Έρχεται κακοκαιρία από το απόγευμα- Σε ποιες περιοχές θα βρέξει



Για την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015, προβλέπονται, στο Ιόνιο και την ηπειρωτική Ελλάδα αυξημένες νεφώσεις και στην ανατολική νησιωτική χώρα αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν. Βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, στο Ιόνιο μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Αιγαίο ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα ανεβεί λίγο ακόμη και το μεσημέρι θα φτάσει, στα βόρεια στους 12 με 14 βαθμούς και στα νότια στους 15 με 17 βαθμούς.

Πιο αναλυτικά: 
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται, αυξημένες νεφώσεις, πρωινές ομίχλες και ασθενείς νοτιάδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θράκη και στη Μακεδονία προβλέπονται νεφώσεις, μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας και στη δυτική Μακεδονία το απόγευμα βροχές. Νωρίς το πρωί θα σημειωθούν κατά τόπους ομίχλες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 14 βαθμούς. 

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά αναμένονται, αυξημένη υγρασία, συννεφιά και σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν νότιοι 5 με 6 μποφόρ. 

Στην Πελοπόννησο θα έχουμε αραιή συννεφιά που το απόγευμα θα πυκνώσει και θα ξεκινήσουν βροχές. Τα θερμόμετρα πάντως, λόγω των νοτιάδων, θα δείξουν έως και 17 βαθμούς. 
Στα Κύθηρα θα πνέουν νοτιοανατολικοί άνεμοι 5 μποφόρ. 

Στην Κρήτη, αναμένονται νεφώσεις και ασθενείς νοτιάδες . Η θερμοκρασία στα πεδινά θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς. 
Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα έχουμε, το πρωί ηλιοφάνεια και από το μεσημέρι αραιή συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 με 17 βαθμούς. 
Στις Σποράδες, στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις και λίγες ασθενείς βροχές. Τα θερμόμετρα θα δείξουν μέχρι τους 15 με 17 βαθμούς. 
Στην Αττική περιμένουμε, αρχικά αραιές νεφώσεις και, από το μεσημέρι συννεφιά. Το βράδυ είναι πολύ πιθανό να βρέξει. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς. 


Νεότερη Παλαιότερη