Το νέο παλάτι της Χαλκιδικής...αποκαλύπτεται !!!!

To νέο υπερπολυτελές παραθεριστικό θέρετρο στη Χαλκιδική
Μεγάλη επένδυση από την επιχειρηματική οικογένεια Ραγότη, η οποία άνοιξε 350 μόνιμες θέσεις εργασίες, ενώ 1.000 άτομα ενεργοποιήθηκαν για την κατασκευή του συγκροτήματος.
Ένα νέο υπεροπολυτελές παραθεριστικό συγκρότημα δημιουργήθηκε στην περιοχή της Χαλκιδικής από τον Ελληνορώσο επιχειρηματία Ανδρέα Ραγότη, ο οποίος επένδυσε σε ένα από τα μεγαλύτερα resort στα Βαλκάνια, φιλοδοξώντας να γίνει πόλος έλξης ισχυρών και πλούσιων πελατών από τη ρωσική αγορά και όχι μόνο. Η επένδυση ανέρχεται στα 120 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπάρχει έτοιμο και νέο business plan που θα υλοποιηθεί μέχρι το 2020.

Το νέο στολίδι της Χαλκιδικής, το Miraggio Thermal Spa Resort λίγα χιλιόμετρα από το Παλιούρι αποτελεί το πρώτο μέρος μιας μεγάλης επένδυσης που υλοποιείται τα 10 τελευταία χρόνια με κεφάλαια του Ελληνορώσου επιχειρηματία από την Αγία Πετρούπολη, Ανδρέα Ραγότη. 


Η επιχειρηματική οικογένεια διατηρεί επί χρόνια κατασκευαστική εταιρεία στην Αγία Πετρούπολη. Αναλαμβάνει μεγάλα έργα, ιδιωτικά και δημόσια ενώ στις αρμοδιότητές της συμπεριλαμβάνεται και το real estate, η πώληση κι εκμίσθωση ακινήτων και γης. Ο πατέρας του κ. Ανδρέα Ραγότη, Βαλέριος, κύριος μέτοχος της εταιρείας, αναζητώντας το σωστό μέρος για μια τουριστική επένδυση που ήθελε να κάνει κατέληξε στην Χαλκιδική την οποία επισκεπτόταν συχνά τα καλοκαίρια και τον συνέδεαν ισχυροί οικογενειακοί δεσμοί.


Παρά τη δεινή οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, επέλεξε συνειδητά να επενδύσει τα χρήματά του εκεί επιδιώκοντας τόσο στο να αναδείξει τη χώρα και τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα στο εξωτερικό όσο και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τους υπόλοιπους Ρώσους υποψήφιους επενδυτές. H απόφαση ελήφθη το 2006 και ο 21 ετών τότε γιος του τον ακολούθησε δίχως δεύτερη σκέψη. Μαζί έψαξαν και βρήκαν 70 διαφορετικούς ιδιοκτήτες οικοπέδων για να αγοράσουν γη 120 στρεμμάτων συνολικής αξίας 15 εκατομμυρίων ευρώ.

 Στη συνέχεια ίδρυσαν την εταιρεία Med Sea Health A.E. με επικεφαλής τον νυν πρόεδρο του TAIΠEΔ Στέργιο Πιτσιόρλα, ο οποίος «έτρεξε» το έργο από την αρχή μέχρι πέρυσι το Mάρτιο, στο μακρύ «διάλειμμα» μέχρι να επανέλθει στην πολιτική σκηνή. Κάπου εκεί όμως ξεκίνησε και η «αναμέτρηση» με τα προβλήματα. Για μια γνωμοδότηση που χρειαζόταν, σύμφωνα με τη νομοθεσία 45 μέρες, τελικά περνούσαν τρεις μήνες, με ενδεικτική την περίπτωση της μαρίνας.


Για τη δημιουργία του Miraggio Thermal Spa Resort χρειάστηκε τελικά να περάσουν αρκετά χρόνια καθώς υπήρξαν διάφορα γραφειοκρατικά προβλήματα. Η κατασκευή του ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2014 και ολοκληρώθηκε τον περασμένο Μάιο, ανοίγοντας κι επίσημα για το κοινό. 

Κατά τη διάρκεια της κατασκευής του πολυτελούς resort, η οικογένεια Ραγότη, ο πατέρας Βαλέριος, η μητέρα Ειρήνη και ο γιος Ανδρέας αποφάσισαν να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο δεύτερος γιος Διονύσης έμεινε πίσω στην Αγία Πετρούπολη και ανέλαβε τις επιχειρήσεις. Ο 30χρονος σήμερα Ανδρέας Ραγότης, σπούδασε, εργάστηκε στην Ελλάδα και ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος του «Miraggio Thermal Spa Resort», έχοντας αποκτήσει σε νεαρή ηλικία επαγγελματική εμπειρία και δεξιότητες στον τουριστικό κλάδο. Οι κάτοικοι στο Παλιούρι μιλούν για ένα νέο που αποφεύγει την δημοσιότητα και τα κοσμικά events, χαμηλών τόνων επαγγελματία ο οποίος διατηρεί άψογες σχέσεις με τους ντόπιους.Πάνω από 1000 θέσεις εργασίας
Για την κατασκευή του υπερπολυτελούς θέρετρου στο κόλπο Κάνιστρο στο Παλιούρι απασχολήθηκαν 1000 άτομα ενώ αυτή τη στιγμή στο ξενοδοχείο, στο σπα και στη μαρίνα εργάζονται 350 άτομα. Η «Οφθαλμαπάτη» (Miraggio στα Ιταλικά) αναπτύσσεται αμφιθεατρικά μπροστά σε μια ακτή μήκους 500 μέτρων, με θέα τον Τορωναίο Κόλπο και τη Χερσόνησο της Σιθωνίας ενώ είναι το πρώτο εξ ολοκλήρου «πράσινο» ξενοδοχείο στην Eλλάδα, καθώς η ενέργεια που θα καταναλώνει θα προέρχεται αποκλειστικά από AΠE. Τα 250 από τα 300 δωμάτιά του είναι σουίτες υψηλών απαιτήσεων, οι 48 από τις οποίες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα. 

Οι τιμές ξεκινούν από τα 168 ευρώ τη βραδιά για τα πιο οικονομικά δωμάτια σε low season, ενώ φτάνουν ως και τα 1.620 ευρώ για τις πολυτελείς σουίτες στο μέσο του καλοκαιριού. «Ποδαρικό» έκαναν τον Μάιο οι πρώτοι πελάτες, οι οποίοι νοίκιασαν τα πρώτα 40 δωμάτια και άνοιξαν τη σεζόν, που φέτος θα διαρκέσει ως τις 31 Οκτωβρίου και από τα επόμενα χρόνια θα επιχειρηθεί η επιμήκυνσή της σε 7μηνης ως και 10μηνης διάρκειας.


Όπως αναφέρει στο «protothema.gr» η κυρία Βιβή Βράγκου, διευθύντρια πωλήσεων και μάρκετινγκ του resort, «Αυτή τη στιγμή έχουμε 85% πληρότητα που για πρώτο χρόνο είναι ικανοποιητική στην δύσκολη τουριστική εποχή που διανύουμε. Γενικά ο Μάιος και ο Ιούνιος δεν ήταν οι καλύτεροι για τους ξενοδόχους σύμφωνα με τα στοιχεία από την Ένωση ξενοδόχων Χαλκιδικής. Η πρώτη μας αγορά μέχρι στιγμής είναι οι Άγγλοι, ακολουθούν οι Γερμανοί, οι Ρώσοι και οι Έλληνες. Έχουμε πολλούς Έλληνες».


Πλεονέκτημα του τουριστικού συγκροτήματος αποτελεί το υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας 3000τμ, που αξιοποιεί τα φυσικά ιαματικά νερά της περιοχής. «Κατά την κατασκευή του ξενοδοχείου η γεώτρηση αποκάλυψε ότι τα νερά του υπεδάφους είναι ιαματικά ενώ μετά από έρευνα ειδικών επιστημόνων αποδείχτηκε ότι τα νερά προέρχονται από τον Όλυμπο και όχι από την Αγία Παρασκευή», επισημαίνει η κυρία Βράγκου. 

Πόλος έλξης είναι και η εντυπωσιακή μαρίνα, με δυνατότητα ελλιμενισμού 88 σκαφών, μήκους ως και 40 μέτρων, που διαθέτει προβλήτα μήκους 110 μέτρων.

Στα επόμενα πλάνα του κ. Ραγότη είναι ένα τουριστικό χωριό ακριβώς δίπλα από το ξενοδοχείο με 120 κατοικίες προς πώληση ενώ ένα άλλο προτζεκτ είναι η κατασκευή 32 σουιτών 400 τμ μόνο για ενηλίκους με ιδιωτικές πισίνες. Για αυτά τα business plan υπάρχει ένας ορίζοντας υλοποίησης μέχρι το 2020.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 2019

Όνομα

Αθλητικα Αστεία Αυτοκινητο Γυναικα Διατροφή Διεθνή Έγκλημα Εκλογές 2019 Ελλαδα Εξοδος Επιχειρησεις Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Καιρός Κινηματογράφος κοινωνια Κόσμος μαγειρική Μακεδονία Μουσική Οικονομία όλα Θεσσαλονίκη Περιβάλλον Περιεργα πολιτική Σχεσεις Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τουρισμος Υγεία Φύση Φωτογραφια Χαλκιδικη Χρηστικα Aστυνομικα νεα Internet jewels Lifestyle Media Quiz slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Το νέο παλάτι της Χαλκιδικής...αποκαλύπτεται !!!!
Το νέο παλάτι της Χαλκιδικής...αποκαλύπτεται !!!!
https://4.bp.blogspot.com/-nlGE5pCRoPg/V6pPFHsCYCI/AAAAAAAAjJQ/SbvawqC5pZsTyLaIvIeWoiXWLZm57KrOwCLcB/s640/ok%252Cpok%252Cpko%252Ckpo%252C.jpeg
https://4.bp.blogspot.com/-nlGE5pCRoPg/V6pPFHsCYCI/AAAAAAAAjJQ/SbvawqC5pZsTyLaIvIeWoiXWLZm57KrOwCLcB/s72-c/ok%252Cpok%252Cpko%252Ckpo%252C.jpeg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2016/08/blog-post_54.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2016/08/blog-post_54.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy