Εικόνες "Αποκάλυψης" στη Χαλκιδική, από τη σφοδρή νεροποντή



Άνοιξε ο δρόμος για Κασσάνδρα - Ζημιές σε υποδομές
Στην κυκλοφορία δόθηκε και πάλι ο δρόμος Ν.Φώκαιας – Αθύτου καθώς κόπασε η νεροποντή και έπεσε η στάθμη του ρέματος που περνούσε πάνω από το οδόστρωμα.



Στο μεταξύ, πολλές ζημιές έχουν προκληθεί στην παραλία της Ν.Φώκαιας, σε δρόμους και σε υποδομές. Κάτοικοι και φορείς της Ν.Φώκαιας μιλώντας στο halkidikinews.gr ζήτησαν να γίνουν άμεσα αντιπλημμυρικά έργα προστασίας της παραλιακής ζώνης και να βρεθεί λύση στο πρόβλημα του δρόμου προς Άθυτο, ο οποίος κάθε φορά που βρέχει κόβεται σε δύο.
Ο δρόμος Κασσανδρείας - Σάνη παραμένει κλειστός.





Κάθε φορά που βρέχει η κατάσταση γίνεται έκρυθμη και μάλιστα στη νεροποντή του Σεπτεμβρίου έμεινε η Κασσάνδρα αποκλεισμένη για τουλάχιστον 3 ώρες. Παρά ταύτα και παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις των κατοίκων δεν έχει λυθεί το πρόβλημα στη Ν.Φώκαια.

"Πρόκειται για ένα πρόβλημα από την εποχή που η Νομαρχία Χαλκιδικής είχε κατασκευάσει το δρόμο, όπου τοποθετήθηκαν μικρές σωλήνες και δεν μπορεί να περάσει κάτω από το δρόμο όλος ο όγκος του νερού" εξήγησε στο halkidikinews.gr ο αντιδήμαρχος Κασσάνδρας, Αντώνης Μιχαλάκης.


Η σφοδρή κακοκαιρία έχει πλήξει τα κεντρικά και νότια του νομού Χαλκιδικής και έχουν σημειωθεί προβλήματα από την Κασσάνδρα και τη Σιθωνλία μέχρι τα Μουδανιά και τον Πολύγυρο.



 από το halkidikinews.gr


Νεότερη Παλαιότερη