Στην Θεσσαλονίκη η φρεγάτα «Κίμων», επισκέψεις για το κοινό

Θεσσαλονίκη : Έρχεται η φρεγάτα «Κίμων»

Η νέα υπερσύγχρονη φρεγάτα FDI (Belharra) του Πολεμικού Ναυτικού «Κίμων» καταπλέει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και θα είναι ανοιχτή για το κοινό από το Σάββατο 24 Οκτωβρίου έως την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2026, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, οι ώρες λειτουργίας του επισκεπτηρίου για τους πολίτες και τα σχολεία έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

• Σάββατο 24 Οκτωβρίου: 10:00 – 18:00

• Κυριακή 25 Οκτωβρίου: 10:00 – 17:00

• Δευτέρα 26 Οκτωβρίου: 10:00 – 12:00 (αποκλειστικά για επισκέψεις σχολείων) και 12:00 – 17:00 (για το κοινό)

• Τρίτη 27 Οκτωβρίου: 10:00 – 12:00 (αποκλειστικά για επισκέψεις σχολείων) και 12:00 – 17:00 (για το κοινό)

Όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ μέσων όπως το Πρώτο Θέμα και το Business Daily, η παρουσία του πλοίου στην πόλη αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους πολίτες να δουν από κοντά το νέο απόκτημα του Πολεμικού Ναυτικού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη