Πρακτικές συμβουλές για να μειώσετε τις θερμίδες που καταναλώνετε


Μυστικά αδυνατίσματος

Μυστικά αδυνατίσματος.....

Διαβάστε μερικές στρατηγικές για να μειώσετε τις θερμίδες που καταναλώνετε και για να κάψετε το περιττό λίπος. Αν έχετε ήδη ξεκινήσει κάποια δίαιτα, τα βήματα αυτά θα σας βοηθήσουν να έχετε γρηγορότερα αποτελέσματα.

Αναμείξτε τον χυμό σας με νερό: Μπορείτε να καταναλώνετε τον αγαπημένο σας φρέσκο χυμό (μισή ποσότητα από το συνηθισμένο), αναμειγνύοντας το με νερό ή με ανθρακούχο νερό. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να «κόβετε» μέχρι και 85 θερμίδες το ποτήρι.

Κάντε δουλειές στο σπίτι: Ακόμα κι αν γυρνάτε κουρασμένη από τη δουλειά, καλό θα ήταν κάνετε κανονικά τις δουλειές του σπιτιού σας. Θα καίτε θερμίδες χωρίς να το καταλαβαίνετε. Όταν μιλάτε στο τηλέφωνο μην κάθεστε στον καναπέ, αλλά περπατήστε μέσα στο σπίτι σας.

Μασάτε τσίχλα: Έρευνες έχουν δείξει, πως άμα μασάτε καθημερινά τσίχλα χωρίς ζάχαρη μπορείτε να αυξήσετε το ρυθμό του μεταβολισμού σας μέχρι και 20%.

Πίνετε πράσινο τσάι: Το πράσινο τσάι είναι ευεργετικό για την υγεία σας αλλά και για τη σιλουέτα σας. Η καφεΐνη και οι αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχει το πράσινο τσάι, βοηθούν στο κάψιμο των θερμίδων.

Μπορείτε να πίνετε πράσινο τσάι πριν τη γυμναστική ή τον περίπατό σας, έτσι τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα καλύτερα.

Αντικαταστήστε το βούτυρο με ελαιόλαδο: Ακόμα κι αν σας αρέσει πολύ να αλείφετε το ψωμί σας με βούτυρο καλό θα είναι να το αντικαταστήσετε με ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο είναι ιδιαίτερα θρεπτικό και εξίσου γευστικό.
Πηγή: myworld.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη