Α.Π.Θ.:Σχέδιο καθαριότητας


Ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την καθαριότητα των χώρων του κατήρτισε και θέτει σε εφαρμογή το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το οποίο προβλέπει...
ανακατανομή του υπάρχοντος προσωπικού και αναδιάταξη των καθηκόντων του σε 24ωρη βάση, νέες υπηρεσίες, αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, έλεγχο και αξιολόγηση των εργασιών κ.α..

Το γραφείο καθαριότητας, που συστάθηκε και θα λειτουργεί στο κτήριο Διοίκησης, θα επιβλέπει και θα συντονίζει την εφαρμογή του σχεδίου, ενώ από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά το γραφείο αυτό θα ενοποιηθεί με τα αντίστοιχα γραφεία φύλαξης και αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

«Πέρυσι προχωρήσαμε στη μείωση του κόστους εργολαβιών από την καθαριότητα κατά δύο εκατομμύρια ευρώ και φέτος σχεδιάσαμε την ανακατανομή προσωπικού και εργασιών, με στόχο να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες» δήλωσε ο αντιπρύτανης του Α.Π.Θ., Γιάννης Παντής.

Το σχέδιο προβλέπει εκ περιτροπής εργασία των 314 υπαλλήλων καθαριότητας, ώστε να υπάρχει πλέον απογευματινή και βραδινή βάρδια, ενώ δίνεται έμφαση στην καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων.
απο το zougla.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη