Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 17/4


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 17/4 

Κριός – Μοιραίες Ερωτικές Συναντήσεις
Μία άκρως τυχερή ημέρα για τα αισθηματικά σου ξεκινά σήμερα Τετάρτη φίλε μου Κριέ. Η Αφροδίτη και ο Β.Δεσμός από το ζώδιό σου βρίσκονται σε σύνοδο και σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση βαθύτερης επιθυμίας για την αισθηματική σου ζωή είτε ανακαλύπτεις μία νέα προοπτική που δίνει μεγάλη χαρά και νέο νόημα στη ζωή σου. Μπαίνεις ένα ολοκαίνουργιο μονοπάτι το οποίο θα σου προσφέρει χαρά απόλαυση δημιουργικότητα και τη δίψαγε νέα σχέδια. Δώσε σήμερα προσοχή στις αισθηματικές εξελίξεις, έχουν ένα πολύ θετικό , σημαντικό μήνυμα να σου δώσουν!



Ταύρος – Συναισθηματικές αποκαλύψεις
Για σήμερα Τετάρτη ο κυβερνήτης του ζωδίου σου η Αφροδίτη βρίσκεται σε σύνοδο με το Β. Δεσμό στο ζώδιο του Κριού και η μέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άκρως αποκαλυπτική για τις προσωπικές σου επιθυμίες αλλά και για την αισθηματική σου ζωή. Ανακαλύπτεις τι είναι αυτό που πραγματικά ποθείς, ενώ αναγνωρίζεις και παραδέχεσαι πολλά από τα συναισθήματά που προσπαθούσες εδώ καιρό να κρύψεις. Ένας κρυφός μυστικός έρωτας είναι πολύ πιθανό να σιγοβράζει μέσα σου και αλλάζει πλήρως τον συναισθηματικό σου κόσμο. Ένα επαγγελματικό σχέδιο μπαίνει στα σκαριά και είσαι σε αδημονία για την προετοιμασία του.


Δίδυμοι – Παρέμεινε ανοιχτός σε νέες εμπειρίες
Για σήμερα Τετάρτη η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Β. Δεσμό από το ζώδιο του Κριού φανερώνει ότι η μέρα θα προσφέρει την εκπλήρωση επιθυμιών σου, ενώ θα λάβεις και μία σπουδαία έκπληξη από μία αλλαγή που θα συμβεί αυτό το διάστημα στην προσωπική σου ζωή. Μία σημαντική μοιραία συνάντηση μπορεί να σημάνει την αρχή ενός νέου κύκλου στο αισθηματικά σου είτε μία νέα φιλία που θα δημιουργηθεί τώρα θα μπορέσει να σε στηρίξει στην εκπλήρωση ενός σχεδίου. Μείνε ανοιχτός σε συμπτώσεις, προσκλήσεις , προτάσεις και ευκαιρίες ανανέωσης που θα σου δοθούν αυτή την ημέρα.


Καρκίνος – Ενισχύονται οι φιλοδοξίες σου
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις πλώρη στα μεγαλόπνοα σχέδια που αφορούν τον επαγγελματικό σου τομέα, αγαπητέ μου Καρκίνε. Η σημερινή μέρα σου δίνει την επιβράβευση ,την επιβεβαίωση ή και τη δικαίωση στις προσπάθειές σου για την ανέλιξη της καριέρας σου. Επιπλέον έχεις την ευκαιρία να επιμεληθείς πολύ περισσότερο την κοινωνική σου εικόνα, και να κερδίσεις τις εντυπώσεις προβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Η μέρα θα χαρακτηριστεί ικανοποιητική και για τον οικονομικό τομέα



Λέων – Επέκταση Σχεδίων
Μία σημαντική αστρολογική όψη κορυφώνεται σήμερα Τετάρτη που σε επηρεάζει άκρως θετικά αγαπητέ φίλε Λέοντα. Η σύνοδος της Αφροδίτης με το Β.Δεσμό από τον Κριό σε γεμίζει αισιοδοξία, πίστη ενώ φέρνει και χαρούμενα νέα που αφορούν την αισθηματική σου ζωή ή την επέκταση προσωπικών σχεδίων. Είναι πολύ πιθανό αυτή την ημέρα να προγραμματίσεις ένα μακρινό ταξίδι, να έχεις μία συνάντηση αισθηματικής φύσεως, ενώ έρωτας μπορεί να προέλθει με έναν αιφνίδιο τρόπο και με άτομο που σε χωρίζει ηλικιακή ή χιλιομετρική διαφορά, πιθανή μπορεί να είναι η γνωριμία από το διαδίκτυο. Παράλληλα η Σελήνη κινείται σήμερα στο δικό σου ζώδιο και έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις όλο το ταμπεραμέντο σου και να κλέψεις τις εντυπώσεις.



Παρθένος – Πάθος και Χρήμα
Ένας κρυφός ερωτικός πόθος φαίνεται ότι μπαίνει στο στάδιο της εκπλήρωσης και αυτή την Τετάρτη είναι φανερό ότι φουντώνει το πάθος και η αδημονία σου για μία κρυφή ερωτική ιστορία που ιντριγκάρει το ερωτικό σου ένστικτο. Μία καρμική ερωτική εξέλιξη αναμένεται να αφήσει το δικό της σημάδι στις σελίδες αυτού του έντονου Απριλίου. Παράλληλα η μέρα είναι άκρως ευεργετική για τον οικονομικό σου τομέα όπου μία κίνηση ματ θα σε βοηθήσει να βρεθείς κερδισμένος μέσα από έξτρα οφέλη.



Ζυγός – Καρμικές Σχέσεις
Έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά στον τομέα της προσωπικής σου ζωής και οι Εκλείψεις που προηγήθηκαν ταλάνισαν ποικιλοτρόπως στην προσωπική σου ζωή και ιδιαίτερα τα αισθηματικά. Για σήμερα Τετάρτη η συνάντηση της Αφροδίτης με το Β.Δεσμό σε βοηθά να γυρίσεις μία νέα σελίδα και να κυνηγήσεις νέους πόθους και επιθυμίες κάνοντας μία νέα αρχή. Μία μοιραία ερωτική στιγμή λοιπόν αναμένεται στο προσωπικό τομέα όπου θα σε φέρει πιο κοντά σε έναν έρωτα που το σύμπαν συνωμοτεί για να είστε μαζί. Εκτός από την αισθηματική ζωή αυτή η Τετάρτη μπορεί να χαρακτηριστεί μέρα σταθμός για μία σημαντική γνωριμία πού θα παίξει σπουδαίο ρόλο ως επαγγελματική συνεργασία.



Σκορπιός – Απελευθέρωση από δυσκολίες
Για σήμερα Τετάρτη αγαπητέ μου Σκορπιέ είναι αρκετά ενισχυμένες οι φιλοδοξίες σου και επικεντρώνεσαι πολύ περισσότερο στο επαγγελματικό μέλλον και στις προοπτικές που μπορούν να βοηθήσουν πολύ καλύτερα την εξέλιξη της εργασίας σου. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Β.Δεσμό θα σε απελευθερώσει από δυσκολίες που έχεις περάσει στη φυσική σου κατάσταση ενώ είναι η μία ημέρα ιδανική για να φροντίσεις με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σου, είτε να κάνεις και μία αλλαγή στην εμφάνισή σου. Συνειδητοποιείς ότι εδώ και καιρό είχες αφήσει πίσω εσένα και τώρα έχει έρθει η ώρα να εντάξεις στο πρόγραμμά σου και στιγμές που θα σε βοηθήσουν να αποφορτιστείς από το έντονο στρες.



Τοξότης – Μεγάλη ερωτική εύνοια
Όλοι δρόμοι οδηγούν στην αγκαλιά ενός έρωτα όπου μοιραία θα βρεθείς στην αγκαλιά του αυτή την Τετάρτη αγαπητέ φίλε Τοξότη. Η ερωτική εύνοια ωστόσο θα είναι πιο έντονη για σένα που έχεις γεννηθεί 6 - 10 Δεκεμβρίου όπου είναι φανερό ότι η συνοδός της Αφροδίτης με το Β.Δεσμό θα φέρει μία καρμική ερωτική εξέλιξη που θα ικανοποιήσει όλη σου τις αισθήσεις. Μία νέα γνωριμία, μία σημαντική συνάντηση ή ακόμα και μία επανασύνδεση είναι μέσα στις αστρολογικές τάσεις της περιόδου. Εναλλακτικά θα μπορούσα να πω ότι ικανοποιείς και εκπληρώνεις ένα σχέδιο του παρελθόντος.



Αιγόκερως – Αφήνοντας πίσω το παρελθόν
Για σήμερα Τετάρτη η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Β.Δεσμό από τον Κριό σε φέρνει σε επαφή με το παρελθόν σου και σε βοηθάει να χαράξεις μία νέα πορεία αφήνοντας πίσω σου ότι σε πλήγωσε, βάζοντας πλέον νέες βάσεις προκειμένου να ικανοποιήσεις στα βαθύτερα θέλω σου. Είναι πολύ πιθανή η συνάντηση με μία ερωτική ιστορία του παρελθόντος όπου τα γεγονότα θα τρέξουν έτσι που θα μπορείς να βάλεις σε μία νέα πορεία αυτή τη σχέση. Η μέρα σου θα είναι ικανοποιητική και στον οικονομικό τομέα.


Υδροχόος - Σημαντικά μηνύματα
Μία άκρως ενδιαφέρουσα ημέρα ανοίγεται μπροστά σου με την Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα να συνεχίζει να φωτίζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου καθώς και την ανάγκη σου για ένωση που είναι αρκετά πιο τονισμένη. Η συνάντηση της Αφροδίτης με το Β.Δεσμό από τον Κριό φέρνει μία συνάντηση, συζήτηση που θα σε βοηθήσει να μπεις σε μία νέα αισθηματική πορεία είτε θα ικανοποιηθείς από κάποια ευχάριστα νέα που θα λάβεις ! Δέχεσαι λοιπόν σήμερα την ευκαιρία για μία άκρως θετική εξέλιξη όπως ακριβώς την είχες φανταστεί στο μυαλό σου.

Ιχθύς – Μέρα κερδοφορίας
Μέρα κέρδους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή η Τετάρτη για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ φίλε Ιχθύ. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Β.Δεσμό από τον Κριό σε βοηθά να καταπολεμήσεις ανασφάλειες συναισθηματικές ή οικονομικές ανοίγονται όμως και πολύ καλές προοπτικές για να μπορέσεις να ικανοποιηθείς μέσα από χρήματα που θα λάβεις είτε μέσα από μία αισθηματική εξέλιξη που θα σου δώσει θάρρος δύναμη και σιγουριά. Παράλληλα η μέρα είναι κατάλληλη για να συγκροτήσεις τα εργασιακά σου πλάνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη