύρεση ανήλικου Ευρωπαϊκή Ένωση ΕΦΕΤ Έφη Σαρρή Εφης Κακαράντζουλα εφορία Εrasmus Ζαγοράκης Ζάκυνθος Ζενεβιέβ Μαζαρί Ζέρβας Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς Ζοζέ Μπότο Ζόραν Ζάεφ ζώα συντροφιάς ζωγραφική Ζώδια Ζώδια 2022 Ηλεία Ηλέκτρα Νιάρχου ηλεκτρικές συσκευές ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ηλεκτροπληξία Ημαθία Ηνωμένο Βασίλειο ΗΠΑ Ηράκλειο Ηρώ Κόβα ΗΣΑΠ Θανάσης Πλεύρης θανατηφόρο τροχαίο Θεανώ θέατρο θείος Θεματοφύλακες του Συντάγματος Θεοφάνεια Θεοφανία Παπαθωμά Θερμαϊκός Θέρμη Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας Θερμοπύλες Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη απάτη θετικό τεστ θράκη Θωμάς Κατσαούνης Θωμάς Παπασταύρου Ιαπωνία Ιασμος Ιάσωνας Μανδηλάς Ίγκεγμποργκ Μπέουχελ Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή Ιερά Μονή Φιλοθέου Ιεράπετρα ιερέας ιερείς Ιερισσός ΙΚΑ Ινδία Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού ΙΟΝΙΟΣ ΑΕ Ιος Ιουνστινιανού Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Ισημερινός Ισλαμιστές Ισμήνη Καλέση Ισπανία Ισραήλ Ιστιαία Ιταλία Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Παλιοσπύρου Ιωάννα Τούνη Ιωάννινα Ιωνικός Νικαίας Καβάλα Καβούρι Καζίνο Ρίου Κάιρο Καιρός κακοκαιρία κακοποίηση παιδιού κακοποίοση γυναικών κακούργημα Καλαμάκι Καλαμαριά Καλαμπάκα κάλαντα Καλιφόρνια Καλλικράτης Καλοχώρι Καματερό Καμερούν Καναδάς κάνναβις καραμπόλα Καρανίκας Καρβέλας καρδίτσα καρκίνος καρκίνος του τραχήλου της μήτρας Κάρολος Παπούλιας Κάρολος Τρικολίδης κάρτα Ελευθερίας Καστοριά Καστράκι καταζητούμενος κατάληψη καταρράκτες κατασκήνωση Κατερίνα Καινούργιου Κατερίνα Λιόλιου Κατερίνα Παναγοπούλου Κατερίνα Σακελλαροπούλου Κατερίνη κατοικίδια Κατσιμίδη Κάτω Αμίαντος Κάτω Νευροκόπι Κάτω Πετράλωνα Κάτω Τούμπα καυσιμα καυσωνας καύσωνας καφέ καφές καφετέρια κεμπάπ Κεραμωτή Κερατέα Κέρκυρα Κεφαλονιά Κηφισίας και Ακροπόλεως Κιλκίς Κίνα ΚΙΝΑΛ Κινηματογράφος κινητό κινητό τηλέφωνο κλειστοί δρόμοι κλήρωση κλήσεις κλιματιστικά κλινική Κλοντιάνα Τσέλο κλοπή Κοζάνη ΚΟΘ κοινωνια Κοινωνία ΚΟΚ κοκαΐνη Κολινδρός Κολομβία Κολωνός κομμωτής κόντρες κορ Κορδελιό Κορινθία Κόρινθος κοροναϊός Κορωναϊός Κορωπί Κοσμάς Καλογιάννης Κόσμος Κούγιας κρατική ορχήστρα Θεσσαλονίκης Κρεοπώλης Κρήτη Κρίτων Αρσένης κρυπτονομίσματα ΚΤΕΛ ΚΤΕΟ Κύμινα κυνήγι Κυπαρισσία Κύπελλο Ελλάδας Κύπρος Κυριάκος Μητσοτάκης Κωνσταντίνα Αδάμου Κωνσταντίνος Δανιάς Κωνσταντίνος Καζάκος Κωνσταντίνος Μπογδάνος Κωνσταντίνος Τζούμας Κωνσταντίνος Χαμαλέλης Κωνσταντίνου Καραμανλή Κως Κώστας Δόξας Κώστας Κεντέρης Κώστας Παπαχλιμίντζος Κώστας Ραπτόπουλος Κώστας Τσιάρας Κωστής Μαραβέγιας Κωστής Ραπτόπουλος Λαγκαδάς Λαδάδικα λαική αγορά λαϊκή αγορά Λάκης Λαζόπουλος Λάκκωμα Λακωνία Λαμία Λάρισα Λατινοπούλου Λάτσιο Λεσβίες Λέσβος Λετονία Λευκορωσία Λευτέρης Πανταζής λεψφορείο Λεωνίδας Παπαγεωργίου Λεωνίδιο λεωφόρος Κατεχάκη Λεωφόρος Νίκης ληστεία Λητή Λιβαδειά Λιβάδι Ελασσόνας Λίβερπουλ Λιμενικό Σώμα Λιμενικό Ταμείο λίμνη Πολυφύτου λίμνηΠλαστήρα Λίνα Μενδώνη λίφτινγκ ΛΟΑΤΚΙ λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος λογαριασμός φυσικού αερίου λογοτεχνία Λουκασένκο Λουξεμβούργο Λουτράκι Λοχίας λύτρα μαγειρική Μάγκυ Χαραλαμπίδου Μαγνησία Μαδρίτη μαέστρος μαθητές Μαθράκι Μαϊάμι Μακεδονία Μάκης Κατμετζόγλου Μακρόν Μάλτα Μανώλης Καντάρης Μαργαρίτης Τζίμας Μαρία Ελένη Λυκουρέζου Μαρία Ιωαννίδου Μαρία Σολωμού Μαρκόπουλο Ηλείας Μαρτίου Μάρω Βαμβουνάκη μάσκα μάσκες Ν95 μάσκες FFP2 Μασούτης ΜΑΤ Μάτι μαχαίρωμα Μεγάλη Βρετανία Μεγαλόπολξ Μέγας Αλέξανδρος μέδουσες ΜΕΘ Μελενίκου μέλι Μέλι Γεωργάκα Μελίνα Μποτέλη Μέμος Μπεγνής Μενεμένη Μενίδι Μένιος Φουρθιώτης Μεξικό ΜΕΡΑ 25 ΜέΡα25 Μέριλαντ μερομήνια Μεσολόγγι Μεσσηνία μετάλλαξη Όμικρον μεταμόσχευση Μετανάστες Μετέωρα Μετρό Μέτσοβο μητροκτονία Μητρόπολη Λαγκαδά Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος Μητροπολίτης Μεσσηνίας Μητσοτάκης Μιζούρι Μίκης Θεοδωράκης Μικρό σπίτι στο λιβάδι Μιλάνο Μίλτος Λαζαρίδης Μίλτος Τεντόγλου Μίνα Ορφανού Μισισιπή Μιχαέλα Μιχάλης Βιτζηλαίος Μιχάλης Ζαμπίδης Μιχάλης Ιατρόπουλος Μιχάλης Οικονόμου ΜΜΕ Μολάοι μολότοφ Μονακό Μοναστηρίου Μονή Φιλοθέου Μουσική Μπάιντεν Μπάκινγκχαμ Μπάλλος Μπάμπης Ζαχαρόπουλος Μπαντέρας μπάτλερ Μπέος Μπιλ Γκέιτς. κορωναϊός Μπολόνια μποτιλιάρισμα μπουζούκια Μπουτάρης Μπούφος Μύκονος Μυτιλήνη Ν.Δ. Νάκος Τρυφωνίδης Νάξος Νάουσα Ναρκωτικά Νατάσα Θεοδωρίδου Νατάσα Κουβελά Νατάσα Παζαΐτη Ναύπακτος Ναύπλιο Ναυτιλία ΝΔ Νέα Αγαθούπολη Νέα Αγχίαλος Νέα Δημοκρατία Νέα Ερυθραία Νέα Ευκαρπία Νέα Ζηλανδία Νέα Ζίχνη Νέα Μάδυτος νέα μέτρα Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης Νέα Σκιώνη Νέα Υόρκη Νέα Φώκαια Νεάπολη Νεκτάριος Νέο Ηράκλειο Νεοχωρούδα Νησιά Νιγηρία Νίκαια Νικόλ Μαράκι Νικόλας Παπαπαύλου Νίκος Ανδρουλάκης Νίκος Βέρτης Νίκος Γ. Ζυγογιάννης Νίκος Γαλανός Νίκος Κατσαρός Νίκος Μανιός Νίκος Τσουμάνης Νίνα Φλορ Νορβηγία Νοσοκομείο Νοσοκομείο Γεννηματάς Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Νοσοκομείο Παπανικολάου Νότης Σφακιανάκης ντελιβεράς Ντέμη Γεωργίου Ντίμης Κορφιάτης Ντιμίταρ Κοβάτσεφσκι Ντόρα Μπακογιάννη Ντράφι Ξάνθη ξενοδοχείο ξυλοδαρμός συζύγου ΟΑΣΘ οδήγηση οδηγός ταξί οδός Αμαλίας οδός Ανθέων οδός Λαγκαδά οδός Παπανδρέου οικογενειακή βία οικοδόμοι οικολογία Οικονομία οίκος ανοχής Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος όλα Θεσσαλονίκη Ολγα Γεροβασίλη Όλγα Κεφαλογιάννη Ολλανδία Ολυμπία Οδός Ολυμπιάδα Χαλκιδικής Ολυμπιακοί Αγώνες Ολυμπιακός Ολυμπος ομοφυλόφιλη ομοφυλόφιλος ΟΠΚΕ ορειβάτης Ορμύλια Ορφέας Ζάχος Ουγκάντα Οφρύνιο Οχάιο Παγκράτι παθολόγος παιδεία παιδοκτονία παιδότοπος Παλαμάς Παλιά παραλία Παλλήνη Παναγιώτης – Ραφαήλ Παναγιώτης Βγενόπουλος Παναγιώτης Κουρουμπλής Παναγιώτης Σουλικιάς Παναγιώτης Ψωμιάδης Πανελλήνιες Πανόραμα Πάνος Καμμένος Παντελής Τσακίρης ΠΑΟ ΠΑΟΚ Πάολα Παπάγου Πάπας Φραγκίσκος παραδοσιακό τραγούδι παραίτηση παραμονή Χριστουγέννων Πάργα παρέλαση Παρθένα Κουτμερίδου Παρίσι Πάρος πασοκ Πασχάλης Αρβανιτίδης Πάτρα πατροκτονία Παύλος Πολάκης Παύλος Χαϊκάλης πεθερά πείνα Πειραιάς Πέλλα Περαία Πέραμα Περιβάλλον Περιεργα περίεργα Περιστερά Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Περιφερειακή οδός Πετρανά Πέτρος Παπαϊωάννου Πέτρος Φιλιππίδης Πέτσας Πευκοχώρι Πήλιο Πηνελόπη Πιτσούλη Πιερία Πιέρο πισίνα πιστοποιητικό εμβολιασμού Πιστοποιητικό νόσησης πιτ μπουλ πιτόγυρο πλατεία Αριστοτέλους πλατεία Ελευθερίας πλημμύρες πνιγμός Ποδηλάτης ποδηλάτισσα ποδόσφαιρο ποίηση ποινική δίωξη ποινικός κώδικας Πολ Βερχόφεν Πολεμική Αεροπορία πολιτική πολιτικός γάμος πολιτισμός Πολίχνη πόλο Πολυτεχνείο πορείες Πόρτο Χέλι Πορτογαλία ποτάμι Πούτιν πρακτορείο ΟΠΑΠ πράσινοι παπαγάλοι πρόγνωση καιρού Πρόεδρος της Δημοκρατίας προπονητής τένις πρόστιμο Πρόσφυγες πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Πρωτοχρονιά Πρωτοχρονιάτικο λαχείο πτήση Πτολεμαΐδα πτώση πτώση από μπαλκόνι πτώση από σκάλα Πυλαία Πύργος Ηλείας πυρκαγιά πυροβολισμοί Πύρρος Δήμας Ράδιο Αρβύλα ράπιντ τέστ Ραφήνα Ρέα Τουτουνζή ρεβεγιόν Ρέθυμνο Ρεντίνα Ρόδος Ροζίτα Σώκου ρομά Ρούλα Ρέβη Ρουμάνα Ρουμάνος Ρούμπεν Σεμέδο Ρύζια Παιονίας Ρώμη Ρωσία Ρωσίδες Σάββας Αναστασιάδης Σάκης Αρναούτογλου σαμουράι Σανταμούρης Σαντορίνη Σαρλίν σαφάρι ΣΕΓΑΣ ΣΕΗ σεισμός Σεμίνα Ψυχογιοπούλου Σερβία Σέρβια Σέρρες σήμερα Σιβηρία Σιμόνα Βιρτζίλι Σίνδος Σινέντ Ο’ Κόνορ Σίντκλεϊ Φερέιρα σκάλες Σκιάθος Σκλαβενίτης Σκόπια Σλοβακία Σνικ σουβλατζίδικο Σουηδία Σοφία Βόσσου Σοφία Μαυρίδου Σοφία Σακοράφα Σοχός Σπύρος Μπιμπίλας Σπύρος Χατζηαγγελάκης Σρι Λάνκα Στάθης Αγγελόπουλος Στάθης Παναγιωτόπουλος Σταθης Σχίζας Σταμάτης Κραουνάκης Σταυρούπολη ΣτΕ στειρώσεις Στέλιος Διονυσίου Στέλιος Νιάκαρης Στέφαν Γέλοβατς Στέφανος Βερλέκης Στέφανος Κασιμάτης Στέφανος Ντούσκος Στέφανος Τσιτσιπάς στρινγκ Στρυμονικός Κόλπος συγκεντρώσεις συζυγοκτόνος Συκιές συλλήψεις σύλληψη Σύμη Συνδέσεις σύνδεσμος οπαδών συνέδριο Συντριβή αεροσκάφους ΣΥΡΙΖΑ Σύρος Σφακιά Σφήκες Σχεσεις Σχέσεις σχολεία Σώρρας Τα Φιλαράκια ταβέρνα Ζιώγα Ταΐς Πινέιρο Τάκης Θεοδωρικάκος ταξί ταξίδι Τάσος Βαλμάς Τάσος Κουράκης Τάσος Ξιαρχό Ταχιάος τένις Τέξας τέχνες Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τζένη Χειλουδάκη Τζιτζικώστας τζιχαντιστής Τζόκερ Τζόκοβιτς Τζούλη Αγοράκη Τζούλια Αλεξανδράτου Τζούλια Νόβα Τζώρτζης Μονογυιός τηλεόραση Τήνος Τόκιο Τόκυο Τόλης Βοσκόπουλος Τολό Τόνια Σωτηροπούλου Τορόντο Τόσκο Μποζατζίσκι Τούμπα Τουρισμος Τουρισμός τουρίστας Τουρκία Τουρκοκύπριος Τράγκας τράπεζα Τριανδρία Τριαντάφυλλος Μηταφίδης Τρίκαλα Τρίπολη τροφική δηλητηρίαση Τροχαία Τροχαίο τσεκούρι Τσεχία Τσιμ Τσιμισκή Τσίπρας Τσιτσιπάς Τυνησία Υγεία υγειονομικοί υπουργός Αμυνας Υπουργός Δημοσίας τάξεως φαγητό Φαίδων Βόβολης φακελάκι Φανή Αγορίτσα Φανή Χαλκιά Φάνης Χριστοδούλου Φάρμα φαρμακοποιός φάρσα Φερεντίνου φθηνά εισιτήρια Φθιώτιδα Φίλιππος Αρβανίτης Φίλιππος Γλύξμπουργκ Φίλιππος Φόρτωμας Φιλίτσα Καλογεράκου Φίλυρο Φλώρινα φοιτητής Φολέγανδρος φονιάς φόνος ΦΠΑ Φρειδερίκος Χόντος φυλακές φυλάκιση Φύση φυσικό αέριο Φώτης Συκαλιάς Φωτογραφια Φωτογραφία φωτογράφος Φώφη Γεννηματά Χαϊδελβέργη Χαλκηδόνα Χαλκίδα Χαλκιδικη Χαλκιδική Χαμόγελο του παιδιού Χανιά Χανιώτη Χαρδαλιάς Χάρης Κοντογιώργης Χαριλάου χασίς χασισοφυτεία χιόνια χιονιάς Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου χιονοπτώσεις Χίος Χολομώντας Χορτιάτης Χουάν Ραμόν Ρότσα Χούλιγκαν Χουσεΐν Ζεϊμπέκ χρέη Χρηστικα Χρηστικά Χρήστος Αντωνιάδης Χρήστος Ιωαννίδης Χρήστος Κιούσης Χρήστος Κυριαζής Χρήστος Λούλης Χρήστος Σπίρτζης Χριστιάνα Χριστίνα Βίδου Χριστίνα κεφάλα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνας Σκέντζιου Χριστούγεννα Χριστουγεννιάτικη ευχή Χριστουγεννιάτικο έλατο Χριστουγεννιάτικο επίδομα Χριστουγεννιάτικο μέρισμα Χρυσηίδα Δημουλίδου Χρυσοχοΐδης Ψητοπωλείο ψιλικατζίδικο Ψινάκης ψύχος Ωραιόκαστρο ωράριο λειτουργίας Ώρες κοινής ησυχίας Aστυνομικα νεα Aegean akazoo Alexandrou Chora Amber allert American Football Ant1 Bachelor party Belh@rra Biden black friday 2021 Camila Marodin Celtis australis Champions League Cleo Smith Copernicus cosmote covid 19 covid free CVC Diabolik Don Leon Erdogan eshop espresso F-16 facebook fake news Ferrari Florona Freedom pass Game of chefs Google Helexpo Hellenic Coin Hollywood Hooligans Hyundai IKEA influencer instagram Internet ISIS jewels Jhonson & Jhonson Jumbo Kamilah Chavis Kavala oil Kia Kia EV6 Lamborghini Lidl Lifestyle Light lockdown Mad Clip Madclip Marina Tower MasterChef 2022 Media Mediterranean Cosmos MEGA Mente Fuerte Mercedes Met Hotel meta Microsoft missing allert Nefeli Luxury Villas Newcastle United NFL Nova Olembe parking PCR τεστ Pfizer Pink Floyd Power of Love Premier League Quiz rapid test real estate Robert de Niro Roger Waters Ryanair self test self-test selfie Sentinel-2 SKY express slideshow Smartphones social media Sprider Stores Starlink Start Button super league super market Survivor Survivor 2022 Survivor 2023 Teleperformance Greece The Bachelor The Met The Secret Garden Thessaloniki Pride tv twitter vegan video video clip Wolt
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 14/12
Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 14/12
Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 14/12
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhmmVb3kTgTr-g-SwNciVA1goDfzKYFIc7SYDe0zXLRBOFo7LBPnT6QeINO5TZfB6CvUzD_FIwM7HIN4tqCAcGA0TkzuqEanu1p7rmEySrcw8IEDXLNRGjJf1gu7IUwniz1EYBR_e7RFuEDOCk-5GDaw0NQZsbs0adA7z9qLVY8FQNMCcORIkgfnArD=w640-h374
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhmmVb3kTgTr-g-SwNciVA1goDfzKYFIc7SYDe0zXLRBOFo7LBPnT6QeINO5TZfB6CvUzD_FIwM7HIN4tqCAcGA0TkzuqEanu1p7rmEySrcw8IEDXLNRGjJf1gu7IUwniz1EYBR_e7RFuEDOCk-5GDaw0NQZsbs0adA7z9qLVY8FQNMCcORIkgfnArD=s72-w640-c-h374
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2021/12/ta-zodia-gia-tin-triti-14-dekemvriou.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2021/12/ta-zodia-gia-tin-triti-14-dekemvriou.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy