Οι πιο "χλιδάτες" παραλίες της Χαλκιδικής...!!!



Danai Beach Resort & Villas, παραλία Νικήτη, Χαλκιδική


Τα χρώματα του Αιγαίου κυριαρχούν μπροστά στην παραλία του Danai Beach Resort, στη Χαλκιδική.

Η ιδιωτική παραλία φιλοξενεί τρία εστιατόρια για υψηλές γαστρονομικές απολαύσεις καθώς και υπηρεσία ολιστικού σπα.

Το δείπνο στο βραβευμένο γαλλικό εστιατόριο Squirrel, προσφέρει απρόσμενους συνδυασμούς γεύσεων δίπλα στη θάλασσα, ενώ το παραλιακό Seahorse Grill σερβίρει φέσκο ψάρι και ελληνικές σπεσιαλιτέ. Στην παραλία, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στους καναπέδες του Seaside Bar, κρατώντας στο χέρι το κοκτέιλ της αρεσκείας τους. Δεν θα μπορούσε να λείπει το κέντρο ευεξίας, για χαλαρωτικό μασάζ δίπλα στην πισίνα.

Θα το συναντήσετε στην παραλία Νικήτη, μόλις 30 λεπτά από τον αρχαιολογικό χώρο της Τορώνης.

Η παραλία που εντάσσεται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου απευθύνεται μόνο στους ενοίκους του ξενοδοχείου.
Δείτε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Porto Karras Grand Resort


Το συγκρότημα βρίσκεται στη δυτική ακτή της Σιθωνίας, στην κεντρική Χερσόνησο της Χαλκιδικής σε μία κατάφυτη έκταση 17.000 στρεμμάτων πάνω σε μία παραλία 9 χιλιομέτρων που φιλοξενεί 25 αμμώδη λιμανάκια.

Οι παραλίες του Porto Karras Grand Resort είναι από τις πιο φημισμένες της Χαλκιδικής. Μπορείτε να κάνετε κράτηση στη δική σας παραλία, σε ένα από τα 25 λιμανάκια του Porto Carras Grand Resort με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, οι οποίες απευθύνονται μόνο σε όσους διαμένουν στο ξενοδοχείο.

Στις εγκαταστάσεις του Porto Carras έχετε τη δυνατότητα να… ξανανιώσετε με τις ειδικές θεραπείες ευεξίας και μασάζ, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείτε από την ξαπλώστρα σας. Εξωτικά κοκτέιλ, σνακ και wet bars, ολοκληρώνουν τη συνταγή της πολυτέλειας.

Καταδύσεις, θαλάσσιο σκι, σέρφινγκ, κανό, ιστιοπλοΐα, είναι μερικές ακόμα από τις δραστηριότητες.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στο σημείο που βρίσκεται η πλαζ πληρώνοντας είσοδο 3 ευρώ κατά την είσοδο και να απολαύσετε το ποτό ή τον καφέ σας στο Kohi Beach Bar και απευθύνεται στο ευρύ κοινό.
Δείτε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

από το newsbeast.gr
Νεότερη Παλαιότερη