Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 4 Μαΐου


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 4 Μαΐου

Καλή Ανάσταση !!!
🤗


ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Κριέ, το Μεγάλο Σάββατο η Σελήνη φέρνει στο προσκήνιο στιγμές βαθιάς προσωπικής αναζήτησης και διαίσθησης, καθώς βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ουρανό και το Δία και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Η ημέρα είναι γεμάτη εσωτερικές αποκαλύψεις και πνευματική ανάπτυξη, όμως υπάρχει ο κίνδυνος υπερανάλωσης σε σκέψεις του παρελθόντος. Είναι μια καλή ευκαιρία να στραφείς προς τον εσωτερικό σου κόσμο, να ακούσεις τη διαίσθησή σου και να βρεις ισορροπία και κατεύθυνση. Η Σελήνη το βράδυ εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο, βοηθώντας την έκφρασή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Οι βραδινές ώρες σε καθιστούν πιο τολμηρό και αποφασιστικό στην εξέλιξη των αισθηματικών σου υποθέσεων. Προτίμησε τότε να πάρεις την πρωτοβουλία και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με θάρρος και ειλικρίνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καλό είναι να εστιάσεις στην ασφάλεια και τη σταθερότητα στα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις τις οικονομικές σου στρατηγικές, να εξετάσεις τις δαπάνες σου και να κάνεις σχέδια για το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε, το Μεγάλο Σάββατο σου ενδυναμώνει τη διαίσθηση. Η Σελήνη στον Ιχθύ σε εξάγωνο με τον Ουρανό και το Δία, και η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα, φέρνουν μια αίσθηση ευελιξίας και επέκτασης στις κοινωνικές σου σχέσεις και τα όνειρά σου. Από την άλλη επικρατεί μία εξιδανίκευση κάποιου φιλικού προσώπου. Θα σε προβληματίσει αυτό, ιδίως κατά τις βραδινές ώρες με την Σελήνη να μεταβαίνει στον Κριό, βοηθώντας σε να ανακαλύψεις την εσωτερική σου αλήθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα σκέφτεσαι νέους τρόπους για να εκφράσεις την αγάπη και τη φροντίδα σου στους ανθρώπους που σημαίνουν κάτι σημαντικό για εσένα. Έρχονται στην επιφάνεια βαθύτερα συναισθήματα κι αν τα διαχειριστείς ορθά, θα έχεις όμορφες αισθηματικές εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από κάποιες μικρές ανησυχίες στα επαγγελματικά, έρχονται στην επιφάνεια κάποια υποσυνείδητα θέματα. Γεννιέται η ανάγκη για ανασκόπηση των οικονομικών σου στρατηγικών και επαγγελματικών στόχων, μέσα από αρκετό προβληματισμό και αναθεώρηση των προτεραιοτήτων σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Δίδυμε, το Μεγάλο Σάββατο σου αποκαλύπτει έναν πλούτο ευκαιριών πνευματική εξέλιξη, όμως δώσε προσοχή, αφού ο,τι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός! Η Σελήνη στον Ιχθύ, σε εξάγωνο με τον Ουρανό και το Δία, και η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα, υποδηλώνουν την εμφάνιση ευκαιριών αλλά και παγίδων. Πρέπει να εμβαθύνεις στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και να εξερευνήσεις ποιες ιδέες μπορεί μελλοντικά να φέρουν αλλαγές στην καριέρα σου. Η Σελήνη, το βράδυ, στον Κριό, σε βοηθά να ανανεωθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις επηρεάζουν δυναμικά τα ερωτικά σου. Επιθυμείς να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. Κατά το βραδάκι γίνεσαι πιο εξωστρεφής κι εκφραστικός και η διάθεσή και γοητεία σου κορυφώνονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις νέες στρατηγικές ή συνεργασίες για την ενίσχυση των οικονομικών σου μέσα από ομαδικές συζητήσεις. Μπορείς να επενδύσεις στις γνωριμίες που μπορούν να σου ανοίξουν νέους δρόμους ώστε να επιτύχεις τους στόχους σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε, το Μεγάλο Σάββατο σου προσφέρει δυνατότητες για πνευματική ανάπτυξη και εξερεύνηση του κόσμου γύρω σου. Η Σελήνη στον Ιχθύ, σε εξάγωνο με τον Ουρανό και το Δία και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, φωτίζει τον τομέα των ιδεαλιστικών σου προσδοκιών και των φιλοδοξιών σου. Βέβαια, υπάρχει η πιθανότητα να φανατιστείς με κάποια πεποίθηση και να έχεις συγκρούσεις. Η Σελήνη μεταβαίνει στον Κριό το βράδυ και σε κάνει πιο φιλόδοξο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η συμμετοχή σου σε δραστηριότητες που προάγουν την ανάπτυξη και την εκμάθηση σου προσφέρει νέες εμπειρίες και σε φέρνει είτε πιο κοντά με το ταίρι σου, είτε σε υποστηρίζει ώστε να έχεις όμορφες αισθηματικές εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα καλό είναι να καλλιεργήσεις αυτοπεποίθηση. Θα σου χρειαστεί, αργότερα, για την επίτευξη των επαγγελματικών σου στόχων. Ευνοείσαι αν σκοπεύεις να κάνεις νέα ξεκινήματα ή έστω να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα, το Μεγάλο Σάββατο σου φέρνει έναν πλούτο ευκαιριών για βαθιά συναισθηματική και πνευματική ανάπτυξη. Σήμερα η Σελήνη στον Ιχθύ, σε εξάγωνο με τον Ουρανό και το Δία και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σε βοηθά να βρεις λύσεις σε οικονομικά ή ψυχολογικά προβλήματα. Πρόκειται να εξερευνήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο, να ανακαλύψεις νέες πτυχές της προσωπικότητάς σου και να θέσεις τις βάσεις για σημαντικές αλλαγές που θα σε οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, η ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις τον εαυτό σου σε βαθύτερο επίπεδο και να συνδεθείς με τους ανθρώπους γύρω σου με πιο αυθεντικό τρόπο. Μέσα από την εξερεύνηση της βαθύτερης σημασίας της ζωής τα αισθηματικά σου αποκτούν άλλη διάσταση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα σου ‘κατεβαίνουν’ κάποιες ιδέες κι ευκαιρίες ανέλιξης στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, αλλά μέσα σε αυτές υπάρχουν όροι και συνθήκες που πρέπει οπωσδήποτε να ξεκαθαρίσεις. Υπάρχει κίνδυνος να κάνεις λάθος επιλογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Το Μεγάλο Σάββατο έφτασε, Παρθένε και η Σελήνη από τους Ιχθείς σου κάνει ‘παιχνιδάκια’. Σχηματίζει θετικές όψεις με το Δία και τον Ουρανό, προσφέροντάς σου θετικές ανατροπές από εξωτερικούς παράγοντες, όμως μέσα σε όλο αυτό θα προκύψουν κι απογοητεύσεις ή απάτες. Η ευθύνη αποδίδεται στην σύνοδο μεταξύ Σελήνης και Ποσειδώνα, αλλά μην ανησυχείς, θα καταλάβεις πώς χρειάζεται να κινηθείς. Η μετάβασή της στο ζώδιο του Κριού σου αποκαλύπτει την εσωτερική σου αλήθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, μολονότι εμφανίζονται ευκαιρίες κι ανεβαίνεις ψυχολογικά, καλό θα είναι να κρατήσεις μικρό καλάθι με οποιονδήποτε έρχεσαι σε επικοινωνία σήμερα. Είναι πολύ πιθανή η εξιδανίκευση ενός έρωτα ή μίας κατάστασης που βιώνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική σου ζωή άγεται και φέρεται από εξωτερικά γεγονότα, σήμερα. Έχεις, όμως, ενδυναμωμένο ένστικτο και μπορείς να καταλάβεις αν οι προθέσεις των συναδέλφων σου είναι ειλικρινείς ή όχι απέναντί σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, το Μεγάλο Σάββατο έφτασε κι εσύ αισθάνεσαι ότι η καθημερινότητά σου είναι ‘στα χαμένα’. Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων στρέφει την προσοχή σου σε μικρά, καθημερινά πράγματα και οι θετικές της όψεις με το Δία και τον Ουρανό σε βοηθούν να ενισχύσεις τα οικονομικά, την καθημερινότητα και την ευεξία σου. Από την άλλη, εμπόδια ή αφηρημάδα παρατηρείται, αφού πριν προχωρήσει στον Κριό, βρίσκει με σύνοδο τον Ποσειδώνα. Το θετικό είναι ότι η ημέρα κλείνει αισιόδοξα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου καλό είναι να τα φροντίσεις κατά τις βραδινές ώρες όπου το αστρολογικό τοπίο θα είναι περισσότερο ευνοϊκό. Βρίσκεις το θάρρος να κάνεις σημαντικά βήματα ή να εκφράσεις την αγάπη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά καλό είναι να αφήσεις τα μεγαλεπήβολα σχέδια προς το παρόν. Είσαι πιο αισιόδοξος από όσο χρειάζεται με αποτέλεσμα να σκέφτεσαι επιπόλαια, θέτοντας την εργασία η τα οικονομικά σου σε κίνδυνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ, το Μεγάλο Σάββατο μοιάζει ιδανικό για να περάσεις ποιοτικές στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς και τα παιδιά σου! Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων σχηματίζει ένα σωρό όψεις που ενισχύει τη φαντασία και δημιουργικότητά σου! Τα εξάγωνά της με το Δία και τον Ουρανό, μάλιστα, σε βοηθούν να ενδυναμώσεις τις σχέσεις σου με τον περίγυρό σου. Πρόσεχε, όμως, αφού η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα φέρει μικρές παρεξηγήσεις. Κατά το βράδι επιλέγεις να ασχοληθείς με τις δουλειές του σπιτιού ή άλλες καθημερινές ασχολίες, με την Σελήνη πια να προχωρά στον Κριό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μπορεί να παρατηρούνται δυνατότητες ενδυνάμωσης των υφιστάμενων σχέσεών σου, αλλά αν είσαι μόνος, υπάρχει πιθανότητα να εξιδανικεύσεις τους ανθρώπους που σε προσεγγίζουν ερωτικά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πάρα πολύ ενισχυμένη φαντασία κι αυτό μπορεί να σου χαρίσει επαγγελματικές κι επιχειρηματικές ιδέες κι ευκαιρίες. Χρειάζεται αξιολόγηση των ιδεών σου, γιατί κάποιες από αυτές δεν είναι τόσο ρεαλιστικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, το Μεγάλο Σάββατο έφτασε και η Σελήνη στους Ιχθείς σου υπενθυμίζει ότι και το ‘χουχούλιασμα’, πέρα από τα ταξίδια, είναι αναγκαίο για να αισθανθείς καλύτερα! Οι θετικές όψεις της με το Δία και τον Ουρανό, συνδυαστικά με την σύνοδό της με τον Ποσειδώνα υποδηλώνουν ότι σήμερα θα επικρατήσει μία σύγχυση μεταξύ αρνητικών και θετικών γεγονότων, όπως ταραχές στο σπίτι, αλλά και καλλιέργεια πιο σταθερών δεσμών. Το βράδι με την μετάβαση της Σελήνης στον Κριό νιώθεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της κατά το βραδάκι, αφού το αστρολογικό σκηνικό μοιάζει να είναι με το μέρος σου. Οι πρωινές ώρες δεν μοιάζουν ιδιαίτερα ευνοϊκές, ενώ εγκυμονούν τον κίνδυνο μίας απογοήτευσης ή παρεξήγησης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική σου ροή σημειώνει μικρά εμπόδια. Καλό θα είναι να φροντίσεις τον εργασιακό σου χώρο ή επαγγελματική στέγη. Αντίστοιχα, κάνε επιλογές που σου εξασφαλίζουν μακροπρόθεσμη ευημερία, αποφεύγοντας το ρίσκο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε, το Μεγάλο Σάββατο σε προτρέπει να επικεντρωθείς στην επικοινωνία και τη δημιουργικότητα. Με τη Σελήνη στον Ιχθύ σε εξάγωνο με τον Ουρανό και το Δία και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, θα εκφράσεις τις σκέψεις και τις ιδέες σου ειλικρινή τρόπο. Ωστόσο, πρόσεξε για πιθανές παρεξηγήσεις ή εξαπατήσεις στις επικοινωνίες σου. Κατά τις βραδινές ώρες η μετάβαση της Σελήνης στον Κριό σε κινητοποιεί να τακτοποιήσεις ζητήματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλλιεργείς τις προσωπικές σχέσεις μέσα από ειλικρινή και ουσιαστική επικοινωνία. Μοιράσου τα συναισθήματά σου στα ερωτικά σου και αναζήτησε κοινές δημιουργικές εκφράσεις που μπορούν να ενισχύσουν την ψυχική σύνδεσή σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς την ενίσχυση της οικονομικής ασφάλειας και της επαγγελματικής σταθερότητας. Κάνεις σχέδια που θα βελτιώσουν το περιβάλλον σου και να ενισχύσεις τις βάσεις πάνω στις οποίες κτίζεις την καθημερινότητά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε, το Μεγάλο Σάββατο φέρνει μια πολύπλοκη αλλά αποκαλυπτική ενέργεια στη ζωή σου, ειδικά στον τομέα των οικονομικών και της προσωπικής ασφάλειας. Με τη Σελήνη στον Ιχθύ σε εξάγωνο με τον Ουρανό και το Δία, και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, υπάρχει ανάγκη να παραμείνεις προσεκτικός με τις οικονομικές σου συναλλαγές και να προστατεύσεις τον εαυτό σου από πιθανές εξαπατήσεις. Η Σελήνη στον Κριό, το βράδυ σου αποκαλύπτει αλήθειες και σημαντικές πληροφορίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το βράδυ, η μετάβαση της Σελήνης στον Κριό ανανεώνει την ενέργειά σου και σε προτρέπει να εκφραστείς με περισσότερη αγάπη και άμεσοτητα στα ερωτικά σου. Ανοίγεις διαλόγους όπου εξηγείς τις ανάγκες σου με ξεκάθαρο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εστίαση στην επικοινωνία και την πληροφόρηση είναι κρίσιμη για τα επαγγελματικά σου. Μπορείς να κάνεις σχέδια, να προωθήσεις έργα και να επεκτείνεις το δίκτυό σου, παραμένοντας, όμως, προσεκτικός με τις χρηματικές συναλλαγές σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ, αυτό το Μεγάλο Σάββατο ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, σε εξάγωνο με τον Ουρανό και το Δία, και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Θα παρατηρήσεις μια ενισχυμένη σύνδεση με τον εσωτερικό σου κόσμο, ενθαρρύνοντας την βαθιά προσωπική ανάπτυξη και πνευματική εξερεύνηση. Παρόλο που η σύνοδος με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει κάποιες προκλήσεις, όπως πιθανές εξαπατήσεις ή παρανοήσεις, είναι μια άριστη ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις τη διαίσθησή σου για να ξεπεράσεις τυχόν εμπόδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εκφράζεσαι στα ερωτικά με πιο συναισθηματικό τρόπο. Έφτασε η στιγμή για να μοιραστείς τα βαθύτερα συναισθήματά σου με τους αγαπημένους σου, ενδυναμώνοντας πια τις σχέσεις σου με αυτούς και κτίζοντας στέρεες βάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καθώς η Σελήνη μεταβαίνει στον Κριό το βράδυ, η προσοχή σου στρέφεται στην απόκτηση υλικών αγαθών και την ενδυνάμωση των πόρων σου. Απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις για σήμερα και προτίμησε να κάνεις σχέδια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη