Με 15.000 ευρώ τη βραδιά, μένεις εδώ !!!




Η ρετιρέ-σουίτα στο διάσημο ξενοδοχείο
Corinthia στο Λονδίνο, η οποία έχει φιλοξενήσει μερικά από τα καλύτερα πάρτι των pop stars, μπορεί να γίνει δική σας έναντι 10.000 λιρών τη βραδιά!

Εάν, όσον αφορά στη φιλοξενία, η διαμονή στην ρετιρέ-σουίτα ενός ξενοδοχείου είναι το απόλυτο σημάδι ότι τα έχετε καταφέρει, τότε δεν υπάρχει άλλο ξενοδοχείο στην πόλη του Λονδίνου που να σας προσφέρει τόσες ανέσεις όσο το Corinthia.

Έχει συνολικά επτά ρετιρέ-σουίτες, κάθε μια εκ των οποίων είναι εμπνευσμένη από διαφορετικές προσωπικότητες που θα περιμένατε να βρείτε στην πρωτεύουσα και όλες είναι γεμάτες με εκπληκτικά χαρακτηριστικά.

Το 230 τ.μ μέτρα «ρετιρέ μουσικής» αποτίει φόρο τιμής στην μουσική κληρονομιά του ακινήτου.



Το κτίριο που το 1800 στέγαζε το ξενοδοχείο Metropole και τις αίθουσες χορού, θα φιλοξενήσει ορχηστρικές παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν από τον σπουδαίο μαέστρο και συνθέτη Mantovani.

Σήμερα αυτή η διώροφη σουίτα διαθέτει ένα πικάπ, ένα πιάνο Steinway και επιπλέον μουσικό εξοπλισμό και είναι πολύ δημοφιλής στους αστέρες της ποπ, σε διασημότητες και σε μέλη της βασιλικής οικογένειας.
http://www.corinthia.com/globalassets/london/room-images/penthouses/chl-musicians-penthouse-bathroom-cmyk-mr.png?id=17562


Διαθέτει και άλλα εντυπωσιακά όπως το ότι η κύρια τηλεόραση βρίσκεται πίσω από έναν καθρέφτη, το κρεβάτι είναι από την πανάκριβη βρετανική μάρκα Hypnos και στο σπα του ξενοδοχείου, τα προϊόντα περιποίησης είναι από την Espa. Το καλύτερο στοιχείο όλων, όμως, είναι η βεράντα του τελευταίου ορόφου, με θέα τον Τάμεση, τα κτίρια του Κοινοβουλίου και το London Eye.
Αν θελήσετε λοιπόν να ζήσετε αυτή την εμπειρία, μπορείτε να κάνετε κράτηση για 10.000 λίρες ανά διανυκτέρευση.
Νεότερη Παλαιότερη