Καλά νέα για τη Θεσσαλονίκη, φέρνει ο Οκτώβρης !!

Το “Rhapsody of the Seas” καταπλέει σήμερα, στις 09.00, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, εγκαινιάζοντας το μήνα με τις περισσότερες αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στην πόλη. 
To «Rhapsody of the Seas” φτάνει από τον Πειραιά με 2.044* επιβάτες και αναμένεται να αναχωρήσει για το Κουσάντασι στις 17.00. Η πλειοψηφία των επιβατών είναι από τη Μεγάλη Βρετανία, τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Αρκετοί από αυτούς έχουν προγραμματίσει εκδρομές στο Δίον και στη Βεργίνα ενώ οι περισσότεροι προβλέπεται να περιηγηθούν στην πόλη είτε με οργανωμένες ξεναγήσεις, είτε ανεξάρτητα.

Τον Οκτώβριο αναμένεται να καταπλεύσουν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης εννέα κρουαζιερόπλοια με πρώτο το “Rhapsody of the Seas” και επόμενο το “Astoria”, στις 2 Οκτωβρίου, το οποίο θα διανυκτερεύσει στην πόλη.

Το “Astoria” έχει μακρά ιστορία στο χώρο της κρουαζιέρας καθώς ως υπερωκεάνιο ξεκίνησε πριν δεκαετίες το ταξίδι από Σουηδία προς ΗΠΑ. Το “Astoria” θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη από τον Βόλο, την Κυριακή, στις 08.00 με 370 επιβάτες, κυρίως Γάλλους. Το κρουαζιερόπλοιο θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, θα αποβιβάσει τους επιβάτες από τον Βόλο και θα αποπλεύσει την Τρίτη με νέα κρουαζιέρα έχοντας το λιμάνι της Θεσσαλονίκης ως αφετηρία (Home Port) αναχωρώντας, στις 19.00, για Βόλο με 200 επιβάτες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη