Φωτοβολταϊκά πάνελ:Νέα συνεργασία,νέα τεχνολογία

 Η εταιρία Κάτοψη, ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1988. Διευθύνεται από τους αδελφούς Δανιήλ και Φώτη Καλαϊτζή, απόφοιτους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης - Τμήματα Οικονομικό και Πολιτικών Μηχανικών αντίστοιχα.
Έκτοτε, ειδικεύεται στη ...
μελέτη, την επίβλεψη και την κατασκευή κατοικιών, επαγγελματικών χώρων και κτιριακών εγκαταστάσεων.
Χαρακτηρίζεται από επαγγελματική συνέπεια, κατασκευές υψηλών προδιαγραφών με άριστα υλικά, ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, τη λειτουργικότητα και το design, με στόχο να καλύπτει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής.
Η εταιρία προσφέρει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις που βασίζονται στην τεχνογνωσία και στην εμπειρία του επιστημονικού της επιτελείου, αλλά και στη συνεργασία με τους πλέον αξιόπιστους τεχνίτες και προμηθευτές επωνύμων προϊόντων άριστης ποιότητας και μοντέρνου σχεδιασμού.
Στα πλαίσια αυτά,έχουμε ξεκινήσει με την εταιρία AVADOM, η οποία είναι εξουσιοδοτημένος προμηθευτής και εγκαταστάτης των πρωτοποριακών Αμερικάνικων φωτοβολταϊκών πάνελ SOLYNDRA, διοργανώνουμε ημερίδα με σκοπό την ενημέρωση του κοινού σχετικά με το προϊόν και την τεχνολογία ''white roofing'' η οποία χρησιμοποιείται σε όλες τις εγκαταστάσεις μας.Θα χαρούμε να σας υποδεχθούμε και να συζητήσουμε από κοντά τις δυνατότητεςσυνεργασίας με την εταιρία μας στο χώρο της Βόρειας Ελλάδας.
H ημερίδα θα γίνει την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 18:30 στο ξενοδοχείο Kempinski Nikopolis.
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2310 280240

click στην πρόσκληση για μεγένθυνση

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη