Ο Πάνος Ψάλτης στη Χαλκιδική, αύριο βράδυ !!!

Ο Πάνος Ψάλτης είναι ένας μουσικοσυνθέτης και ερμηνευτής ο οποίος έγινε γνωστός το 2006 από την μεγάλη επιτυχία που είχε το τραγούδι του “Άγγελε μου” στα μουσικά δρώμενα της Ελληνικής δισκογραφίας.
Γεννημένος στο Τορόντο του Καναδά και από μικρή ηλικία μένει μόνιμα στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης μέχρι και σήμερα. Η ενασχόληση του με την μουσική ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του 90 όπου μαζί με φίλους του δημιούργησαν ένα συγκρότημα ροκ μουσικής στο οποίο τραγουδουσαν ξένες και ελληνικές διασκευές της τότε εποχής σε clubs και μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα.

Η λαϊκή του φωνή δεν άργησε να του φέρει προτάσεις για τις πιο μεγάλες πίστες και μετά από την συμμετοχή του στο Fame Story 3 για μικρό χρονικό διάστημα και την πολύ μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία που σημείωσε το πρώτο του τραγούδι “Άγγελε μου” να γίνει γνωστός σε όλη την Ελλάδα. Κορυφαία συνεργασία του καλλιτέχνη το 2008 όπου τραγούδησε στο πλευρό του Τολη Βοσκόπουλου με μεγάλη επιτυχία σε πίστα της Θεσσαλονίκης.

Το ροκ ύφος του σε συνδυασμό με την λαϊκή φωνή του τον βοηθούν να έχει μια μεγάλη γκάμα ρεπερτοριου που τον καθιστά ιδιαίτερο σε στυλ και μετά το τραγούδι “Αντε γεια και στη μαμα σου” που την περσινή χρονιά έπαιξε στα club όλης της Ελλάδος έρχεται η καινούρια του ολοκληρωμένη δουλειά με τίτλο “Ένας άγγελος αγγέλους δεν προσέχει” από την ELSA Music – Factory – Entertainment, τη νέα ανερχόμενη δύναμη στη δισκογραφία, με την οποία θα κάνει δυναμική επιστροφή στα μουσικά δρώμενα.

Αύριο το βράδυ, Σάββατο 10 του Σεπτέμβρη, εμφανίζεται στη Μεγάλη Παναγία, στο γνωστό bar "The orb", καλεσμένος του ιστορικού Ηρακλή Μεγάλης Παναγίας και αναμένεται χαμός !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη