Η Ryanair γιορτάζει και προσφέρει νέες χαμηλές τιμές για τον Ιούνιο !!!



Η Ryanair γιόρτασε σήμερα τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της στην Αθήνα, ανακοινώνοντας
προσφορά χαμηλών ναύλων.

Οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι της Ryanair, ξεκινούν από 19.99€ και αφορούν δρομολόγια από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ρόδο και Πάφο και είναι διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι την Δευτέρα, 1η Ιουνίου, για ταξίδια τον Ιούνιο.

Οι πελάτες της Ryanair μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 13 δρομολόγια από την Αθήνα αυτόν τον χειμώνα, προς: Βαρσοβία Μοντλίν, Βερολίνο Schönefeld, Βουδαπέστη, Βρυξέλλες Σαρλερουά , Θεσσαλονίκη, Λονδίνο Στάνστεντ, Μιλάνο Μπέργκαμο, Μπρατισλάβα, Πάφο, Ρόδο, Ρώμη Τσιαμπίνο, Σαντορίνη και Χανιά.

Παράλληλα, μπορούνε να επωφεληθούν από αριθμημένες θέσεις, δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή, μειωμένες χρεώσεις, νέα ιστοσελίδα και ολοκαίνουργια εφαρμογή με mobile κάρτες επιβίβασης καθώς και από τις νέες υπηρεσίες Family Extra και Business Plus.

Στο μεταξύ η Ryanair, ανακοίνωσε άλμα 66% στα ετήσια κέρδη της, ενώ προβλέπεται περαιτέρω αύξηση της κερδοφορίας φέτος, καθώς εκτιμάται ότι θα μεταφέρει για πρώτη φορά πάνω από 100 εκατ. επιβάτες.

Ειδικότερα, τα καθαρά κέρδη της εταιρείας αναρριχήθηκαν στα 867 εκατ. ευρώ την χρήση που έληξε στα τέλη Μαρτίου από 523 εκατ. ευρώ που ήταν την προηγούμενη χρήση, ενώ οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 12% στα 5,7 δις. ευρώ.
Νεότερη Παλαιότερη