Τι μας ετοιμάζει για αύριο ο καιρόςΠρόγνωση καιρού για Τετάρτη 18-3-2015

Νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με ασθενείς τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε περιοχές της Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο, περιμένουμε την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015. Νωρίς το πρωί στα βόρεια θα εκδηλωθεί παγετός, ενώ τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 15 στην Ήπειρο, από 0 έως 10 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 14 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 5 έως 12 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 2 έως 10 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 7 έως 12 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και σο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 2 με 4 μποφόρ.

Νεφώσεις με παροδικές ασθενείς βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Νεφώσεις με πιθανότητα ασθενούς βροχής κυρίως στα βόρεια και ανατολικά και λίγα χιόνια στην Πάρνηθα, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 11 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά δε θα ξεπεράσει τους 8. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί , στο Σαρωνικό μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, και στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ, με σταδιακή μικρή εξασθένηση.


Νεότερη Παλαιότερη