Μπρίτανι Μέρφι: 4 χρόνια μετά το θάνατο της! Δηλητηριάστηκε με..



Την διάσημη και γλυκιά ηθοποιό βρήκε ξαφνικά νεκρή στο σπίτι της η μητέρα της ..
στις 20 Δεκεμβρίου του 2009. Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά τον ξαφνικό θάνατο της Μπρίτανι Μέρφι σε ηλικία 32 ετών, νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μετά από έρευνα την οποία εξακολουθεί να κάνει ο πατέρας της ηθοποιού, Άντζελο Μπερτολότι.

Σύμφωνα με την τελική έκθεση του ιατροδικαστή λίγους μήνες μετά τον χαμό της, η 32χρονη τότε Μέρφι πέθανε από συνδυασμό πνευμονίας, αναιμίας και δηλητηρίασης από κοκτέιλ φαρμάκων. Ωστόσο, ο πατέρας της δεν πείστηκε από αυτά τα αποτέλεσματα βάζοντας δικούς του τοξικολόγους να αναλύσουν το DNA από τα μαλλιά της Μέρφι και να βρουν τα πραγματικά αίτια.

Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, ο ίδιος, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι στο αίμα της Μέρφι υπήρχαν υψηλά ποσοστά βαρέων μετάλλων: «Έχοντας τεστάρει το δείγμα από τα μαλλιά, βρήκαμε 10 βαρέα μέταλλα, αριθμός πολύ μεγαλύτερος από τα συνιστώμενα ποσοστά του Οργανισμού Υγείας» ανέφεραν οι εκθέσεις των εργαστηρίων. Βέβαια, τέτοιου είδους στοιχεία εμπεριέχονται στο ποντικοφάρμακο και στα εντομοκτόνα, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η Μέρφι δηλητηριάστηκε. «Έχω την αίσθηση ότι εδώ υπάρχει μια πασιφανέστατη δολοφονία» δήλωσε ο πατέρας της ηθοποιού στην εκπομπή «Good Morning America» την Τρίτη.

Ο εκπρόσωπος του ιατροδικαστή που εξέδωσε το πόρισμα του θανάτου το 2010 μίλησε στο Us Weekly αναφέροντας: «Δεν έχουμε δει τα αποτελέσματα του εργαστηρίου, ούτε έχουμε επικοινωνήσει με τον πατέρα. Η δική μας αυτοψία μένει ως έχει».
Νεότερη Παλαιότερη