Ο Γιώργης Χριστοδούλου και η «Καντάδα» του επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη


Ο Γιώργης Χριστοδούλου και η «Καντάδα» του επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη

Στο French Keys, στις 6 Ιανουαρίου ..




Η μεγάλη επιτυχία του μουσικού πρότζεκτ «Καντάδα» του Γιώργη Χριστοδούλου, ξαναφέρνει για τρίτη φορά μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τον τραγουδοποιό στη συμπρωτεύουσα για να παρουσιάσει για άλλη μια φορά τη μουσική παράσταση που ταξίδεψε σ' όλη την Ελλάδα, έφτασε ως το Λονδίνο και τη Βαρκελώνη και έγινε άλμπουμ.

Βασισμένη σε τραγούδια και ιστορίες με σπουδαίες μελωδίες που δεν πλήγωσε ο χρόνος, με μουσική των Αττίκ, Ραπίτη, Γιαννίδη και άλλων, ο Γιώργης Χριστοδούλου με τη συνοδεία του ταλαντούχου Χάρη Σταυρακάκη στο πιάνο και το ακορντεόν, αφηγείται, ερμηνεύει και μας μεταφέρει με τη ζεστή φωνή του σε μια εποχή όπου τα αγόρια ακόμα τραγουδούσαν κάτω από τα μπαλκόνια, κάνοντας... καντάδα.

Το μουσικό πρότζεκτ έχει ήδη ταξιδέψει σε πάνω από είκοσι πόλεις σ' όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στη Θεσσαλονίκη επιστρέφει –έπειτα από δύο πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις στον κήπο του Λαογραφικού & Εθνολογικού Μουσείου Μακεδονίας – Θράκης και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης– στο French keys (Θεμιστοκλή Σοφούλη 48) την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016.

Πριν τη Θεσσαλονίκη –και συγκεκριμένα την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016– η «Καντάδα» θα ταξιδέψει στη Νάουσα και στο μουσικό καφενείο «Σείριος» (Μεγάλου Αλεξάνδρου 6). Την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016 ο Γιώργης και ο Χάρης θα βρίσκονται στην Κατερίνη και στην Αίθουσα «Μιχάλης Παπαργυρίου» της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης (πλατεία Πολιτισμού 1).


French Keys
Σοφούλη 48 , 55131
Θεσσαλονίκη
K: 6979 247133
T: 2310 402048
Νεότερη Παλαιότερη