Ζώδια 2022 : Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

SHARE:


Ζώδια 2022 : Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις
Πώς θα είναι το 2022; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη


ΚΡΙΟΣ
Παρόλο που ο Κρόνος βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου με πολλή σκληρή δουλειά και υπομονή. Ωστόσο θα πρέπει να προστατεύσεις την καριέρα σου καθώς αυτή η διέλευση του Κρόνου μπορεί επίσης να είναι επίσης πηγή προβλημάτων. Απόφυγε αλλαγές στα εργασιακά και την καριέρα σου κατά το πρώτο τρίμηνο καθώς δεν είναι ευνοϊκή περίοδος για αλλαγή καριέρας. Ωστόσο ξεκίνησε να κάνεις συνεντεύξεις μετά το πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς, καθώς οι δυνατότητες επιλογής μπορεί να είναι υψηλές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η πιο ευνοϊκή περίοδος για ενεργό δράση και λήψη σημαντικών αποφάσεων είναι από τα μέσα Μαΐου έως τον Οκτώβριο. Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος θα επιβραδύνουν την ενέργειά σου. Έχεις τη δυνατότητα να διατηρήσεις την οικονομική σταθερότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Απροσδόκητα κέρδη προβλέπονται τον μήνα Απρίλιο έως το Σεπτέμβριο καθώς η διέλευση του Δία θα σε ενδυναμώσει οικονομικά και θα σε απαλλάξει από παλιές εκκρεμότητες και το άγχος τους.
Η χρονιά θεωρείται ιδιαίτερα ευνοϊκή για τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή καθώς μοιάζει να βγαίνει από κάποιο παραμύθι. Ειδικά το πρώτο εξάμηνο του χρόνου οι μήνες είναι γεμάτοι ρομαντισμό, λατρεία και αλληλοκατανόηση στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνη, μετά από μακρά αναμονή μπορείς να εμπιστευτείς τον τυχερό Δία από το ζώδιο των Ιχθύων στον 12ο ηλιακό σου οίκο το πρώτο εξάμηνο και να αφεθείς στα χέρια του.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η χρονιά θα φέρει εκπληκτικές ευκαιρίες και υποσχέσεις για σένα. Η διάθεσή σου είναι αισιόδοξη και η ανάγκη σου να αλλάξεις ό,τι αρνητικό υπάρχει στη ζωή σου γίνεται εντονότερη. Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων λύνονται τα περισσότερα προβλήματά σου και έχεις καλύτερη την αίσθηση απόφασης και σκέψης στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Ωστόσο ο Κρόνος στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει κάποια πίεση. Επειδή ο Δίας το μεγαλύτερο μέρος του έτους θα βρίσκεται στον 11ο οίκο σου μπορείς να κερδίσεις πολλά στον εργασιακό χώρο σου. Ο Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος και Νοέμβριος είναι πιθανό να φέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα καθώς τα επιτεύγματα σου θα είναι μεγάλα. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτούς τους ανταποδοτικούς μήνες και δούλεψε σκληρά. Η ανταμοιβή που θα πάρεις θα σε αποζημιώσει.
Θα έχεις την υποστήριξη του αγαπημένου σου ολόψυχα κι αυτή θα είναι σημαντική ενθάρρυνση για σένα και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου. Στιγμές που λαχταράς την ανεξαρτησία σου μπορείς να τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και διαλλακτικότητα. Ο πλανήτης της ανανέωσης, ο Ουρανός, στο ζώδιό σου, σου δημιουργεί την ανάγκη απολογισμού κι αυτό θα σε οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις. Αν υποδέχεσαι τη χρονιά μόνη, πλέον ξέρεις τι θέλεις και δεν διατίθεσαι να κάνεις εκπτώσεις. Ωστόσο υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να ερωτευτείς ένα άτομο με το οποίο έχεις μια εργασιακή σχέση ή που ζει κοντά σου. Κράτα την καρδιά σου ανοιχτή και να είσαι βέβαιη πως το 2022 θα σε αποζημιώσει για τα όσα πέρασες την προηγούμενη χρονιά. Η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά μέσα από διάφορες πηγές και δραστηριότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η χρονιά που πέρασε σε ταλαιπώρησε πολύ όμως σου έδωσε και τα ανάλογα μαθήματα ή και τις ευκαιρίες που αν τις αξιοποίησες σωστά θα δεις τα σχέδιά σου να πραγματοποιούνται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Συνιστάται να αποφύγεις τις μεγάλες ριζικές αλλαγές στα εργασιακά ή τα καινούρια ριψοκίνδυνα νέα ξεκινήματα. Προτίμησε να διατηρήσεις τα σταθερά που κατέκτησες ήδη με κόπο. Τον Ιανουάριο ο Δίας στον 9ο οίκο σου σε βγάζει λίγο από τη ζώνη της άνεσής σου, όμως σου δημιουργεί ευκαιρίες για ανάπτυξη και θα νιώσεις την επιθυμία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Το κλειδί της επιτυχίας είναι τα κίνητρα όμως θα πρέπει να συγκρατήσεις λίγο τον ενθουσιασμό σου και να αποφύγεις υπερβολές.
Τον Ιούνιο η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου δημιουργεί μία από τις καλύτερες περιόδους του χρόνου για την ερωτική σου ζωή. Θα είναι εύκολο για σένα να δώσεις και να πάρεις αγάπη και στοργή και θα είσαι πολύ πιο ελκυστική, δημοφιλής και γοητευτική. Τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο ο Άρης στον Ταύρο δίνει μια αφθονία διεκδικητικότητας που κάνει αυτήν την περίοδο εξαιρετική για την έναρξη νέων έργων. Σε αυτό το διάστημα τα έξοδα σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα αυξημένα, ωστόσο σου δίνονται και ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου. Οι εκλείψεις της χρονιάς θα σε επηρεάσουν συναισθηματικά και θα πρέπει να κατανοήσεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Να ζυγίσεις τα κατά και τα υπέρ της σχέσης που ενδεχομένως διατηρείς και να πράξεις ανάλογα. Η παρουσία του Δία στον Κριό το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς ανεβάζει την κοινωνικότητα σου και αν είσαι μόνη, μπορείς να προχωρήσεις ή να δεσμευτείς μέσα σε μια νέα σχέση. Την περίοδο που ο Άρης θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο σου μπορεί να φέρει τη δυνατότητα μιας επανασύνδεσης αν πραγματικά αυτό είναι το ζητούμενο σου. Ο Δίας θα βοηθήσει στη βελτίωση των οικονομικών σου αλλά πρέπει να καταβάλλεις προσπάθεια λόγω του Κρόνου στον 8ο οίκο σου. Ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος είναι μήνες που μπορείς να εισπράξεις χρήματα που πιθανά σου οφείλουν.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καθώς φημίζεσαι για τον συναισθηματισμό σου για μια ακόμη φορά η προτεραιότητά σου αυτήν τη χρονιά σχεδόν κατά το μεγαλύτερο μέρος της, είναι οι σχέσεις και οι αποφάσεις που λαμβάνονται κυρίως με βάση τα συναισθήματα. Τον Ιανουάριο λόγω της τοποθέτησης του Κρόνου στον 7ο οίκο σου μπορεί να νιώσεις αυξημένο φόρτο εργασίας. Παρά τις πιθανές ανησυχίες για άλλους τομείς της ζωής σου, η σταθερότητα, η υψηλότερη παραγωγικότητα και οι καλές σχέσεις με τη διοίκηση σε απασχολούν έντονα. Ευκαιρίες παρουσιάζονται στα μέσα του έτους όμως θα πρέπει να σκεφτείς πολύ τα θετικά και τα αρνητικά προτού καταλήξεις σε μια απόφαση, δέσμευση πριν κάνεις μια αλλαγή. Τον Απρίλιο η διέλευση του Δία στον 9ο οίκο σου θα σε κρατήσει συγκεντρωμένη στο σπίτι και στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Ένας από τους καλύτερους τρόπους να περιορίσεις το άγχος είναι να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Τον Μάιο ο Ερμής γίνεται ανάδρομος δημιουργώντας καθυστερήσεις σε θέματα καριέρας. Μια αίσθηση ανησυχίας ακόμα και για την προσωπική σου ζωή μπορεί να προκαλέσει μια σύγκρουση. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσεις ότι μερικές φορές οι άνθρωποι χρειάζονται χρόνο για να σκεφτούν. Τον Ιούλιο ο Κρόνος κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου και οι σπόροι της πρωτοβουλίας των δυο τελευταίων ετών έχουν πλέον φυτευτεί και φαίνεται να ήρθε η ώρα να ξεκινήσει η ανάπτυξη, η βελτίωση και η αποκομιδή. Τον Οκτώβριο με τη διέλευση του Άρη στους Διδύμους θα βρεθείς σε ρόλο ειρηνοποιού σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια, τους στενούς φίλους ή τους συνεργάτες. Μέχρι το τέλος του χρόνου σε κάθε περίπτωση θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις την ακαταστασία στη ζωή σου και να βάλεις νέους οικονομικούς στόχους. Συναισθηματικά ήρθε η στιγμή να θεραπεύσεις πληγές μέσα σου και να κοιτάξεις μπροστά. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και πάρε τις αποφάσεις που πρέπει.

ΛΕΩΝ
Μπορείς να απολαύσεις μια καλή χρονιά με οικονομική ευημερία και ανάπτυξη ή διάκριση στα θέματα καριέρας. Μπορεί ωστόσο να αντιμετωπίσεις εμπόδια σε διάφορες πτυχές της ζωής σου φέτος, τα οποία όμως μπορείς να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δεξιότητες τις οποίες κι εσύ ανακαλύπτεις. Τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς ο Κρόνος θα φέρει άφθονη τύχη και αισιοδοξία. Επίσης, ο Δίας φέρνει ενδιαφέρουσες και δελεαστικές ευκαιρίες τους πρώτους εννέα μήνες της νέας χρονιάς. Ωστόσο όσο δελεαστικό κι αν φαίνεται αυτό συνιστάται να ενεργείς προσεκτικά και χωρίς βιασύνες.
Από την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου έως τα μέσα Ιουλίου μπορείς να απολαύσεις την οικογένεια, να κάνεις πράγματα για αυτή όμως πιθανά να αντιμετωπίσεις προβλήματα υγείας κάποιου αγαπημένου σου προσώπου. Σημαντική πρόοδος θα σημειωθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς στα εργασιακά ιδιαίτερα το πρώτο εξάμηνο, λόγω της παραμονής του Δία στον 7ο οίκο σου. Στο δεύτερο εξάμηνο ενδέχεται να αποκτήσεις εχθρούς ή ανταγωνιστές οι οποίοι δεν θα έχουν καμία αρνητική επίδραση στα σχέδια σου παρά μόνο στην ψυχολογία σου λόγω της θετικής επιρροής του Κρόνου στον 6ο οίκο σου. Η παρουσία του Κρόνου επίσης στο ζώδιο του Υδροχόου θα εντείνει την ανάγκη σου να απεγκλωβιστείς από αδιέξοδες συναισθηματικές καταστάσεις. Καιρός να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και να κρατήσεις στη ζωή σου ό,τι πραγματικά σε κάνει ευτυχισμένη. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση δημιούργησε ένα επίπεδο κατανόησης με τον αγαπημένο σου και αξέχαστες αναμνήσεις. Η παρουσία του Δία στους Ιχθείς το πρώτο κυρίως εξάμηνο θα φέρει στη ζωή σου νέες γνωριμίες και τη δυνατότητα να θέσεις την προσωπική σου ζωή σε νέες βάσεις. Να θυμάσαι ότι ο Μάρτιος, Απρίλιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος, Νοέμβριος και Δεκέμβριο η τύχη είναι μαζί σου και ίσως χρειαστεί να αποχαιρετήσεις τη μοναξιά σου. Σε γενικές γραμμές η χρονιά φαίνεται ενδιαφέρουσα και σε εμπνέει να επιτύχεις, να κατακτήσεις τους στόχους σου και να προσφέρει χρηματικές ανταμοιβές μέσα από σκληρή βέβαια δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η φετινή χρονιά θα είναι εξαιρετική για θέματα που αφορούν στην καριέρα, τα οικονομικά, την αγάπη και την οικογενειακή σου ζωή και δικαίως, καθώς έχεις δουλέψει πολύ προκειμένου να βελτιώσεις τη ζωή σου. Τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο ο οίκος της επικοινωνίας, της ενημέρωσης και της εκμάθησης νέων πραγμάτων θα ενεργοποιηθεί και η κοινωνικότητα σου έχει πολλές ευκαιρίες. Δυνατές φιλίες αλλά και συνεργάτες θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να βεβαιωθείς πως έχεις πάρει τις σωστές αποφάσεις. Μικρές προκλήσεις και εμπόδια μπορούν να προκύψουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και αν εφαρμόσεις υπολογιστικά βήματα και τέλειους συντονισμούς, οι πιθανότητες για καλές επιδόσεις είναι υψηλές. Θα πρέπει να θυμάσαι ότι η σκληρή δουλειά δεν περνά απαρατήρητη και θα έρθουν και τα βραβεία.
Για να μπορέσεις να δώσεις μια ανανεωτική ώθηση στη συναισθηματική σου ζωή θα πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες. Εάν έχεις βεβαιωθεί ότι η σχέση που διατηρείς έχει γερές βάσεις, μπορείς επιτέλους να πάρεις τις αποφάσεις που πρέπει και να προχωρήσεις σε μια δέσμευση ή συγκατοίκηση. Μικρά καβγαδάκια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας υγιούς σχέσης. Το τελευταίο τετράμηνο του χρόνου πιθανά να είναι λίγο δύσκολο και να χρειαστεί να κατανοήσεις την κατάσταση του συντρόφου σου. Εάν είσαι μόνη, το πέρασμα του Δία στο ζώδιο του Κριού το 2ο εξάμηνο ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου και φέρνει στο δρόμο σου νέους ανθρώπους και πιθανά και μια πρόταση γάμου που όμως δεν θα πρέπει να σε ενθουσιάσει και να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Η επιρροή του Κρόνου είναι θετική για την οικονομική σου κατάσταση. Η τύχη είναι με το μέρος σου και αυτήν τη χρονιά μπορείς να αρχίσεις την αποταμίευση και να ξοδεύεις με σύνεση.

ΖΥΓΟΣ
Τολμηρές θα είναι οι κινήσεις σου το 2022 ωστόσο θα πρέπει να προχωρήσεις με αργά και σταθερά βήματα. Ο Δίας από το ζώδιο των Ιχθύων το πρώτο εξάμηνο θα σε τονώσει σε ψυχολογικό επίπεδο και σε βοηθά να σημειώσεις πρόοδο στα θέματα καριέρας. Αν και οι πρώτοι μήνες της χρονιάς είναι αρκετά πιεστικοί από άποψη φόρτου εργασίας μπορείς να περιμένεις μια προαγωγή. Στη συνέχεια αξιοποίησε τις νέες ευκαιρίες και διατήρησε τις καλές σχέσεις με συναδέλφους. Εάν σκέφτεσαι να αλλάξεις δουλειά φρόντισε να είσαι προσεκτική πριν εγκαταλείψεις την τρέχουσα εργασία και κάνε τη σωστή ανάλυση και έρευνα προτού πάρεις τις αποφάσεις σου. Η δυσαρμονία του Κρόνου με τον Ουρανό εφιστά την προσοχή σου σε οικονομικά θέματα. Πρόσεξε τον τρόπο που χειρίζεσαι τα χρήματα αλλά και αυτά που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου. Κατά τη διάρκεια του 2ου εξαμήνου οι δαπάνες ενδέχεται να είναι υψηλές για αυτό και θα πρέπει να επικεντρωθείς στην εξοικονόμηση περισσότερων χρημάτων.
Οι καλοκαιρινοί μήνες της χρονιάς είναι ιδανικοί για να απολαύσεις τον έρωτα, να σταθεροποιήσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου και γιατί όχι να πάρεις και τις αποφάσεις που πρέπει και θα επισφραγίσουν την αγάπη, την αφοσίωση και το συναίσθημα. Στα μέσα της χρονιάς το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στις οικογενειακές σχέσεις και νιώθεις την ανάγκη να ασχοληθείς ουσιαστικά με αυτές αλλά να δώσεις και λύσεις σε θέματα που τα προηγούμενα χρόνια πιθανά και να απέφευγες. Εάν είσαι μόνη, αυτήν τη χρονιά γίνεσαι πιο επιλεκτική και αυστηρή με τα θέλω και τους νέους θαυμαστές σου. Το φλερτ δεν σταματά ποτέ για εσένα κι έτσι καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς απολαμβάνεις το παιχνίδι του έρωτα, της εμπειρίας και της επιβεβαίωσης σου. Το ζητούμενο σου είναι να βρεις έναν άνθρωπο που θα σε αποδεχτεί για αυτό που είσαι χωρίς να προσπαθήσει να σε αλλάξει. Το 2ο εξάμηνο της χρονιάς με τον Δία στον Κριό οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να βρεις αυτό που ονειρεύεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ήδη έκανες πολλές αλλαγές το 2021 και τη νέα χρονιά η ζωή σου γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική. Με τον ευεργετικό, τυχερό Δία να εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 28/12 έως τις 10/5 της νέας χρονιάς και ξανά στο τέλος του έτους, θα απολαύσεις ένα από τα πιο ένδοξα χρόνια της ζωής σου με ρομαντισμό, διασκέδαση, δημιουργική έκφραση και παιδιά. Τίποτα απολύτως δεν θα ξεπεράσει την ευτυχία και την πληρότητα που θα νιώσεις τον Μάρτιο όπου ο Δίας συναντά τον πανίσχυρο Ήλιο. Αυτό θα ξανασυμβεί μετά από 12 χρόνια μέχρι να ξαναβρεθεί στον 5ο οίκο σου, αυτόν της αληθινής αγάπης. Η νέα χρονιά θα βοηθήσει να ολοκληρώσεις όλες τις εκκρεμότητες σου στα εργασιακά και λόγω της αφοσίωσης και των προσπαθειών σου καθώς και της σκληρής δουλειάς σου έρχεται η ανταμοιβή. Νέα δεδομένα σου δίνουν τη δυνατότητα να διαπρέψεις και να ξεχωρίσεις για τις πρωτοπόρες ιδέες και τις ηγετικές σου ικανότητες. Το 2ο εξάμηνο της χρονιάς καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική με τη διαχείριση των οικονομικών σου. Κλείσε εκκρεμότητες και φρόντισε να αποταμιεύσεις χρήματα. Οι εκλείψεις Μαΐου και Νοεμβρίου θα δοκιμάσουν τις σχέσεις σου είτε επαγγελματικές, είτε προσωπικές. Ό,τι νιώθεις να έχει φθαρεί ή να μην σου προσφέρει αυτά που χρειάζεσαι ίσως είναι καιρός να τελειώσει και να προχωρήσεις μπροστά. Εάν η σχέση με τον αγαπημένο σου έχει περάσει τις δοκιμασίες της και πλέον τον εμπιστεύεσαι, δεν αποκλείεται με τον Κρόνο στον Υδροχόο και τον 4ο οίκο σου να πάρεις τις αποφάσεις σου και να προχωρήσεις σε μια επισημοποίηση. Εάν είσαι μόνη, ο τυχερός Δίας κατά το μεγαλύτερο μέρος του έτους στο ζώδιο των Ιχθύων φροντίζει για σένα και δεν αποκλείεται να βρεις τον άνθρωπο σου. Αυτόν που τηρεί τις προϋποθέσεις σου, σε φροντίζει και αναγνωρίζει το μεγαλείο της καρδιάς σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2022 είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ευκαιρίες για να κερδίσεις χρήματα και να κάψεις καρδιές. Ο κυβερνήτης σου Δίας που συμβολίζει την επέκταση και τη γνώση φέρνει ευκαιρίες, που αν τις αξιοποιήσεις σωστά θα καταφέρεις να αφήσεις πίσω σου τα δύσκολα και να αρχίσεις ξανά να ονειρεύεσαι. Πέρασε τους πρώτους μήνες του έτους εστιάζοντας στη δουλειά και τις σχέσεις σου. Η επεκτατική δύναμη του Δία και η συμπονετική ενέργεια του Ποσειδώνα θα πλησιάσουν μεταξύ τους για μεγάλο μέρος του 2022 στο θεραπευτικό ζώδιο των Ιχθύων και αυτό θα ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και κάθε επιθυμητή ανάπτυξη στους τομείς της τέχνης και της επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας. Ο Άρης εκτελεί τη διαδρομή του που συμβαίνει κάθε δυο χρόνια από τις 30/10 το 2022 έως τις 12/1 του 2023 και δεν θα τροφοδοτήσει απλώς το πάθος και την επιθυμία να επιδιώξεις τις φιλοδοξίες σου, αλλά θα σου δώσει τη δύναμη και την αντοχή να το καταφέρεις. Τα χρήματα θα είναι εξαιρετικά σημαντικά καθώς ξεκινά η χρονιά αφού οι όψεις σε ενθαρρύνουν να αναθεωρήσεις τις ταμειακές ροές σου. Μπορείς να ζητήσεις μια αύξηση ή να επαναδιαπραγματευθείς το μισθό σου.
Είχες πολλές ερωτικές σχέσεις που δεν πήγαν έτσι όπως τις περίμενες οπότε θεώρησε το 2022 ως τη χρονιά της προσωπικής σου ανανέωσης. Δεν χρειάζεται να βάλεις όλο σου το είναι σε μια σχέση, γιατί μερικές φορές δίνεις πολλά περισσότερα από ότι χρειάζεται και καταλήγεις να πληγώνεις τον εαυτό σου. Φέτος βρες τις ισορροπίες με τον χρόνο, τους πόρους, την ενέργεια και τις ανεκτίμητες δεξιότητες σου. Είτε είσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε όχι ήρθε η στιγμή να εστιάσεις στον εαυτό σου. Οι δυο εκλείψεις Μάιο και Οκτώβρη σε κάνουν να νιώθεις ιδιαίτερα ευάλωτη συναισθηματικά κι αυτό σαν αποτέλεσμα θα σε κάνει κτητική έως και ζηλιάρα με τον αγαπημένο σου. Απόφυγε τις υπερβολές και αντιμετώπισε το πρόβλημα στη ρίζα του. Κατά τα άλλα το υπόλοιπο διάστημα μπορείς να θέσεις τους όρους σου, να διεκδικήσεις τα θέλω σου και τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν με επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η χρονιά ξεκινά με έντονους ρυθμούς, σε εμπνέει να θέσεις τολμηρούς στόχους και να δουλέψεις προκειμένου να τους πετύχεις. Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις αρχές του έτους φέρνει αλλαγές γύρω από το εισόδημα σου και την ισορροπία εντός συμβολαίων. Η νέα Σελήνη στις αρχές του Μαρτίου συνδέεται με τον τυχερό Δία φέρνοντας ευκαιρίες και τη δυνατότητα να επαναδιαπραγματευθείς νέες συμφωνίες. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσεις τα μάτια σου παρά τα αφτιά σου σε αυτά που συμβαίνουν γύρω σου και να καταλήξεις στις σωστές αποφάσεις. Χαλάρωσε λίγο τους κανόνες στα επαγγελματικά και φρόντισε να διατηρήσεις τα υγιή όρια σου. Σκέψου ξανά πόσους από τους στόχους σου έχεις πετύχει και εντόπισε τα σημεία που πρέπει να κάνεις τις διορθωτικές σου κινήσεις έτσι ώστε να σημειωθεί πρόοδος.
Παρά τη φήμη σου ότι είσαι άκαρδη τις περισσότερες φορές δεν ξέρεις πως πρέπει να εκφράσεις τα συναισθήματα σου για αυτό προχώρησε, κάνε μια πρόταση γάμου ή ζήτησε από τον αγαπημένο σου να συγκατοικήσετε. Εάν είσαι μόνη, την περίοδο των εκλείψεων, Απρίλη και Νοέμβρη, ίσως είναι η στιγμή να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου, να αναγνωρίσεις τα λάθη και τι αξίες σου και να προχωρήσεις μπροστά. Αναζητάς την ασφάλεια και τη σιγουριά και ξέρεις πλέον πολύ καλά προς ποια κατεύθυνση πρέπει να προχωρήσεις. Οι κατακτήσεις σου είναι πολλές και ξέρεις να κάνεις τις σωστές επιλογές. Σε γενικές γραμμές μην ξεχνάς αυτήν τη χρονιά να δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου και να μην αισθάνεσαι άσχημα αν κάποιες φορές αισθάνεσαι λίγο εγωίστρια. Ήρθε ο καιρός να προστατεύσεις τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όπως λέει και η παροιμία, αν έχεις το ένα πόδι στο παρελθόν και το άλλο στο μέλλον είναι λογικό να χάσεις το παρόν, κι αυτήν τη νέα χρονιά πρέπει να την απολαύσεις και να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Μείνε σταθερή στους στόχους και τα οράματα σου και γιόρτασε τις ευτυχίες που με τόσο κόπο κατέκτησες την προηγούμενη χρονιά. Ο πλανήτης της ανάπτυξης θα βρίσκεται το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 2ο οίκο σου συμβάλλοντας στην αύξηση της καθαρής σου αξίας αλλά και των χρημάτων σου. Βιώνεις τις δυο εκλείψεις, τον Μάιο και τον Οκτώβριο, στον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρας και θα πρέπει να εκμεταλλευτείς τις αλλαγές αλλά και τις ευκαιρίες που σου δίνονται στο έπακρο. Επειδή ο Κρόνος, ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει την ευθύνη και τη σκληρή δουλειά κινείται μέσα στο δικό σου ζώδιο, η σκληρή δουλειά που ναι μεν συνεχίζεται, αποδίδει και τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου αρχίζουν να διαφαίνονται. Σεπτέμβριο και Οκτώβριο είναι οι μήνες που η διακριτικότητα και η διπλωματία θα κάνουν θαύματα στην καριέρα σου καθώς είναι τα στοιχεία για το κλειδί της επιτυχίας. Τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις στην αρχή της χρονιάς με τον ερωτικό σύντροφο σου μπορεί να οφείλονται σε ζητήματα συμβατότητας επομένως προσπάθησε να τα κατανοήσεις και να τα επιλύσεις. Οι εκλείψεις τον Απρίλιο και Νοέμβριο επίσης φέρνουν αναταραχές στο σπίτι και την οικογένεια όμως δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Εάν είσαι μόνη, απόλαυσε το πάθος αυτήν τη χρονιά όμως μην κάνεις κατάθεση ψυχής χωρίς να έχεις ισχυρά στοιχεία στα χέρια σου. Μια επανασύνδεση τις αρχές της χρονιάς βεβαιώσου πως είναι κάτι που θέλεις με όλη σου την καρδιά. Λαμβάνεις καρμικά μαθήματα όμως θα πρέπει και να τα αναγνωρίζεις και να τα μάθεις καλά. Φέτος μπορεί να μην καταφέρεις να αποταμιεύσεις χρήματα όμως θα καταφέρεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου ανάμεσα σε έξοδα – έσοδα.

ΙΧΘΕΙΣ
Η νέα χρονιά φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα και θα παραμείνεις οικονομικά πολύ καλά για το μεγαλύτερο μέρος του έτους. Η τοποθέτηση του Κρόνου στον 12ο οίκο σου το μήνα Απρίλιο θα δώσει αφορμή για νέες πηγές εισοδήματος. Βέβαια με τις πλανητικές τοποθετήσεις να αλλάζουν συνεχώς μεταξύ Αυγούστου και Οκτωβρίου θα σημειωθούν πολλά σκαμπανεβάσματα σε αυτόν τον τομέα. Η διέλευση του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις καλές σχέσεις στον εργασιακό χώρο σου και να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις δεξιότητες σου. Αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να λάβεις μια προαγωγή ή ακόμα και μια επιθυμητή αύξηση. Ήρθε η ώρα να σταματήσεις να υποτιμάς τις ικανότητές σου, να πιστέψεις σε αυτές και να τις προβάλλεις. Ο Μάιος είναι ένας καλός μήνας για να επενδύσεις σε ακίνητα, ωστόσο συνιστάται να δώσεις περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες πριν υπογράψεις τις πράξεις. Το τελευταίο τρίμηνο του έτους θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου, καθώς δεν αποκλείεται να νιώσεις μια κόπωση η οποία χρειάζεται τη δέουσα προσοχή ώστε να αποφύγεις την επιδείνωσή της αργότερα.
Ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου και σου δίνει τη δυνατότητα να κρατηθείς μακριά από τοξικούς ανθρώπους και κυρίως από αυτούς που σε εκμεταλλεύονται. Είναι καιρός λοιπόν να αντιμετωπίσεις κατάματα τις αλήθειες που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Εάν η σχέση με τον αγαπημένο σου νιώθεις πως έχει περάσει τις δοκιμασίες της μη φοβηθείς να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω τη σχέση σας. Αυτήν τη χρονιά δεν αποκλείεται να γνωρίσεις το πρόσωπο που θα έχει τα κλειδιά της καρδιάς σου και θα σου δώσει τα δικά του. Με λίγα λόγια τίποτα δεν μπορεί να σε κρατήσει πίσω αυτή τη χρονιά οπότε υποδέξου της με αισιοδοξία και ανοιχτή την καρδιά σου.

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Απέκτησε e-shop ΔΩΡΕΑΝ

Μέλι Γεωργάκα

Μέλι Γεωργάκα
Αρναία Χαλκιδικής

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ]$type=three$m=0$readmore=hide$va=0$l=0$sn=0$hide=home$c=12

Όνομα

«USNS YUMA» 17 Νοέμβρη 2022 29η Agrotica 2022 6η Δεκεμβρίου ΑΒ Βασιλόπουλος Αγγλία Αγιον Ορος Άγιος Δομήνικος Αγιος Λουκάς Αγιος Μάμας Άγιος Μάμας Αγιος Παΐσιος Άγιος Στυλιανός Άγις Κυνηγόπουλος Αγνή Καλουμένου αγνοούμενες αγνοούμενη αγνοούμενοι αγνοούμενος αγνοούμενος ψαράς Αγορά Μοδιάνο Αγρίνιο αδελφοί Χατζηιωάννου Αδωνις Γεωργιάδης ΑΕΚ αεροδρόμιο Μακεδονία Αεροπλάνο αεροπορικό αεροσκάφος Αθήνα Αθηνά Χρυσαντίδου Αθηνά Ωνάση Αθλητικα Αθλητικά Αιγάλεω Αιγίνιο Αιγυπτος Αίγυπτος αιμοδοσία Αιολικά πάρκα Αϊτή Αιτωλοακαρνανία Άκης Σκέρτσος Αλβανία Αλγερία Αλέκος Φασιανός Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Ταβουλάρη Αλεξάνδρεια Αλεξανδρούπολη Αλέξης Κούγιας Αλέξης Τσίπρας Αλιμος Αλκης Κούρκουλος αλλαγή φύλου Αλλαγή ώρας 2021 Αλμυρός Αλόννησος Αμβρόσιος Αμυνα άμυνα Αμφιλοχία Αμφίπολη Άνα Μπρνάμπιτς αναισθησιολόγος ανάκληση αυτοκινήτου ανάκληση τροφίμου Ανάληψη Αναλώσιμοι 4 Αναξιμάνδρου Ανδραβίδα Ανδρέας Λοβέρδος Ανδρέας Μικρούτσικος Ανδρέας Μπάρκουλης Ανδρόγυνο ανεμβολίαστη ανεμβολίαστοι Ανθή Σαλαγκούδη ανθρακωρυχείο Άννα Λιτβίνοβα ΑΝΤ1 αντιεμβολιαστής Αντώνης Γλου Αντώνης Κανάκης Άνω Σταυρός απαγωγή απάτη ΑΠΘ απογραφή Αποστόλης Τότσικας Απόστολος Γκλέτσος Απόστολος Γκλέτσος Απόστολος Ζερβός αραβόφωνοι αργία 26ης Οκτωβρίου Αργίες 2022 Αργολίδα Αρετή Χαρτοφύλακα ΑΡΗΣ Αρκαδία Αρναία Αρτα Αρτέμης Σώρρας Αρχιμανδρίτης ΑΣ ΑΜΕΑ Φίλιππος Θεσσαλονίκης Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας Ασπροβάλτα Ασπρόπυργος Αστεία αστρολογία Αστυνομία Αστυνομικό δελτίο αστυνομικός ασφάλιση ασφαλτόστρωση Ασώματο Αττική αττοκτονία αυξήσεις Αυξήσεις μισθών Αυστραλία Αυστρία Αυτοκινητο Αυτοκίνητο αυτοκτονία Αφγανισταν Αφγανιστάν Αφροδίτη Μπάρμπα Αφροδίτη Σκαφίδα Αχαΐα Αχίλλειον Αχλάδι Β’ Θεσσαλονίκης Βαγγέλης Κονιτόπουλος Βαγγέλης Μαρινάκης Βαλάντης Βαλκάνια Βάρη Βαρουφάκης Βασίλης Λεβέντης Βασίλης Μπισμπίκης Βασίλης Σαλέας Βασίλισσα Ελισάβετ Βάσω Μπεσκάκη Βεβήλωση Βελβεντό Βέλγιο Βελόπουλος Βενετία βέροια Βέρτης Βιασμός Βιέννη βιτριόλι Βλαχιώτης Βλαχογιάννης Γιώργος Βόλβη Βόλος βόμβα Βούλγαρη Βουλγαρία Βούλγαροι Βραζιλία Βράσταμα βροχές ΓΑΔΑ Γάζωρος Γαλάζιες Σημαίες Γαλαξίας Γαλάτσι Γαλλία γάμος Γαρδικάκι γενικός γραμματέας ΚΝΕ Γερακαρού Γερμανία Γερμανικός ποιμενικός Γεωργία Γιάννα Αγγελοπούλου Γιάννης Αντετοκούνμπο Γιάννης Βασιλείου Γιάννης Γιώργος Γιάννης Σερβετάς Γιάννης Σπαλιάρας Γιάννης Φλωρινιώτης Γιαννιτσά Γιούργκεν Κλοπ Γιώργος Ανατολάκης Γιώργος Κυπαρίσσης Γιώργος Κωνσταντινίδης Γιώργος Μακρής Γιώργος Παπανδρέου Γιώργος Τράγκας Γκάλης Γκάνθερ γκράφιτι γλέντι Γλυκά Νερά Γλυφάδα Γνώμη Γουατεμάλα γουλιανός Γρεβενά Γρηγόρης Πετράκος Γρηγόρης Σαχινίδης Γρηγορίου Λαμπράκη ΓΣΕΕ Γυναικα γυναικολόγος Γωγώ Τσαμπά Δανάη Μπάρκα Δανία δασική πυρκαγιά Δάφνη Δάφνη Ευαγγελάτου Δάφνη Πατακιά ΔΕΗ ΔΕΘ δελτίο καιρού Δενδροπόταμος δενδροφύτευση Δέσποινα Βανδή Δήμαρχος Δήμαρχος Ζέρβας Δήμητρα Αγγελοπούλου Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Ιορδανίδου Δήμητρα Λίανη Δημήτρης Δανίκας Δημήτρης Κεχαγιάς Δημήτρης Κομπατσιάρης Δημήτρης Κουφοντίνας Δημήτρης Παπαδημούλης Δημήτρης Σκαρμούτσος Δημήτρης Φιντιρίκος Δήμος Αριστοτέλη Δήμος Θεσσαλονίκης Δημοσθένης- Δημήτριος Δεσποτίδης Δημοσιογράφος δημοσιοποίηση εγκληματιών δημοσκόπηση διάγγελμα διαγραφή διαζύγιο διαθήκη δίαιτα διακοπές διακοπές κυκλοφορίας διακοπέςκυκλοφορίας διακοπή νερού Διακοπή ρεύματος Διαμαντής Χλωρός διανομέας διάρρηξη διάσημοι Διάστημα Διατροφή Διεθνή διεθνής έκθεση Θεσσαλονίκης διεθνής μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος 2021 Δικαιοσύνη διόδια Διομήδης Διονυσία Κουκίου διπλός φόνος Ρωσίδες Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δολοφονία δολοφονία ταξιτζή Δόμνα Κουντούρη Δόμνα Σαρητσόγλου Δομοκός δορυφορικό ίντερνετ Δούρου Δράμα δυστύχημα δωρεά Εβρος εγκατάλειψη παιδιού Εγκλημα Έγκλημα εγκληματική ομάδα εγκυμοσύνη Εγνατία Οδός Εδεσσα Εθνικής Αντιστάσεως Ειρήνη Μούρθου ΕΚΑΒ εκβιασμός Εκκλησία εκλογές Εκλογές 2019 εκπαιδευτικοί εκπαιδευτικός εκπτώσεις Εκτακτο βοήθημα Έκτακτο δελτίο καιρού εκτέλεση εκτέλεση θανατοποινίτη Ελασσόνα Ελενα Γαλύφα Έλενα Γκρέκου Ελενα Παπαρίζου Έλενα Πολυχρονοπούλου Ελενα Ράπτη Ελενα Σαγανά Ελλαδα Ελλάδα Ελληνας ομογενής Ελληνική Βουλή Ελληνική Επανάσταση Ελληνική πολεμική αεροπορία Ελληνικό Ελληνικό Μουσείο Τεχνολογίας Ελληνικό πολεμικό ναυτικό Ελληνικός Στρατός Ελληνοτουρκικά Ελόν Μασκ ΕΛΤΑ εμβόλια εμβολιασμός εμβόλιο εμπρησμός ΕΜΥ Ένοπλη ληστεία ενυδρείο ΕΝΦΙΑ εξαφάνιση Εξοδος έξοδος ΕΟΔΥ έπαυλη επεισόδια επενδύσεις επιβατικό αεροσκάφος επιδείνωση καιρού επιδόματα επιδότηση επίθεση σκύλου Επισκοπή επιχειρηματίας Επιχειρησεις Επιχειρήσεις ΕΠΟ Εργασιακά εργατικό δυστύχημα Ερέτρια Εριέττα Κούρκουλου Ερντογάν ΕΡΤ εστιατόριο ΕΤΑΔ Εύα Διβάρη Εύα Μπουντούρη Ευβοία Εύβοια Ευγενία Νιάρχου Εύοσμος εύρεση αγνοούμενης εύρεση ανήλικου Ευρωπαϊκή Ένωση ΕΦΕΤ Έφη Σαρρή Εφης Κακαράντζουλα εφορία Εrasmus Ζαγοράκης Ζάκυνθος Ζενεβιέβ Μαζαρί Ζέρβας Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς Ζοζέ Μπότο Ζόραν Ζάεφ ζώα συντροφιάς ζωγραφική Ζώδια Ζώδια 2022 Ηλεία Ηλέκτρα Νιάρχου ηλεκτρικές συσκευές ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ηλεκτροπληξία Ημαθία Ηνωμένο Βασίλειο ΗΠΑ Ηράκλειο Ηρώ Κόβα ΗΣΑΠ Θανάσης Πλεύρης θανατηφόρο τροχαίο Θεανώ θέατρο θείος Θεματοφύλακες του Συντάγματος Θεοφανία Παπαθωμά Θερμαϊκός Θέρμη Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας Θερμοπύλες Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη απάτη θετικό τεστ θράκη Θωμάς Κατσαούνης Θωμάς Παπασταύρου Ιαπωνία Ιασμος Ιάσωνας Μανδηλάς Ίγκεγμποργκ Μπέουχελ Ιεράπετρα ιερέας ιερείς Ιερισσός ΙΚΑ Ινδία Ιος Ιουνστινιανού Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Ισημερινός Ισλαμιστές Ισμήνη Καλέση Ισπανία Ισραήλ Ιστιαία Ιταλία Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Παλιοσπύρου Ιωάννα Τούνη Ιωάννινα Ιωνικός Νικαίας Καβάλα Καβούρι Κάιρο Καιρός κακοκαιρία κακοποίηση παιδιού κακούργημα Καλαμάκι Καλαμαριά Καλαμπάκα κάλαντα Καλιφόρνια Καλοχώρι Καματερό Καναδάς κάνναβις καραμπόλα Καρανίκας Καρβέλας καρδίτσα Κάρολος Παπούλιας κάρτα Ελευθερίας Καστοριά Καστράκι καταζητούμενος κατάληψη καταρράκτες κατασκήνωση Κατερίνα Καινούργιου Κατερίνα Λιόλιου Κατερίνα Παναγοπούλου Κατερίνα Σακελλαροπούλου Κατερίνη κατοικίδια Κατσιμίδη Κάτω Αμίαντος Κάτω Νευροκόπι Κάτω Πετράλωνα Κάτω Τούμπα καυσιμα καυσωνας καύσωνας καφές κεμπάπ Κερατέα Κέρκυρα Κεφαλονιά Κιλκίς Κίνα ΚΙΝΑΛ Κινηματογράφος κινητό κινητό τηλέφωνο κλειστοί δρόμοι κλήρωση κλιματιστικά Κλοντιάνα Τσέλο κλοπή Κοζάνη κοινωνια Κοινωνία ΚΟΚ κοκαΐνη Κολινδρός Κολομβία Κολωνός κομμωτής κορ Κορδελιό Κορινθία Κόρινθος κοροναϊός Κορωναϊός Κορωπί Κοσμάς Καλογιάννης Κόσμος Κούγιας Κρεοπώλης Κρήτη Κρίτων Αρσένης κρυπτονομίσματα ΚΤΕΛ ΚΤΕΟ κυνήγι Κυπαρισσία Κύπελλο Ελλάδας Κύπρος Κυριάκος Μητσοτάκης Κωνσταντίνος Δανιάς Κωνσταντίνος Καζάκος Κωνσταντίνος Μπογδάνος Κωνσταντίνος Τζούμας Κωνσταντίνος Χαμαλέλης Κωνσταντίνου Καραμανλή Κώστας Κεντέρης Κώστας Παπαχλιμίντζος Κώστας Ραπτόπουλος Κώστας Τσιάρας Κωστής Μαραβέγιας Κωστής Ραπτόπουλος Λαγκαδάς Λαδάδικα λαική αγορά λαϊκή αγορά Λάκης Λαζόπουλος Λάκκωμα Λακωνία Λαμία Λάρισα Λατινοπούλου Λάτσιο Λεσβίες Λέσβος Λετονία Λευκορωσία Λευτέρης Πανταζής λεψφορείο Λεωνίδας Παπαγεωργίου Λεωνίδιο λεωφόρος Κατεχάκη Λεωφόρος Νίκης ληστεία Λητή Λιβαδειά Λιβάδι Ελασσόνας Λίβερπουλ Λιμενικό Σώμα Λιμενικό Ταμείο λίμνη Πολυφύτου λίμνηΠλαστήρα Λίνα Μενδώνη λίφτινγκ ΛΟΑΤΚΙ λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος λογαριασμός φυσικού αερίου λογοτεχνία Λουκασένκο Λουξεμβούργο Λουτράκι Λοχίας λύτρα μαγειρική Μάγκυ Χαραλαμπίδου Μαγνησία Μαδρίτη μαθητές Μαθράκι Μαϊάμι Μακεδονία Μάκης Κατμετζόγλου Μακρόν Μάλτα Μανώλης Καντάρης Μαργαρίτης Τζίμας Μαρία Ελένη Λυκουρέζου Μαρία Ιωαννίδου Μαρία Σολωμού Μαρτίου Μάρω Βαμβουνάκη μάσκα μάσκες Ν95 μάσκες FFP2 Μασούτης ΜΑΤ Μάτι μαχαίρωμα Μεγάλη Βρετανία Μεγαλόπολξ Μέγας Αλέξανδρος μέδουσες ΜΕΘ Μελενίκου μέλι Μέλι Γεωργάκα Μελίνα Μποτέλη Μέμος Μπεγνής Μενεμένη Μενίδι Μένιος Φουρθιώτης Μεξικό ΜέΡα25 Μέριλαντ μερομήνια Μεσολόγγι Μεσσηνία μετάλλαξη Όμικρον Μετανάστες Μετρό Μέτσοβο μητροκτονία Μητρόπολη Λαγκαδά Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος Μητροπολίτης Μεσσηνίας Μητσοτάκης Μιζούρι Μίκης Θεοδωράκης Μικρό σπίτι στο λιβάδι Μιλάνο Μίλτος Λαζαρίδης Μίλτος Τεντόγλου Μίνα Ορφανού Μισισιπή Μιχάλης Βιτζηλαίος Μιχάλης Ζαμπίδης Μιχάλης Ιατρόπουλος Μιχάλης Οικονόμου ΜΜΕ Μολάοι μολότοφ Μονακό Μοναστηρίου Μουσική Μπάιντεν Μπάκινγκχαμ Μπάλλος Μπάμπης Ζαχαρόπουλος Μπαντέρας μπάτλερ Μπέος Μπολόνια μποτιλιάρισμα Μπουτάρης Μπούφος Μύκονος Μυτιλήνη Ν.Δ. Νάκος Τρυφωνίδης Νάξος Νάουσα Ναρκωτικά Νατάσα Θεοδωρίδου Νατάσα Κουβελά Νατάσα Παζαΐτη Ναύπακτος Ναύπλιο Ναυτιλία ΝΔ Νέα Αγαθούπολη Νέα Αγχίαλος Νέα Δημοκρατία Νέα Ερυθραία Νέα Ευκαρπία Νέα Ζηλανδία Νέα Ζίχνη Νέα Μάδυτος νέα μέτρα Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης Νέα Σκιώνη Νέα Υόρκη Νέα Φώκαια Νεάπολη Νεκτάριος Νέο Ηράκλειο Νεοχωρούδα Νησιά Νιγηρία Νίκαια Νικόλ Μαράκι Νικόλας Παπαπαύλου Νίκος Ανδρουλάκης Νίκος Βέρτης Νίκος Γ. Ζυγογιάννης Νίκος Γαλανός Νίκος Μανιός Νίκος Τσουμάνης Νίνα Φλορ Νορβηγία Νοσοκομείο Νοσοκομείο Γεννηματάς Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Νοσοκομείο Παπανικολάου Νότης Σφακιανάκης ντελιβεράς Ντέμη Γεωργίου Ντίμης Κορφιάτης Ντόρα Μπακογιάννη Ντράφι Ξάνθη ξενοδοχείο ξυλοδαρμός συζύγου ΟΑΣΘ οδήγηση οδηγός ταξί οδός Αμαλίας οδός Ανθέων οδός Λαγκαδά οδός Παπανδρέου οικογενειακή βία οικοδόμοι οικολογία Οικονομία οίκος ανοχής Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος όλα Θεσσαλονίκη Ολγα Γεροβασίλη Όλγα Κεφαλογιάννη Ολλανδία Ολυμπία Οδός Ολυμπιάδα Χαλκιδικής Ολυμπιακοί Αγώνες Ολυμπιακός Ολυμπος ομοφυλόφιλη ομοφυλόφιλος ορειβάτης Ορμύλια Ορφέας Ζάχος Οφρύνιο Οχάιο Παγκράτι παθολόγος παιδεία παιδοκτονία Παλαμάς Παλλήνη Παναγιώτης – Ραφαήλ Παναγιώτης Κουρουμπλής Παναγιώτης Σουλικιάς Παναγιώτης Ψωμιάδης Πανελλήνιες Πανόραμα Πάνος Καμμένος Παντελής Τσακίρης ΠΑΟ ΠΑΟΚ Πάπας Φραγκίσκος παραδοσιακό τραγούδι παραμονή Χριστουγέννων Πάργα παρέλαση Παρθένα Κουτμερίδου Παρίσι Πάρος πασοκ Πασχάλης Αρβανιτίδης Πάτρα Παύλος Πολάκης Παύλος Χαϊκάλης Πειραιάς Πέλλα Περαία Πέραμα Περιβάλλον Περιεργα περίεργα Περιστερά Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Περιφερειακή οδός Πετρανά Πέτρος Παπαϊωάννου Πέτρος Φιλιππίδης Πέτσας Πευκοχώρι Πήλιο Πηνελόπη Πιτσούλη Πιερία Πιέρο πισίνα πιστοποιητικό εμβολιασμού Πιστοποιητικό νόσησης πιτ μπουλ πιτόγυρο πλατεία Αριστοτέλους πλατεία Ελευθερίας πλημμύρες πνιγμός Ποδηλάτης ποδηλάτισσα ποδόσφαιρο ποίηση ποινική δίωξη ποινικός κώδικας Πολ Βερχόφεν Πολεμική Αεροπορία πολιτική πολιτικός γάμος Πολίχνη πόλο Πολυτεχνείο πορείες Πόρτο Χέλι Πορτογαλία ποτάμι Πούτιν πρακτορείο ΟΠΑΠ πράσινοι παπαγάλοι πρόγνωση καιρού Πρόεδρος της Δημοκρατίας προπονητής τένις πρόστιμο Πρόσφυγες πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Πρωτοχρονιά Πρωτοχρονιάτικο λαχείο πτήση Πτολεμαΐδα πτώση πτώση από μπαλκόνι πτώση από σκάλα Πυλαία Πύργος Ηλείας πυρκαγιά πυροβολισμοί Πύρρος Δήμας Ράδιο Αρβύλα ράπιντ τέστ Ραφήνα Ρέα Τουτουνζή ρεβεγιόν Ρέθυμνο Ρεντίνα Ρόδος Ροζίτα Σώκου ρομά Ρούλα Ρέβη Ρουμάνος Ρούμπεν Σεμέδο Ρύζια Παιονίας Ρώμη Ρωσία Ρωσίδες Σάββας Αναστασιάδης Σάκης Αρναούτογλου σαμουράι Σανταμούρης Σαντορίνη Σαρλίν ΣΕΓΑΣ σεισμός Σερβία Σέρβια Σέρρες σήμερα Σιβηρία Σιμόνα Βιρτζίλι Σίνδος Σινέντ Ο’ Κόνορ Σίντκλεϊ Φερέιρα σκάλες Σκιάθος Σκλαβενίτης Σκόπια Σλοβακία Σνικ Σουηδία Σοφία Βόσσου Σοφία Μαυρίδου Σοφία Σακοράφα Σοχός Σπύρος Μπιμπίλας Σπύρος Χατζηαγγελάκης Σρι Λάνκα Στάθης Αγγελόπουλος Στάθης Παναγιωτόπουλος Σταθης Σχίζας Σταμάτης Κραουνάκης Σταυρούπολη ΣτΕ στειρώσεις Στέλιος Διονυσίου Στέλιος Νιάκαρης Στέφαν Γέλοβατς Στέφανος Κασιμάτης Στέφανος Ντούσκος Στέφανος Τσιτσιπάς στρινγκ Στρυμονικός Κόλπος συγκεντρώσεις συζυγοκτόνος Συκιές συλλήψεις σύλληψη Σύμη Συνδέσεις σύνδεσμος οπαδών συνέδριο Συντριβή αεροσκάφους ΣΥΡΙΖΑ Σύρος Σφήκες Σχεσεις Σχέσεις σχολεία Σώρρας Τα Φιλαράκια ταβέρνα Ζιώγα Ταΐς Πινέιρο Τάκης Θεοδωρικάκος ταξί ταξίδι Τάσος Βαλμάς Τάσος Κουράκης Τάσος Ξιαρχό Ταχιάος τένις Τέξας τέχνες Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τζένη Χειλουδάκη Τζιτζικώστας τζιχαντιστής Τζόκερ Τζόκοβιτς Τζούλη Αγοράκη Τζούλια Αλεξανδράτου Τζούλια Νόβα Τζώρτζης Μονογυιός τηλεόραση Τήνος Τόκιο Τόκυο Τόλης Βοσκόπουλος Τολό Τόνια Σωτηροπούλου Τορόντο Τόσκο Μποζατζίσκι Τούμπα Τουρισμος Τουρισμός Τουρκία Τουρκοκύπριος Τράγκας τράπεζα Τριανδρία Τριαντάφυλλος Μηταφίδης Τρίκαλα Τρίπολη τροφική δηλητηρίαση Τροχαία Τροχαίο τσεκούρι Τσεχία Τσιμ Τσιμισκή Τσίπρας Τσιτσιπάς Τυνησία Υγεία υγειονομικοί υπουργός Αμυνας Υπουργός Δημοσίας τάξεως φαγητό φακελάκι Φανή Αγορίτσα Φανή Χαλκιά Φάνης Χριστοδούλου Φάρμα φάρσα Φερεντίνου φθηνά εισιτήρια Φθιώτιδα Φίλιππος Αρβανίτης Φίλιππος Γλύξμπουργκ Φίλιππος Φόρτωμας Φιλίτσα Καλογεράκου Φίλυρο Φλώρινα φοιτητής Φολέγανδρος φονιάς φόνος ΦΠΑ Φρειδερίκος Χόντος φυλακές φυλάκιση Φύση φυσικό αέριο Φώτης Συκαλιάς Φωτογραφια Φωτογραφία Φώφη Γεννηματά Χαλκηδόνα Χαλκίδα Χαλκιδικη Χαλκιδική Χαμόγελο του παιδιού Χανιά Χανιώτη Χαρδαλιάς Χάρης Κοντογιώργης Χαριλάου χασίς χασισοφυτεία χιόνια χιονιάς Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου χιονοπτώσεις Χίος Χολομώντας Χορτιάτης Χουάν Ραμόν Ρότσα Χούλιγκαν Χουσεΐν Ζεϊμπέκ χρέη Χρηστικα Χρηστικά Χρήστος Ιωαννίδης Χρήστος Κιούσης Χρήστος Κυριαζής Χρήστος Σπίρτζης Χριστιάνα Χριστίνα Βίδου Χριστίνα κεφάλα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνας Σκέντζιου Χριστούγεννα Χριστουγεννιάτικη ευχή Χριστουγεννιάτικο έλατο Χριστουγεννιάτικο επίδομα Χριστουγεννιάτικο μέρισμα Χρυσηίδα Δημουλίδου Χρυσοχοΐδης Ψητοπωλείο ψιλικατζίδικο Ψινάκης Ωραιόκαστρο ωράριο λειτουργίας Ώρες κοινής ησυχίας Aστυνομικα νεα Aegean akazoo Alexandrou Chora Amber allert American Football Ant1 Bachelor party Belh@rra Biden black friday 2021 Camila Marodin Celtis australis Champions League Cleo Smith cosmote covid 19 covid free CVC Diabolik Don Leon Erdogan eshop espresso F-16 facebook fake news Ferrari Florona Freedom pass Game of chefs Google Helexpo Hellenic Coin Hollywood Hooligans Hyundai IKEA influencer instagram Internet ISIS jewels Jhonson & Jhonson Jumbo Kamilah Chavis Kavala oil Kia Kia EV6 Lamborghini Lidl Lifestyle Light lockdown Mad Clip Madclip Marina Tower MasterChef 2022 Media Mediterranean Cosmos Mente Fuerte Mercedes meta missing allert Nefeli Luxury Villas Newcastle United NFL parking PCR τεστ Pfizer Pink Floyd Power of Love Premier League Quiz rapid test real estate Roger Waters Ryanair self test self-test selfie SKY express slideshow Smartphones Sprider Stores Starlink Start Button super league super market Survivor 2022 Survivor 2023 Teleperformance Greece The Bachelor The Secret Garden Thessaloniki Pride tv twitter vegan video video clip Wolt
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Ζώδια 2022 : Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις
Ζώδια 2022 : Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις
Ζώδια 2022 : Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEj-0aXYpA2nUMljq2_sFH5F_2s4OirN90ylmdpJ1kRwnfoH-Q7RNV7lXiey7cPY_VmVD2cUIPKmHBB1g5ZKxdAhE0X8lZlQUoZRqY7OwUaGM_NIeNIoshxjH2l_h_B19v-fugn48ian49A9v3LMyEzxhldduAqfLJuhyyNLb3p8iNEvB9j77xH19DfV=w640-h414
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEj-0aXYpA2nUMljq2_sFH5F_2s4OirN90ylmdpJ1kRwnfoH-Q7RNV7lXiey7cPY_VmVD2cUIPKmHBB1g5ZKxdAhE0X8lZlQUoZRqY7OwUaGM_NIeNIoshxjH2l_h_B19v-fugn48ian49A9v3LMyEzxhldduAqfLJuhyyNLb3p8iNEvB9j77xH19DfV=s72-w640-c-h414
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2022/01/zodia-2022.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2022/01/zodia-2022.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy