Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας+trailer! (28/4)


Δείτε όλες τις πρεμιέρες της εβδομάδας,με την πλοκή της καθε ταινίας και τα trailer!!!






Winnie the Pooh
Διάρκεια: 62 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα Σχέδια
Περιγραφή: Ο Γουίνι ξυπνάει και για άλλη μια φορά θέλει να συλλέξει μέλι που θα γεμίσει την κοιλιά του. Μετά από ένα σύντομο ταξίδι φτάνει στο στάβλο του Γκαρή του χαριτωμένου γάιδαρου, ο οποίος και ανακαλύπτει ότι η ουρά του έχει εξαφανιστεί. Έτσι διοργανώνεται ένας διαγωνισμός για την εύρεσή της και τα ζώα του δάσους μπλέκουν σε μία νέα περιπέτεια φαντασίας.

Trailer



Hall Pass
Διάρκεια: 106 λεπτά
Κατηγορία: Κωμωδία
Περιγραφή: Οι Ρικ και Φρεντ είναι παντρεμένοι εδώ και χρόνια, ωστόσο όταν αρχίζουν να εμφανίζουν τάσεις… αταξίας, οι σύζυγοί τους αποφασίζουν να ζωντανέψουν τους γάμους τους και έτσι τους δίνουν μία εβδομάδα διορία να κάνουν ό,τι θέλουν.  Κάπου εκεί θα ανακαλύψουν πως έχουν αλλάξει πολλά από τότε που ήταν εργένηδες

Trailer:



Source Code
Διάρκεια: 93 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια φαντασίας
Περιγραφή: Ο Κόλτερ Στίβενς ξυπνάει μέσα σε ένα τρένο που οδηγεί στο Σικάγο, χωρίς να ξέρει γιατί και πως κατέληξε εκεί. Το μόνο που θυμάται είναι η πορεία του με ελικόπτερο σε μία περιοχή του Ιράκ. Έχοντας αντιληφθεί ότι ζει σε ένα ξένο σώμα θα μπει σε ένα τρομακτικό παιχνίδι που θα του βάλει σκοπό να σώσει αρκετούς συνανθρώπους του.

Trailer:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη