Το υπερπολυτελές... ανάκτορο των 120 εκατομμυρίων, στη Χαλκιδική !!!!


To όνομά του Miraggio, που στα ιταλικά σημαίνει οφθαλμαπάτη.
 Και όχι άδικα, αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι το μεγαλύτερο και το πρώτο εξ ολοκλήρου πράσινο ξενοδοχείο στην Ελλάδα και βρίσκεται στη Χαλκιδική.

Το Miraggio Thermal Spa Resort αναπτύσσεται αμφιθεατρικά μπροστά σε μια ακτή μήκους 500 μέτρων, με θέα τον Τορωναίο Κόλπο και τη Χερσόνησο της Σιθωνίας.

Ο Ελληνορώσος Ανδρέας Ραγότης άνοιξε ένα από τα μεγαλύτερα θέρετερα των Βαλκανίων με στόχο το υπερπολυτελές παραθεριστικό συγκρότημα να αποτελέσει πόλο έλξης των rich and famous της Ρωσίας και όχι μόνο. Τα 250 από τα 300 δωμάτιά του είναι σουίτες υψηλών απαιτήσεων, οι 48 από τις οποίες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα.











Οι τιμές ξεκινούν από τα 168 ευρώ τη βραδιά για τα πιο οικονομικά δωμάτια σε low season, ενώ φτάνουν ως και τα 1.620 ευρώ για τις πολυτελείς σουίτες στα μέσα του καλοκαιριού.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημά του είναι υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας 3000 τμ, που αξιοποιεί τα φυσικά ιαματικά νερά της περιοχής.

Ο ομογενής από την Αγία Πετρούπολη έχει ήδη επενδύσει 120 εκατομμύρια ευρώ ενώ έχει έτοιμο και νέο business plan που θα υλοποιηθεί μέχρι το 2020.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη