Πάνος Ζώης & Γιώργος Φωκάς, "Σtο Miξeρ" !!!



Όταν το κλασικό συναντάει το rock, όταν το vintage παντρεύεται το μοντέρνο, όταν το έντεχνο
jazzεύει και γίνεται groovy, αυτό δε μπορεί να σημαίνει τίποτε άλλο, παρά δύο ονόματα σε ένα show.
Πάνος Ζώης & Γιώργος Φωκάς : "Σtο Miξeρ".
Ένα live γεμάτο ηχοχρώματα από διάφορα είδη μουσικής, δεμένα μεταξύ τους με μοναδικό τρόπο, έρχεται να γεμίσει τα βράδια της Παρασκευής και του Φλεβάρη, μετά την μεγάλη επιτυχία, σε έναν εξαιρετικά προσεγμένο και όμορφο χώρο. Πρωτότυπα mash ups και medleys, καθώς και αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου, παρουσιασμένα με μια σύχγρονη αισθητική, σε ένα show για απαιτητικά αυτιά.
Ο Πάνος Ζώης, με σπουδές στο κλασικό τραγούδι και πολυάριθμες συμμετοχές σε παραγωγές του Μεγάρου Θεσσαλονίκης, musical, με σημαντικές συνεργασίες όπως η Ελευθερία Αρβανιτάκη και πολυάριθμες συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ο Γιώργος Φωκάς με ροκ καταβολές, έχοντας παίξει στα μεγαλύτερα Φεστιβάλ της Ελλάδος με σημαντικές διακρίσεις και λίγο πριν κυκλοφορήσει τον πρώτο προσωπικό του δίσκο, έρχονται για να σας φτιάξουν την διάθεση με μοναδική συνταγή την καλή μουσική και το πιο αυθεντικό χαμόγελό τους.
Όταν ο Σταμάτης Κραουνάκης συναντά τον Michael Jackson, η Νατάσσα Μποφίλιου τον Μανώλη Χιώτη και ο Φοίβος Δεληβοριάς την Βασίλη Τσιτσάνη, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι τίποτα αλλό παρά ιδιαίτερο και μαγευτικό.
 

Σύνθεση Σχήματος :
Πάνος Ζώης :                                   Φωνή
Γιώργος Φωκάς :                             Κιθάρα, φωνή
Αναστάσης Βουκυκλάρακης:    Τύμπανα , κρουστά
Γιώργος Σμυρνής :                         Μπάσο
Άλκης Καριζόνης :                          Σαξόφωνο
Nίκος Βαφείδης :                                  Kρουστά
Τηλεφωνο κρατήσεων 2310 897444
Καθε παραςκευη μας βάζουν στο μίξερ. Το αποτέλεσμα ; Εκρηκτικό!!!

Νεότερη Παλαιότερη