Ντροπή και θλίψη, από την άθλια, υβριστική και αντιδεοντολογική δήλωση, νέου δυστυχώς Θεσσαλονικιού που ξεσήκωσε σάλο


Σάλος από τη χυδαία δήλωση του Διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλα για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου.
Η Σία Αναγνωστοπούλου απάντησε χθες στον Γερούν Ντάισελμπλουμ και τους σεξιστικούς αλλά και ρατσιστικούς του ισχυρισμούς για τις χώρες του Νότου.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπέγραφε την ανάρτηση ως «μια "πουτάν@" του Νότου». 

Ωστόσο ο Διευθυντής του Συντονιστικού της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης με ένα ανεκδιήγητο tweet προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων.


Στο tweet που βρίθει σεξισμού και χυδαιότητας και ουδεμία σχέση έχει με πολιτικό πολιτισμό ή κριτική, ο Εμμανουήλ Κούλας αναφέρει: “Η Αναγνωστοπούλου πιο εύκολα θα περνούσε για τσατσά παρά για "πουτάν@" του Νότου”.

Κλαυσίγελο προκαλεί και η προϋπηρεσία του εν λόγω στελέχους στην UNESCO, όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του...


Το πόσο πετυχημένο ήταν το σχόλιό του φαίνεται μάλλον από το γεγονός ότι ο λογαριασμός του στο Twitter έχει πλέον “κατέβει”, μετά την κατακραυγή από τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου. όπως μας ενημερώνει το newsit.gr

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει δήλωση καταδίκης από τη Νέα Δημοκρατία, για τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς του Διευθυντή Θεσσαλονίκης της Νεολαίας του Κόμματος γεγονός που σχολίασε και η ίδια η Σία Αναγωνστοπούλου στο λογαριασμό της στο Facebook αναφερόμενη στη χυδαία προσωπική επίθεση που δέχτηκε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη