Τουριστική επένδυση 15 εκατ. ευρώ, σε πόλη της Μακεδονίας


Ξεπέρασε τα 15 εκατ. ευρώ η επένδυση του Μανώλη Λεδάκη, για τη δημιουργία 5αστερου ξενοδοχείου στη διατηρητέα καπναποθήκη Σπήρερ, στη Δράμα.
Ο κος Λεδάκης από την Κρήτη, είναι ο άνθρωπος που, από το 2004, ξεκίνησε αυτό το τόσο ιδιαίτερο εγχείρημα, τη μετατροπή της ιστορικής καπναποθήκης Σπήρερ, στο κέντρο της Δράμας, στις πηγές της Αγίας Βαρβάρας, σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Πρόκειται για ένα διατηρητέο κτίριο του 1924, αρχιτεκτονικό 4όροφο δημιούργημα του αυστριακού αρχιτέκτονα Konrad von Vilas, εμβαδού περίπου 7.000 τ.μ.. Το Hydrama Grand Hotel αποτελείται από 73 πολυτελή δωμάτια και σουίτες. Ειδικότερα, θα διαθέτει 9 σουίτες με την προεδρική να φτάνει τα 105 τ.μ. καθώς και 64 δωμάτια από 26 έως 33 τ.μ. Συνολικά θα αποτελείται από 130 κλίνες.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει δύο εστιατόρια, ένα a la carte με μοντέρνα ελληνική κουζίνα το οποίο θα λειτουργήσει στο παράπλευρο διώροφο κτίριο που λειτουργούσε ως γραφείο της καπναποθήκης, και ένα all day café restaurant, στο κεντρικό κτίριο.

Διαβάστε την ανάρτηση του κου Λεδάκη:
"Το HYDRAMA GRAND HOTEL ανοίγει τις πύλες του!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως στις 10 Απριλίου, σας περιμένουμε για να σας ξεναγήσουμε σε ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία της Ευρώπης. Σε ένα χώρο που κυριαρχεί η ανθρώπινη ιστορία, η ανθρώπινη φιλοξενία αλλά και μοναδικές παροχές πέντε αστέρων!
Το HYDRAMA GRAND HOTEL είναι το ξενοδοχείο για κάθε ανθρώπινη στιγμή, για κάθε εποχή του χρόνου. Ζήστε τη μεγάλη εμπειρία!!!"




Νεότερη Παλαιότερη