Ο ποδηλάτης του κόσμου στην Λευκάδα


Ο ποδηλάτης του Κόσμου τις ημέρες των Φώτων ήταν στην Λευκάδα με τους φίλους που οργάνωσαν στην τριήμερη ποδηλατική εκδρομή στο νησί . ....
Οι στιγμές που έζησε στο νησί του Ήλιου και του πρασίνου αγγίζουν το όνειρο. Λίγα λόγια για τα χρώματα, τα αρώματα, τις συναντήσεις στην όμορφη Λευκάδα από την πένα του δικού μας φίλου Παναγιώτη. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα, Γρηγόρης.

VIVA LA BICICLETTA
Στη Λευκάδα ήταν όλα πολύ όμορφα. Σε πείσμα των καναλιών που προέβλεπαν τρελές κακοκαιρίες και τρομοκράτησαν τον κόσμο, σε πείσμα της κρίσης που έχει πλήξει πολλούς που θά θελαν να είναι μαζί μας ,αλλά δεν μπόρεσαν, συγκεντρώθηκαν άτομα από πολλά μέρη της Ελλάδας και μαζί με τον Ποδηλάτη του κόσμου και πλέον αδερφό Γρηγόρη περάσαμε ένα όμορφο ποδηλατικό και όχι μόνο τριήμερο. Βραδινό 4ωρο πρόγραμμα στο web radio του Ποδηλάτη του κόσμου μαζί με παιδιά και συλλόγους από Βόνιτσα, Λευκάδα και Λάρισα, την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ που έμενε στο ξενοδοχείο και άπειρες τηλεφωνικές παρεμβάσεις από κόσμο από όλα τα μέρη της Ελλάδας.
 Την επόμενη μέρα ποδηλατική βόλτα στην ορεινή Λευκάδα και στην πόλη της Λευκάδας και ατελείωτες φωτογραφίες σε απίστευτα μέρη. Και την Κυριακή ο γύρος του κόλπου του Νυδρίου και συνέχεια πάλι με ορεινή Λευκάδα.

Απίστευτα μέρη, όμορφοι και ζεστοί άνθρωποι που μένουν χαραγμένη στη μνήμη. Μετά από κάθε βόλτα ξεκούραση και χαλάρωση στα υπερπολυτελή δωμάτια του ξενοδοχείου Ionian Blue,στο σπα και στη πισίνα του ξενοδοχείου. Ένα ξενοδοχείο φιλικό στους ποδηλάτες με υπηρεσίες για ποδηλάτες και μη και οργάνωση πραγματικά 5 αστέρων και με ανθρώπους που λύνουν το κάθε πρόβλημα άμεσα και με τους οποίους γίνεσαι φίλος αμέσως και αισθάνεσαι σαν στο σπίτι σου. Άπειρες κουβέντες και πολλά σχέδια για το μέλλον, για ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για ποδηλατικές και κοινωνικές πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις, για στήριξη και για συνεργασία με όλους όσους ασχολούνται με το ποδήλατο σε όλον τον κόσμο.

Τι να πρωτοθυμηθώ από το τριήμερο αυτό,είναι τόσα πολλά που δεν γράφονται. Ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες στο τριήμερο αυτό, στον αδερφό Γρηγόρη (Ποδηλάτη του Κόσμου) για όσα μάθαμε κοντά του αυτές τις μέρες, και βέβαια στον Αθλητικό Σύλλογο Φίλανδρο Λευκάδας, στους τοπικούς ποδηλάτες της Λευκάδας και σε όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου Ιοnian Blue για την άψογη οργάνωση του τριήμερου. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη